- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somekk
újonc
Nem tudom. Lehet, hogy be van kapcsolva a dupla koppos ébresztés, de ezt a kifejezést, csak most hallom először. Hol, vagy hogyan tudom azt leellenőrizni?
-
szentturul
csendes tag
Senki sem olvasott semmi újat a 7.0-ás frissítésről? Novemberi beharangozása óta nagy a csend. Fenn volt egy videó, hogy teszt üzemben van és nemsoká a teljes BV 6000 felhasználók körében elérhető lesz. Ez az utolsó ami olvasható.... Esetleg meglepetésként a legfrissebb androidos verziót kapjuk meg?
-
Somekk
újonc
Üdvözlök minden fórum Tagot szeretnék egy kis segítséget, tanácsot kérni!
Én is tulajdonosa lettem egy szerintem jó BV6000-es készüléknek valamikor decemberben. A telefon tökélete- sen működött és működik De. Amikor kijött a legutolsó frissítés a V01_20161011-es a teló szerintem minden további hiba nélkül azt telepítette. Ezt követően viszont a telefon töltöttségi szintje mindig nagyon gyorsan le esett. Ezen azt értem, hogy míg az új verzió előtt kibírt akár 5-6 napot is, most 100%-os töltöttségnél is alapon azt írja, hogy hátra van még három nap.
Nem vagyok egy telefon guru, nem is nyomkodom minden nap, az esetek nagy százalékában mint telefont használom csak. Az akkumulátor grafikonja alatt a telefon tétlen állapot mindig az első helyen áll jelentős mAh felhasználással, olyan gyakorlatilag, mintha mindig "ébren" állapotban lenne.Amit eddig tettem, hogy visszahozzam a régi helyzetet:
-gyári adatok visszaállítása
-Wifit tartsa bekapcsolva alvó üzemben "Soha"
-a wifi egyébként is csak alkalom szerűen van bekapcsolva
-látszólag a háttérben nem fut semmi.Tehát nem tudom mire van ez az energia vesztés. Kérlek adjatok tanácsot. Köszönöm
-
szajo28
újonc
válasz
szentturul #240 üzenetére
A telefon gyárilag le van fóliázva. A dobozban van egy tartalék fólia is. A gyári fóliát leszedted?
-
djtyboy
csendes tag
Gplay-en sem tudnak ám mindent ellenőrizni.
Lehet azon keresztül csúszott be valami ami ezt csinálja, vagy előzőleg próbáltál "külső" app-ot feltenni ami hagyott egy kis szemetet.
20161025 update-t szedd le. Az már rég kint van.
Azzal nem lesz ilyen jelenség sztem. Én is azt használtam és nem találkoztam ilyennel.
Érdemes ilyenkor (én ezt tenném) újratenni a telót ne hogy még jobban elszabaduljon.
Ha jelentéktelen kis 'valami' írta be magát, valószínű elég lesz az update rá, néha nálam is bevált. -
Gózika
újonc
Sziasztok!
Pár hete én is tulaja lettem egy BV6000-nek.
Maximálisan meg vagyok elégedve vele, egy apróság kivételével:
Naponta feltelepít magától egy-egy alkalmazást.
Az elején csak játéknak kinéző app-ot ajánlott fel naponta, hogy telepítsem fel. Kiderült, hogy egy feltelepített "Phone" alkalmazás művelte ezt. Kettő is fel volt telepítve az alkalmazáskezelő szerint. Leszedtem.
Ezt követően már rá se kérdezett, hanem naponta egyszer megjelent egy-egy új alkalmazás a kijelzőmön feltelepítve. A google play-en mindíg volt hasonló nevű alkalmazás, de sohasem pont ugyanaz. Mintha valami játéknak álcázott trójait tenne fel nekem, hogy indítsam be. Egyszer se mertem beindítani. Leszedtem a telefonról őket.
Jellemzően telefonálás közben jelent meg az új alkalmazás a kijelzőn.Találkoztatok ilyesmivel ezen a telefonon? Gyári 20161011-es firmware van fent a telefonon. Csak google play-ről szedem le pár alkalmazást. Nem igazán értem, honnan származik az az alkamazás, ami ezt a jelenséget okozza.
Hallottam olyasmit, hogy kínai telefonoknál gyárilag lehet benne ilyesmi...
Van valami tippetek? -
bbpro
tag
válasz
ecchphoto #241 üzenetére
Azzal nincs probléma, hogy hány holdat lát inkább azzal, hogy hányat használ. Nézd meg a gps status vagy gps test progival, kíváncsi lennék rá. Amúgy nyílt terepen teljesen jó de kicsit árnyékoltabb részeken a samu sajnos lealázza ezt. Ez inkább a gps antenna érzékenységén múlik. (Szerintem)
-
ecchphoto
csendes tag
Amúgy érdekes, mert a lenovo p70-em gyári 5.1 lollival is hasonlóan kevés holdat lát, amióta meg CM12 van rajta megtáltosodott, 18 holdakat is kóstolgat, plusz megjelentek a Glonass holdak is, holott úgy tudtam nem ismeri fel őket... Az addig girbegurba útról lemászkáló csiganyálaim pedig jobban kisimultak. Városban azért tudják zavarni az épületek, de még ott is kevésbé. g:hu csiganyál módját szoktam használni vizsgálatra. Kíváncsi leszek, ha az én 6000S-em is kap egy CMxx-et akkor micsinál. Már ha fel merem rakni
-
szentturul
csendes tag
Sziasztok! Tapasztaltatok olyan hogy a kijelző csak többszöri érintésre reagál. néha nyomkodom felületet és csak nagy kínlódva reagál. A vásárlás pillanatában raktam rá üvegfóliát. Ez lehet a baj? Ha reagál utána gyorsan tudok lépkedni a menübe, nincs akadozás, de ha "felélesztés" után akarnék bármit csinálni igen csak nyomkodnom kell a felületet mire reagál.
-
ricsi0307
senior tag
A legtöbb mai telefon már azt se élte volna túl ép kijelzővel ha kiesik a kabátzsebedből. Azt kizártnak tartom, hogy beázzon, az enyémen én cseréltem ki a hátlapot, tehát már nem gyári bontatlan darab, ennek ellenére bírja a vizet, mindennap lemosom munka után. Ez se egy elpusztíthatatlan telefon, de ha mondjuk leesik az ágy széléről nem rándul görcsbe a gyomrom, hogy vajon túlélte-e vagy munka közben bárhova lerakhatom, az állványon ha mászkálok nem fosok annyira mi lesz ha odacsapom valaminek. Sokkal kevésbé féltem, mint a Xiaomit, pedig egy árban voltak. Azt mondjuk én se várom el, hogy ha az állvány tetején kiesik a kezemből és zuhan 25 métert akkor esetleg túléli, bár már eljátszottam a gondolattal
-
djtyboy
csendes tag
2017.február első Bv6000 temetése.
Legyen ez példa mindenki számára aki azt hiszi hogy kevesebb figyelmet kell fordítani erre a telóra mint amit a többire tenné!Rövid történet:
Siettem eme cudar időben hogy felvegyem ősanyám a buszmegállóban .
Kabát fel, teló a kabát zsebbe majd go.
Odaérek , sietek kiszállni nehogy ősanya elcsússzon a jégpáncélon .
Kocsiba vissza, go haza.
Végezzük a munkánk mint ki sem esett volna az eltelt pár perc.
Nem sokkal fél óra elteltével gondoltam végre küldök egy smst egy ismerősnek .
DE hol a teló?!
Elhagytam ?! Csörgetem keresem de sehol semmi.
Szin ideg lettem, erre go a buszmegállóba hátha valaki látta, vagy megtalálta és ellopta.
Nos mire megérkezem a buszmeg.hez észrevettem a víztócsában hogy ott fekszik a kicsike. Kb sértetlenül.
Éppen hogy nem lepte el a hideg víz. Dugok benne, karc nincs, repedés nincs....
Kukkancsuk hát meg.
A kijelző meghalt a reakciókra, egy softkey sem működik. Akkor kikapcs.
Igen ám, de erre újraindult és csak bootloop.
Majd nem sokkal hazaérkezésem után még mindig csak bootloop majd már csak fekete kijelző villant fel és nem sokkal ezen iromány előtt végleg feldobta a "talpát".
Kiszedtem a dugókat, sim, sd, beletettem rizs -be hátha még is beázott valahol amit szemmel és tapintással nem lehet észlelni.Egy szóval.. ha nem is ázott be, valószínű 2-3 autó átment rajta és még egy kamion is (az út ezen szakaszán ezen forgalmi rend fordulhat elő ennyi idő alatt)
Legyen tehát példa az én sajnálatos példám (de remélem csak story lesz, nem pedig végleg kakukk)
.
-
djtyboy
csendes tag
Sziasztok.
Hát szomorúan tapasztalom hogy nem jön frissítés a telóra.
Azaz én nem kapom még mindig a beígért 7et.
Bár nem is nagyon izgat hisz stabil , azt meg nem is tudom milyen lenne.
Csak hát zavaró hogy nincs update és még Root-olni sem tudom a készüléket.
Nos minden esetre itt van egy kis infó, hátha valaki épp ilyet keres.Mivel előzőleg írtam arról hogy szeretném lecserélni a hardver gombok funkcióit, így egy kis utána olvasás után találtam is egyet amihez hála isten nem kell root.
Ezzel számomra csupán egy a baj, nem tudom a ptt és a sos gombok itt mi is lenne amit le lehetne cserélni.
Így ki is zártam a felesleges próbálgatást.Viszont az apk neve Buttons Remaper (no roo)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.irishin.buttonsremapper&hl=huAki esetleg rájön mi lenne az amivel felváltható a két gombok egyike, az vésse már le legyen olyan kedves
.
-
reedom
csendes újonc
Hogy lehet használni a szövegfelolvasást?
-
-
totom
újonc
válasz
tuzolto1981 #1 üzenetére
Tüzolto :Hogy töltötted le rá z Igot? Nekem a google playan telepitettem de nem tudta megnyitni ha ujrainditással meg törli a programot.
-
Bendeguz54
csendes újonc
-
szajo28
újonc
válasz
bozootharcos #228 üzenetére
Nekem a friss 7.0-ás verzió van fent. Kipróbáltam, a mobil netet ki-be kapcsolja, az ikon kinézete nem változik csak. Apró hiba, ha észreveszik, talán javítva lesz. Nekem a 7.0-ás vezión ismét angol nyelvű pár menű...
-
ricsi0307
senior tag
Nem tudom milyen hibákat jeleznek, én elég érzékeny vagyok az ilyenekre, de eddig egyetlen egybe futottam bele, mégpedig amikor bekapcsolod a telefont, akkor mikor a második sim pin kódját kérné csak üres képernyő fogad de a képernyő ki-be kapcsolása megoldja a dolgot. Ezen kívül javult a rendszer pl. a 6-osban mikor nyomtál egy restartot újra be kellett állítani, hogy kiírja a számod mikor hívsz valakit, vagy az értesítési sávot nem lehetett átszabni, meg amit a kolléga is tapasztalt, hogy pár menü nem magyar volt, ezek mind mind el tűntek. Az üzemidő is sokkal jobb, üresjáratban kevesebbet eszik, szóval a részemről abszolút pozitív mérleggel zárt a frissítés.
-
bozootharcos
csendes tag
Üdv minden bv6000 tulajnak. Lassan egy hete meg van a telefonom, eddig nagyon ok, csak egy kis
problémám van. Frissítettem a telefont, én is úgy jártam, hogy néhány menű pont csehül jelenik meg magyar helyett. Nem baj, megszokom, remélem a következő frissítésben teljes egészében magyar nyelv is lesz.
A másik problémám : a mobil netet nem tudom kikapcsolni! (Le húzom a "redőnyt", hiába nyomkodom a mobil net gombot, nem reagál. Másnál is fenn áll ez a probléma? Van megoldás?
Várom válaszaitokat. -
djtyboy
csendes tag
válasz
ricsi0307 #226 üzenetére
Folyamatosan nyomon követtem és követem a hivatalos fórum oldalukat.
Minden adott hogy frissítés jöhessen, kivéve hogy rengeteg a negatív visszajelzés ilyen olyan hibákról.
Gondolkodom is hogy ha megjelenik akkor sem kell.
Ki tudja mennyire unnak rá a sok hibának azt inkább befejezek az Up-okat.
Nekem adjanak ki Miui Romot-
Azt legalább sok pici emberke fejlesztené is mert van miért.
Ha már Rom.
Android 6-ot akkor ezen hogy is lehet Rootolni ?
Érdekelne .
Nagyon.
De olyan ami tuti 100%ra működik nem pedig reklámokat tesz fel csak. -
ricsi0307
senior tag
Karácsonykor adták ki egy 3000-es paknak, nekem 30-án jött meg, akkor azt írták 1-2 héten belül mindenki megkapja ha pozitívak a visszajelzések. A frissítéshez 20161025-ös romra van szükség ha az van fent és még nem kaptad meg akkor lehet még nem teljesen publikus, bár nálam abszolút bugmentes.
-
ricsi0307
senior tag
Ezzel csak annyi a gond, hogy nem igazán van root. Valamelyik régebbi verzióra volt de pl. az új 7-es romra nincs, és szerintem nem is lesz. Én így 4-5 hónap használat után beletörődtem ebbe, van mellette egy koros Galaxy S4, azon szoktam romolni mert élvezem. Munkába ez a telefon mostmár tökéletes, hétköznapi használatra viszont az S4-et vinném magammal ha nem lenne ennyire macerás a sim csere.
-
djtyboy
csendes tag
válasz
Bendeguz54 #222 üzenetére
Gombok programozhatóak. Minden telefonnál.
Root Jogosultság szükséges, majd egy kis körbeolvasás.
Aztán arra állítod a nyomógombok funkcióját amire szeretnéd és ami rendelkezésre áll.
Kapásból én a teljes bal oldalt átírnám (kivéve a fényképezőgombot).
Tehát fentről lefelé így nézne ki nálam:1.Fényképezés/Fényképezőgép ,
2.Zseblámpa funkció ,
3.(és ide is) Képernyő lezárás (ne a bekapcs menjen tönkre).Mókás dolog ha totál belenyúlsz a telefonodba ilyen szinten, bár a kockázat is nagy.
De aki ilyen dolgokig merül az tisztában van ezzel és a hiba esetén javításra is fel van készülve. -
Bendeguz54
csendes újonc
Mára már sikerült belaknom a BV6000s készülékemet, azt hiszem legalább is.
Némi környezeti segítséggel beállítottam minden apróbb, nagyobb, bosszantóan eldugott androidos, illetve telefonos dolgot, ami a rendeltetésszerű használathoz ugyan elengedhetetlen, de olyannak mint nekem, aki eddig okostelefon közelébe sem járt roppant körülményes és fárasztó művelet.
Mindezek ellenére közben megszeretnem és amire kell arra tökéletesen megfelel.
Telefonálni tudok vele, netezni tudok vele, filmet nézni, zenét hallgatni szintén kifogástalanul tudok, a játékokat meg amúgy is alapból gyűlölöm, tehát messzire elkerülöm. Még mielőtt bárki is felhördülne az én értékrendemben ez a tevékenység felesleges agymosás és időtöltés, teljesen elveszti az ember miatta a valós realitás érzékét, sajnos ezt a környezetemben már többször kézzelfoghatóan tapasztaltam. Aztán kinek hogy.
Ami számomra talán egy kicsit bosszantó, hogy jobb fülemen használom, ha telefonálok és a bekapcsoló, illetve a hangerő szabályzó gombok nekem pont rossz helyen vannak, valamelyikre akaratlanul állandóan rányúlok, a másik oldal gombjait viszont szinte semmire nem tudom használni de, jó lenne ha programozhatóak lennének, mármint nem csak az eredeti funkciójuknak megfelelően.
Hát egyenlőre ennyi a rövid használatból, remélem nálam hosszú életű lesz, mert igaz, hogy mobilis ember vagyok, de nem járok vasreszelék, vagy építkezési törmelék közelében, por, meg víz annál inkább előfordul. de ezért strapatelefon. -
Greg07
újonc
Nem csak nézek ki a fejemből.
A spanyol garit, a rendelési lapon külön megjegyzésben kell kérni?
Thx -
bbpro
tag
Nekem 6000s van, 43000-ért vettem a tinydeal német raktárából. Kedd este rendeltem, következő kedd délelőtt a kezemben volt. Amúgy annyi a különbség, hogy ebben gyengébb a proci és a kamera, kevesebb a ram és a háttértár de ez a 2/16gb bőven elég mindenre ami a normál használathoz kell. Van telepítve kb 30 alkalmazás amiből 3 navi térképekkel és még így is van 7és fél giga szabad. A telefon a mindennapokban kimondottan fürge, megakadást még egyszer sem tapasztaltam. Ha nem játszol komoly játékokkal akkor simán jó ez is. Ugyanolyan strapabíró mint a bv6000. Én is az építőiparban vagyok, eddig röhögve bírja a strapát. Arra viszont készülj fel, hogy majdnem negyed kiló a cucc!
-
Greg07
újonc
A bv6000 nek a kistesója a bv6000s... jól gondolom és látom?
Valaki rendelt már innen? [link]
a, A spemall -ról tehát 62400 lenne+plusz vám (ez mennyi lehet?)
b, tinyről 66000+vám
c, az olcsóságról pedig 64000Jól gondolkodom vagy valaki jobban átlátja... és tud jobbat. Ez itt ebben a felállásban mind gyári garis termék, kivéve elvileg az A variációt, ahogy a kolega említette.
Jó enne mihamarabb meglenne, mert alig várom hogy tesztelődjön az építkezéseken
-
Montesantos
senior tag
Szia!
Szerintem csak az egyik blackview a másik nem
Ha fontos a gari akkor hazai rendelés ha nem annyira akkor itt [link] európai raktárról szállítanak nincs vám-áfa. A lényeg rendelésnél válaszd ki az európai raktárat.
(most úgy látom nincs nekik eu raktáron)
Garanciáról nem tudok nyilatkozni..... -
Greg07
újonc
Sziasztok!
Alin, bv6000 alatt ez a két darab jól láthatóan különbözik egymástól. Tud erre nekem valaki adni magyarázatot?
Szeretnék egy ilyen telefont, egyelőre tapogatózom honnan rendeljem meg. Itthon,, hazai garanciával, vagy kintről gyári garival.... kíváncsi lennék hogy lehet jól kijönni. Mennyibe fáj (idő és pénz) egy-egy garanciális utaztatás.
Köszönöm válaszaitokat!egyik [link]
másik [link]
-
djtyboy
csendes tag
-
Montesantos
senior tag
válasz
bozootharcos #207 üzenetére
"Ha" csak a fele igaz már jó
-
ricsi0307
senior tag
válasz
bozootharcos #204 üzenetére
Igen a kijelző alapból GG3 és van rajta már egy fólia. Az edzett üveget és fóliát azért szoktunk rakni a telefonra, mert lehet bármilyen GorillaGlass a karcokat mind begyűjti. Nekem kb. 2 hetet volt ezek nélkül és a microkarcok ennyi idő után is megjelentek rajta. Szóval nem kötelező használni de ajánlott.
-
IldiH
tag
válasz
bozootharcos #204 üzenetére
Szerintem minden telefonra kell védelem, hacsak nem vattában tartod
Nyilván nincs olyan védelem alapban a képernyőn, ami a legkisebb karcot is kivédi, főleg egy strapatelefonnál és hosszabb távon.
Nálam még az is játszik pluszban, hogy a férjem feszt töri a telefonokat, tableteket (aztán dühében darabokra is töri az egészet). Az elmúlt 1 évben az én pénztárcámhoz képest egy vagyont költöttem rájuk. Sokat segít az üvegfólia, ezen fél év alatt a harmadikat cserélem, de a telefonnak még nincs baja
-
bozootharcos
csendes tag
Üdv mindenkinek. Ma én is boldog tulajdonosa lettem a BV6000-nek! (az asszony el is szörnyedt, ahogy megjött a csomag) Kicsit bánom, hogy nem a sárgásat rendeltem, de késő bánat. Még csak ismerkedem vele, és "belakom."
Egy dolgot nem értek: A csomagban van egy lcd védő fólia, meg a készüléken is. Sőt, lejjebb olvastam, hogy egymásnak ajánlottátok, hol lehet üveg fóliát venni. Nyugtassatok meg: a készüléken gyárilag van gorilla glas, nem annyira életbe vágó az extra védelem a strapatelefonra. -
Bendeguz54
csendes újonc
válasz
Montesantos #191 üzenetére
Köszi, a tanácsot, de csak most jutottam még a készülékemhez és nethez, mert hét végén távol voltam és nem akartam még az új be nem lakott telefonnal bénázni. Tehát tökéletesen működik a tanácsotoknak megfelelő csengőhang párosítás, sőt reggel miután bekapcsoltam, felajánlotta a frissítést is. Megörültem, de ez még nem a 7 -es verzióra frissítés volt, minden esetre jósok és jó sokáig csinálta és láss csodát újraindítás után megy a TVGo is!!!!
Még egyszer köszi a tanácsokat hasznos volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest