- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Egy CE boldog tulajdonosa vagyok, nemrég kezdtem tolni a játékot, egyelőre még csak 8-as szintű a Siren-em. Namármost a kérdésem az lenne (lehet hogy hülye, de nem volt kedvem ennek utánaolvasni
), hogy látok a Head-ek és Skin-ek között pár olyat, amik benne vannak a listámban, de meg vannak csillagozva. Ha pedig ezeket akarnám betenni a karakteremnek, akkor mindig kidob a játék a steam oldalára, hogy vegyem meg az adott "kinézet" DLC-t. Ugyanakkor tudom, hogy a CE tartalmaz ilyen jellegű extra tartalmakat. A kérdésem az lenne, hogy ez normális? Miért rak be olyanokat, amiket meg sem vettem? Vagy ha már megvettem a CE által, akkor miért nem tudom őket használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy látok a Head-ek és Skin-ek között pár olyat, amik benne vannak a listámban, de meg vannak csillagozva. Ha pedig ezeket akarnám betenni a karakteremnek, akkor mindig kidob a játék a steam oldalára, hogy vegyem meg az adott "kinézet" DLC-t. Ugyanakkor tudom, hogy a CE tartalmaz ilyen jellegű extra tartalmakat. A kérdésem az lenne, hogy ez normális? Miért rak be olyanokat, amiket meg sem vettem? Vagy ha már megvettem a CE által, akkor miért nem tudom őket használni?