- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Én nagyon ritkán szoktam beteg lenni, éjjelre mentem volna dolgozni. Egész nap toltam a codot, kiléptem, hogy betelefonálok melóba, hogy nem tudok menni betegség miatt. Telefonálás után már nem engedett vissza a játék. :(
Most lett volna időm megtolni a BP szinteket, mert amúgy valszeg nem érek a végére, mint az előzőnek se. Sebaj, majd dupla xp-s napokon bepótolom. Az a gond, hogy CW és warzone mellett nem nagyon van hely más játéknak a series s-en, így sok választási lehetőségem nincs, hogy mivel játszak. Marad a netflix meg a pihenés, úgy is necces volt budira szaladgálni multi közben. -
KaitouP
nagyúr
Uh, évente pár alkalommal történik egy kis hiba egy olyan folyamatosan működő rendszerrel, ami az év 365 napján át 24 órán keresztül folyamatosan működik, és ünnepnapon is javítják a keletkező hibát, ha van. Ahol szolgáltatás, folyamatos működés és komplex IT rendszer áll, ott lesz is hiba.
-
Rony949
őstag
Menjél egy meccset és aközben próbálgasd melyik neked az ideális FOV érték. Mi nem tudjuk neked megmondani mi a jó neked.
Én 100-ra állítottam. Afölött nekem már rossz, mert túlságosan kinyújtja a képet az én ízlésemhez mérten, viszont 100 alatt meg már rosszul érzem magam, olyan mintha a fejem 20-30 centivel előrébb helyezkedne el a vállamtól.
-
-
boogie84
veterán
Megvan az fps és mégis olyan darabos, az egész olyan összehányt bóvli!
Ezt a definíciót kerestem én is. Max beállításoknál is meg volt az fps-em, de mégis mintha laggolt volna. Visszavettem minimumra kivéve az eélsimítást, na úgy már jó volt. Nem kísérleteztem h mikor szebb is a játék és még épp jól is fut...
Ezt én betudtam a Bétának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged