Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuzolto1981

csendes tag

'Estét!

Elmúlt héten érkezett meg a Blackview BV6000-em (előtte egy Lenovo S750 volt).
    Eddig csak jó tapasztalatok voltak vele, egy kivétellel... (nem vagyok profi felhasználó, max. alap...)
    - Ahogy néztem alap Android 6.0 van rajta, nem találtam semmi gyártói progit rajta, így csak néhány dolgot kellett levenni (pl. Twitter)
    - Úgy, hogy teleraktam alkalmazásokkal: RAM 1,31 Gb. a 2,82 Gb.-ból ; ROM 3,56 Gb. a 24,69 Gb.-ból foglalt.
    - Minőségre és összerakásra jó! Elhiszi az ember, hogy strapatelefon!
    - Üzemidő két nap (4G, két kártya, Bluetooth nélkül), úgy hogy még folyamatosan nyomkodom... újdonság ereje... és még nincs minden belőve rajta... :)
    - Android 6.0-t szokni kell... :F
    - A töltő csatlakozó trükkös... nem mindegyik USB töltő megy bele, csak aminek hosszú a csatlakozója vagy vékony a műanyag burkolata... de néhány dollárért lehet rendelni hozzá megfelelőt... vagy használni a gyárit
    - A kért kártyánál nem tetszik, hogy nem tudja a párhuzamosan kezelni őket... vagyis ha az egyiken beszélek, a másik nem kapcsolható... :(
    - GPS jelet rekord gyorsan talált! IGO és Google Maps-on kb. 10 Mp. után megvolt a pontos pozíció, kocsiban!
    - Kamera arra jó, amire egy mobilos kamera... ennyi
    - Az ára baráti volt (szerintem) kb. 80 000 Ft. minden költséggel (telefon, szállítás, vám és ÁFA)
    - Ami nem tetszik, hogy nagy... nehéz... :((

Új hozzászólás Aktív témák