- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #18004 üzenetére
1 hét?
Az egy kicsit sok. Bane rangig eljutni kb 2-3 óra. Persze én zsinórban nyerek és úgy jobban ad. Egy kicsivel több idő és pure sadóval eljutok Grandmasterig kb. mint a múltkor is... Persze ott a megtartásához már kevés volt, váltanom kellett lost deckre, hogy megtarthassam a rangot
Aztán uncsi lett és 2v2... az élvezetesebb.
Abban igaza van Crazynek, hogy commandost nehéz counterelni, ha vigyáznak rá. Persze azt Crazy elfelejti, hogy lava field 120 + commandos 80 = 200 tehát ugyanott van mintha lehoznék 4 darkelfet
Persze akik ismerik az összes kártya tulajdonságát elég jól azok úgy hozzá le az elfeket, hogy ne érje mindet a lava field
Majd nem noob-ként betámadják a commandost, hanem hátra vonulnak a megmaradt kb. 2 darkelfel. Majd lehoznak megint 2-t és kezdik elölről. Így banditos power hátrányba kerül... egyre inkább. Tehát ki lehet mikrózni darkelfel is... szerintem. De kipróbálhatjuk játékban ha gondolod
A másik amit tennék a mage, de nem csak úgy, hanem motivate-val és 2 maggel (tehát 3-mal) hogy ne érje meg a lava field. Ja ez elviszi a rallying bannert is
Most vagy megmarad a bandit egységed és lehozok még 2 magét. Te megint buffolsz én megint leszedem a bannert és egyre inkább power hátrányba kerülsz.
A harmadik amit próbálnék az aura. 100, de visszajön a 20 power különbség
Ugyanis a rallying mellé te countert hozol le és leölöd vele az én egységemet. Viszont olyan olcsó egységed nincs mint nekem így megint csak egyre jobban power hátrányba kerülsz
Azután NC-t 2-t lehozok 120 power. Frenzy mindkettőre hiszen elszaladni nem tudsz. Ekkor te nem lava fieldezel, mert az 3-nál érné meg, tehát mered a bandit buffolás. Ami neked ugyanúgy 120 power. Ha ezt egy kis ideig csinálod harvester jön (nálam legalábbis) Ott meg tehetsz bármit az egységeidre az elvisz mindent. Egy példa ahol megéri lehozni a harvesztert. Harvit meg bandit T2-vel fogd meg ha tudod
Persze ezeken kívül a legjobb szerintem kombinálni. 1 mage és 1 nc. Az 110 power.
Csak azt nem tudom mennyi idő alatt szedi le 1 íjászod a monumentet. Persze ha wellt támadsz és nagynehezen leszeded az a saját magad kivégzése, ha pure sadóval vagy szemben.
Bandittal a harvester ugyanis nem állítod meg... 2 íjászt nem hozhatsz le, mert aura és dorván power hátrányba kerülsz.
Tehát a kérdés 1 íjászod mennyi idő alatt szed le 1 monumentet.
Ja még 1 megoldás. KOC és az íjászod lelövi a saját rallying bannerét, majd buffolhatod, mert KOC life weavinggel nagyon erős. KOC 60 + 70 life weaving = 130 Te 80 commandos + life weaving 70 + új banner = 170 power. Azt hiszem ez a legjobb megoldás
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #18002 üzenetére
1.: Nekem is ugyanúgy van darkelf+nc, ha már annyira azokhoz ragaszkodsz, csak ez a szádban full hp-val indul a rallying banner miatt, ha esetleg váltanék a commandosról...
2.: Nem használok Unholy powert, mert az úgy tényleg nagyon drága lenne
3.: Csak akkor buffolom, amikor te is megtámadsz, egy darkelf assassins ellen kb. nem csinálok semmit, csak annyit, hogy rá irányítom a lövéseket, hogy az meghaljon
4.: Amint jön egy nc, azonnal ráirányítom a lövést, mert a nasty az egyik legveszélyesebb dolog a commandos ellen, ha több nc, akkor lifeweaving, szükség esetén ravage - illetve ha csak gyógyítani akarom, akkor önmagában ravage.De ha nem hiszed, akkor nézd meg a shadow elleni harcomat, vagy szólj, hogy mikor menjek fel a játékban, hogy megmutassam akár személyesen is. A meccsben az alap welleken kívül 1-et sem vettem fel, úgy támadtam be a bázisát. Csak a támadás közben megspórolt powerből húztam egy wellt, miközben az ellenfélnek velem ellentétben nem 2, hanem 4 wellből jött a power. És mindemellett egy falat is húztam 50 powerből plusz egy wellt és egy orbot bezúztam, pedig jöttek a nc-k és a darkelfek is. És az, hogy fury volt az ellenfelem azt jelenti, hogy nem egy kezdőről van szó, aki csak össze-vissza spammel egységeket. Szóval ideje lenne elgondolkoznod azon, mennyire helyesek az állításaid!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #18000 üzenetére
Azt megnézném, hogyan vernéd szarrá darkelffel a commandost! Mutasd meg, akkor elhiszem neked, egyébként nem, mert eddig egyszerre 4-nél kevesebb darkelf nem tudta beütni. És mint mondtam már korábban, amint lejön a 4. darkelf, akkor akár azonnal is jöhet a lavafield. De 3 darkelf ellen még bőven elég a lifeweaving és ha aktiválják a képességüket még rá egy ravage. Arról szerintem megfeledkezel, hogy a lifeweaving a kapott sebzés felét nemcsak megfogja, hanem vissza is fordítja az ellenfélre.
Egyébként meg itt lenne a shadow, és itt a fire elleni meccsem. A shadow elleni "t1-harcomat" ne figyeljétek, mert kb. amit lehetett én elrontottam ott, csodálkoztam is, hogy nem kaptam egy azonnali rusht a pofámba... A fire ellen meg az időhúzásos taktikára hívnám fel a figyelmet, amíg megvártam, hogy t2 felépüljön: így kell kihasználni, ha egy swift unit ellen counterként egy nem swiftet hoznak le!
-
-
Gyuri27
félisten
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #17792 üzenetére
Murder, mi alapján dontöd el, hogy egy lap "értéke" mekkora? Mert az alapján, hogy hányan játszanak vele, nem pontozhatsz, hiszen hétről hétre változik ez. Akkor már inkább a méret és/vagy orbszám és/vagy a ritkaság alapján kéne eldönteni ezt.
Jah és ha már így osztályozol, akkor a firedancer hova kerül? Mert az egy t2-es UR lap M mérettel, és mégis gyorsan hal, mert kevés az élete. Akkor ebből is lenne alapból 6 charge. De akkor megint ugyanott vagyunk, mint most, 1-2 nagyon jó kártyából lennének charge-ok, a többit meg valószínűleg nem használnák az emberek.
Amúgy a t1-harcot ezzel a módszerrel kb. el is felejtheted, vagy pedig direkte csak erre koncentrálnál, ami azért rizikós, mert ha kivédik a támadásod, akkor tuti bukta...Egyébként a nature hatalmas előnyben lenne a heal miatt, ahogy a shadow is a buffok miatt. Pl. ha valakinek sikerülne lehoznia egy harvit, akkor azt az életbe nem szednék ki semmivel, mivel a unitszám erősen korlátozva van ezáltal. Jah és akkor még nem is beszéltem a frost ice shield-jéről és hatalmas életű egységeiről, hiszen az meg alapból arra van kiélezve. Pl. hogyan szednél le olyan módszerrel egy 3 war eagle-ből álló splash-t egy rájuk dobott area ice shield-el? Óh, tényleg, majdnem elfelejtettem a lost reavert! Úgyszintén, az életbe nem szednéd ki ha megtámad, hiszen alapból tanknak van előállítva, egy kis buff és kész is a halhatatlan egység. És ez utóbbiról nem is szólva, hogy csak UC kártya, szóval gondolom az "értéke" nem verné a plafont...
Az orb-well ötleted pedig azért nem tetszik, mert a shadow hatalmasat szívna vele: nincs rapid construction-nel épülő épülete (1 sem!). És a legjellemzőbb taktikájára alapozva (mint pl. a frenzy a pókon, illetve a sok, gyorsan haló egység) totál használhatatlan lenne emiatt. Vagy te, mint shadow player máshogy gondolod?
Az előzőhöz visszatérve pedig a shadow-ban szimplán dobjuk ki a motivate, meg a nasty lapokat?! Vagy mit szólsz az offering-ekhez? Mert ezekre szerintem nem gondoltál. Kb. minden pakliban bent lenne mindkettő full charge-on, hiszen t4-en nagyon kevés kártya van, ami 4 kötött orbot igényel és nincs benne egy shadow sem, és amúgyis, már most is t3-on a legtöbb pakliban van egy shadow orb...
Amúgy meg az elképzelés tetszik (legalábbis az első fele; a wellekkel és orbokkal nem értek egyet), csak túlságosan is fejletlen még ez az egész. Ha viszont egy teljes koncepcióval állnál ide, akkor azt mondanám, hogy jó-jó, okos gondolat, de ehhez új lapok kellenének, nem is beszélve a rengeteg programozói részéről, amivel meg lehetne oldani. Kb. az egész játék kódját alapjaira kéne szétbontani hozzá, ha a charge-rendszerhez ilyen mértékben hozzá akarnál nyúlni. És megint majdnem kihagytam egy dolgot: ez az EA-nek (vagy Phenomic-nak, teljesen mindegy most) egyáltalán nem érné meg, mert így nem vennék az emberek a drága lapokat, s majdnem mindennek lemenne az ára, ami kész káoszt és csődöt eredményezne - a szervert tuti nem üzemeltetnék sokáig ilyen mód mellett...
-
OnSeT
őstag
-
zoli.22
tag
válasz
Murder3 #17776 üzenetére
Már csak az hiányozna, hogy a banditba is berakjanak valami lámulós szar egységet, mint a deepone vagy lost reaver, na akkor biztos én is elgondolkodnék hogyan tovább.
valamivel azért nekem is kéne már lámulni, csak akkor meg ott van a StarCraft2, abban van mindkét népnek pár egysége, nem kéne, hogy a Battleforge is erről szóljon.
(Persze megjegyzem, hogy az a pár egység azért olyan szinten ballanszolva van, hogy ott témázásnak helye nincs!) -
zoli.22
tag
válasz
Murder3 #17766 üzenetére
Igaz, viszont most úgy néznek ki t2-n az egységeim, hogy bandit spearmen, commandos, b. stalker, windhunter.
Tehát van két m counter, egy ami mindenre jó, és egy L counter, bár spearmenek helyett ugye sokszor a scythe fiendet használom, (ami nem igazán jön be).
Ha ehhez beteszem az NC-t, akkor jön hozzá még egy m counter, tehát spearment kénytelen vagyok kicserélni. Csak ebben meg hol a bandit egység lassan?!
Csirke pont téged hozott fel múltkor, hogy te tuti elleneznéd, hogy bandit deckbe ne bandit egységek legyenek. -
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17705 üzenetére
Natur t2 vel nem lesz gond, shadow nature dekemben (amit még mindig akítvan használok, és fogok is használni) elég jól megtanultam.Max még a gladiatrixot kell megszokjam.Az mire jó a skyfire drake verésen kívül?
Ám lehet , hogy igazad van, nagyon sokat jáTSZottam fire ellen, nem lesz nagy gond.
Ám obesity-t énis megkaptam, vissza is néztem az obesity seriest (sikerült a az enisyoo ellenin megint kinyúlnom). Lesz még folytatás, vagy marad trilógiának?
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17638 üzenetére
de mivel nem így van és elképzelhetetlennek tartom h kb 1 hét alatt lefolyjon akár 1 lap változtatása is
Ja, én olyanra gondoltam, hogy minden nap nerfelt 10 et majd felbuffolnak 10 et és mttomém hónaponként a régi nerfelt lapokat megint buffolják, s minden héten teljesen új dekked lesz.
-
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17630 üzenetére
Hát ezt az új watchlistes dolgot nem nagyon értem...És nem is tetszik nagyon, max a top 200 ba változást hoz de a kiseb játékosokat, mint jómagam, ellehetetleníti.Hogy miért?Vegyünk egy egyszerű példát.Lenerfelnek egy lapot, amiért én kifizettem régebb xxx bfp-t négyszer, és az helyett egy kevésbé használt lapot buffolnak:tehát én pl a régi lapot el kell adjam, hogy legyen pénzem az újra, hogy ütőképes dekkem legyen.Viszont amit el akarok adni annak pl lemegy 100 bfp-t az ára, amit venni akarok az meg növekszik 200 al, mert mindenki azt akar venni.És én evvel vesztettem máris 400 bfpt,és ezt megcsinálják mégegyszer és bfp nélkü maradok+ örökké kel victory hegy legyen nálad, mert az új lapokat mindig uppolni kell.
De lehet, hogy nem jól értettem , javíts ki ha így lenne, de én nem várom szívből ezt az újítást.
UI: Vagyis a régebbi, lejárt lapon csomót bukok, míg az újak sokkal drágábbak lesznek..egyenlő...rednelj bfp-t nonstop ha pvp-zni akarsz.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #17604 üzenetére
Sajnos undead army jelenleg használhatatlan pvp-re. Persze magasabb szinten. Amiket mondtál pure deckek is könnyen fogják. Fire makeshift tower-t tesz le, de még ha mine-t használ is jobban kijön mint a sadós. UA U3-on 90 power. Pure sadó meg lehoz 1 nightcrawlert és mögé küld egy Nether warpot. Támad + kivédte az UA-t is. Ugye halálukig elportolgatnak
Ha lehoz még 1-et nem tud védekezni.
...és abszolult igaz, hogy nincs túl nagy változatosság. Sokkal több lap kéne, vagy a rendszert kéne átalakítani... térképeken változtatni... nem tom.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #17605 üzenetére
Én meg épp azt akartam írni, hogy a nomad, vagy scavenger arany rang alatt teljesen mindegy, ízlés kérdése.
Afölött viszont kevesen használják a nomad-ot, mert a Scavenger S-counter, 60 power és swift, a nomad pedig M-counter, 75 power és swift.
Fire-ben t1-en nincs más olyan S counter, ami ne S méretű lenne (pl. thugs, de az S mérete miatt túl sok a knockback egység rá). És a nomad helyett M-counter gyanánt sokkal inkább a wrecker-t használják a statja miatt (olcsóbb, mint a nomad és ha összeadjuk a hp+támadó pontokat, azt hiszem U3-on 5-tel marad el tőle csak). Igaz, ez egy kicsit kockázatosabb is, mert a wrecker-ek hp-ja is elég alacsony, de a tulajdonsága miatt (daze nélkül lehet mellette egységeket lehívni) sokkal jobb lap, mint a nomad, aminek csak gyógyítása, vagy éppen nagyobb támadása van csoportos támadás esetén (3 db nomad 215 power, amiből úgy szedi ki az ellenfél őket, ahogy akarja, még 3 erution is ugyanennyibe kerül, szóval magasabb szinten ez használhatatlan)...
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17595 üzenetére
"opcionális-tehát ízlés kérdése"
Én egy szóval sem mondtam, hogy lehetetlen nélküle, csak azt, hogy ízlés kérdése, van aki tudja használni, másnak teljesen fölös.
A pure firével a napokban pont ez fogalmazódott meg bennem.Minden dekk egyforma,22 lapot használnak gyakran, egyedül 2 lap ami ízléstől függ : scavi/nomad és mortar/makeswift.
A pure fire dekkbe újdonságot, változást csak egy t2es jugg vagy egy t3as thunder wagon hozhatna.De végül is ez gyenge pont is.Mert ha pure fire ellent kapsz, egyből tod a dekkjét,míg azért egy stone/pure shadow/shadow nature stb dekkben érhet meglepetés.Max 2v2be változik 1-2 lapot.G4ga: skylordig még 19 kotg van, tehát 210.000 xp, az meglesz, mostmár minden lap uppolt.
-
-
Darkzbane
tag
válasz
Murder3 #17530 üzenetére
SIlverwind nem tud sokat sebezni, pl ha counter kell ott van giant slayer vagy coultist master, de olyasmi a szememben mint grigori hogy a hp ja tökéletes egy nastyra vagy egy soulshatter is mellé hiába gyenge mint a harmat. Sztem két frost orb kéne hozzá mint tremorhoz jobb lenne
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #17490 üzenetére
ha aocba hívod le a kék jobb. mire az L unitok felkelnek lehívsz még1 lapot s végük. így cc nélkül is meg tudod akadályozni hogy elhagyják a területet.
az már más kérdés hogy mely unitok élik túl egy t3as xl aocba történő lehívását, de tegyük fel hogy sok támad.
az amii boosterek jönni fognak, de sztem a hiányzó két duál orb nélkül. [link]
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #17445 üzenetére
Azok ellen, akik használnak voidvisszanyerő módszert (SoM, SoG, SoW, vagy a korábban említett embalmer + fof + slicer) közel sem mindegy! Mert a 200-as és a 900-as void között hatalmas a különbség leadott sebzés terén, és ott már nem mindegy, hogy 10-szereset, vagy 20-szorosat sebez!
Egyébként meg most, ahogy írom ezt a hsz-t, eszembe jutott, hogy a SoW + voidstorm olyan szinten jó hatást érhetnek el 2v2-ben, hogy azonnal lehet spawn-olni akár 2-3 soulhuntert is, hiszen annyi void visszajön egy pillanat alatt, és még a csapattársad is hatalmas voidot kap vissza! - természetesen ehhez az is kell, hogy eljuss t3-ra és legyen időd kivárni a SoW cooldown idejét...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #17392 üzenetére
rPvE-be T1-re T2-re T3-ra és T4-re is elég 2 unit lap. Még marad 12 bármi másra. De nem akarok vitázni, a tiéd is működő megoldás gondolom, tehát mindegy melyiket választod. A lényeg, hogy ne mindig ugyanúgy csinálja az ember, mert megutálja a token farmolást. Én élvezem a PvE-t is
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #17390 üzenetére
Más épületek mindegyiknek megvan az előnye. Decomposert T1-en is fel tudod építeni és furnance of fleshel elképeztően soik power összejön vele. És csak 1x kell felépíteni.
SC meg segít a haveroknak is és furnance + decomposer mellett rengeteg sok powert ad.
A tiéd is jó megoldás, de én még mindig macerásabbnak tartom.
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17371 üzenetére
Hát egyszer is ignorer jó 2v2 be wareagle kisérőnek, mert wareagle slow.(Vagy constructok, battleshipek alá bg-n...
)
Element affy jó dancer hegyek mellé kísérőnek.
A burnup meg minden siege mellé, pl firenat nál az a nagy t2es twilight unit.Dancer,,ashbone stb.Vagy firesworn mellé (+150 l ellen )és annak +60%.UI. Lehet hogy hülyeséget írtam, de az uccsó 3 mondatot nem értettem...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #17307 üzenetére
Oké, phase nem kell, de hogy fogod meg a nature vagy frost t1-rusht phase nélkül? Mert szerintem sehogy: a splicer egymagában kevés ezen rushok megfogására. Ahhoz kéne még egy motivate is legalább, de azzal még nagyon nehéz lesz megfognod az ellent...
Phoenix nem szükséges, de unit-spam ellen a legjobb fegyver, így pedig hogy az embalmer alapból bent van egyszerűen hiba lenne kihagyni. Unholy tényleg nem szükséges, helyette esetleg egy aoc-ot tehetsz be.És oké, hogy lesz power fogni a támadásokat, ha már kész van az építkezés, de addig mit csinálsz? Illetve ahogy alpi is írta, a do-t lehetetlen fogni ezzel a paklival, de szerintem még légi egységeket is.
U.i.: Mit érsz azzal, ha lesz powered, miközben nincs egységed a pakliban, amivel lőni tudod a légi unitokat? Maradjunk egy egyszerű példánál:
fire-nature, támad egy drake-el, rátesz egy ravage-t ha megtámadod és supportként elvisz oda egy scythe -ot + hurricane-t vagy cocát szükség esetén. Mi csinálsz? Segítek, ez, amit most kiírtam összesen 210-320 power, hogyan fogod meg a drake-et ennyi powerből úgy, hogy közben ne bontson wellt, vagy akár orbot? -
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17307 üzenetére
Ja, phase, phoenix, unholy nem kötelező de én ezek nélkül el nem tudnám képzelni a dekkem, pl burrrower+unholy+lifew nálam egyszer leölt 2 skyfire draket, pedig hozzuk sem értem.Sh phoenix embalmer nélkül is ütős tud lenni, phase az meg ízlés dolga, én is gondolkodom rajta...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #17303 üzenetére
Na álljon meg a menet, az előbb még arról volt szó, hogy legjobb, ha t2 shadow, erre most már ott tartasz, hogy t1-en lehozol 2 shadow épületet?!
Amúgy meg tudom milyen a shadow-nature pakli, mert használom, és szerintem ez a 3 épület már nem igazán fér be a pakliba, mert ha beleteszed, az L és a légi egységek ellen meg vagy lőve...
nox, forsaken, dread, phase kötelező, különben nem lehet fogni a rush-t. Ez eddig 4. Ha mellé berakjuk még azt az 5 kártyát, amiről szó volt, akkor már 9-nél tartunk. Emellett life weaving úgyszintén kötelező lap. Burrower, nc, darkelf, coca, ens és surge megintcsak, ahogy a phoenix is, ha embalmer bent van. Már 16 lapnál járok, és t3-ra eddig csak egy enlightenment van bent. Ha már van egy shadow orb, akkor az ashbone, unholy power és a soulshatter megintcsak olyan kártyák, amik kihagyhatatlanok! És akkor még befér a mauler, hogy legyen egy L-counter t2-őn és ennyi, megvan a 20 lap, amit használhatsz. Van valami kifogás? Mert szerintem nem tudnál olyan paklit felépíteni, ami ettől a paklitól 2 lapnál többel térne el (a megadott feltételeken belül).És akkor itt jönnek a kérdések:
Hogyan védekeznél egy ilyen paklival egy lost és reaver-spam ellen, vagy pedig egy pure frost war eagle spam-je ellen, mert szerintem lehetetlen! 2 egységed van, ami légit támad: darkelf és forsaken, mind2 S méretű. De ha már itt tartunk, egy fire-nature is simán elkapna téged drake+ravege+hurricane kombóval! A pure nature do+cc+heal kombóját sem hiszem, hogy meg tudnád fogni energiapazarlás nélkül. Folytassam a sort hogyan buksz t2-őn és ezzel esélyt sem kapsz a t3 felépítésére?(#17304) LoLHunCsirke: Nem baj Csirke, mindenki tévedhet (csak én nem
)!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #17301 üzenetére
aha, szerintem is...
Az enli + bloodhorn alapból 2 helyet foglal el. Erre beteszel még 3 épületet a pakliba, amiket semmire sem tudsz használni, csak powerelnyelésre. Az máris 5 hely a pakliból. Ehelyett be lehet rakni a som-ot, 2 db t3-as egységet és 2 db t2-eset. Amit mondasz abban van valami, hogy power-ben előnyösebben jössz ki azzal a módszerrel, csak éppen pár dolgot felejtesz el:
- csak 3/4 annyi lapod lesz a pakliban, mint az ellenfélnek, ami már önmagában is döntő momentum lehet a charge-ok száma miatt.
- nincs arra idő és power, hogy egy fof-ot, egy embalmer-t és egy splicer-t lerakj (75+30+60 power), illetve ezekhez még áldozni kell egy egységet és az embalmer-t aktiválni, mielőtt power-visszatérítés lenne, szóval 300 power alatti powerből lehetetlen megcsinálni. Plusz hozzá kell tenni, hogy ebből az a korábban említett 165 power a 3 épületből nem is térül vissza, mivel állva marad.
- jah és szerinted az ellenfeled leáll tetriszezni miközben te építgeted magadnak e 3 épületet és eljátszadozol az épületeiddel, mert én nem így gondolom! -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #17277 üzenetére
pont erre gondoltam én is, ha termiteznek annak a bázisnak tuti annyi
gondolom teszt jelleggel lehet bent náluk az a morklay trapos kombó.construction hutos csapatba mi is belefutottunk tegnap darkal.
( igaz abban a helyzetben nem volt semmi értelme)
viszont phase tower rushoz egész jól fel lehetne használni.
45powerbe fáj mellette egy torony, és 50%al gyorsabban épül fel. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #17242 üzenetére
arra tökéletes hogy foglalja a helyet az értékes lapok elől.
pure frost ritka mint a fehér holló, frost splashek meg csak elvétve shiledelnek, gyak. csak fire/ frost és ott se mindenki mert elég macerás.ez a lap is képességként érne vmit, kb. mint a supression, külön spellként senki sem használja, sunstiders képességként már annál többen.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #17235 üzenetére
ha nem tűnt volna fel csak egy szempontot emeltem ki minden színnél.
pure frost se a bp-től defenzív, az csak egy defenzív spell típus.
de akkor itt a teljes verzió:
itt meg a forrás: Circadia's PvP Guide
ha sokkal erősebb mint a többi akkor megszűnik a kockázat, ezt gondold át.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #17209 üzenetére
NC speckója ingyé van
azzal + life weaving leszedi a 2 enforcert, próbáld ki
De ne úgy mint egy noob... ha látod, hogy chargeol feléd a 2 enforcer akkor tedd rá a lw-t majd egy hari mindkettőbe és kinyírják saját magukat... A hari már frenzy mellett azaz 1/4 élet szevasz...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Murder3 #17209 üzenetére
Igen,de ha neki van powere 2 enforcerre,neked is....minek kérdeztek,ha úgysem hiszitek el.....de más javaslat:legyetek stone,azzal semmit nem tud csinálni fire...razorshard az enforcereknek (szépen fognak ugrálni...)aggressor a draknek...kb ennyi...pure fire is mint minden kombó kivédhető...gyakorolni kéne,sok repet nézni youtubon stb...meg nem vitázni olyannal,aki sokkal jobb nálatok...Stonet nagyon tudom ajánlani,mindent kivéd!! a pure frostot is..főleg,ha breedinget is használtok akkor még olcsó is..2v2re nagyon jó kis lap...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #17207 üzenetére
NC lifeweavinggel lenyom 2 enforcert is
Nem szedik le simán. 2 enmforcer az 120 power NC+lifeweaving 130, de te maradsz életben le kell hoznia mást is, ha counterelni akarja. Na persze tovább lehet menni és lehozhat még röpcsit is... persze hülyeség, mert nc + nasty 110 powerből leszedi a 120-as röpcsit.
-
BladeHero
tag
válasz
Murder3 #17184 üzenetére
De ha megteheti miért ne tegye meg?Ezt a lámulást mindig úgy veszed/itek mintha ez bűn lenne.Ha meg arra célzol, hogy ehhez semmi ész sem kell, akkor tévedsz.Szerintem mindegyik színhez kel tudás még a losthoz is.De nem is azért mondom mert pont a fire-t védem csak úgy összességébe.Én sem bántásból mondtam
Gyuriba:Lesz még a másik 2 vereségéből is videó?Lehet ezt mondtad, de nekem még ne csak tesómnak.
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #17120 üzenetére
Lól,Azért tanultam belőle,viszont örvendek, hogy idézőjelbe tetted a tökéletest.
Ugyanis a Következő mondatodban 2x is elkövetted ugyanazt a hibát."Viszont a Squad egységeknél jön ki a különbség, ugyanis a squad egység bizonyos mennyiségű egységből tevődik össze, pl egy íjász csapat 6 egységből."
Olyan, hogy squad egység nincs se bf-en, se máshol. Az S a small azaz kicsi egységeknek a rövidítése.A squad magyarul egységet, osztagot, rajt azaz ugyanazt jelenti mint az unit.
Nemhiába ah-n a csoportosítások is így vannak: spells, buildings,squads.Na csak ennyit.Egyébként jó a vidid, élvezem mennyi hülyeséget összehordasz.
Ám mi a végén az a 3 perces "izé"? -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16836 üzenetére
Cr4Zy már összefoglalta a bukásuk okait, nox spam többet ért vna nature ellen mint a forsaken.
sundi és mortár ellen is tudok neked mondani kapásból 4-5 megoldást amit megjátszhattak vna.
egyébként a nature supportos sundit könnyebb leszedni mint azt ami life wevinget kap a shadow társtól. közepet meg már a sundi heal előtt bukták, ha behal, a mortár és az ott levő s/m untiok is bedöntik a megmaradt ~fél hp-s welt.
a probléma lényegében az volt hogy az elején sok powert vesztettek s így már nem volt miből védeni.
a frost opságáról meg: nézd újra a meccs végét, amikor Csirke betámadja 3 burival Matost.
210 power buriban vs 4icebarrier *20 + 2 glacier*50 +1koboldtrick *50 = 230 powerés ez csak ideiglenes megoldás, a burikat nem támadja semmi.
a vidin az nem látszik de ha kéred feldobom vhova repet s megnézheted, hogy hullik Matos wellje a frost support ellenéreTBPetinek thx a gratért
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #16836 üzenetére
A sunderer ellen ott a firesworn a fire oldalán, ami pár másodperc alatt leszedi azt, hihetetlen erős az +150%-os támadása az L unitok ellen, annyira, hogy akár még t3 unitok ellen is használható (hogy pontosítsak: 262,5 -et sebez minden 4 másodpercben L unitok ellen, ami egy 1000-es életű sundererrel számolva 4 lövést jelent - illetve a tulajdonságát használva 875-öt sebez egy L unitnak u3-on)!
A shadow-nak meg mint mondtam, phase towereket kellett volna tennie, nem forsakeneket. Igaz, arra meg kapja a sunstriders-nek a suppression-jét, viszont cserébe máris nyert egy kis powert a fire-rel szemben (a phase 60 power, míg a sunstriders 50 és asszem a tulajdonsága még 20)
Emellett hogyha használta volna a nasty-t a shadow player, mivel nagyon össze voltak húzva az egységek, elég sok kárt tudott volna okozni. Úgy, ahogy a fire ellenfél sem használta a dd-jét, azaz az eruption-t (illetve egyszer előtte, de akkor meg pont olyan helyre, ahol volt egy max. 50 életes dryad és semmi más)...
Hidd el, voltak olyan hibák, amik miatt vesztettek, nem a szín volt a főbűnös. Egyszerűen ilyen gyenge összjátékkal, vagy rossz célpontok támadásával (pl. amint megölték az első dryad-et, a normál támadó egységeket célozták, nem a következő lehívott dryad-et); egy összeszokott páros ellen semmi esélyük nem volt.U.i.: most figyeltem meg részletesebben a videót, a fire is a sunstrider-eket nyomatta, ami nature ellen hatalmas hiba. Főleg hogy Onset is több sunstriders-t tett le, amik ellen a scavenger sokkal hatásosabb lett volna.
U.i.2.: Ki beszél itt nature-shadow vs. fire-shadow -ról? Az egy teljesen más szituáció lenne. Emellett pedig a forsaken nem az egyetlen ellenszere a shadow-nak az M unitok ellen, ezt tudhatnád shadow létedre... Ahogy azt is, hogy bár nehéz megfogni a nature-t shadow-val, de nem lehetetlen semmilyen szinten.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #16834 üzenetére
Nem volt frost t1 sehol, azt meg ne mondd nekem, hogy a nature-t nem tudja t1-en beverni a shadow, mert tapasztalat alapján (mindkét oldalt tapasztaltam) az olcsóbb egységek miatt meg lehet oldani, csak éppenséggel a phase segítségével "egy csöppet" könnyebben ment volna neki...
De majd holnap írok bővebben a gondolataimról, mert mára már totál készen vagyok... -
Darkzbane
tag
válasz
Murder3 #16790 üzenetére
Olyasmi kéne mint a régi splashelhető deep one. Shadow naturenak nincs olyan egysége amire megérne egy unholy powert dobni pedig abban van az igazi ereje egy jó nagy egységet szétbuffolni+heal
Szerintem meg pont Amii phantom volt a mézes madzag, dobhattak volna helyette bármi más lapot mégis ezt tették be. Utána meg amii edition bejelentés. lehet túl optimista vagyok ^^
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #16776 üzenetére
Ja ok akk ezt is tudom, nem tom mért de nekem úgy látszott, hogy a dread 1000 eltárolt izével nagyobbat robbant, mivel vagy 3 mage+4 íjast elvitt.De attól lehet, hogy tévedek....
UI: Nagyon Fontos: Valaki nem hallott/Nincs infója az új amii lapokról, mármint az amiis amii lapokról (sh-nat).Ami phantomon kívül természetesen.
UI2: A helyes megfejtést megírók között kisorsolunk egy álomkonyhát, ami reggelre elmúlik...
-
válasz
Murder3 #16776 üzenetére
Hogy tudom szétbombázni a 4-5 íjjász + fal+ mögötte firedancer(ami dobálja az orbom) kombót?
Nature/Fire/Nature pakli
Úgy próbáltam ,hogy a hangyákkal leszedem a falról az íjjászokat, küldök egy lava field-t, de ez nemelég ,és így megy el több 100 pont =/Valami más taktik?
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #16760 üzenetére
Hát ja,az én kicsike rangomon a velem egyenlő kicsi ellenfelek közül 5 ből 3 frost, az elején még szivatós volt, de mostmár a nálam egykét ranngal nagyobb nem olyan kicsi ellenfeleket is berusholom t1 shadowwal.
Az a lényeg, hogy home soilt kényszeríteni, és meneküllni, így folyton a barrier+soil árát nyomja a levesbe+forsakenek is kellenek,de csak 3 nox 1 forsaken arányban, hogy maget ne legyen érdemes hívnia,+dreadokkal, ált. 2 vel tankolni kell , hogy a low hp ranged unitokat ne szedjék ki hamar,+okosan kel nastyzni olyan dreaddal amelyik eltárolta 1-2 forsaken hp-ját, mielőtt a frenzy lejár.(Ja t1 en 1000-1500 hp sokat robban=2000,3000 dmg, ami a lowhp frost ellen nice.) -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16656 üzenetére
A do egy dolog. Tudom neked ez a mániád. A do fogható még mindig.
Ha meg instant akkor pláne.
Én inkább az látom, hogy ritka ez a taktika. Lévén vagy sikerül vagy nem. Sokan nem alkalmazzák. Így ez meglepi és nem tudják mit kell csinálni vele.
A do meg t2-n 120 powerért nem olcsó. Ellentétben a pl a pyro, silwer, slayer-l. Amik t3-n kerülnek 80-100 powerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest