- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
Kocska89 #6321 üzenetére
Istenem... Voltál már GYÁRBAN ?
Semmi köze az otthoni kis labortápnak egy 3 fázisú ipari géphez.
Ponthegesztők üresjárati feszültsége 5,2-9v-ig..
kb 9000A
Nem a Praktikerben megvásárolható kis inverterről beszéltem
Pont ezt magyarázom, elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs gyakorlatilag van különbség
-
-
f27
senior tag
válasz
Kocska89 #6188 üzenetére
Rezben kuka a chip igen,de minden esetben az e74 gpu hiba.
Jobbik esetben azert megy tobbet is.
En reballoztam mar 4 eve egy e74 boxot es azota is megy
Legtobb esetben elmennek 4-8honapot a roszabikban meg par hetet.Pl az e71 is gpu hiba de itt inkabb mar tenyleg halott a gpu,a leirasban viszont baromsagot irnak ra.
-
f27
senior tag
válasz
Kocska89 #6177 üzenetére
Azert sok baromsag van ott leirva.
Pl..
E74: I/O Hardver hiba - HSIO kapcsolatos, lehet crc hiba. Nagy eséllyel a belső AV encoder chipel (ANA vagy HANA) van a gond vagy az AV kábellel.
Ana ill hana chip hibanal a gep bsem kapcsol.
Egy idiota kitalalta hogy az e74 hana hibaja,mindenki elkezte abban az idoben orba szajba hegeszteni holegfuvoval ( vagy vasaloval?)a hana chipeket .
Enmeg tettem ra ujat es mikor ismet ki irta az e74 et reballoztam a gpu-t,es lam,semmi koze nemvolt a hana chiphez.
En anno irtam egy jobbat ennel de elkeveredett egy hdd elhalalozasanal. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Kocska89 #6063 üzenetére
Nem nem nyúltam hozzá komolyabban windbound van benne még biosra gyanakodtam,de bejött egy faszi és elfelejtettem megnézni...
Szitu
ejön...köszön...mondja,hogy a kocsmából jött kati mondja menjen át valaki kérdezzük milyen ügyben?Hát nem tudom..laptop.."itt már simult az EKG-m" mondom jól van majd átmegyek...
Erre nem kimegy az ajtón hanem megkérdezi megtudom-e nézni neki a pendriveját?-mert nem tudja leformázni..Mondom ja..megszólal kicsit vizes volt.. leveszem a peni kupakját és egy merő rozsda..Beteszem hát meg se moccant a drive..mondom tönkrement..
Kis szünet...és 6x elmondja hüm..nem nagy kunszt csak 4gigás xD és hátat fordít kimegy..Azt se tudom ki az a kati!
éééés minden napra kijut 1-2 ilyen de már én leszek fogyatékos...
-
f27
senior tag
válasz
Kocska89 #5748 üzenetére
En lecsereltem a ramokat is es ugyan ilyen maradt mint neked.
Tegyel ra 7600 chipet az ugyan az mint a gf73 chip ami gyari rajt.
Ha megoldottad a problemat szolj akkor szetszedem ujra enyemet is.
Nekem egyenlore elegem lett beloleMxm karid ha van biost vedd le rola es ugy probald ki.
A gyarin sincs bios ha megnezed . -
f27
senior tag
válasz
Kocska89 #5745 üzenetére
Szivem szerint azt mondanam hagyd a fenebe mert nekem sem megy.
Ugyan ez a szitu mikor nekialtam jobb volt mint most.
Tettem ra bontott chipet rosz volt
Tettem ra ujat valtozatlan
Tettem ra kompatibilis sokkal jobbat ujat ugyan az a hiba.
Tettem bele masik vga-t es ugyan az a hiba . Mondom akkor erol ennyit. -
ielektros
senior tag
válasz
Kocska89 #5626 üzenetére
Azokkal a rez bevonatu kabel arnyekolasokkal vigyazz. Van, hogy femgozolt muanyag alapu vacak. Hovezetesre nem a leg idealisabb.
nahunn: En az ilyeneknek lezarhato tasakban odaszoktam adni a ganyet amit kiszedtem a gepbol
Paplan, tollparna, fel macska, pinaszor. Esatobbi.
-
diablo1984
veterán
válasz
Kocska89 #5626 üzenetére
sűrűbb ezüst paszta? a gpu-n vastagabban kened, a procin nam annyira vastagon és az majd elterül! nem akkora a diffi, hogy csúnyán tudjon beszáradni, azért erősen használva évente lehet nem árt átkenni! vagy a hűtőbe a proci résznél egy halvány bemarást végezni, de ez kétélű fegyver, mert a ló másik oldalára is át lehet esni és akkor meg a procira nem fekszik fel....
-
diablo1984
veterán
válasz
Kocska89 #5620 üzenetére
ami ilyen, az vagy bő pasztával, vagy killhates javasolta vékony rézlemezzel áthidalható! bár ha megfőtt, akkor már mindegy neki, ha meg új, akkor meg szétneszedd, kínlódjon vele a szervize gariban! ha egy ilyet meg egy reball/reflow meg tud javítani, akkor az első része a mondani valómnak az érvényes és várni kell a csodát!
-
-
f27
senior tag
válasz
Kocska89 #4712 üzenetére
Azta ilyent meg nemlattam
Tenyleg f27 van rairva
Igaz en sosem irtam kezzel semmire hogy f27 nekem a kezdetek ota belyegzos f27 -esem van
Ha kicsit is latszik a javitas akkor az nem nalam volt utoljara
En utannam semmi nem
Atszik,kivevel ha elottem uszott a sz@rban.
De az a cimke ziher nem az enyemDe azt jobban megnezve nem 7 ho 27 dike? Es a 18 hegesztett gepe volt a koklernak
Aztan ha marhagyorsan jon a 4 piros led,akkor marhagyorsan dugj bele egy AV kabelt mert gondolom egy regi xenon lesz akkor
-
netzoli
tag
válasz
Kocska89 #4669 üzenetére
A múlt héten hozzám is bejött egy ügyfél és kérdezte ismerem-e, ezt a vaterás eladót, illetve egy másik valakit Nyíregyházáról, aki szintén hasonló árkategóriában dolgozik.
Próbáltam neki elmagyarázni, hogy miről is lehet szó, majd a végén megkérdezte, hogy olcsóbban vagy ennyiért tudjuk-e vállalni? DE, még házhoz is szállítjuk egy ajándék egéralátéttel együtt.
Szerintem tuti elküldte neki ő is...
-
kikihun
csendes tag
válasz
Kocska89 #4648 üzenetére
Szerintem ezt te is tudod, hogy nem kell szó szerint érteni...
Csak már tele az összes hócipőm a sufnituniongos, szakképzetlen barbárokkal.
Akik vettek maguknak egy gépet, mert az olyan jó dolog, majd youtube ról megtanulták kezelni, és kikiáltották magukat fenoménnak.
Hat forintért dolgoznak, aki meg hivatalosan rendes körülmények között csinálja, az meg csak szívja a harcit... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest