Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

De lehet ezt is úgy nézni,hogy a Border3-ig hasonló úgysem lesz...igaz én is vázoltam már pár DLC-ötletet...de igaz,hogy ha most mondani kéne másik játékot,nem tudnék nagyon semmit a BL3-ig...ez is jó lett és kész.Bár én azt mondom,hogy kicsit gyúrni kéne a közösségi élményre,és a 4+ karit mozgató dolgokra...mert végülis single-zni a torrentes is jó,a coop meg végülis ugyanaz,csak jobbára könnyebben...
    De mekkora lenne egy DLC,ahol mondjuk max.8 kari csinálhatna versenyt vagy egymást lövöldözni?A BL1-ben is voltak egymáselleni arénák...de hülyén csinálták,mert oda kellett menni egy brigádnak...tennék be külön módnak,összeválogatnának pár fix fegyvert mindenkinek,a javát a kategóriáknak,mellé vinnéd a karidat a képességfájával...tuti nyerő lenne.Milyen is lenne egy kis Cod a BL világával... :Dtényleg nem lenne sok dolog vele.Ok,esetleg már 8 ember igényelne valami szervert,hogy ne legyen gond,ha a host kilép...de én pl.simán pengetnék mondjuk 6 rongyot egy komolyabb multis BL2 kiegért...inkább,mint mondjuk a Black Ops 2...és végülis a motor eleve multis játékra termett,mivel 4embernél a hostolás is jól megy,nemigen lenne gond 8 sem,pár központi szeróval.A pingen kívül más gond nem szokott lényegében semelyik hosttal se lenni,nem igényelne akkora központi gépet...legalábbis más BL1 alatt,700óra online gémmel is minimális gondot láttam a játékkal..pdeig biztos voltak letöltögetős hostok,stb.Maximum ha USA hostra ment az ember,kalkulált minden lövésre,ugrásra +fél másodpercet+a kocsit ne ő vezesse :DDD

Új hozzászólás Aktív témák