- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Ahogy nézem nem van topicja a BV9900Pro-nak, holott "flagship" telefon volt a maga idejében, 2020 augusztusában. Ez a topic amolyan gyűjtőként funkcionált, így gondoltam beírok ide mielőtt indítanék új topicot.
Rajtam kívül kinek van még meg ez a 9900Pro teló?
Mások találtak rajta vírusokat? Mennyire kell tartani tőle hgoy előretelepített vírusok vannak rajta amikkel károkat okozhatnak nekem?
Igazából a tepsi méretet csak és kizárólag azért fogadtam el vele, mert nem találtam a nekem tettsző méretben azaz 4,5 col 720p kijelzővel szerelt értékelhető kamerával rendelkező STRAPAtelefont. Így akkor már gondoltam megnézem mit tud hőkamerával, úgy már elfogadom azt hogy nagyobb méretű a készülék, de elvártam volna az egykezes módot.
Nálam Android 10-essel érkezett gyárilag, ahol a 9-es alatt még működő 3rd party szoftverek már nem kaptak engedélyt olyan dolgokhoz hozzáférni hogy tényleges egykezes mód legyen.
11-es androidot nem tudták lefejleszteni rá a srácok...inkább az új modellhez csinálták csak meg.
Mást is érint az egykezes mód probléma? talált rá jó megoldást a "Swiftly swtich pro" appon kívül? Az még számomra nem eléggé teljesértékű...A hőkamerát többször használtam már benne, viszont zavar hogy a reklámban ígért szenzorok egyrészét nem lehet előcsalogatni, továbbá a fényméréshez használt szenzorja nálam eléggé fals értékeket mutat.
Másnak legalább a fényszenzor rendesen működik?
Légnyomás? Hygrometer? Levegő minség ellenőrző szenzor? Tudom ezutóbbit hivatalosan a Pro nélküli változat marketingjében hangsúlyozták ki, de a mobil szinte mindenben megegyezik külsőleg azzal, így feltételezhető volt hogy van benne...mert a heart rate monitornak sok értelme van...ja nincs. -
sugara
újonc
hello ntalaltam egy
BV9900 est törött kijelzővel pines simmel , hogy tudom visszajutatni a tulajnak? -
CSICSI83
friss újonc
Üdv mindenkinek!
A múlt héten az alsó 3gomb teljesen meghalt.Működik az egész kijelző de az alsó gomboknál semmi reakció.A telefon kb.2éves bv 6000. Szétszedtem de úgy tűnik minden a helyén van
Van valkinek valami ötlete mi lehet a baj?
Esetleg alkatrésznek szánt készüléke?
Köszi előre is! -
nelopj
csendes tag
Hllo
Ilyet még nem láttam!
Egyszer csak eltűnt a térerő bv6000-ről
Vagyis a telekom van,de a telenort nem fogadja el
Mind kettő foglalatot ki próbáltam
Másik telóba működik
Valakinek nincs ötlete?
előre is köszi
Hello -
Milejani
csendes újonc
válasz
NateDogHUN #772 üzenetére
Írtam.
-
NateDogHUN
tag
[link]
Itt a 9800 pro. -
Milejani
csendes újonc
Üdv. Valakinek van bontásra szánt bv6000 vagy 6000s olcsón??
-
NateDogHUN
tag
válasz
HoratiusKkl #766 üzenetére
Hello!
Van már tapasztalatod? Én is gondolkodom egy 9700pro-n. -
kiro4444
tag
Sziasztok! BV 7000-es a keszulek. Strandon csuszdazas rogzitese 2 alkalommal, tehat max 2-3 perc a vizben, az sem alameritve vegig. Kiderult, hogy meg sem vizallo. A jobb oldali gombok: hangero, power nem mukodnek. Tehat bekapcsolni sem tudom. Gari lejart. Nem egybol ment tonkre, aznap es masnap delelott is hasznaltam, de utobbinal mar voltak gondok a hangero gombokkal. Aztan toltore tettem, de lemerult vagy kikapcsolt, aztan most fel van toltve, de ugye nem tudom bekapcsolni. Jart mar valaki igy? Be lehetne mashogy kapcsolni? Erdemes szetszednem, hatha csak korrodacio?
-
tuzolto1981
csendes tag
Szóval, beüzemeltem a 6800 Pro-t, néhány tapasztalat első körben:
- Nagyobb (magasabb és szélesebb), viszont egy kicsit vékonyabb, mint a 6000-es. Fogása nekem jobb
- Meglepő, hogy az USB csatlakozóhoz nincs gumidugó! A leírásban az van, hogy a csatlakozó használata előtt ki kell szárítani. Eddig csak fröccsenő vízzel volt élesben tesztelve, víz alá még nem merítettem
- Nincs Jack dugó, csak átalakító, nekem megfelel
- Kamerája sokkal jobb, mint a 6000-esé
- Képernyő természetesen jobb felbontás, világosabb, stb.
- Viszont halkabb, mint a 6000-es, érzésre, akármennyire hangosítom nem tudja azt a hangerőt
- Van ujjlenyomat olvasó. Egy napig bírtam, kikapcsoltam, marad a kód... lehet, hogy labor körülmények között jól működik, tiszta kézzel. De koszos, vizes kézzel felejtős
- Érzésre jobban bírja az érintő képernyő ha van rajta folyadék, kevéssé bolondul meg mint a 6000-esé
- Oldalsó gombok jók, csak szokni kell
- Töltés a gyári töltővel és nem gyári okostöltő + gyári kábellel villámgyors, 1-2 óra
- Elég sok használattal kb. 40% akku / nap
- Android szokásos, semmi sallang, semmi gyártói app
- Ami nagyon nem tetszik, hogy igazából nem két kártyás!Vagy két SIM és no memória kártya. Vagy egy SIM és egy memória kártya. Értelmetlennek tartom ezt a spórolást, nem igaz, hogy nem fért volna bele valahova...
Egyenlőre ennyi
-
HoratiusKkl
újonc
Sziasztok!
Az enyém úgy tűnik 2,5 év után kezdi beadni a kulcsot. Akksi csere után 2 hónappal megint akkut kéne cserélnem, nem bír ki 1 napot és rohadtul melegszik néha. Már meg lett rendelve az utódja, 9700Pro. Ha az is kibír ennyit akkor már jó bolt lesz. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #764 üzenetére
Az alsó USB töltő csatlakozó lötyögősödött ki, töltést néha nem veszi.
Akkut kellene cserélni benne.
Csatlakozó védőgumik leszakadtak, még a tartalék is elfogyott.
Gumiburkolat néhány helyen már morzsolódik.3 év nem éppen kímélő használat eredménye.
Teljesen elégedett vagyok, hogy eddig is bírta. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #763 üzenetére
Részvétem.
Az enyém még húzza az igát.
Egyébként mi fáradt el benne?
Ha már itt irkálok..
Úgy tűnik találtam fémpor immunis hangszórót a szerkezetbe. [link]
Február elején szereltem be, azóta szól mint állat.
Amióta megvan a teló, ez bírja a legtöbbet. Átlag 3 hónap alatt elnémultak. -
tuzolto1981
csendes tag
'Napot!
Néhány hónap híján 3 éve érkezett meg a BV6000 telefonom, mostanra elfáradt.
Így ma megrendeltem az utódját egy BV 6800 Pro személyében.
Kíváncsi leszek, hogy fog működni -
Psyhostar
csendes tag
Hali!
Egy éve vagyok boldog tulaja egy BV6000S-nek. Soha nem volt vele semmi baj, nem volt vízben, nem volt dobálva, még csak leejtve sem. Megadta magát a vaku egyik napról a másikra. Először csak halványan világított, most már egyáltalán nem. Valamelyik szaki tudna segíteni, hogy ez hardveres hiba és szervíz, vagy valami más okozza? Gyári Android 7.0 van rajta, nem lett babrálva. -
zamator
újonc
Sziasztok ! Hogyan tudok "levenni " egy telepített alkalmazást és telepíteni egy másik telefonra.
-
koncsek3
újonc
válasz
koncsek3 #753 üzenetére
Breaking news!
Nagy nehezen sikerült felvarázsolni a 2018 áprilisi frissítést.
Úgy néz ki vírus vagy szoftver hiba volt, mert azóta tökéletesen megy a telefon, frissit, gyors mindent tud.
A szétszerelés alatt lepottyant a sim kártyát tartó fémlemez, így egyik simet sem érzékelte. Szerencsére pár ezer forintért lehet venni, meg is vettem, beszereltem és működik.
Közben megjött ma az oldalsó nyomógombsor is, de mivel tökéletesen működik 1 hete a telefon nem szedem szét megint.
-
Eastman
addikt
Üdv Uraim
mi a tapasztalat, melyik bluetooth headsettel működik együtt jól, hiba nélkül a telefon? Melyik típust ajánljátok?
-
smolsadred
újonc
Sziasztok! Bv 7000 pro telefonon egyik napról a másikra eltűnt minden hang és rezgés. Se a csengőhangok nem szólnak, se a zene, youtube, stb., hiába van felhúzva a hangerő. A rezgés se működik, pedig be van kapcsolva. Mi lehet az oka?
-
koncsek3
újonc
Sp toollal a frissítés sikerült, felraktam a 2018.03.30-as legfrissebb verziót. Blackview felirat jön, powered by android felirattal (eddig nem ilyen volt, gondolom ezért sikerült a frissítés), de utána piros háromszög felkiáltójellel fekvő android figura és no command felirat.
Még mindig a jobb oldali gombsor hibás szalagkábele a ludas? Megrendeltem, január végén érkezik csak... Van ötletetek?
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #751 üzenetére
A drivereket passzolom.
Én annó még amikor az OFF Lenovo A660-amat buheráltam raktam fel az MTK drivereket.
Utána volt OFF Lenovo P780 -am, ott sem kellett variálnom.
Sőt a párom még erősebben OFF telefonjaival sem kellett semmit vacakolni. Minden MTK csipes telót első rúgásra kezelte a FlashTool.
A lényeg, hogy sikerült. Grat. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
tuzolto1981 #750 üzenetére
UPDATE:
Sikerült...
Ez a videó alapján: https://www.youtube.com/watch?v=zP6QfQ6jOfk
Ami itt van benne driver, az működik. Ami a Blackview honlapján van, az biza nem működött nálam. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #749 üzenetére
Na, lett Win 7 gép...
Driver feltelepítve, minden úgy elvégezve, ahogy a Blackview oldalán van, de még mindig nem látja a telefont a Flash Tool.. nem tudom mi van -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #748 üzenetére
Nekem sem sikerült win10-el.
Szerencsére a régi gépemen még win7 lakik, azzal első rúgásra felment. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #747 üzenetére
Megvolt a "trükközés", kikapcsoltam, hogy csak hitelesített illesztőprogramokat engedjen telepíteni, de akkor sem ment. Most marad, ami van egyenlőre. Nincs időm vele foglalkozni.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #746 üzenetére
Ha win10 van a gépeden, akkor trükközni kell az Sp tool-al. Leírásokat találsz fórumokban, vagy a videómegosztóson...
A legtisztább ha keresel egy gépet amin XP, vagy Win7 van. Azokkal nem kell vacakolni.
Az enyémen most a BV6000_Blackview_V01_20170412 van. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #745 üzenetére
Amin ma túl vagyok:
- Felraktam egy "zip"-et, ami időrendben a következő volt, SD kártyára raktam, az felment. Azután az OTA frissítés működött, feltelepített egy 2017. január 5. biztonsági frissítést. Kicsit változott a felület, előjött néhány funkció, valamint néhány menüpont szlovák / cseh nyelvre változott
- Utána semmi, hiába próbáltam más "ZIP"-eket (hivatalosan, Blackview fórumról letöltve) nem ment fel egyik sem
- SP Flash Tool progival is próbáltam, mindent sikerült beállítani és telepíteni, de a számítógép nem hajlandó kommunikálni a telefonnalMegpróbálom még, hogy írtad, hogy a belső memóriába feltöltve, hátha.
Egyenlőre működik, ha más nem, akkor januárban beújítok egy 6800-ra
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #744 üzenetére
Legegyszerűbb a telóval.
Elméletileg a vezeték nélküli frissítésnek is kellene mennie, csak többször kell próbálni. Nekem volt olyan verzió ami kb a 10-dik indítási kísérletre kezdett települni.
Ha az automata frissítés nem megy, letöltöd a neked tetsző firmwaret egy frissen formázott memóriakártya gyökerébe, (Ez az ajánlott az értők szerint, bár én simán be szoktam másolni a memóriakártya gyökerébe és jólvan.) betallózod a frissítésnél, és ha szerencséd van felmegy.
Nekem egyszer az OTA olyan verziót rakott fel, amit utána nem találtam meg a gyári firmware listában, ráadásul nem frissült rá egyik verzió sem, pedig nem buheráltam a telót...De ha ha jól sejtem ezeken már túl vagy.
Tehát ha máshogy nem megy, számítógépről SP FlashTool-al.
Firmeket pár hozzászólással visszább megtalálod, nem rég volt téma. -
IldiH
tag
válasz
Sándor -P20- #740 üzenetére
Igen, ezt is megtaláltam, de fogalmam sincs erről a boltról. A 0 angoltudásommal
úgy érzem, hogy ez indiai, csak helyben szállít és nekem nem kéne kipróbálni. De szívesen veszem a kiigazítást, ha többet megtudsz róla
-
koncsek3
újonc
NEm, már a szétszedés előtt is ezt csinálta. Én arra gyanakodtam, hogy az IP68 ellenére valahol befolyhatott a víz és az okozta ezt (sokat volt medencében vízben). Mikor szétkaptam darabokra nem találtam semmit. összeraktam jól és ugyanezt csinálja, mindig a recovery menübe megy be bekapcsoláskor. Bár érdekes hogy a recovery menüben a - gombbal lefele léptetés megy és utána nem ugrik felfele, hanem ott marad, ahol áll.
-
IldiH
tag
válasz
Sándor -P20- #737 üzenetére
Igen, ahhoz van, de nekem bv8000 pro-hoz kell. Külön nem találtam sehol, csak szettben (mikrofontól kezdve minden van benne, ez is e-bay) ~ 13e Ft-ért
Nem, sérült a kábeles rész is, gombsor nélkül sem lehet léptetni, folyamatosan benyomódottnak érzi
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
koncsek3 #735 üzenetére
Esetleg nem lehet hogy szét lett szedve a teló, és a belső műanyag betét ami a gombot nyomja fordítva lett a fészkébe visszarakva? Ha jól emlékszem van rajta egy apró pöcök ami nem engedi a gombot a helyére ha fordítva van.
Illetve nálam az sem mindegy melyik műanyag idom melyik fészekbe kerül. -
IldiH
tag
válasz
koncsek3 #735 üzenetére
Valószínűleg odaütötted valahova. Pont ilyen cipőben járok, kb kalapácsnak lett használva a 8000pro, cserélni kell a hangerő részt kábellel együtt. pár ezerből kijönne az egész, ha lehetne külön kapni és nem kompletten mindenféle egyéb alkatrészekkel együtt árulnák ezeket
-
koncsek3
újonc
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen csodatelefonom. Valaki tapasztalt olyan problémát hogy a +hangerőgomb folyamatosan nyomva van tartva, pedig pedig nem is? Ezáltal nem lehet bekapcsolni, mert folyton a recovery menü jön be. Bármi megoldás? Ha ilyen állapotban van rá vevő oda is adnám neki egy 20asért.
-
x63
aktív tag
Sziasztok,
nekem a "telefonról"menüben nincsen sem vezetékes, sem vezeték nélküli frissítés.
Tudjátok miért nincs? Nem tudom frissíteni. -
zamator
újonc
Sziasztok!
BV 6000 telefon probléma . A hívott félnél ( bárkit hívok) zavaró hangosan visszhangos a vétel. Nálam is hallható de tűrhető , Mi lehet a hiba , hogy orvosolható ? Köszönöm. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #729 üzenetére
Igen.
Letöltöd a neked tetsző firmwaret.
Ha gyárit szeretnél, akkor innen: [link]
A frissítés ugyanúgy megy mint bármilyen mtk-s telónál. -
tuzolto1981
csendes tag
'Napot!
Eddig problémamentes, több mint 2 éves BV6000-el, előjött egy...
Az ébresztő néha nem működik, hiába állítom be, azt mutatja, hogy aktív, de semmi. Amikor újraindítom, akkor bedobja. V_20161011 van rajta... egyszerűen nem volt érkezésem frissíteni.
Viszont a kérdés, hogy lehet e valahogy kompletten újratelepíteni az egész telefont? -
taz1984
újonc
A repülőgépes üzemmód egy vezeték nélküli frissítéssel megoldódott. Erre most a wifről illetve a mobilnetről 5-10 másodpercenként ledobál. Újra nem tudom frissíteni. most V01_20170708 van rajta és azt mondja hogy naprakész. Mi lehet a probléma?
-
taz1984
újonc
Sziasztok. Hosszú idő tán újabb probléma merült fel a BV6000-rel. A repülőgép üzemmód állandóan bekapcsol. Ha kikapcsolom 20-30 másodperc múlva újra visszakapcsol, megszakítva a wifikapcsolatot meg mindent.Tud valaki segíteni?
-
dody07
tag
válasz
Sándor -P20- #725 üzenetére
Nekem mostanában meg gyengült a térerőm "voda".
Nemrégiben volt egy nagyobb áramkimaradás -még a telefonos hálózatok sem éltek-.
Azóta van, hogy nincs térerőm, meg később jön az sms -nefogadott hívás-.
Fogalmam sincs mi lelte, eddig semmi ilyen gondom nem volt. Csináltam gyári visszaállítást is de nem változott semmi.
Teljesen tanácstalan vagyok. -
Sándor -P20-
senior tag
Elnémulás témakörben azt hiszem rájöttem valamire. (mindenesetre nem szeretném elkiabálni)
Kb két hónapja véletlenül leválasztottam az SD kártyát, amin a saját csengőhangjaim is voltak.
Természetesen automatikusan beállította magát a teló a default csengőhangokra.
Az SD kártya visszacsatolása után már nem volt időm időm a csengőhangokkal molyolni, és mivel akkor épp le is állt a cég, (leállás hurrá!!!) nem voltak zavaróak a "halkabb" csengőhangok.
Utána szintén maradt a default csengőhang. (lustaság fél egészség... Kár hogy csak fél...)
És láss csodát, azóta nem volt nem észlelt bejövő hívásom.
Tehát vagy az Mp3-as csengőhang nem tetszik a telónak, vagy az hogy az SD kártyán vannak a csengőhangok, vagy mindkettő.
A lényeg, hogy azóta amikor kell rendesen csörög a lelkem... -
Dunadan
csendes tag
Sziasztok!
Kb másfél éve van egy BV6000-em. Május elején meghalt benne az akksi, feldagadt, megnyomta a kijelzőt is. Magyar webshopból vettem 1+1 év garanciával, úgyhogy irány a bolt, garanciában kicseréltek rajta mindent, korrektek voltak.
De!
Úgy tűnik kókány módon sikerült összerakni a szervízben, mert az első nagyobb vizes érintkezés hazavágta. A nyitható védősapkák megfelelően zárva voltak. (Lemostam a csapnál, amit korábban a képernyőcsere előtt milliószor megtettem) Beázott az LCD, sötét-világos foltos lett, és egy ideje a képernyő bekapcsolás után 5-10 mp-el újra elsötétül, csak háttérvilágítás van. Pár perc után újra bekapcsol a képernyő. Látszólag minden egyéb funkció működik.
Van esély rá, hogy ezt garanciális problémának tekintik? (Gondolom nincs, de hátha van valakinek tapasztalata). Esetleg egyéb ötlet?
-
hazoli
újonc
válasz
Sándor -P20- #601 üzenetére
Hello,
találtál valami megoldást a hsz-edben említett elnémulásra?
Nekem is előfordul ilyen időnként, gyári visszaállítás után is. Arra tippelek, hogy valamelyik app frissítése okozza a gondot, de még nem sikerült kiszűrni, hogy melyik lehet a problémás - ha egyáltalán ezzel van a gond.Emellé bejött még az (a hangproblémától látszólag függetlenül), hogy alvó állapotból való felélesztés után is sötét marad a képernyő. A háttérvilágítás bekapcsol, de nem jelenik meg semmi, a háttérkép sem és az ikonok sem, ilyenkor gyakorlatilag használhatatlan a telefon. Nem segít a ki-be kapcsolás sem.
Volt olyan, amikor úgy jött helyre, hogy rádugtam töltőre, volt olyan, amikor ez nem használt.
Volt olyan, hogy felhívattam magam, és onnantól minden helyreállt.
Most levettem az eddig használt Google indítót, hátha az nem tud elindulni időnként.
Tipp? -
HoratiusKkl
újonc
válasz
tuzolto1981 #720 üzenetére
Nekem a létező összes frissítés fel lett rakva és semmi gondom sincs a telóval.(BV6000)
-
tuzolto1981
csendes tag
'Napot!
Lassan rá kellene szánnom magam a frissítésre, lassan majd két év után.
Jelenleg Build 2016-10-11 van rajta, Root nélkül.
Kérdésem, hogy lehet valahogy / érdemes Android 7-re frissíteni?
Melyik frissítés ami stabilnak mondható?Előre is köszönöm!
-
taz1984
újonc
Sziasztok. Nemrég vettem egy BV6000-es telefont. Sok mindent sikerült beállítani és telepítgetni, de amikor írok mindig berreg hangosan minden betű érintésénél. Igen idegesítő, hol tudom kikapcsolni?
-
IldiH
tag
válasz
Sándor -P20- #714 üzenetére
Minden telefonunkon 6-os van és tökéletesen megy az fb. (Wiberrel nincs tapasztalatom.)
Én elsőként szervizelném, aztán mondjuk újra raknám a telefont. -
Sándor -P20-
senior tag
A rezgőmotor valszeg hardveres bibi. Teló szétszed, átnéz.
Wiber... Háát no comment. Érdekes piskóta az utóbbi időben.
Nekem most elég élhető (csak el ne kiabáljam, a legutolsó rom verzióval nyúzom.).
Simán el tudom képzelni, hogy nem tetszik neki a rom verziód.
Facebookom nincs (acc sem). Nincs tapasztalatom. -
Hanyi1
újonc
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni BV6000 ügyben?
Elment a rezgő funkció. Visszaállítottam gyári állapotra, hátha szoftveres, de nem javult meg, sőt azóta nem jönnek meg az üzenetek a wiber és FB, csak, ha megnyitom az alkalmazást. Azt mondták, hogy azért lehet, mert 6.0-ás az android és valami akadás van.
Szerintetek?
-
Pipás888
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy hozzáértő, és megbízható szervizt, ahol rendbe raknák a BV6000-met? Feltört szoftverrel kaptam meg, egy ma már nem létező magyar webshop-ból. Nem fogadja el a vezeték nélküli frissítéseket. Már próbáltam android szervizben, ahol vezetéken keresztül "frissítették" de az sem járt sikerrel. (Ugyanott próbáltam a hangszóró cserét, de utólag visszaadták a pénzt, mert kiderült, hogy hozzá sem nyúltak....! Azt a problémát már megoldottam, kicseréltem magam, egy Kínából megrendelt hangszóróra.)
Fejér megye, vagy Budapest körzetében lenne a legjobb. -
Upo
addikt
válasz
Mclarenöcsi #707 üzenetére
Ugye véletlen sem akarsz pár centit visszaolvasni???
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok barátomnak tönkrement a töltőnyílása a telefonján nem minden helyzetben tölti a telefont mozgatni kell benne a kábelt és van hogy tölt van hogy nem.Mi lehet a hiba és mit lehet vele csinálni?A telefon BV 6000
-
bendo75
tag
Sziasztok.
Blackview BV7000 1-napról a másik napra,nem akar tölteni,40%-nál nem megy feljebb,addig is szinte fél nap alatt tölt fel.Próbáltam már másik vezetékkel,de semmi...Tönkre mehetett az aksia?Vagy mi a fene lehetett vele,fél éves....
-
Upo
addikt
válasz
mongoose01 #701 üzenetére
Topik keresőt érdemes néha használni.
[link] -
z.3.r.0
újonc
válasz
SzinTibi #698 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod! Az én ingerküszöböm ~40e környékén van telefon téren. Nem látom értelmét ennél többet költeni rá, sajnos a fokozott igénybevétel miatt nálam gyorsan amortizálódnak, munkás telefon. A BV7000 áfával, postával együtt nagyjából 38e kínából rendelve, ez tűrhető.
Már megrendeltem, hamarosan talán meg is érkezik. -
mongoose01
tag
Sziasztok,tulaja lettem egy 6000s-nak,szeretem nagyon de van kèt gondom vele.
1.a sd kártyát próbálnám formázni de 20%nál leáll ès azt írja ki hogy nem lehet törölni,más telóban müködik.
2.van a 6.0 androidtól újjabb rá mèg nekem v01_2016 08 09 van rajta ès nem lát ota-n ujjabbat.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest