Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
De lehet ezt is úgy nézni,hogy a Border3-ig hasonló úgysem lesz...igaz én is vázoltam már pár DLC-ötletet...de igaz,hogy ha most mondani kéne másik játékot,nem tudnék nagyon semmit a BL3-ig...ez is jó lett és kész.Bár én azt mondom,hogy kicsit gyúrni kéne a közösségi élményre,és a 4+ karit mozgató dolgokra...mert végülis single-zni a torrentes is jó,a coop meg végülis ugyanaz,csak jobbára könnyebben...
De mekkora lenne egy DLC,ahol mondjuk max.8 kari csinálhatna versenyt vagy egymást lövöldözni?A BL1-ben is voltak egymáselleni arénák...de hülyén csinálták,mert oda kellett menni egy brigádnak...tennék be külön módnak,összeválogatnának pár fix fegyvert mindenkinek,a javát a kategóriáknak,mellé vinnéd a karidat a képességfájával...tuti nyerő lenne.Milyen is lenne egy kis Cod a BL világával...
tényleg nem lenne sok dolog vele.Ok,esetleg már 8 ember igényelne valami szervert,hogy ne legyen gond,ha a host kilép...de én pl.simán pengetnék mondjuk 6 rongyot egy komolyabb multis BL2 kiegért...inkább,mint mondjuk a Black Ops 2...és végülis a motor eleve multis játékra termett,mivel 4embernél a hostolás is jól megy,nemigen lenne gond 8 sem,pár központi szeróval.A pingen kívül más gond nem szokott lényegében semelyik hosttal se lenni,nem igényelne akkora központi gépet...legalábbis más BL1 alatt,700óra online gémmel is minimális gondot láttam a játékkal..pdeig biztos voltak letöltögetős hostok,stb.Maximum ha USA hostra ment az ember,kalkulált minden lövésre,ugrásra +fél másodpercet+a kocsit ne ő vezesse 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Kiváló Logitech G29 kormány + Posta! PS5, PS4, PC, Playstation 4 5
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tényleg nem lenne sok dolog vele.Ok,esetleg már 8 ember igényelne valami szervert,hogy ne legyen gond,ha a host kilép...de én pl.simán pengetnék mondjuk 6 rongyot egy komolyabb multis BL2 kiegért...inkább,mint mondjuk a Black Ops 2...és végülis a motor eleve multis játékra termett,mivel 4embernél a hostolás is jól megy,nemigen lenne gond 8 sem,pár központi szeróval.A pingen kívül más gond nem szokott lényegében semelyik hosttal se lenni,nem igényelne akkora központi gépet...legalábbis más BL1 alatt,700óra online gémmel is minimális gondot láttam a játékkal..pdeig biztos voltak letöltögetős hostok,stb.Maximum ha USA hostra ment az ember,kalkulált minden lövésre,ugrásra +fél másodpercet+a kocsit ne ő vezesse