Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
nyilván igazad van,de,abból kiindulva,h.az itt társalkodóknak legalább annyi fogalma van,miről beszélünk,mint nekem,továbbá megelőzendő a korábbi(régen volt,elfelejtettem) letolást,miszerint hosszadalmas
a szövegem,ez(ek)lett(ek) belőle.....IT szakmai szemmel....?megkérdezhetem,mivel foglalkozol,amúgy?
(vagy ez sem tartozik,még az off kategóriába sem...)
azért mégiscsak érthető voltam,nemdebár?(emojikat nem szoktam,a megfelelőt gondold oda) -
meko1
tag
érdekes...milyen ismerős....(and.alkalmazások;and.szakmai;dual sim;nfc;k&h,soroljam?)
a 'baj' az velük,hogy vagy én találok ki/fogalmazok meg rosszul nehéz kérdéseket,vagy
sajnos nem mindenki szereti megosztani a tudását másokkal(általános),de a sok hasznos
és érdekes információ mellett a sajátos bajaimra igencsak kevés értékelhető válasz érkezik
uff,én beszéltem,még ha ez bántana is némelyeket meko1 -
meko1
tag
igen,gyanus volt(használtam korábban a programot,csak a "2kártyás használhatósága" nem volt időszerű),akkor tárgytalan,amúgy is ezt tennéd,ha váltani akarsz,nem?>>>>tehát direkt 2kártyához
írt program kellene(csak az általam találtak nem 'kompatibilisek')
azért köszönöm,jobb időtöltést neked is(mint a levelezés) meko1 -
meko1
tag
köszönöm reagálásod-a végéhez más módon.privátban szólnék.ha nem bánod-mi tagadás,másoktól is vártam valamit,hiszen mindenki beállította valahogy a maga Blackview-ját,nem?-úgy látszik,ennél fontosabb a karácsony(ami persze nem baj),tehát mindenkinek nyugalmat,békességet és megbocsátást legalább
az évvégi napokon meko1 -
meko1
tag
hívás,persze,mindkettőn,a bosszantó(de nagyon),h.előző készülékeken rögtön beállítás után működött
(APN:internet.vodafone.net és tipusa:default-ezt a két beállítást kérte,a port és egyebek rögtön 'beíródtak',
nem volt velük dolgom);hát ez most kevés és a sok MB adatomat "nem bírom elhasználni" így,mint
írtam,a Voda-üsz. meg vonogatja a vállát,elkeserítő
hiába jó kis készülék,az NFC nem működik(még,remélem-nyilván ott is beállítási probléma),meg ez a
net,ez van, üdv
/urad és parancsolód,reméljük, csak a telefonokon vezeti le fölös energiáit-mint többször is írtad-de ez már
nem ide tartozik,bocsánat/ -
meko1
tag
a korábbi készülékekben ,mindkét foglalatban,ugyanilyen(vodás) beállításokkal működtek a simek,
gondoltam,a készülékben van valami "plusz,még ismeretlen" beállítanivaló.......
/s mivel sem a net,sem voda-üsz nem bírt tanácsot adni,bennetek a remény>>>>vagyis pontosan
mit állítottál a sajátodon(még ha kiderül,ugyanezt én is....)/>>>köszönöm üdv meko1 -
mortee
csendes tag
Kösz, persze, belefutottam ebbe. Erre (meg talán mégegy hasonlóra) utaltam, hogy "a konkrét, feltett problémára már csak 1-2 kérdésfeltevést [találtam] megoldás nélkül". Sajna az utolsó tipp sem működik, nekem is azt mondja amikor nem flashelem fel a twrp-t, hanem közvetlenül letöltve akarom átmenetileg bebootolni (fastboot boot recovery.img), hogy azt sem lehet locked bootloaderrel.
-
mortee
csendes tag
Igen, mind a 649 korábbi hozzászólást átnyálaztam. Mint írtam, a fél internetet feltúrtam, de nem találtam választ. A legmélyebbre ásó infó, amit találtam, az hogy unlockolni kell, de a konkrét, feltett problémára már csak 1-2 kérdésfeltevést megoldás nélkül, nem magyar oldalakon.
-
meko1
tag
igen!köszönöm
na,itt a következő...>csatlakoztattam pc-hez>sem a 'fájlátvitel',sem az 'usb meghajtó' beállítás
esetén nem látja a gép a telót
noha fájlokat(programokat) direktben (összedugva) tennék rá a pendrájvról/korábban,más telóval
ez nagyszerűen működött,itt még nem tudom,most kezdeném/,nem lenne ártalmas,ha a pc-vel
is összekapcsolhatnám
nyilván itt is ilyen egyszerű a megoldás?köszönöm,üdv meko1 -
macilacus
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
Parancsolj. Szerintem teljesen ugyan az mint amit te linkeltél.
-
Sándor -P20-
senior tag
Köszi hogy jelezted a hangszórókat.
Amikor én kerestem, csak a hátlapok voltak.
Viszont ahogy nézem, ezek már nem olyan hangszórók amilyenek az enyében vannak.
Ezeknek az eleje zártabb, a membrán elé jobban belóg a fém keret. Szerintem így zárták az eddig nyitott mágneses teret. Szerintem ezek a fajta hangszórók sokkal kevésbé vonzák be a fémreszeléket.
Amint tudok rendelek egy garnitúrát majd és megpróbálom a védőfólia nélkül beépíteni őket.
bocs a sok melléütésért, a telóról írok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest