- Yettel topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Bl2-s DLC felhozatalból csak a Tiny Tiná-val játszottam (ami nagyon nem illik bele a Borderlands világába, de mindez teljesen érthető, szóval összességében nem volt rossz), de szerintem az első részhez összesen egy normális DLC jött ki, mégpedig a General Knoxx.
A zombis eleinte nagyon király volt, azonban egyre jelentéktelenebb meg értelmetlenebbé vált az egész, tényleg nem volt semmi értelme játszani a DLC-t a története alapján. Dr. Ned meg különösen zavaró számomra. A kis poénjai hatalmasak voltak (a leragasztott Z betűre írt N betű az automatán, a "hatalmas" bajuszos álcája, az állandó hivatkozása, hogy ő még véletlenül sem Dr. Zed stb.), ugyanakkor maga az egész karakter utólag ezért kilóg a tér-idő kontinuumból.
Pusztán a kiegészítő alapján gyakorlatilag biztos benne az ember, hogy ez valójában Dr Zed (és a poénok akkor poénok, ha ez így van), aztán a GOTY trailerből később kiderül, hogy nem, valójában ő tényleg Zed ikertesója, és Zed él és virul a második részben. 
A New Robot Revolution sajnos teljesen jellegtelen, unalmas, és összecsapott lett, komolyan gondolkoztam rajta, hogy félbehagyom. A második végigjátszásomnál ezeket a DLC-ket nem is játszottam ki újra, egyszer bőven elég volt végigtolni őket.
A General Knoxx viszont frenetikus volt...pontosabban lett volna, ha a játszhatóságát nem nehezítette volna valóban a fast travel pontok hiánya, és a rengeteg-rengeteg autókázás, amit még feltétlen meg kellett spékelni az autópályákon rád támadó repüló drónokkal és Lancer-ekkel. Nagyon idegesítő tudott lenni, amikor a játék során menni kellett ide-oda, és ugyanazon a szakaszon már tizedjére lövöm ki ezeket a szarokat. Valahogy meglettem volna ezek nélkül. na mindegy, tartalma, helyszínei, poénjai és karalterei miatt még így is toronymagasan a General Knoxx volt a legjobb DLC az első részhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Haditechnika, harcászat
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Sorozatok
- Mikrotik routerek
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pusztán a kiegészítő alapján gyakorlatilag biztos benne az ember, hogy ez valójában Dr Zed (és a poénok akkor poénok, ha ez így van), aztán a GOTY trailerből később kiderül, hogy nem, valójában ő tényleg Zed ikertesója, és Zed él és virul a második részben.