- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
birorichard
őstag
-
Corpuscle
őstag
válasz
sanyi0627 #4191 üzenetére
Nem tudom mekkora meló ezt megoldani. Valahol meg kellett húzni a határt. Sok felhasználónak semmit sem mondanak ezek az értékek. Én mikor 1440p monitort kerestem hozzá, arra is figyelni kellett, hogy támogassa HDMI-n a 120 Hz-et. Hiába képes magasabb frissítésre ha hiányzik ez a lehetőség.
-
Tomi0703
addikt
válasz
sanyi0627 #4022 üzenetére
Bovitmeny torles nem oldotta meg sajna, ugyhogy reinstall (~fel nap ezzel a csoda nettel
)
Egyebkent ezzel csinalhatnanak valamit. MW-nel is ugyanez volt. Warzone lent volt, Data stb pakkokat leszedtem, de kerte, higy vegyem meg a jatekot. Utana szedhettem le ujra. De ketszer ott is, mert valamit elcsesztem. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
sanyi0627 #3946 üzenetére
Stitch Storm Diver-t sikerült valakinek kinyitnia ? Itt elakadtam: Complete 3 most wanted contracts aktiválom, , az idő lejár, kiírja hogy sikeres, ad pénzt is, de nem számolja. Esetleg egy meccs alatt kellene a 3-at megcsinálni
? Olvastam hogy sokak szerint bugos, de olyat is hogy valaki megcsinálta.
Nem értem ezeket a szivatós warzonos küldetéseket minek rakták be.
-
shotika
őstag
válasz
sanyi0627 #2864 üzenetére
Ó én a hsz-eim tartalma ellenére viszonylag nyugodt vagyok. A problémám ezzel az un SBMM-el az, hogy demotivál - nem érzem a fejlődés menetét. Főleg, ha feljebb akarnám húzni a K/D-t, ezzel elég nehéz. 0.97 jelenleg, amit én azért érzek kevésnek, mert 10 éve egy fél órás meccsen átlag 400/30-as statokat hoztam CoD4-ben. (jó, más idők voltak, de azért nagy a kontraszt)
De majd meglátjuk, egyelőre 35 órám van csak a játékban összesen, ez irtózatosan kevés- könnyen lehet, hogy türelmetlen vagyok magammal szemben
Hozzáteszem, MW2019-ben se sokkal jobb a K/D-m...De valami haladás azért van, mert pár napja néztem, és a rangsorban vhol 600ezer környékén lehettem, most ezt durván 300ezer. (azért ez elég nagy ugrás pozitív irányban)
Az SPM pedig jelenleg 467.05, és 14 kill a legtöbb, ami ment halál nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged