- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
tibee77
üzenetére
Sniperből EZT szerezd meg!A többi,háát...
Ennek a fegyvernek az a különlegessége,hogy direktben életerőt sebez,átmegy a pajzson,ami egy criticallal nehéz ellenfeleket is letaglózhat...sőt van boss,amihez kifejezetten javasolt...egyéb esetekben én nagyon haragszom a sniperekre,1 lövése van az embernek,és rögtön elindul rá mindenki.Én úgy csináltam volna,hogy sniperrel NE vegyék észre az embert,így sem túl erősek,és sok az ellenfél,durva,hogy bemegy az ember egy táborba,valakit fejen kap,és ha combos,még bele se hal+rögtön mindenki lőni,gránátozni kezd felé,bármilyen messze is van,rögtön tudva,hová is kell...
Ennyin múlott a hülye sniperkedés.És ráadásul itt az 1-hez hasonló über,criticalra 1lövéses revolver sincs,mint a Defiler... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyin múlott a hülye sniperkedés.És ráadásul itt az 1-hez hasonló über,criticalra 1lövéses revolver sincs,mint a Defiler...