Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
" ... rendelhetőnek mutatja böngészőben ... "
Na, jó van ... ezt el sem hiszem.
Ugye néztem neked az X20-at osztrák szállítási címmel, és ezért annál maradt az oldal. Amint most átállítottam magyarra, rögtön rendelhetővé vált. WTF?! Na, mind1. Újabb érdekesség. Így még nem jártam (úgy már igen, hogy valami raktáron volt, de magyar címre nem szállítottak).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen. // Bp.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugye néztem neked az X20-at osztrák szállítási címmel, és ezért annál maradt az oldal. Amint most átállítottam magyarra, rögtön rendelhetővé vált. WTF?! Na, mind1. Újabb érdekesség. Így még nem jártam (úgy már igen, hogy valami raktáron volt, de magyar címre nem szállítottak).