-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
teppik_amon
üzenetére
Szerintem sincs akkora gond.Én inkább mondanám,nem a fegyók vackok,hanem sok minden nem lett sárga kategória...az 1-ben volt pl.csomó narancs,de marha sok nem volt jó szinte semmire sem,vagy csak átlagos,esetleg a kinézete volt jobb,vagy tudott valami extrát,de szinte mindig valami árán...gyűjtöttem én is,van vagy 300,DE használni alig használtam.
Itt is lehetett volna felsőbbkategóriás egy csomó jó fegyó.Akkor már nem lenne sírás,csak a "színe" és valami poénos piros felirat hiánya miatt.
Egyébként meg lassan amúgyis lehet "takarodót fújni" a ládának és az ilyen-olyan fegyvereknek,hiszen mostmár megcsinálható,avagy közzététel után(VAN ám már full legendary,stb.lista,lényegében BÁRMIT megkaphat az ember!) már a savegame editorral percek alatt "megszerezhető" ami tetszik...
És aki meg nem lát "élvezetet" a loot kergetésben,ajánlottabb is ez,a lelki békéjének megóvása érdekében,aki meg mázlista...hát mázlista
Egy hónap múlva már SEMMI jelentősége nem lesz,mit honnan lehet megszerezni,ha valaki nem editál,akkoris megkapja idegenektől pl.coopban,ha játszik nyilvánosan,és szaladgálni is mindenki ezekkel fog,HACSAK nem jönnek majd itt is az übercuccok...
Coop játék piszkálatáért meg a büdös életbe nem fog senki bannt kapni,ha egyszer a multikat se tudják tisztán tartani,és a kutyát nem fogja izgatni,kinek mekkora backpackja van és mivel lő,amíg JÁTSZIK,DLC-t vesz,stb,és a játékban nem okoz a cucca valami olyat,pl.fagyást,mint a Border 1 lagg-gunjai...de azt is peccselték és kész.Duelezni meg nem kötelező,és a hülyéktől meg úgyse véd meg a modding hiánya vagy léte,biztos akkor az ember a dolgában,ha Ő a host,és kivágja,aki nem kell.Ennyi.
Lehet szenteskedni,meg lehet morgolódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Napelem
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs