Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzolto1981
csendes tag
'Estét!
Elmúlt héten érkezett meg a Blackview BV6000-em (előtte egy Lenovo S750 volt).
Eddig csak jó tapasztalatok voltak vele, egy kivétellel... (nem vagyok profi felhasználó, max. alap...)
- Ahogy néztem alap Android 6.0 van rajta, nem találtam semmi gyártói progit rajta, így csak néhány dolgot kellett levenni (pl. Twitter)
- Úgy, hogy teleraktam alkalmazásokkal: RAM 1,31 Gb. a 2,82 Gb.-ból ; ROM 3,56 Gb. a 24,69 Gb.-ból foglalt.
- Minőségre és összerakásra jó! Elhiszi az ember, hogy strapatelefon!
- Üzemidő két nap (4G, két kártya, Bluetooth nélkül), úgy hogy még folyamatosan nyomkodom... újdonság ereje... és még nincs minden belőve rajta...
- Android 6.0-t szokni kell...
- A töltő csatlakozó trükkös... nem mindegyik USB töltő megy bele, csak aminek hosszú a csatlakozója vagy vékony a műanyag burkolata... de néhány dollárért lehet rendelni hozzá megfelelőt... vagy használni a gyárit
- A kért kártyánál nem tetszik, hogy nem tudja a párhuzamosan kezelni őket... vagyis ha az egyiken beszélek, a másik nem kapcsolható...
- GPS jelet rekord gyorsan talált! IGO és Google Maps-on kb. 10 Mp. után megvolt a pontos pozíció, kocsiban!
- Kamera arra jó, amire egy mobilos kamera... ennyi
- Az ára baráti volt (szerintem) kb. 80 000 Ft. minden költséggel (telefon, szállítás, vám és ÁFA)
- Ami nem tetszik, hogy nagy... nehéz...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- sziku69: Szólánc.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest