- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
laceszgamer #2985 üzenetére
És elég lesz a hely, presingek után is?
-
attos71
tag
válasz
laceszgamer #2952 üzenetére
Valami biztos nem 100-as a játékkal, mert nálam is 1ik nap 'adja', simán fut...másnap meg szaggat, laggol, már úgy vág be kezdéskor, hogy a csapattársak már két pontot is befoglaltak (domination), fegyver kb. még 10mp mire a kezembe kerül...
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #2874 üzenetére
én sem értem őket. ez az,hogy nem dobálják ki őket. -.-
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #2874 üzenetére
Akik átérzik,mivel járhat,azok csinálnak erre külön accot,szerintem sokan orosz kulccsal,és azon élvezkednek...3500-ért vettem én is a gémet itteni apróról,hát akkor aki "komolyabban" utánajárt/orosz...
Igen,TÉNYLEG vannak olyan emberek,akik szemüveges 160-asok,kisebbségi komplexussal,és simán átloginol aimozni,ha egy körben lelövöd 3x zsinórban,mert hótbéna,vagy szerencséd van,vagy mert simán késett az esti gyógyszerosztás/anyuka jóéjtpuszija.
Mert azért tudni kell,hogy komoly csalással profilt tolni...simán kiszúrható dolog.Alig van órád és 1000 a szinted?x óra alatt teljesíthető dolgok megvannak,amikre esélytelen lennél?Irgalmatlan pontosság és K/D a statban?Kinek jó ez...
Klánba nem veszik fel,mert az okossága nélkül esélye sincs.Viszont én úgy veszem észre,most eléggé kinőtt egy "középréteg",aki WH-zik,de mellé tud játszani,és így produkál csoda dolgot.Szoft csít... sose nyom be aimot,de elviszi a körvégi killcamot,és olyat lő,hogy esélytelen lenne játékbeli eszközökkel tudni.Több körön át.
De ez ellen meg nem fognak mit csinálni.Dob mondjuk az ipsén 30%-ot és kész.Mégse 68-1-es aimbotos,mondanák.
Csakhát mióta nem divat a lanparti,majdhogynem tényleg csak a topon derülne ki valakiről,hogy csíttel überkedik,középkategóriában már rég otthonülősek a klánok.Azt se tudom,ebben van-e LAN mód még,host rendszerben meg tényleg felesleges 1 szobába összeülni. -
attos71
tag
válasz
laceszgamer #2870 üzenetére
Hát nem is tudom ...
...Tegnap belefutottam egy 'happy new year' galeribe...Öt emberkének ue. a név...
...50/1-2 'k/d' arány...folyamatos 'égi nyalánkságok' behívása...ja, mind ez Domination-be...
Valahogy nem voltam boldog tőlük...
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #2870 üzenetére
srezni nem tudsz,normálisan rankedezni nem tudsz, classicra nem mindig tudsz menni, pár játékmódra egyáltalán nem tudsz menni, 1-2 pálya még mindig laggol. egy dlc mapra nem tudsz menni,nuku. és sok csaló,mint mindig.
-
#hpq
aktív tag
válasz
laceszgamer #2853 üzenetére
Végig próbáltam pár beállítást, végül feltelepítettem a béta illesztőt FXAA-ban ott is pocsék volt, viszont MSAA1-el teljesen megszűnt eddig. (Legalább is nagyon remélem.)
Köszönöm szépen a tippeket mindenkinek! -
#hpq
aktív tag
válasz
laceszgamer #2835 üzenetére
Közben beállításokkal annyit sikerült elérnem, hogy ha az FXAA-t át állítom másra vagy kikapcsolom akkor nagyságrendekkel javul. Valamiért csak azon a részen ilyen fekete képhiba jön elő FXAA-val. Esetleg milyen beállításokkal érdemes játszani 7850-es kártyán?
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #2821 üzenetére
Kellett volna a dediszeró.Pont ezért,mert ha 2 szerónyi ember játszana,akkoris legyen valami...
Most ghostsoztunk,ott is alig talál az ember játékot.Itt érzem a PC vesztét.Hogy pl.a környezetünkben csak pár 10 ember játszik.És ezért nem is szabad DLC-t venni...az AW-ra se fogok.Mert csak felosztja ezt a pár embert is...a BO2-höz megvettem.ÉS mivel későn...SOSEM játszottam a rohadt mapokon,mert nem volt kivel
Kár,hogy már nincs meg az MW3-as bázis,hogy legyen kickelő,hogy legyen alteriw...semmi...
Jön februárban az első DLC...és szop,aki megveszi,mert nem lesz kivel tolni. -
juve600
nagyúr
válasz
laceszgamer #2814 üzenetére
+1
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #2555 üzenetére
Rubel bajban van ezert lezartak a regiok kozotti giftelést, magasabban arazott regiok fele nem lehet kuldeni. Szoval a komplett trade/gift halozat osszeomlott igy, vege az olcso jatekoknak...
Próbaképp csinaltam a 8G ramombol 2gigat virtualis meghajtonak amin a pagefile van, kivancsi vagyok mit csinal igy az AW...
mod: halistennek 5 percen belül összef0sta magát igy nem kell masik hsz hogy leirjam, 8G minimum kell neki ha meg at akarjuk rakni a lapozofile-t memoba akkor 12G javallott...
-
válasz
laceszgamer #2555 üzenetére
Gondolom teljes régiózár.
-
killer095
őstag
válasz
laceszgamer #2419 üzenetére
Minek az ?
-
válasz
laceszgamer #2392 üzenetére
Nem mondtam, hogy engem zavar, de szerintem ráérnének a jelentéktelen dlc-vel, multit patcheljék normálisra inkább.
-
killer095
őstag
válasz
laceszgamer #2349 üzenetére
Azért mert elvileg ha AMD proci+VGA van akkor fut jobban..de ebben nem vagyok biztos
-
Qlimax83
csendes tag
válasz
laceszgamer #2351 üzenetére
Sapphire r9 270. Fps szinte állandóan 91-en van és a játékmenet is folyamatosabb. Számomra érezhetően javult az új drivertől
-
SloWater
tag
válasz
laceszgamer #2224 üzenetére
Próbálta a Shader Preload-ot kikapcsolni? Jellemzően gyengébb, vagy AMD-s gépeken ez egy problémaforrás lehet.
Kikapcsolt állapotban betölt a pálya, de az elején laggolni fog, bekapcsolt állapotban nagyon sokáig tölti a pályát vagy be sem tölti, mint nálam pl.: (#344)Az általad említett két pálya pedig ebből a szempontból (esetemben) a legproblémásabb 4 közé tartozik (#2076)
Ezekre néha be se lépek, sőt, az utóbbi időben a Riot is ezt csinálja
-
dunc
nagyúr
válasz
laceszgamer #2192 üzenetére
igen de akkor a meccs kezdetére nem érek oda
viszont ha be van kapcsolva nem akadnak a mappok!
-
dunc
nagyúr
válasz
laceszgamer #2190 üzenetére
tölt, és tölt
ennyi megunom, és bezárom feladatkezelőből
A játék nagyon rendben van, és piszok jól néz ki!
-
válasz
laceszgamer #2095 üzenetére
Előző codoknál úgy volt, hogy ha megvetted a dlc-t akkor utána nem dobott össze dlc nélküli játékosokkal, szóval még jobban leszűkült a kör akivel, akik ellen játszhatsz. Mindig szereztünk egy dlc nélküli emberkét rácsatiztunk aztán mehetett a móka. De ezt úgyis direkt csinálják, hogy ezeket a hibákat nem javítják.
-
válasz
laceszgamer #2093 üzenetére
Szerintem aki megveszi a dlc-t az nem gyakran fog multizni utána.
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #2065 üzenetére
a játék menüben a fullscreent állítsd windows( no border) -re! így kényelmesen tudsz böngészni játék alatt. win gombot megnyomod,elő jön a tálca.
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #2061 üzenetére
lehet közben tesznek bele még javításokat. ne kapkodják el, frankón javítják ki a gémet.
-
válasz
laceszgamer #2058 üzenetére
Vicc... talán reménykedhetünk még éjfél fele mert akkor a legtöbben aktívak a játékban. De ha mára ígérték (hivatalos forrás) akkor jönni fog szerintem.
-
válasz
laceszgamer #2056 üzenetére
7-re szokták időzíteni magyar idő szerint.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
laceszgamer #2003 üzenetére
Valami tényleg van, mert egyes lobbikban telibe lövöm az ellent, de a golyó mégsem ér oda, más lobbikban meg normálisan működik az egész...
Pl.: http://cloud-4.steampowered.com/ugc/538508558101123417/3C
D44008B08D7C566B0E85B460D7659782E871B1/
(valami nem jó a link beszúrással, csak így tudtam bemásolni) -
válasz
laceszgamer #2020 üzenetére
Parancsolj! Google-ba beírva első link!
-
válasz
laceszgamer #2003 üzenetére
Még nem jött ki a patch, szóval nincs peccs notes... konzolosoknál meg szerintem nem ugyanazt javították mint amit pc-n fognak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #1979 üzenetére
Biztos hogy nem mert hulladek a motor es az fps novekedesevel aranyosan no a mozgasi sebesseged, ugrasi magassagod/távod... Csaloknak mar van fps unlock is.
Egyebkent megtorték az alap védelmet ez ha jol sejtem nem detektalhato external esp-t jelent illetve jol haladnak a hostcseszegeto tool-okkal...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
laceszgamer #1979 üzenetére
Remélem nem, akkor a jobb gépesek hatalmas előnyt kapnának
-
Con Troll
senior tag
válasz
laceszgamer #950 üzenetére
Jó kérdés, egyik nagyobb áruházban sem láttam még a héten. Pedig azért érdemes lenne megpróbálni, hátha PC-n is megy.
-
Alice90
aktív tag
válasz
laceszgamer #756 üzenetére
kapcsold ki options-ba shaderpre-load off
-
válasz
laceszgamer #701 üzenetére
Nem akadással van a gond.
Lag. Berak a játékba és zöld pingbol egyszer csak átmegy sárgába majd pirosba persze közbe rommá lőnek.
Marha költséges lehet ám pár dedikált eu server biztos. Inkább csatlakozzanak egymásra a parasztok ...
Azt aláírom h betolt mint a villám meg gyorsabb mint a ghost volt. Egérgyorsítás volt használhatatlan ezt a 125hz es dolgot majd kipróbálom. Addig hátha jön valami patch is.
Egyébként melyik assult rifle t használjatok?
Meg milyen attachmentel? Nekem talán ak 12 c jott be legjobban ergo grip + silencer + reflex dot
Sajnálattal latom h nincs MTAR-X ... -
Hikvision
senior tag
válasz
laceszgamer #616 üzenetére
BO 2 is használja mind a négy magot, és még se szar, itt a betöltésnél egyértelműen valami bugos
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer #443 üzenetére
...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #431 üzenetére
Nekem 9/10, raadasul open nattal...
-
SloWater
tag
válasz
laceszgamer #400 üzenetére
-
Jinzek
csendes tag
válasz
laceszgamer #404 üzenetére
Köszönöm
-
tomas51
senior tag
válasz
laceszgamer #395 üzenetére
Jó azt nem tudom, mert a 4K felbontáson annyit nem tudok belőle ki csikarni.
-
RMZ250
senior tag
válasz
laceszgamer #387 üzenetére
Köszi megnyugodtam. Soha semmivel nem volt hálózati gondom úgyhogy csak a játékra tudok gondolni, hogy valami nem fasza. Mindegy, addig kitolom a singlit.
-
daveoff
veterán
válasz
laceszgamer #382 üzenetére
Nekem pl a BO1 is tetszett, még mindig játszok vele néha, az valami újat mutatott akkor. Nekem az MW3-BO2- Ghost hármas nagyon nem jöttek be, egyik sem.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer #265 üzenetére
Van már patch ami kiszedi a CPU checket [link], bár eredetire nem biztos hogy jó ötlet az indítófájlt cserélgetni. Azt írják hogy épkézláb dual core procikkal (pl haswell pentium) jól fut ezzel, tehát vagy teljesen kamu a magas gépigény vagy a p2p hostolást nem akarták ócskább gépeken, ki tudja.
Csak az Xbox one serverek dedikáltak mert azt a Microsoft fizeti.
-
kopaszqtya
tag
válasz
laceszgamer #265 üzenetére
Hát elvileg nekem csak a ram lehet akadály, ezért kérdeztem, hátha van valakinek tapasztalata.
Csak multit nyomnám amíg megjön a gariból a rendes vga-m + gépem. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #257 üzenetére
Hát ja úgy igen.
Bevallom nem szamoltam a DL eshetőséggel.
Amugy mokas, steamrol lehuztam eloszor az SP-t, az 7G, de addig nem akarja inditani amig az MP le nem ér.
L_ajos: most nagyon megtolták, BO1-et delutan fél4kor kaptam meg anno.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #254 üzenetére
47 gigát rak fel szóval nem, elég erősen tömörített.
birorichard: par napja neztem egy streamet a jatekrol, osztottam-szoroztam es akkor rendeltem meg. Visszanéztem a Ghost korai videóit, abbol latszodott hogy ez mas lesz. Most mar csak a valos minosege kerdeses multiban.
Amugy annyira gáz, nézem itt az eddigi jatekidoket...
MW2 > 1000ó
MW3 ~ 403ó
BO ~ 477ó
BO2 ~ 629ó
Ghosts ~ 62óTitanfall ~ 252ó
zsizsef: sajnos passz, szerintem fullba rakja fel max majd a patchek fognak par gigat jelenteni. Nekem eleg jo netem van, gyorsabb mint DVD-rol telepiteni ugyhogy epp csorog le...
-
birorichard
őstag
válasz
laceszgamer #249 üzenetére
Hát mert a film végére mindig begurult, mert megölték a szerelmét, elrabolták a haverját, úgyhogy felvett két könnyű géppuskát, és lepuffantott mindenkit. Emlékszem a második részre, mikor megrohamozta a haláltábort, na annyi vietkong szerintem a valódi háborúban nem halt meg, mint itt 10 perc alatt rambo keze által.
-
xxSanchez
őstag
válasz
laceszgamer #224 üzenetére
Én is alig várom már.
-
xxSanchez
őstag
válasz
laceszgamer #220 üzenetére
Igen, éjféltől játszható.
-
bager13
aktív tag
válasz
laceszgamer #193 üzenetére
Ha nem COD lenne a neve ,akkor csak szimplán egy bugyuta lövölde lenne és nem mocskolná be az elődöket. Bár ez szinte mindegyik régi franchise-ról elmondható, aminek a 101021. részénél tartanak most.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
laceszgamer #182 üzenetére
Attól hogy kikerül még nem lesz játszható.
A SteamWorks csak a megjelenésekor fogja engedni elinditani.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #160 üzenetére
Hát eddig érdekes. Grafikát nem veszem alapul, mert konzolos verziók kommentjeit lestem. De eléggé felemás a dolog. Van akinek bejön, de elvileg egyre kevésbé hasonlít CoD-ra, inkább egy Crysis féle hangulata lett.
-
dkpisti
tag
válasz
laceszgamer #150 üzenetére
Jólvan hát igen azért köszi ugyis lesz asztali...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #145 üzenetére
Halistennek itt nem , egy darabot se adnanak el ennyiert.
Amugy a kis gombacskakkal mar tolhatjak egyes emberek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #141 üzenetére
Steamen 60€, nekem nem er a kenyelem duplaárat.
Csak lemezes elorendelesnel van ez az ár-móka.
-
zsizsef
senior tag
válasz
laceszgamer #141 üzenetére
Steamen nem drágább?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #138 üzenetére
Már pedig ott van, a levélben is (eltévejedtem...) amit kapsz meg a weboldalon is...
-
RMZ250
senior tag
válasz
laceszgamer #138 üzenetére
Úgylegyen.
-
bobooo
addikt
válasz
laceszgamer #128 üzenetére
Jó lesz ez
-
bobooo
addikt
válasz
laceszgamer #123 üzenetére
Xbox One LAN
-
bobooo
addikt
válasz
laceszgamer #121 üzenetére
AdBlock-ot kapcsold ki, ha van.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
laceszgamer #89 üzenetére
Jó, csak ugye azt mondták, hogy nagyon ráfeküdtek a hangokra (tudom nem kell mindjárt hinni nekik) de pár hangot meg lehetett hallgatni, meg ugye a kiadott videókban sem rossz az összehang. Ki tudja.
A BF-ek mindig is a jó hangokról voltak viszont híresek -
zsizsef
senior tag
válasz
laceszgamer #66 üzenetére
Akkor a Digital Pro. Ha meg kellene a lemez akkor a day zero + letölthető seasson. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest