-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #5741 üzenetére
+1
Én még nem engedtem el a sorozatot, de az MW2019 -nél leragadtam, továbblépni nem tudok / akarok, mert nem látom játékosok érdekeinek a kiszolgálását, csak az újabb asztalra tett kötelezőt. De ha pl kiadnának egy MW2 remastered verziót, azonnal visszamennék, csillivilli operátor skinek nélkül is - az a játék ezek nélkül is sok, sok évre tudott beszippantani.
A remény hal meg utoljára - hasonló gurítást várok az új MW2 -től is, remélem megadatik neki. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #5683 üzenetére
Hát szerintem meg jobb a Vanguard a Cold War-nál is... de az is biztos, hogy nem fogok hamarabb codot venni, mert ezeknek a Jóisten pénze se elég...
Jön a mégszarabb, mégdrágább cod méghamarabb. Max ünnepkor átgondolom. Most is butaság volt early megvenni a Vanguardot, tesóm beszélt rá, aztán még együtt nem is játszottunk. De már most az van, hogy semmit nem ér a kapott tartalom, a megszerezhető dolgok, olyan hamar jött a shop meg az ultra traceres, stb. cuccok. Nomeg az "ügyes" 1000-es vagy akörüli konzolosok garmadája, csak hogy tudjam, arra se érdemes váltani full legálba, gyakorlatilag eltűnt a tisztaság onnan is, aki nem csak hétvégi gamer. Igazi reform kellene. Régit visszavárni a mostani helyzettel, játékosszínvonallal ugyanúgy kudarc lesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
KaitouP #5686 üzenetére
Most vásárolgattam be pár újabb (nekem újabb) hardvert, a VGA van már csak hátra. De nagyon úgy fest, ez lesz az utolsó gépem, ha nem kapja magát össze a hardverpiac...
VGA is meglenne már, ha nem kéne kuplungot cserélni a kocsin, az a 2-300k kicsit nehezen fog érinteni februárral
-
-
válasz
KaitouP #5581 üzenetére
nutella1 ezt neked is írom:
Olvastam a cikket és nekem az ominózus beállítás ki van kapcsolva.
Most visszatettem a Windows 10-et és nézem azzal a játékmenetet.
Szomoúr vagyok, ha ez a Windows 11 problémája, mert nagyon bejött. De az meg ugye nem állapot, hogy 160fps helyett csak 98-100 van.
De köszönöm szépen nektek a segítséget. -
-
-
-
-
válasz
KaitouP #5462 üzenetére
Hát, minden esetre elég vacak. én ilyennel még véletlenül sem égetném magam és a céget.
Kb. olyan mintha az első COD grafikáját látnám.Más: Tudom téged nem érint, vagy nem biztos, de valamit optimalizáltak, mert eddig a BO-ban nekem 120 fps-nél feljebb sosem ment. A frissítés óta meg 160-180 fps-eket mérek.
-
-
válasz
KaitouP #5241 üzenetére
Mindenesetre jövő héten kiderül, hogy mit terveztek nekünk az új szezonban.
Az tényleg jó, ha hallgatnak a játékosokra és nem csak akkor amikor az internet népe a nerfek miatt van panaszkodik.
Az én szerény véleményem, hogy:
-Kéne valamit kezdeni azzal, hogy az MW megjelenése óta látványosan csökkent az fps-ek száma ahogy érkeztek a szezonok.
-rendre deverror és random kidobások a játékból
-Plusz ami engem zavar az időnkénti magas ping (nem folyamatosan csak egy két meccs esetében, de rendszeresen előfordul), és amikor free weekend van használhatatlanok a szerverek.
Mint írtam személy szerint ezek javításának örülnék a legjobban, plusz az SBMM-et szerényebbre venni, mert időnként vállalhatatlan.
De nem akarok erről polemizálni, meg nem is panaszkodok, de engem a magam részéről ezek zavarnak és persze a sok csaló, amiről azt gondolom, hogy eddig szerintem nem volt olyan COD ahol ennyien lettek volna, mint az MW/Warzone széria.Azért meg gratulálok, hogy bejött a két jóslatod a pályákra vonatkozóan.
Holnap feladom a dokument a lottózóba. Előtte kooperáljunk. -
válasz
KaitouP #5238 üzenetére
Amióta megkaptam a két adag
Pfizertmikrocsipszet, ötször gyorsabban gondolkodok az 5G miatt! Tuti azért jósoltam meg a pályákat.
Örülök, hogy ezt írod. Én meg azon aggódtam az AstraZeneca miatt, hogy a gyíklények leválasztották a testemet a lelkemről.Az új pályáknak nagyon örülök, mert szerettem őket régebben. Azt gondolom, hogy Verdanskba visszatérnek a zombik, az lehet Verdansk végét jelzi.
Amúgy megírhattad volna, hogy az Activison hallgat az ötleteidre. -
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #5142 üzenetére
Az elején, mikor nagyon OP volt. KisAK is S1-ben ment nagyon, a napokban tértem rá vissza. Az utóbbi hetekben az AR class volt újra porondon. QBZ nagy csalódás lett, pedig ez volt az első gold a játékban. A többi mind nagyon jól használható stílustól függően. FFAR-t nem piszkáltam egyedül. A többi gold, ez a max. szint közelében sincs. Az LC10 még mindig nagyon adja távolra is. Így, hogy beszélünk róla, tervben volt az Mp5 újra, valamiért elmaradt. Majd pótlom, lehet újra rákapok.
-
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #5096 üzenetére
Dettó. Anno nagyon vártam, hogy egy új WW2 játékkal lehengereljenek, de nem sikerült - úgy tűnik, a COD 2 túl magasra tette a lécet játékélményben - és azt nem lehet kizárólag grafikával ellensúlyozni. Kicsit ezért is tartok az idei résztől - általánosságban a szórakoztató ipar elment egy akció orientált irányba, és ritka a tartalommal (is) bíró alkotás (pedig a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást), félek, ismét az akciókkal és a látvánnyal akarják elvinni a boltot, pedig egy jó sztori, akár csak küldetés szinten, rengeteget tud adni a játékélményhez (nyilván itt egy erős SP alapra is gondolok) Persze azért az alternatív történelemben vannak perspektívák (és ilyenkor mindig beugrik a Becstelen Brigantyk mozijelenete, ejjj...
)
-
KaitouP
nagyúr
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #5081 üzenetére
Yamantau + Diesel 24/7 Playlist. A szezon kezdetekor hiányoltam, végre. Mindkét pálya bejövős.
CARV.2: DMR, Type is nagyon jó, szerintem ezzel sem lesz probléma. Amúgy engem CARV-val már multiban lőttek le, egy jó hete. A srác best play-t érőt tolt vele. Elég vadállat hangja van a fegyvernek. -
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #5071 üzenetére
Látnunk kell a végeredményt, de olyan mindegy mik a hírek. Úgyis az fogja eldönteni, amit letesznek elénk az asztalra. Sok éven keresztül nem is lehetett elhinni, hogy valami értelmeset újra produkálnak, jöttek ki annyira gyalázatos produkciók. De én mindig bízom, ha rossz/ha jó, elvégre az lesz a bizonyítás tárgya, ha már kipróbáltuk. Pozitívan kell állni mindenhez.
-
válasz
KaitouP #5057 üzenetére
Ez a rohanás szerintem egy cégnek sem megy. Értem én, hogy a COD széria fejőstehén, de a szoftverfejlesztésnek kell idő, főleg egy ilyen terjedelmes játék esetén.
Amúgy pedig érthetetlen, hogy a sledgehammer kellett volna, hogy a Treyarch helyett adjon ki játékot, így elvileg lett volna idő felkészülni. Vagy rosszul gondolom? -
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #5010 üzenetére
Nem burzsujkodás, csak elszántam magam.
Tudom, hogy vicc.
Fantasztikus végre kompromisszumok nélkül tolni. Néha csak ülök, és szimplán bámulok ki a fejemből a monitor előtt. Valóban ég és föld a különbség a korábbiakhoz képest.
#5009: A sok képkocka per másodperc viszont nem ér annyit, mint G-Sync-el fixálva, 144 FPS-en. Ez a kártya 170-180 FPS-t is képes megjeleníteni 4k-n, DLSS-el, de nem olyan folyamatos a játékélmény, mint G-Sync-el, érezhető a különbség.
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #5013 üzenetére
Az Outbreak nekem nagyon bejött,most eltöltöttem egy estét vele úgy,hogy 9-hajnali 3-ig,pedig zombimódhoz kábé a world at war óta nem is nyúltam
De legalább csinálgattam az eddig elmaradt zombis skineket az operátorokhoz,2x már az exfill is sikerült soloban,sőt az új csajnak megnyitottam a narancssárga ruhát,szerintem piszok jól néz ki...
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest