- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
De Steamwork-ös azzal nincs gond a helyzet az hogy már 3 hónapja stabilan ment a Windows 7 Golden key- beir Fej skinek beír jó is volt használtam is őket, meg minden csak ugye hirtelen egyik pillanatról a másikra a HDD-m gondolt egyet és onnantól kezdve többet nem indult el,aztán kiderült hogy a Particiós rendszerrel volt a gond mert 250 GB Unpartitioned Space-nek látta a Win7 telepítő és ami volt rajta kb 5 perccel ezelőtt, annak annyi volt nincs, nem volt más választásom újra vettem a Windows 7-et csak ugye nem csináltam biztonsági másolatot a Border 2 mentésről igy csak egy korábbi másoltam vissza , igen ám csak hogy mivel korábbit másoltam vissza ezért már buktam a kulcsokat és a fej skineket mert még 1 x már nem fogadta el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest