Hirdetés
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Igen rég nem vettem bluetooth speakert, és lehet most is amit vennék egyszer kétszer lenne használva egy évben

Mindenestre eddig egy GGMM E5 bőven kiszolgálta az igényeket, de egy házibuliban, már feljött, hogy csak "ennyit" tud. Meg mikrofon is jó lett volna stb.
Úgyhogy nézelődtem, hogy mi lenne a jó, nyilván akkor már olyat gondoltam, ami többet tud, még akkor is ha azt a részét ritkán használnám.
Úgyhogy ma olvasgattam, hogy mi lenne a jó.
Igények meg vannak
Ezeket írtam fel:
Tudjon mikrofont kezelni.
Vízálló legyen vmennyire.
Legyen elég hangereje szükség szerint.
Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom.Arra jutottam némi keresgélés olvasás után, hogy a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás.
Még a JBL authentics 300at is néztem, de nem vízálló, nem tud mikrofont kezelni.
Szerintetek a TRIBIT jó választás lehet? Vagy van egyéb ötlet?
Bár nem tudom mennyi lesz az ára, meg hogy milyen a TRIBIT garancia kezelése és egyáltalán ha az oldalukról rendelem, honnan küldik (van-e plusz áfa stb).Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest