Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Mértem már korábban is pár 0-100-at, télivel is tudtam jobbat hozni a BMW gyári adatánál(3.9s), most nyárival meg főleg. Pesszimista az az adat.
-
MCs88
aktív tag
Így, hogy nem kellett fűteni, sikerült egy országúti joyride-ot csinálni a 330e-vel 16,9kWh/100km-es fogyasztással. 80km-t mentem teljesen elektromosan és elvileg 23km maradt az akkuban. Jó lesz ez.
-
madkiller
őstag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nem nullára persze. Meg ismerem magam az elején még a szokottnál többet hajtom, aztán majd beáll a használat.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azért van mert jellemzően a fűnyírós 0,75-ös hosszabbítót használja mindenki ami nem bír 10A-ert huzamosabb ideig. Viszont egy 1,5-es kábellel simán megy, annak 16A-ert kell kibírnia és 10-es a töltő. Én is töltöttem így anno a 330e-t.
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Csak a kert, a jarda az kozterulet volt.
-
MCs88
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen a legtöbb töltő 230as dugójában van hőmérséklet szenzor és az jobb, ha a fali konnektornál méri ha olvadni kezd
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Van meg sajnos, par napja talalkoztam ilyesmivel, ott mondjuk csak az elsorol jott es a lakashoz tartozo kerten es jardan ment at.
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lattunk mar ilyet, nem is keveset.
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
és bárhol
Marmint benzinkuton. Konnektor tobb helyen van mint benzinkut.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ilyen sokat számít a fogyasztás?
Egy ilyen autóval azért viszonylag ritkák az egész napos utazások. De ha úgy alakul, akkor öt perc alatt bármikor (és bárhol) 100%-ra tölthető. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De higgy nekem, egy ilyen autóban soha nem fog zavarni a magas üzemanyag fogyasztás.
-
FIREBLADE78
addikt
És még az elektromos nem bírja
Nem kell m. Marad ev. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Néha kevesebb, néha több...
600+ is lehet, eddigi legjobb fogyasztásom autópályán Budapestről Miskolcra 9.3 volt. Tegnap csak a városban közlekedtem vele, ráadásul végig nyitott tetővel, ilyenkor 13-15 körül fogyaszt. -
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
15 literes átlagfogyasztással teljesen reális, 60 literes a tank. M440i is 200-700 km közt ingadozott.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
400k a hatótáv egy M-el?
-
madkiller
őstag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nekem is van plugin X3 2 hete. El is gondolkodtatott, hogy a pici 20as akkumulátora milyen hamar fog tönkremenni. Ugyanis naponta töltöm és így hamar el fog érni egy bizonyos ciklus számot ellenben egy nagyobb akksis tisztán elektromos kocsival. Szerintetek?
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jaja, par napja beszeltunk rola. Ez igy valoban furan nez ki
-
bulikavagyok
nagyúr
Ma vettem észre, h már nekem is fut a Waze a műszerfalon.
Nekem tetszik, szerintem használni fogom! Egy problémám azért vele: Sport módban egy kicsit bután néz ki.
-
MCs88
aktív tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Kerékcsere közben láttam alá, ránézésre pontosan ugyan ott van mint a 12kWh-s volt, és a csomagtartó is literre pontosan akkora mint volt. Nem tudom merre találtak helyet a plusz kWh-knak. Lehet újabb nagyobb energiasűrűségű cellákkal építették meg
-
kardkovacsi
senior tag
Most mindenkinek kitolták az egész világon a 11/2024-et, eddig csak össze vissza mentek ki a verziók, pl. a németek előbb megkapták.
Tényleg ha már LCI2, ha jól emlékszem neked 330e van. Nem tudod abban helyileg hol van az akkumulátor? Az előző 12 kWh-ban az ülés alatt volt, de meglepő lenne ha a régi helyére bepattintottak volna 20 kWh-t.
-
brumi1024
veterán
3 lepes van, ebbol az elso kettot hivja transzfernek:
1. telefon letolti a frissitest (ez barmikor megy),
2. telefon atkuldi az autora (ehhez nem eleg az infotainment, jarnia kell a motornak),
3. frissites valojaban telepul (ezt kizarolag allo helyzetben lehet telepiteni, sik talajon, allo motorral).A 3. lepest mar meg tudja csinalni ejjel is, ha be van kapcsolva az opcio, nalad szerintem a 2-nal jar.
-
brumi1024
veterán
A telefon->auto transzfer tortenik menet kozben, maga a frissites mar csak allo helyzetben engedelyezett, akkor konkretan semmi nem megy (csomagtartot se lehet pl kinyitni). Fizikailag nem kell mozogni, csak jarjon a motor (vagy villanynal legyen "bekapcsolva" az auto), az oka gondolom hogy egy-egy hosszabb transzfer ne meritse le a kisakksit, plane a telepites elott.
-
MCs88
aktív tag
Megjött az LCI2 3as-ra is a 11/2024 update. Annak mi értelme, hogy a transfer után kiírja, hogy menet közben települ és induljak el vele?
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
"Masreszt nativ appal sem hiszem, hogy orulne a gyarto, hogy 36-145 MB/3 perces szam adatmennyiseget generalna" - nem véletlen, hogy 40e körül van az éves előfizetés. Mellesleg szerintem ezért rakták bele a personal eSim-et, mert ha van akkor ha jól tudom azt használja a rendszer és nem a saját belső sim kártyát.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
madkiller
üzenetére
Ok ez igaz. Engem is mindig körbe vinne haza egy olyan utcán keresztül ami le van zárva és egy olyat utcát néz zártnak ami meg nyitott és ott jár be mindenki.
Elvileg lehet javítást kérni a Here-n csak nem jöttem rá hogyan
Van felületük de bonyolult nem volt kedvem megtanulni hogy kell törölni egy blokkolást. -
Rossi
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A krachra gondolsz? Az tud beütni.
Gondolom egy cég azért adja el 120-150e km-nél céges autókat, mert annál a futásnál kezdődik bármilyen autónál a drágább karbantartás időszaka (pl. vezérlés), plusz lejár a gyártói garancia, de az teljesen márkafüggetlen.
Én 80.000 km-nél cserélem a céges autóimat, mert akkor még eladási ár növelő tényező a meglévő garancia és szervizcsomag.
-
Ha megnézed a mobile-t, akkor meg azt látod, hogy szarásig van a piac olyan b47 meg b57 dízel bmw-kkel, amik 200k km felett futottak, és tök jól elvannak.
Én se vagyok szerelő, de szvsz ez is olyan, mint a minden más: ha rendesen karban van tartva, nincs spórolva az olajon, alkatrészeken, meg nincs belenyomva a legolcsóbb lónyál, akkor a világból kimennek ezek.
Ok, van egy drága szerviz 100k-nál, meg nem árt tartani egy 10.000-es olajcsere periódust, de ha 80k km után széthullanának, azzal már tele lenne a net. Mint ahogy tele volt a wankellel, a vw féle korai tfsi-vel, a prince motorokkal, a külső égésű n47-el, meg stb.De ha körbe keresel, az általános bölcsesség az, hogy cefet jó motorok ezek. Persze mindenből ki lehet fogni szart, még toyota/lexus hybridből is, pedig az kb a világ legmegbízhatóbb hajtáslánca jelenleg, aztán ott is vannak rémtörténetek dögivel.
Ez ilyen.
A helyedben, ha tetszik, elvinném egy körre, megkérném itt ezredest, hogy nézze át, illetve félretennék minimum fél misit baj esetére (de ez szintén minden kocsinál erősen ajánlott).Persze ez csak egy random vélemény, kezeld is úgy, szerelő se vagyok, csak imádom az autókat és rengeteget olvasok. Szóval a véleményem értéke egy gyönyörű, szép, kerek nulla.

-
Nite
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
de jó
azt hittem naivan azert a modern BMW-k leraztak magukról az n47-es problemakat, de akkor igye vegyen az ember diesel-t nyugodt szivvel 
-
-
Nite
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
en eppen manual dieselt keresek
inkabb a vezerlestol tartok, leven hogy kozelitenek a 120K-hoz, bar ezek mar kereszt motorosok, otletem sincs mennyibe kerulhet...800K-t tuti nem engednek el
inkabb azon gondolkozom 6,8M helyett 7M a 100K km-esre es akkor egy 1,5 evvel kb. eltolom a vezerlescseret
-
Nite
őstag
köszönöm a válaszokat, elmegyek akkor szétnézek
lekérdeztem néhányat vin alapján, úgy látom 24 ezres szervízperiódusok vannak, gondolom ők be is tartják!nem voltam soha ilyen hosszú periódosuk híve, de gyanítom nem adná meg ezt a bmw, ha teljesen hülyeség lenne
esetleng megpróbálok belealkudni a vételárba egy olajcsere szervízt
-
brumi1024
veterán
válasz
madkiller
üzenetére
Minosegbeli javulast en nem varnek nativ apptol, wireless CarPlayen keresztul 16bit/48kHz 320 kbps megy, a legtobb gyari rendszernel (plane autos kozegben, meg nagyon hangszigetelt villanyautonal sem) ez nem limitalo tenyezo, de hifis korokben sem egyertelmu, hogy a lossless az must have. Masreszt nativ appal sem hiszem, hogy orulne a gyarto, hogy 36-145 MB/3 perces szam adatmennyiseget generalna minden auto (Apple Music Lossless es Hi-Res Lossless).
-
madkiller
őstag
Van olyan felület a BMWnél, ahol lehet mondjuk alkalmazást kérni? Egy youtube music nagyon jó volna, illetve egy apple music. Valószínűleg szebben szól, mint carplayen keresztül. Jó lenne valakinek írni ez ügyben hátha figyelnek valamennyire a felhasználókra.
-
bulikavagyok
nagyúr
Hello,
Ezt a típust nem ismerem, így az árakkal sem vagyok tisztában. Viszont az eladót igen, ők a Hell Energy-nek a flottakezelői (ugyanaz a tulajdonos), és van saját márkaszervizük is. Korrekt cég, szerintem náluk nincsenek red flag-ek. Szóval hajrá!

-
madkiller
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Idrive 9re nem jött új update, azon továbbra is működik.
-
Nite
őstag
sziasztok!
teljesen véletlenül találtam náhany eladó flottás f40-est, ilyen áron sosem találkoztam még ezzel a típussal, kamu lenne vagy valami extrem red flag amit nem latok, esetleg mivel 118K-nál tart esedékes es horribilis összegű vezérlés csere?
most teljesen raporogtem erre, ráadásul több db. is van náluk, még válogatni is tudám a kavicsfelverődések mintázatát
ha ránéznétek, megköszönném
-
FIREBLADE78
addikt
Felment az új szoftver valami 11.2014.65 ha jól emlékszem a verzióra. Ugyanúgy nincsen waze előttem,csak gyári navigáció.
-
madkiller
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Az mondjuk jogos, hogy elektromos autó esetén a gyári Navinak nincs alternatívája. Biztos van a Googlenak is hülyesége, az is egy szoftver, de fríssebb, részletesebb a térképe. Frísebb magasabb felbontasú műholdképekkel, de amúgy a Merci térképe, úgy meg lett csinálva, hogy Google alapú, illetve tervez töltőkkel szóval nem ördögtől való ennek a megvalósítása sem. Egyébként nem vagyok Merci párti, de ezt a featurest lelesné tőle a BMW elégedett lennék
Amúgy a Google térkép és a waze navigálása között pedig az a különbség, hogy a waze úgy tervezi az útjait, hogy a lehető leghamarabb odaérj, nyerj 1-2 percet ezért sokszor kacifantos utakon visz mindenféle kanyargós mellék utcákon a Googlet pedig nem érdekel 1 perc gyorsaság, inkább úgy tervez, hogy minél jobban a főbb utakat éríntse. Egyébként a Hereről még azt is el tudom képzelni, hogy németorszagban kurva jó, itthon viszont kevésbé a magyar piac sokadrangúbb, arra kevesebb energia van fordítva. -
brumi1024
veterán
válasz
madkiller
üzenetére
A Carplayes Google Maps, Waze legnagyobb hátránya, hogy nem tud töltésekkel tervezni. Innentől kezdve lehet(ne) bármennyire jó, hosszabb távokra kiesett EV-t használóknál.
Azzal amúgy vitatkoznék, hogy a Google Maps egyértelműen jobb lenne, mint a Here Maps, előbbinek is vannak hülyeségei és manapság csak a Googlere építeni nem a legjobb ötlet.
-
madkiller
őstag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Cáfolom, hogy a gyári térkép jobb. Olyan helyeken akarja, hogy balra forduljak, ahol már kB 10 éve nem lehet stb lett volna már idő lefríssiteni. Wazeben, amúgy a trafin kívül az a király, hogy magyarul be tudod neki mondani a címet. Sokkal egyszerűbb, mint bepötyögni. Régebben úgy csináltam Google térképen ki kerestem telón, megosztottam a bmw appal, majd elküldtem a kocsira. BMW üzenetekből elő lehetett venni. De így hanggal wazeel sokkal egyszerűbb. Gyári Navi funkcióiban jó, jó ez a nézet kirakja élőben az utcaképet és nyílat rajzol, merre menjél megy head uppon szóval összeségében jó is lehetne, ha nem a Here lenne az alapja, hanem a Google térkép, mint a Mercinél mondjuk. Nekem amúgy mindig elindul a Carplay, a waze automatán. I15PM
-
aero.
veterán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Azért érdeklődtem, mert én telefonon sosem nyitom meg a Waze-t, de a Carplay-jel mindig elindul. Az indul, amit legutoljára használtam és indítottam el Carplayről.
-
brumi1024
veterán
Na ma felajánlotta a 11/2024.65-ös frissítést az autó (11/2024.40-ről). Release notes továbbra sem bőbeszédű, de egy 10 perc alatt felment.
-
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Állítottál célpontot? Aktív navigáció alatt kerül csak oda a térkép.
-
kardkovacsi
senior tag
Úgy értem, hogy alapvetően minden telefon úgy működik default, hogy ha egy appot nem használt egy ideig akkor leállítja. Na most beindítod az autót, elindul a Carplay csak Waze nem indul el. Bár a gyári térkép jobb, de a Waze a rendőr és egyéb dolgok miatt meg hasznos. Ha fut akkor szépen szól a háttérből, hogy trafi stb. De ha nem fut akkor nem szól. Mivel nem nézed a Carplay kijelzőjét, ezért nem tudod, hogy fut-e vagy sem.
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam elindítva a waze és nem megy az előttem lévő képernyőn. Csak a gyári térkép. Érdekes
-
aero.
veterán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ezt hogy érted egyébként? Ha a Waze ment legutóbb, azaz a fő, osztott képernyőn az van, akkor mindig az indul el csatlakoztatáskor. Évek óta, több tíz féle autóban próbálva is mindig így működött nálam.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Ahh, az tud ilyet is
Király, köszi. Shortcutokra használtam már, de nem emlékeztem van benne automation is. -
herdsman12
őstag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Parancsokban pillanatok alatt összedobhatod. [kép]
-
brumi1024
veterán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Jaja, én is próbáltam, de túl sok infó nincs sajnos rajta. Maradok szerintem a gyári navinál + háttérben CarPlayen Waze a hangjelzésekért.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Köszi
-
madkiller
őstag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
2016ban a Tiguanomnáp nagyon szerettem, hogy ott a Navi gombnyomásra össze is mentek az órák és még nagyobb volt a térkép. Akkor nagyon megszerettem, de most már inkább a headupot várom az pont szemmagasságban van.
-
madkiller
őstag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
9essel is. Pont 3 napja dobtam fel a bétát, hogy működjön, de akkor csak picit voltam türelmetlen.
Bár én leginkább a headupot várom az lenne jó nekem, ha oda kirakná.
-
kardkovacsi
senior tag
Akinek 8-as oprendszere van. iPhone Waze megjelenik a középső kijelzőn is a legfrissebb Waze-el. Eddig csak az Apple maps térképpel működött.
-
pepucs
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
És közben az is kiderült hogy arra a felhasználásra amire szeretnék n52-t, nem biztos hogy ez a darab lesz a megfelelő.
Az egyik szerelőcsapat azt javasolta, hogy ha hétvégéken néha úgy is kicsit lendületesebben autózok magyarország kanyargós útjain és hétköznap városozok, akkor N47-et keressek vagy a nagyobb n52b30-at. -
Limree
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy BMW IX1-e a feleségemnek és mostanában amikor áll be a garázsba, az autó lelassít/lefékez és kirajzol egy piros embert a műszerfalra, mint ha ott állna valaki, de senki sincs az autó előtt. Az elmúlt 3-4 hétben kb 6x-7x csinálta ezt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet ez, mi csinálhatja ezt? Ha én elé állok az autónak, még akkor sem jelez embert.
Köszönöm a válaszokat. -
H.Ezredes
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Közben már beszéltük,hogy nem mi
-
pepucs
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Kiderült, hogy 2016 óta ők szervizelik ezt a kocsit és jól ismerik a tulajt
-
pepucs
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Köszi, ma a 17.kerületben az egyik csapattal tudtam egyeztetni, az elmondottak alapján azt mondták a lambda disa lehet, a néha terhelésen morgás pedig szerintük szinte biztosan valvetronic hiba.
De egyébként volt egy anomáliája a váltónak hogy az egyik padlógáznál visszagangolt, felpörgött a motor de nem történt semmi és kis fázis késéssel hirtelen kezdett el húzni.
Erre mondták h szinte biztos h megcsúszott és bármennyire is jó állapotú és karbantartott, csak az automataváltó javítás költségétől sírva lehet fakadni (500-1m közötti összeget mondtak + 400-600 közötti valvetronic).
2 helyről pedig gyakorlatilag lepattintottak, hogy nem akarják a vásárlás előtti átnézést.
-
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Gyári féken túl mi az, ami még feltehető első féknek(tárcsa+betét), és nem lesz vele gondom(nem ráz, nem nyikorog)?
ATE, TRW, egyéb?
F31 N47-re, alapfékes, nem M-es. Családi touring, semmi racse.
Köszi!
-
pepucs
tag
Sziasztok,
Szeretnék megvásárolni egy N52B25AF motoros gépet, viszont 3 év alatt 2x cseréltek benne Bosch lambdaszondákat (számlával) és mégis lambdaszonda miatt check engines a gép. A fogyasztása teljesen okés viszont kicsit rázza a bódét alapjáraton néha (nem ugrál az alapjárat csak határozottan "morgós" frekvencián ráz). Tesztkör alatt néha kicsit morgósabban és kicsit gyengébben forog, egy lámpával később meg simán morgás nélkül teljesen rendben húz tiltásig. Ezt a morgást a gázpedálon is érezni. A tulajnak többször élőadattal nézték, amikor bekerültek az új szenzorok ideig óráig tökéletes volt.Van ezeknek jellemző típushibája ami okozhat ilyet? Létezhet, hogy a kábelezést kell átnézni vagy valamelyik vezérlő egység hibás?
(olajfogyasztása nincs, már volt gyűrűzve és hf felújítva)Számomra azért fura mert ha 2x cserélték, akkor kizártnak tartom hogy a szenzorok mennek tönkre. Egyébként nagyon rendesen karbantartott autó, az összes szerviz számlákkal igazolva amit az állapota is mutat.
Nehéz keresni mert erre a jelenségre a találatok 99%-a az N53 N43 N46 nox emulátoros történet.
Előre is köszi a segítséget

-
kardkovacsi
senior tag
Valaki kérdezte egyszer milyen közelről a Dravit metál fényezés.
[Ilyen] ennek a hirdetésnek a képein látszanak az apró arany színű szemcsék a festékben. -
kardkovacsi
senior tag
Voltam bent pár napja a Budapest Motorsban és volt bent két LCI i4. Beültem az egyikbe és ez az új PerformText szövet alcantara ülés annyira jó. Nem is értem miért kell ezt az M Csomaghoz rendelni és nem lehet külön kérni.
-
madkiller
őstag
Sziasztok! Az új idrive9es rendszerekkel megoldható a video in motion?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
2013.12 gyártás
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem a tiéd még a kötelező sebességhatár előtti verzió valamikor 2024 év elején vezették be. Ez vinnyog ha túlléped a megengedett sebességet. Ki lehet kapcsolni a set gomb 3 mp-ig nyomva tartásával de minden egyes újraindításnál visszaállítja magát.
A sávtartó ugyanaz, bár azt le lehet tekerni viszonylag minimális szintre de néha az is belepofázik. Egyszer (12e km alatt) meg volt olyan rántott egy fél sávot az autót oldalra az elég durva volt. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Vinnyog? Nekem ilyet nem csinál. Még nem kaptam frissítést
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Reméljük, most nincs térképem úgyis be kel mennem (csak 3 hétre adnak időpontot a Budapest Motorsnál). Van egy jó oldala is nem vinnyog a sebességhatár figyelmeztető cucc, nem kell kikapcsolni sem, mert nincs semmilyen érték

Reméltem a software upgrade helyre rakja de nem. -
brumi1024
veterán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Lehet ido kell, nekem frissites utan par nappal kezdte aktivan jelezni az app, hogy a Plug&Charge-ot probaljam aktivalni.
-
kardkovacsi
senior tag
No, upgradelt az autó 11/2024-re, reggel szólt, hogy letölthetem. A plug and charge az nem megy így se, valszeg kell valami dealer telepítés hozzá, ezt írták máshol is. Úgyis be kell mennem a BMW-be, behalt a térképem, úgyhogy gondolom fel kell húzniuk mindent nulláról, hogy újra menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De már rég láttam ilyet.
Egy ilyen autóval azért viszonylag ritkák az egész napos utazások. De ha úgy alakul, akkor öt perc alatt bármikor (és bárhol) 100%-ra tölthető.

Nem vagyok szerelő. Amikor megvolt az f15 25d. Csávó azt mondta,használjam míg 80k km nem lesz benne és utána egyből add el,mert onnantól kezdődik majd a szopó roller ezekkel a 4 hengeres dízelekkel. Cssk bmw-t szereltek. Tehát értenek hozzá
inkabb a vezerlestol tartok, leven hogy kozelitenek a 120K-hoz, bar ezek mar kereszt motorosok, otletem sincs mennyibe kerulhet...