Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Most ez olyan dolog, hogy ott a Ghosts gépigénye. Nem jelentett semmit szinte.
Mikor kijött hasonló konfiggal álltam neki mint a mostani, proci volt 4770k meg a VGA-k referencia 290x-ek.Bármit csináltam egy-egy multi meccs eleje szinte játszhatatlan volt vagy fél percig... pedig illett volna neki szépen futni de nem. Emellett képes volt bármikor gondolni egyet és belassulni, függetlenül, hogy csak egyedül szaladtam valahova vagy épp 4 en lőttek robbantottak körülöttem... szóval innentől kezdve még a gépigény alapján sem merné senki megjósolni, hogy az AW ezen vagy azon a gépen miként fog futni.
Talán a hétvégén már kijön pár teszt a nagyobb külföldi oldalakon és akkor már talán írnak valamit erről a részről is, jövő héten meg úgy is megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged