Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozootharcos
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #299 üzenetére
Én is megijedtem, hogy eltűnt....
Nekem úgy jön be, amikor hanyatt van droid, felváltva nyomkodom a power, és a + gombot, és tradááám, itt a
menű! -
bozootharcos
csendes tag
Üdv mindenkinek! Nekem is megjött a frissítés! Majdnem minden ok, de.......
Egy előző frissítés következtében, mint néhány napja jeleztem, az IMEI számok 111111..., ill. 222222...-re változtak. Titokban bíztam benne, hátha visszatérnek az android egy rejtett bugyrából, de sajnos, nem.
Ez nem az android 7 hibája.
Viszont azt vettem észre, hogy a total commanderrel nem tudom megnyitni a a Fájlrendszer gyökér nevű mappát, míg a régebbi verzióban be tudtam kukkantani oda. Annyira azért nincs szükségem rá, csak furcsa. -
bozootharcos
csendes tag
válasz
HoratiusKkl #279 üzenetére
Próbáltam a factory resettel is, de sajnos, a helyzet nem változott...
-
bozootharcos
csendes tag
Bocs! Nem voltam a fórumon egy ideje. Néhány menű pont még cseh nyelven jön. Megpróbáltam android 7 -re
frissíteni, ha jól emlékszem, ott angol nyelven volt néhány menű. Visszatettem az előző romot.
Jelenleg az a problémám, hogy az IMEI számok 111111....., illetve 2222222....-re változtak. Nem tudom, mikor,
talán akkor, amikor vissza raktam az októberi romot. A telefon működését (jelenleg) nem befolyásolja, de nem szeretném, ha a későbbiek során baj lenne belőle. Sokat utazom Ausztriába, és Németbe, az egyik SIM osztrák, nehogy letiltson valami szolgáltató.
Tud valaki megoldást az IMEI számok visszaállítására? -
bozootharcos
csendes tag
Üdv minden bv6000 tulajnak. Lassan egy hete meg van a telefonom, eddig nagyon ok, csak egy kis
problémám van. Frissítettem a telefont, én is úgy jártam, hogy néhány menű pont csehül jelenik meg magyar helyett. Nem baj, megszokom, remélem a következő frissítésben teljes egészében magyar nyelv is lesz.
A másik problémám : a mobil netet nem tudom kikapcsolni! (Le húzom a "redőnyt", hiába nyomkodom a mobil net gombot, nem reagál. Másnál is fenn áll ez a probléma? Van megoldás?
Várom válaszaitokat. -
bozootharcos
csendes tag
Üdv mindenkinek. Ma én is boldog tulajdonosa lettem a BV6000-nek! (az asszony el is szörnyedt, ahogy megjött a csomag) Kicsit bánom, hogy nem a sárgásat rendeltem, de késő bánat. Még csak ismerkedem vele, és "belakom."
Egy dolgot nem értek: A csomagban van egy lcd védő fólia, meg a készüléken is. Sőt, lejjebb olvastam, hogy egymásnak ajánlottátok, hol lehet üveg fóliát venni. Nyugtassatok meg: a készüléken gyárilag van gorilla glas, nem annyira életbe vágó az extra védelem a strapatelefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest