-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
KaitouP
nagyúr
Szerintem is csak a munkaerő elosztás a cél, esetleg további kreatív tartalmak létrehozása. Az viszont fix hogy a dolog mögött a Warzone áll, nagyon erre alapozik az Activision, bár szerintem ez nem egy jó út a franchise-nak. Vagy épp, hogy mégis, ha a fő stúdiók jobban tudnak koncentrálni a fő részekre. Mindenesetre nem gondolnám hogy az eddig is a szérián dolgozó csapatok megszakadnak a munkában (vagy ha mégis, nincs ínyükre), és a jobb minőség érdekében talán jó lenne ha a veterán 2-3 fő csapat nyúlkálna hozzá, legalább a AAA részekhez.
-
-
-
-
-
-
Corpuscle
őstag
Ezen én is agyaltam már. Pár éve elvagyok ezzel a menetrenddel, hogy aktuális cod, majd tavasszal becsúszik valami más is. Nyáron kevesebb játék, közeleg az új cod, régi már nem izgi, benne is van már x száz óra.
BF is jön ősszel, de anno a BF 3-4-re sem éreztem rá. Én Cod Waw óta nem toltam 2. Vh.-t. Idén nem tudom mi lesz. -
törölt tag
Az itteni instant jancsik mennének át a bf-be, arra írtam.
Most nyomtam le két kört, úgy oda futottam s sniperhez 200m- ről cikázva, hogy a végén vakarta a fejét, itt nem volt quickscope!Itt van is értelme snipert használni, akkora területek vannak, meg hiába futkos közben meg ugrál a huszárjancsi a sniperrel!
Ég és föld.
-
Corpuscle
őstag
Talán lvl 30-ig húztam, én is ki fogom próbálni. A Groza buff-ot emésztem. Úgy rémlik pont a damage range miatt nem használtam a 2. supressor-t, így már mehet rá. Teljesen elhülyített az utóbbi időben az LC10, elfelejtettem minden mást. Most "megoldották" a problémát.
XM4-hez nem "mertek" nyúlni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
Kezdenek megint idétlenbe átmenni ezek a modifikált verziók. Én szeretem az kicsit extrémebb külsejű festéseket és módosításokat, de ezek maradhatnának egy olyan határon belül, amikről még el lehet képzelni, hogy a katona a harctéren egy ilyen fegyverrel rohangál, még akkor is, ha a Call of Duty nem a realizmus mintapéldája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest