Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
De lehet ezt is úgy nézni,hogy a Border3-ig hasonló úgysem lesz...igaz én is vázoltam már pár DLC-ötletet...de igaz,hogy ha most mondani kéne másik játékot,nem tudnék nagyon semmit a BL3-ig...ez is jó lett és kész.Bár én azt mondom,hogy kicsit gyúrni kéne a közösségi élményre,és a 4+ karit mozgató dolgokra...mert végülis single-zni a torrentes is jó,a coop meg végülis ugyanaz,csak jobbára könnyebben...
De mekkora lenne egy DLC,ahol mondjuk max.8 kari csinálhatna versenyt vagy egymást lövöldözni?A BL1-ben is voltak egymáselleni arénák...de hülyén csinálták,mert oda kellett menni egy brigádnak...tennék be külön módnak,összeválogatnának pár fix fegyvert mindenkinek,a javát a kategóriáknak,mellé vinnéd a karidat a képességfájával...tuti nyerő lenne.Milyen is lenne egy kis Cod a BL világával...
tényleg nem lenne sok dolog vele.Ok,esetleg már 8 ember igényelne valami szervert,hogy ne legyen gond,ha a host kilép...de én pl.simán pengetnék mondjuk 6 rongyot egy komolyabb multis BL2 kiegért...inkább,mint mondjuk a Black Ops 2...és végülis a motor eleve multis játékra termett,mivel 4embernél a hostolás is jól megy,nemigen lenne gond 8 sem,pár központi szeróval.A pingen kívül más gond nem szokott lényegében semelyik hosttal se lenni,nem igényelne akkora központi gépet...legalábbis más BL1 alatt,700óra online gémmel is minimális gondot láttam a játékkal..pdeig biztos voltak letöltögetős hostok,stb.Maximum ha USA hostra ment az ember,kalkulált minden lövésre,ugrásra +fél másodpercet+a kocsit ne ő vezesse 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tényleg nem lenne sok dolog vele.Ok,esetleg már 8 ember igényelne valami szervert,hogy ne legyen gond,ha a host kilép...de én pl.simán pengetnék mondjuk 6 rongyot egy komolyabb multis BL2 kiegért...inkább,mint mondjuk a Black Ops 2...és végülis a motor eleve multis játékra termett,mivel 4embernél a hostolás is jól megy,nemigen lenne gond 8 sem,pár központi szeróval.A pingen kívül más gond nem szokott lényegében semelyik hosttal se lenni,nem igényelne akkora központi gépet...legalábbis más BL1 alatt,700óra online gémmel is minimális gondot láttam a játékkal..pdeig biztos voltak letöltögetős hostok,stb.Maximum ha USA hostra ment az ember,kalkulált minden lövésre,ugrásra +fél másodpercet+a kocsit ne ő vezesse