Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Igen rég nem vettem bluetooth speakert, és lehet most is amit vennék egyszer kétszer lenne használva egy évben

Mindenestre eddig egy GGMM E5 bőven kiszolgálta az igényeket, de egy házibuliban, már feljött, hogy csak "ennyit" tud. Meg mikrofon is jó lett volna stb.
Úgyhogy nézelődtem, hogy mi lenne a jó, nyilván akkor már olyat gondoltam, ami többet tud, még akkor is ha azt a részét ritkán használnám.
Úgyhogy ma olvasgattam, hogy mi lenne a jó.
Igények meg vannak
Ezeket írtam fel:
Tudjon mikrofont kezelni.
Vízálló legyen vmennyire.
Legyen elég hangereje szükség szerint.
Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom.Arra jutottam némi keresgélés olvasás után, hogy a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás.
Még a JBL authentics 300at is néztem, de nem vízálló, nem tud mikrofont kezelni.
Szerintetek a TRIBIT jó választás lehet? Vagy van egyéb ötlet?
Bár nem tudom mennyi lesz az ára, meg hogy milyen a TRIBIT garancia kezelése és egyáltalán ha az oldalukról rendelem, honnan küldik (van-e plusz áfa stb).Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest