Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
MARV6969
üzenetére
Szvsz ez inkább akkor jó, ha nem olyan karakterrel kezdesz bele, amivel már az összes küldetést megcsináltad. Én pl a gunzival tolom legtöbbet, de UVHM-ben szinte csak a főszálat csináltam meg vele, így most tele vagyok küldetésekkel, amik igazodnak a szintemhez., így van értelme megcsinálni őket.
Az új történeti szál tényleg vékony lett.
A magasabb szintű ellenfelekről pedig annyit, hogy nemrég betársultam BomieBoogie mellé, ahol 69-es volt a host. Persze kicsit durva volt, de nem éreztem azt a 67-70-es ellenek esetén sem, hogy feleslegesen nyomkodom az egeret. Jó volt egy kis aprítás, ahol estünk-keltünk sorra.
Ha meglesz a 72, kíváncsi leszek a további skálázódásra. Lehet érdemes lenne meghagyni a még fel nem vett küldiket is, hogy legyen motiváció is.
Összességében nem mondom, hogy eldobtam a hajamat a tartalomtól, de azt a 700 Ft-ot nagyobb hülyeségre is el tudtam volna szórni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum TW 4 Garanciális
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs