- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Igen rég nem vettem bluetooth speakert, és lehet most is amit vennék egyszer kétszer lenne használva egy évben
Mindenestre eddig egy GGMM E5 bőven kiszolgálta az igényeket, de egy házibuliban, már feljött, hogy csak "ennyit" tud. Meg mikrofon is jó lett volna stb.
Úgyhogy nézelődtem, hogy mi lenne a jó, nyilván akkor már olyat gondoltam, ami többet tud, még akkor is ha azt a részét ritkán használnám.
Úgyhogy ma olvasgattam, hogy mi lenne a jó.
Igények meg vannak
Ezeket írtam fel:
Tudjon mikrofont kezelni.
Vízálló legyen vmennyire.
Legyen elég hangereje szükség szerint.
Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom.Arra jutottam némi keresgélés olvasás után, hogy a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás.
Még a JBL authentics 300at is néztem, de nem vízálló, nem tud mikrofont kezelni.
Szerintetek a TRIBIT jó választás lehet? Vagy van egyéb ötlet?
Bár nem tudom mennyi lesz az ára, meg hogy milyen a TRIBIT garancia kezelése és egyáltalán ha az oldalukról rendelem, honnan küldik (van-e plusz áfa stb).Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest