Hirdetés
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4068 üzenetére
Igen, volt eredménye a reklamációnak. Kiküldték rá egy jó hétre a tételes híváslistát, melyből kiolvasható, hogy én voltam a f@sz. Ugyanis mikor beraktam az új simet, kétszer is elcseztem a jelszót az eset Security sim védelemnél, s az küldözgetett bőszen figyelmeztető sms-eket a beállított számra. De ennek az üzeneteknél nincs nyoma. A másik számon viszont igen. Tehát ingyenes mindkét üsz hívása. Később is teszteltem.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest