Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz teppik_amon #3833 üzenetére

Szerintem sincs akkora gond.Én inkább mondanám,nem a fegyók vackok,hanem sok minden nem lett sárga kategória...az 1-ben volt pl.csomó narancs,de marha sok nem volt jó szinte semmire sem,vagy csak átlagos,esetleg a kinézete volt jobb,vagy tudott valami extrát,de szinte mindig valami árán...gyűjtöttem én is,van vagy 300,DE használni alig használtam.
    Itt is lehetett volna felsőbbkategóriás egy csomó jó fegyó.Akkor már nem lenne sírás,csak a "színe" és valami poénos piros felirat hiánya miatt.
    Egyébként meg lassan amúgyis lehet "takarodót fújni" a ládának és az ilyen-olyan fegyvereknek,hiszen mostmár megcsinálható,avagy közzététel után(VAN ám már full legendary,stb.lista,lényegében BÁRMIT megkaphat az ember!) már a savegame editorral percek alatt "megszerezhető" ami tetszik...
    És aki meg nem lát "élvezetet" a loot kergetésben,ajánlottabb is ez,a lelki békéjének megóvása érdekében,aki meg mázlista...hát mázlista :)
    Egy hónap múlva már SEMMI jelentősége nem lesz,mit honnan lehet megszerezni,ha valaki nem editál,akkoris megkapja idegenektől pl.coopban,ha játszik nyilvánosan,és szaladgálni is mindenki ezekkel fog,HACSAK nem jönnek majd itt is az übercuccok...
    Coop játék piszkálatáért meg a büdös életbe nem fog senki bannt kapni,ha egyszer a multikat se tudják tisztán tartani,és a kutyát nem fogja izgatni,kinek mekkora backpackja van és mivel lő,amíg JÁTSZIK,DLC-t vesz,stb,és a játékban nem okoz a cucca valami olyat,pl.fagyást,mint a Border 1 lagg-gunjai...de azt is peccselték és kész.Duelezni meg nem kötelező,és a hülyéktől meg úgyse véd meg a modding hiánya vagy léte,biztos akkor az ember a dolgában,ha Ő a host,és kivágja,aki nem kell.Ennyi.
    Lehet szenteskedni,meg lehet morgolódni.

Új hozzászólás Aktív témák