- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
válasz
choco01 #3755 üzenetére
Szerintem elég jó, azt a szintet simán hozza, nekem korábban ebben a topicban ajánlották
Van összehasonlító videó is: https://youtu.be/D_xxcWrUW6c?t=4m30s
-
carl18
addikt
válasz
choco01 #3142 üzenetére
Az a 1 watt ide oda
Szerintem hangosabb lehet, mert kevesebb a mély hang.
Oluv oldalán összehasonlitottam a Charge 2+ és a flip 3-at. Flip sokkal hangosabbnak tünt de visszont közel sem voltak olyan mélyek a hangjai. Mondjuk a Charge 2+ mélyei valóban egész jók, de a hangerő rovására ment ez a egész -
carl18
addikt
válasz
choco01 #3136 üzenetére
Igen én is próbáltam, sajnos a clip 2-őt is leakciózták hogy ne tudd kihozni 3000 ft-ért. Az a baj most nincs értelmes bluetooth hangszóró a Telekomnál. Jó ott a Charge 2 + szépen szól de én szerintem nem túl hangos, azaz halk. Lehet várok fekete péntekig, ez a tv-s akcióval a telekomnál az a baj hogy ahogy néztem előfizetés mellé jár.
Én is sajnálom, egy jbl go ingyen jól jött volna, jól le teszteltem volna. -
Krill77
őstag
válasz
choco01 #3082 üzenetére
A blitzwolf jobb ezektől. A go csak egy prüttyögő vacak. Arultak multkor egy bluedio bs3 mat 9 ert a jofogson. Azt alkudd le 8 ra es bar nem olyan basszusos mint egy komolyabb cucc de az mar vállalható. Akkuban, hangeroben. (ha mar pénzt adsz egy speakerért amit használni is akarsz akkor ne vegyél vackot) go=kuka..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest