- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Egy másik topikból, Narxistól idéznék:
"...aki a BF BC2 játékban azzal az EA accounttal lép be amivel BF Heroesben szokott akkor kap 700BF pontot(amit amúgy csak pénzért lehet venni). Persze nem elég csak belépni, játszani kell egyet egy szerveren és kilépés után azonnal jóváírják."No én játszom a BF heroes-zal, így olyan fórumitát keresek, akinek megvan eredetiben a BFBC2, és nem érdekelt a BFH-ban.
Ha a fentit megtenné nekem, 3 db Dr.Pepper kódot tudok adni (egyedi cuccok a következő játékokhoz: Spore, Sims 3, Mass Effect 2, Medal of Honor, Skate 3, BFH), esetleg kidobásra ítélt hardvereket (2 rossz hdd, lutri abit BH 6 mbo, rossz radeon 9600), esetleg eredeti Will rock, Tomb raider játékokat. -
HS 2142
őstag
válasz
Target78hu #5790 üzenetére
Szerintem népszerű csak kell pár ember és máris megtelik a szerver (Voyage-al, Mrdevillel meg Dieharddal) felmentünk a conquestre 5 perc múlva már voltunk vagy 20-25en.
-
BandiHUN
veterán
nem rossz dolgot vetett fel a kolléga...a conquest-et próbáltam én is,tele volt a szerver...de nem magyar/ismeretlennel.ami meg a másik probléma,hogy vagy marad igy,de kellene 3.szerver is(tegnap alig negyedóráig kattintgattam a refresh-t,mire az 1-esen kábé kifagyott valaki,és bejutottam),vagy meg kellene a hc-t próbálni...szerintem lenne igény is rá,és el is osztaná az 1-es terhelését részben...mint mondtad,100 feletti csak a ph-s listás emberke...én nem is csodálkozom,hogy ez a szám kiad full tele egész estére egy szervert...és gondolom sokan morognak is,ha este akarnak bekerülni,én megmondom a frankót,hogy pl.nem szeretem a ts-t,és ráadásul pofám se lenne valakit kidobatni magam helyett...szerintem nem egyedi dolog.sőt még,lehet,hogy hc nélkül 2 demó szerver is megállná a helyét,csak feldobom már én is a hc-dolgot,mert pl.én cod6-ot is csak hc-n játszok,vagyis én pártolom itt is legalább egy pár napos próba erejéig...
-
BalaNce87
addikt
Összességében milyenek a multi mapok a játékban? Mondjuk a béta maphoz képest kérdezem!
-
Target78hu
aktív tag
Ha ilyen megosztott a HC vs normal ,akkor miért nem lehetne a második szeró hc az első sima ? Így több játékosnak az igényeihez alkalmazkodna a 2 szerver talán(A konvest valahogy nem olyan népszerű sajnos - szerintem!). Megném milyen a HC ,ha nagyon nem bejövős úgyis keresek másik helyet
-
PaJa1
őstag
Én ha tehetem HC ban játszom.
Nem kell a minimap meg a spottolás sem. Ezért látogatom ritkán a HUNSÜN (nekem sün marad, magyar nap nincs tudtommal, így nekem inkább sün - nem mintha lenne magyar sün, de egy ideje már eléggé elterjedt, hála a médiának és a rendőrségnek érte) szervert. Az is nagy segítség, hogy a csapattársakat kelöli a képen, de voltam olyanon is ahol nem, na ott koncentrálni kellett az uniformisra is.Most megyek és ittasan lövöldözök, mint ahogyan azt a katonák is tették (a nagy hidegben )
És psszt annak aki ellenzi, hogy még este előtt ittas állapotba kerültem -
Neoteric
addikt
Én sem támogatom a HC-t, I-es szerón legalábbis biztos nem, mivel ott vagyok admin.
II-eshez meg nincs sok közöm azonkívül h PH!-s vagyok. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
drachos #5780 üzenetére
Azért, mert medicnek elsődleges szerepe ugye az újraélesztés, és a healelés.
Na most defibrillátorral nem nagyon lehet lőni, HC módban pedig megsokszorozódik a hullák száma. Miközben rohangál a medic emberről-emberre, hogy élesszen, megtízszereződik a hegyeken campelő csipák száma, aki tuti le fogja szedni a kedves medic-et, élesztés közben.
HC móddal annyi történik, hogy a szerverek gyakorlatilag 90% csipából, 9% assaultból, 1% engineerből fognak állni.
Ugye csipák campelnek, assault megpróbálja a campelő csipákat leszedni, engineer ha eljut a tankig, azzal próbálja csipákat leszedni. -
r-chee
őstag
válasz
Cangooroo #5781 üzenetére
Ha nem fejeződik be az adott kör, szal nincsen eredményjelzés, csak úgy kilép a game, akkor elvesznek a pontok.
Hardcore-t én nem támogatom. Csak a sebzés HC-t támogatnám, ha megoldható lenne (biztos nem lesz az).
Ma végre tudok gémelni, nem lépked ki a játék (kopp-kopp)
.
-
Siiiiix
tag
annyira jó amikor éppen a felszerelésemet pakolom de vége lesz a mapnak és azt lesem 5 percig mert bemerevedik töltés közbe
-
Cangooroo
csendes tag
hogyha egy nagyon jó kör alatt egyszerűen kilép az asztalra a játék, úgy hogy be is zárja magát, akkor azok a pontok, amiket ott szereztem, azok elvesznek?
-
drachos
tag
válasz
_Voyage_ #5778 üzenetére
Medic-ként miért nem?
Az M60-as kegyetlen fegyver, magnum tölténnyel elég 2-3x a testre elengedni egy sorozatot, ami kb 3 töltény, és abból jó esetben 2 talál. HC-ban akkor elég lesz csak 1 sorozat kb. Engivel meg igazából elég keveset voltam, arról nem nagyon tudok nyilatkozni.
-
_Voyage_
aktív tag
-
ciry
őstag
Mindenkinek igaza van, már csak arra lennék kiváncsi, hogy kipróbáljuk normálisan a HC-t vagy takarodjak máshová tesztelni
Egy igen vagy nem amit várnék tőletek. -
r-chee
őstag
Az én álláspontom:
"A szervereken csalásnak, káromkodásnak, másik egyén vagy csapat teljesítménye ill. sniper, tank stb. fegyver használata miatti hőbörgésnek helye nincsen! Az imént leírtak miatt kidobás (kick), többszöri figyelmeztetés esetén bannolás járhat! A játék az játék, nem múlnak rajta életek, nem kell idegösszeroppanást kapni, taktikázni kell
."
-
_Voyage_
aktív tag
Fölöslegesnek tartom a szabályzatot.
Kick/ban két esetben jár(hat):
1.) Illető nincs a listában, de játszik, miközben egy a listában levő emberke fel szeretne menni, de nincs hely.
2.) Nem kicsit furcsa a statja, és nem kicsit cheat gyanús.
Ha PH!-s az illető, akkor csak kick, és a fórumon meg lehet beszélni, hogy mi volt ez, ha nem ph-s, mehet rá a ban. -
r-chee
őstag
Nah, megvolt a szokásos komment visszaolvasgatásom
.
Szabályzat felvetéséről: Igazából sok dolgot nem lehetne és nem is lenne érdemes összeállítani, hogy mit lehet, mit nem. A lista frissítéskor beírtam aláhúzott szövegként az én véleményemet, hogy miért jár kidobás/kirúgás. Szerintem azzal mindenki egyet fog érteni.
Kidobálni nem szokásom embereket, ha játszani akarok és tele van a szeró és van olyan játékos rajta, aki nincs rajta listán, de felismerhetően magyar. Ekkor nem játszom, vagy keresek másik szerót és később visszanézek, hiszen nincsen egész nap, minden percben fullon egyik szerver sem.
Máshol biztos nem bérelünk szervert - legalábbis szerintem felesleges áttérni -, még ha itthon található sem, jó a mutiplay.co.uk. Net sebessége rendben van London, Amszerdam, Frankurt irányába egyaránt (le lehet ellenőrizni speedtest.net-en). -
ciry
őstag
válasz
drachos #5762 üzenetére
Igen emlékszem rád
A dombtetős csipák valóban idegesítettek, főleg, hogy ott mindenki azzal volt és senki sem törődött a lényeggel.
Tegnap viszont, a sötét, havas pályán(nemtomanevét) pötyögtettem egy komát messziről, az meg, mikor látta, hogy ennek a fele se tréfa elszaladt
Hát ilyet
A Bf2-ben is rossz volt a sebzés, de ott, ha valakit hamarabb megláttam, az esetek 80%-ban meghalt, itt az arány kb.50%. -
Siiiiix
tag
-
Target78hu
aktív tag
Ritkán voltam HC-n ,mert konneksőn után rögtön kb 4x lelőttek abból 3x a csapattársam ,ezt kb 2 perc alatt
- nem a k/D-m sajnáltam ,csak az élmény nem jött át valahogy!
Ki sem tapasztalhattam ott rendesen mi-mi ,de ha ez kő a népnek ,akkor legyen max többen lesznek a másik konvest szerón -lesz hova mennem lámulni -
drachos
tag
Nem, nem célzás volt! Rád tényleg nem emlékszem, hogy valaha is élesztettél volna ilyen helyzetben
Akire nagyon kiakadtam, az az Amammut vagy valami ilyesmi neve van, láttam már többször is a SUN szerveren. Na ő, amikor védők voltunk a dzsungeles pályán, 5x élesztett közvetlen tűz alatt, ebből az utolsó kettő úgy nézett ki, hogy lenn hátbatámadtak minket, meghaltam, ő odarohant, felélesztett, egyből 2 ellenséggel néztem farkasszemet, persze mire én felkeltem, ő már rohant tovább, én meghaltam, és basszus megint odajött és felélesztett, de most már vagy 4 ellenség örült ennek a tettének. Na itt elgurult a gyógyszer, úgyhogy inkább kiléptem. Ennek majdnem egy hete egyébként, de pont most is volt hasonló emberke külföldi szerveren.
Szóval csak hogy így szóba került, eszembe jutottak a keserű emlékek, és gondoltam hangot, vagyis betűt adok nekik
-
Jazzy
tag
válasz
drachos #5760 üzenetére
Remélem ez nem célzás volt
, én az esetek nagy részében mindig figyelek arra, hogy ne egy sorozat közepébe szülessen az akit felélesztek. Ezért ha nagy csihi-puhi van akkor nem is próbálkozom, inkább az előknek dobálok Hp-kat.
Múltkor egy német szerveren játszottam és pont egy ilyen inteligens medic miatt léptem ki a szerverről. Kb. 10-szer élesztett újra és 1 másodpercnél nem éltem többet hiába próbáltam meg bármit. Nagyon ideges voltam. -
BandiHUN
veterán
üdv minenkinek!valaki tudna linkelni egy BF2 buzeráló progit,ami megy?igaz egyet próbáltam ki,de az nem csinált látszólag semmit,lehet még a betához való...előreis
-
drachos
tag
Egyébként én támogatom, hogy még egy esélyt adjatok a HC-nak. Mikor kipróbáltátok, pont fennvoltam, és port valdez ment, na az HC terén kb pont a legrosszabb map, meg ugye mindenki ment csipával, mert jajj de jó, HC, végre egy lövés egy ember (én is azzal mentem
). Szóval voltam külföldi HC szerveren, és egyáltalán nem domináltak a csipák, sőt, nem is volt az átlagosnál több csipa, még megkockáztatom azt is, hogy inkább kevesebb volt. Miért? gondolom azért, mert egy erősebb fegyóval már pl az assaultnak is 1-2 lövés egy ellen, és tud az is darálni rendesen.
-
ciry
őstag
válasz
Mrdevil #5754 üzenetére
Azért javasoltam, hogy állítsuk be HC-ra a Rusht(erre a hétre próbaként), mert így a HC-t is normálisan ki tudjuk próbálni, meg menekülőnek ott a 2.-es szerver.
Ha szar lesz, esetleg sokan reklamálnak, akkor viszaállítani nem egy nagy vásziszdász.
Az viszont erős kritikája a játéknak, hogy az a gond, hogy golyózáporban necces élesztgetni, holott nem ez lenne a lényeg egy lövöldözős multiban.
De majd eldöntitek, ha hülyeség amit írok, akkor velem van a baj -
KVamikaze
tag
válasz
gabipaci #5710 üzenetére
Lenne egy javaslatom, a szerver szabályzatot úgy kellene majd kialakítani , ahogy a szerverek többségénél elfogadott lesz.
BF2-ben volt, ha jól emlékszem a DR klánnak egy publik szervere, ahol a nagy átlagtól eltérő szabályokat hoztak, amiket egyes adminok magukra viszont nem alkalmazták.
Max 2x mentem fel oda játszani, és mások is inkább kerestek másik szervert.- A másik, hogy napokon belül új szervert indít a [VéNY] klán egy hónap próbaüzemmel, reméljük bevállik és tovább fog üzemelni. Szeretettel várjuk a játszani vágyókat, jelszóval csak war illetve gyakorlás idejére lesz lezárva.
-
madgie
titán
válasz
Neoteric #5750 üzenetére
Jogos a példa, a tankot sem javítaná senki ugyanezért és igazából itt a recon célja sem a fraggyűjtés, sokkal inkább a jobban belátható helyről való spot-olás a csapattársak segítésére. HC-nél meg mindenki lőne ész nélkül, elárulván a pozícióját, totál agyoncsapná a csapathangulatot. Mondjuk az assault kaszt bírná a HC-t, mindenki dzsonrambózna ész nélkül
-
Mrdevil
addikt
Lehetne mondjuk egy olyat meghirdetni,hogy pl egy hétvége az egyik szerón HC-ben megy,(vagy csak egy nap a hétvégéből).Egyébként nekem személy szerint tetszik,hogy van ez a két szeró ahol legalább össze tudunk röffenni egy kicsit,köszönjük.
Öt után leszek ma is,gondolom ma is ki fog dobni vagy tízszer asztalra. -
Neoteric
addikt
válasz
gabipaci #5748 üzenetére
Nekem is tökéletesen megfelel a multiplayes, istenigazából még jobb is mint ha magyar lenne, mert így legalább az is tud játszani normális pinggel, aki nem Magyarországról tolja.
HC-ra sztem meg csak idő kérdése és tuti kiadnak vmi modot, hogy ne keljen állítgatni minden körben. Bár én annyira nem vagyok HC párti.. pl medicként egyik hullától a másikig rohangálva a csatatéren elég gáz lenne ha 1 lepkefingtól megdöglenék..
---
Blom -
Blom
aktív tag
Sziasztok!
Most nem értem ezeket a szerveres dolgokat.
A mostani két PH szervert ki üzemelteti?
Kiék ezek,kell e fizetni,ha beakarunk menni játszani?
Elnézést,ha valakit sértenének a kérdéseim,de nem értem. -
ciry
őstag
válasz
gabipaci #5746 üzenetére
Akar váltani a f@szom, főleg ilyen bemondásra.
Egyfajta váltást nem bánnék, egy csepp HC-t a Rush szerveren, mert inkább a sok csipa és pucér felület, mint ez a sok kill assist
Borzalmasan idegesít, hogy ha meglátok egy halom embert, mondjuk egy házban, egy tárat kilövök egyre(aki jó esetben meghal), a többi tutira megöl, meg a 20 lőszer 1 ember a módi -
gabipaci
őstag
válasz
Lacccca87 #5727 üzenetére
Szia!
Látom már született pár hsz a témában, azért én is leíom, hogy mi a véleményem:
Jelenleg a multiplay-től bérlünk, és pár apró hibától eltekintve megy minden jól. Az a pár hiba is az ea oldalán van, nem a szerverszolgáltatónál. Pl barátlista, pb, stb.
Árban jelenleg a legjobbak, és mivel Te magad mondtad hogy nem vagytok olcsóak, 1:0 oda.
Az, hogy itt hirdeted a szolgáltatásod, a PH! alapelveibe ütközik, amit vagy nem olvastál, vagy egyszerűen nem érdekel, ez újabb rossz pont.
Tudomásom szerint csak ranked szervert lehet a bc2-höz bérelni, de ha tévedek, az sem von le semmit abból, hogy Neked meg fogalmad sincs arról, hogy milyen szerverről tárgyalsz az ea-al.
Hogy megy a tárgyalás? Írtál Nekik email, hogy "Császtok! Kéne pár szeró a bc2-höz. Adtok? Köcce." de még nem válaszoltak?
Majd az adminjaink eldöntik, hogy váltsunk-e, de én nem látok rá okot.
Még ha olcsóbb is lenne, mennyivel? Havi 200forint fejenként. Megéri?
Ha rosszul látom srácok szóljatok, de szerintem okés a multiplay. -
ciry
őstag
válasz
WhiteWalker #5743 üzenetére
És ebben neked mi a rossz?
-
WhiteWalker
nagyúr
erre vki????? #5726
-
madgie
titán
Csak filózok: DX9 módban nem lehet kilátni a gépfegyver pajzsa mögül, meg nekem bugzik is egy-egy textúránál, de baromi gyorsan betölt, DX11-nél minden szép meg jó, de mire megnyomom a Join-t az elején, már az összes járgányt elvitték a DX9-esek. DX10-nél vajon mizu? Próbálta valaki?
-
Neoteric
addikt
Nekem is DeathAdder-em van és gond nélkül megy a TS3, igaz nem push to talkkal használom hanem hangérzékeny módban.
Lacccca87: Ha ranked szerverek lesznek és árban jobbak mint a külföldiek, akkor sztem simán lesz kereslet. Unrankedet aki csak funból játszik, sztem nem rendel, mer minek.. Unranked max ilyen klánszervernek jó warozni, de aki meg külön BC2 warszervert tud fenntartani, az meg simán megteheti, hogy rankedet vesz vmi nevesebb külföldi hosttól. Szal szerintem ár kérdése leginkább a dolog.
-
Dani82
senior tag
Igen, elvesznek.
Valaki tegnap azt mondta, hogy jatek kozben nem veszik el, ha disconnectelsz.
Viszont en tegnap elott toltam nagyban kilockoltam vmi sniper marking kütyüt majd kaptam egy DC-t.
Ma ujra kilockoltam ugyanezt a cuccot... szoval elvesznek a statok jatek kozbeni dcnél. -
Kucsek
aktív tag
Szeretnék felkerülni én is a PH-s listára ha lehet.
Ja ip alapján hogyan kereshetem meg a szervert a BF ben? -
Lacccca87
addikt
válasz
mackosajt #5725 üzenetére
Arról még nem tárgyaltunk hogy ranked vagy nem ranked.
Ha már kezünkben van a lehetőség akkor valószínüleg mind2 lehetőséget fel fogjuk ajánlani a leendő bérlőknek.Ha nem túl tolakodó megadnád privátban annak a hostnak a nevét akire célzol?
Árakról meg annyit mondanék hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon (azért közel vagyunk hozzá) de tőlünk még vannak drágábak is.
Viszont tudomásunk szerint technikai háttérben nincs fejeletteb így a minőségre nem lesz panasz. -
WhiteWalker
nagyúr
a punkbuster az mi a túrónak kell vagy nem kell hozzá??
mert nálam nem fut és mégis tudok csatlakozni a szerverekhez....
-
mackosajt
addikt
válasz
Lacccca87 #5724 üzenetére
Nem hangzik rosszul, de ha össze is hozzátok, minőség és ár terén is fel van adva a lecke srácok.
Jelenleg a multiplay.co.uk-ről olvasni, hogy ár/érték terén igen kedvező. PH! szerver is oda tartozik.
Azt is tudjuk hogy aki a sima BF2 szervereket kishazánkban hostingolja, eléggé érdekesen gondolkozik. Reméljük, Ti nem estek bele ugyanabba a hibába.
Teszt: Ha lesz szerver, szerintem tedd be ide az elérhetőségét. Gondolom nem ranked lesz, és így az ottani pontok nem fognak számítani. Ettől független biztos akadnak majd válallkozó szellemű játékosok.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Egy egyszerű kérésem/kérdésem lenne hozzátok mégpedig hogy mennyire lenne igény Magyarországi Hostingra BC2 szinten?
Lehet már van, én még nem tudok róla viszont mi (synhosting) most kezdtük a tárgyalásokat az EA-val,és úgy néz ki nemsokára lehetőséget kapunk tesztelni is hogy mekkora terheléssel jár egy BC2-es szerver,így szükségünk lenne aktív játékosokra/teszterek re a közeljövőben.Szóval ha van kedvetek és szívesen résztvennétek majd jellezétek ezt felém, illetve a jövőbeli bérlési szándékot is ha megkérhetném.
Üzenetek privátban is vagy a szoke@synhosting.eu-ra küldhetitek. -
Hali!
Megvettem a játékot Steamen.
SecuROM is no longer present ez azt jelenti, hogy több gépre is fel lehet rakni? Tesóm szeretné kipróbálni, nyilván nem egyszerre akarunk játszani, csak ezt a DRM védelmet nem értem. Mondtak olyat is, hogy csak 10-szer lehet telepíteni. Valaki homályosítson már fel, köszönöm.
-
Zsozsooooo
tag
Jó tudni: BC2 pontrendszer és még sok infó.
-
PaJa1
őstag
válasz
gabipaci #5717 üzenetére
A hang aktiválás szerintem teljesen jó. Akkor kapcsol be mikor beszélek.
Azért a top csíter tagnak eléggé gáz már, hogy 1500 pontot szerez percenként. Ennyit nem lehet, még ha 100at kap egy killért, akkor is 4 MPként kéne ölnie. Ilyen nincs. Miért nem tesznek ellene semmit?
veteran.battlefield.com oldalon lehet regelni a meglévő BFjeinket, de jelenleg az oldal frissítés alatt áll.
-
gabipaci
őstag
az lehet, hogy magat az egeret nem erzekeli a ts3, de ha beprogramozol az egerhez kapott programban egy gombot mondjuk a b beture, es a ts3-ban a b-t rakod pushtotalkra, mukodnie kell.
Ha megsem, akkor kapcsold be allandora, es hallunk majd mindent...
A ts3 es ts2 nem kompatibilisek, a szerverek masak. -
ciry
őstag
válasz
gabipaci #5710 üzenetére
A conquestes szerver szabályozása nem igazán érdekel, azt se tudtam, hogy van ott főbázis.
A Rushra(szerintem) felesleges, csak elijeszti az embereket.
Kickre/ban-ra lehet valami szabályzat azt támogatom, de eddig is csak azt raktam ki, aki nem volt a listán helyhiánykor, ill. a killcamben rángatózott. -
bonat
senior tag
most egyébként a TS 2 és a TS 3 nem kompatibilisak?
szóval akkor mindenkinek ugyanazt kell használnia?nekem mondjuk TS3 van...és bill.re van állítva a Push to talk
-
gabipaci
őstag
a szabály témához:
nekem az a véleményem, hogy alapvetően a fair play szabályai a mérvadóak.
Ami nagyjából a bc2 conquestben annyi, hogy no bc, illetve nem is megyünk az ellen főbázisára.
Akinek nincs annyi esze, hogy az ilyen minimális elvárásokat teljesítse, az akkor se fogja betartani, ha folyamatosan ott villogtatom neki a képernyőn Yell-ben.
Ettől fügetlenül senkinek semmi baja nem lesz belőle, ha le is lesz írva valahol, valamilyen formában.
Persze, nem ilyenekre gondolok, hogy az adminokat csak akkor szabad támadni, ha járműben vannak, és akkor is csak késsel.
Mindenképpen olyat kell kitalálni, amit ha valaki nem akar betartani, akkor nem is baj ha nem jön oda. -
L4D1K
őstag
Karbantartás van vagy mi hogy nem lehet bejelentkezni?
Ha már szabályokról beszéltek (kick/ban), sztem a káromkodás, másik játékos játéktudására irányuló illetve egyéb sértő megjegyzések, bárminemű reklámozás(ha van egyáltalán), több játékos egybehangzó véleménye alapján(mind2 oldalról) ha vki túl "jól" játszik, illetve ha olyan ember kerül fel a szerverre, aki a játékot hidegen hagyva szórakozik a többiek rovására( tankkal szétlövi a többi járművet kezdőponton, beszáll a helikopterbe és elmegy cigizni stb...)
-
aram01
nagyúr
csak óvatosan azokkal a szabályokkal mert elég sok szerver van
-
p87
senior tag
Komolyan mondom így nem lehet normálisan játszani, tegnap is kidobott vagy háromszor, hogy megszűnt a kapcsolat és volt olyan is, hogy egy szó nélkül kilépett, most is nagyban lövök és kilép, hogy nemsikerült csatlakozni az ea online-ra.
Gondolom ilyenkor amiket gyűjtöttem pontokat elvesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest