- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémában:
Vidkarit cseréltem és frap-sal le akartam mérni a teljesítmény változást single playerben, de nem indul el. Feljön a menü, hogy válasszak nehézségi szintet, kiválasztom. Elindul a felirat az Aurora küldetésről, és amikor elkezdődne az első jelenet fehér képernyőt kapok.
Találkozott már valaki ilyennel?A játék eredeti.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Gamertag-et kell írni? Ha igen, akkor hogy írjam bele a petícióba? [PH!]Celpont vagy PH!/Celpont ?
-
belaazallat
addikt
válasz
Bosszuallo7 #19442 üzenetére
Hali!
A HD5000-es szériákon a 10.4-es driver óta nem igaz az állításod. A HD4000-es szériákon meg a 10.5-óta.
-
belaazallat
addikt
válasz
bullseye #17000 üzenetére
Nézd, mikor én is megvettem a játékot, akkor nem tudtam, nem gondoltam, hogy ha rá van kötve a kormány a gépre, ugyan ez a probléma adódik. Akkor is mindenki warezt emlegetett, holott mégsem.
Jó, itt nem ez az eset forog fent....Szerk:
Fegyverek tiltása: nem
Spot tiltása: igen (próba jelleggel)
Csökkenteni a várakozási időt csökkenteni: nem -
belaazallat
addikt
válasz
Sziszka_88 #16998 üzenetére
Lehettél volna annyira értelmes, hogy elolvasod, megérted a topic pontos címét!
-
belaazallat
addikt
válasz
salytmasztor #16776 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem amíg be nem jött az időlimit a PH! szerveren, addig legrosszabb esetben is 5. ként léptem be a csapatban a játékban. AMD kártya(korábban 4850, most 5770) elég lassú vinyó. Most mindig 8-10 mp-et kell várnom, hogy elinduljon a kör. Win7 64bit, DX11.
Szerk:
Nem baj Ciry, több marad nekünk.
-
belaazallat
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #16498 üzenetére
Engem viszont nem dobott ki. Sőt. Azt vettem észre hogy az összes PH!-s csapattársam eltűnt mellőlem. Így lejöttem magamtól.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #16488 üzenetére
-
belaazallat
addikt
jönnék fel az 1-esre de nincs hely. És nincs admin se.
-
belaazallat
addikt
Lejött, de csak meló után tudom megnézni.
-
belaazallat
addikt
válasz
LifeSpirit #16307 üzenetére
Hali!
Nekem 2Megás nettel félórája szedi, de még nem jött le a fele.
-
belaazallat
addikt
Hali!
AMD NF4-esről váltottam P35-re, XP elindult, még netem is volt. Igaz újratelepítés után szárnyakat kapott rendszer, de nem volt kékhalál.
Egyébként mostanában van olyan, hogy megyek lövöldözök, nem vagyok benne a sűrűjében és úgy szedek össze 1500-2000 pontokat, hogy nem is tudom miből. Máskor meg küzdök, érzésre nagyon jól megy, de alig szedek össze 700 pontot. :S
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz
gabipaci #13110 üzenetére
Van egy logout-os cikk, hogy a logi garis hibának minősíti, ha az előírt méteren belül nem működik. Nem tudom ki írta. De kicserélték neki egy komplett újra.
A logitech gaming softver nem ismeri fel, és igen, van belső memóriája. Ennek ellenére minden játékban jól működik.
Rankesz: ez a kivétel, ami erősíti a szabályt! :p
-
belaazallat
addikt
válasz
gabipaci #13014 üzenetére
"Logitech ugyben valaki segitene?
kozuletek mondta/irta valaki, hogy nem teszi fel a setpoint-ot, mert lassul tole a kapcsolat.
akkor mivel programoz gombokat? mert a jatek nem ismer fel minden extra gombot - szerintem.
fontos a tema, mert a hajam egnekall, hogy kihagy az eger egy 30 euros egerpadon is...
koszi"Hali!
Nekem egy első verziós G5-m van, nem használok hozzá setpoint-ot, mindet jól felismer a W7+ a játékok. Elvileg ha felteszed a setpoint-ot és mindent beállítasz, majd uninstalálod akkor megjegyzi az egér. Még nem próbáltam.
Szerk: bocs ha volt már válasz, de szakadozik a netem, nehéz olvasni így.
-
belaazallat
addikt
válasz
BandiHUN #12468 üzenetére
Hát 3 késelésből egy sniper-t, hátulról, én mozogtam, ő is mozgott ellentétes irányba, meg egy assault-ot kétszer, mert respawn után visszajött bosszút állni másodjára nagyon komoly kézi tusa lett, mivel mind ketten kifogytunk a lőszerből. Először ő szúrt, de elvétette, már nem tudott javítani.
Kés statisztikám:
* 33 Kills
* 814 Shots fired (?)
* 62 Shots hit
* 0 Headshots
* 00h 08m 27s Time with -
belaazallat
addikt
Üdv!
A TRS klán ellenfelet keres, egy 8 vs 8 eleni csatába? Kötött szabályok közötti mecs lenne.
Lenne még 7 vállalkozó egyén, aki kiállna ellenük? TS-en összedolgozhatnánk ellenük. -
belaazallat
addikt
Nem tudja valaki mi lett a statisztika oldallal? Két napja nem frissül!
-
belaazallat
addikt
válasz
BalaNce87 #11750 üzenetére
Hali!
A 8x425MHz, ramok 1:1 arányban 2x425=850 Cl 5-5-5-15 időzítéssel beállítást próbáltad már? Szerintem korábban túl voltak hajtva a ramok. Nekem is E8200-m van és 2x2GB Geil value 800-as. Nekem így nem volt bajom sem a Bétával, sem az eredetivel. Bár mióta megvan az 5770, azóta 8x450-en megy, a ramok szintén szinkronban.
-
belaazallat
addikt
válasz
Borostás #10894 üzenetére
Szoktam lenni! Csak többször vagyok a2-es szerveren, mint az egyesen. Meg én általában ott vagyok TS-en is ahol játszom. Többször tapasztaltam, hogy inkább az 1-es szerver szobájában gyűlt össze a banda, holott a 2-esen játszott. Egyébként Celpont néven minden nap délután fent vagyok bő órát a szerverek vmelyikén.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Előbb jöttem le a kettes szerverről. Boldi nevezetű egyén besurrant az oroszok bázisára és harckocsit lopott, a B -zászlóig jött vele, mivel eléggé alá volt aknázva nem jutott sokáig. Emlékeim szerint nem ez volt az első "gyanús" esete.
-
belaazallat
addikt
tárgytalan...
-
belaazallat
addikt
Valaki jöjjön fel a II-es szeróra, mert már megint megy a baserape. 5ször lőttek le a saját bázisomon.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
A kettes szerverre nézzen fel egy admin légyszi, mert többen kempelik a támadók kezdőjét. Köszi!
-
belaazallat
addikt
válasz
ForRedGlory #10345 üzenetére
De ez nem állandó jelleggel jelentkezik, ha jól sejtem?!
-
belaazallat
addikt
válasz
ForRedGlory #10342 üzenetére
És miről is van benne szó? Mert én nem értek angolul.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Valakinél jelentkezett probléma a gyári BFBC2 lemezzel?
Nekem azt csinálja, ha berakom az optikai meghajtóba a lemezt megjelenik a a DVD tartalma, de nem tudok belelépni a mappákba, és utána folyamatosan jár az olvasó fej. Ha elindítom a játékot,(lemezről ellenőrizne) kiírja, nem találja a lemezt.
Cseréltem meghajtót, abban is ugyan ez a szitu. Viszont, ha lemez betétel után újraindítom a gépet, akkor jó.Szörnyű lett a játék az új patch-csel!
Respawn-kor darabos lett, mint állat, a szervereket ugyanazon a néven menti el a favoritok közé, ráadásul a history-ban a PH szerók is ugyanazon a néven szerepelnek. Nem, nem ugyanarra a szeróra léptem be többször.Kezd elegem lenni!
Asszem ma írok a kiadónak.
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
Itt a javítás a hosszú betöltési időre! Sajna egyelőre csak HD 5000-es szériára.
-
belaazallat
addikt
válasz
F_Zolee #8744 üzenetére
Voltunk ott 6 an is, csak hát úgy érdekes játszani, ha kijön az ember a bázisáról és rögtön egy páncélos fogadja üdvözlésképpen. Párszor összefutottunk. Celpont néven voltam.
Mr.Jerk:
Lehet, hogy a pontszámra nem jól emlékszem, és a két 10 pont miatt emlékszem 20 pontra, de azt tuti, hogy kétszer lőttem fejbe és simán elszaladt.
-
belaazallat
addikt
válasz
_Voyage_ #8730 üzenetére
Hali!
A jobb szervereken tiltják a gl-t, ezt megértem. De ne tiltsátok már az M60-ast, vannak számotokra noob-nak nevezett egyének, akik nem olyan ügyesek, mint ti, nincs olyan reflexük, mint nektek ők még M60-nal sem igazán tudnak őlni. Pl ilyen vagyok én is(nem véletlenül Celpont a nevem az összes FPS-ben), egyetlen fegyó, amivel van esélyem az az M60.
-
belaazallat
addikt
válasz
gordonfreemN #7144 üzenetére
és még az olvasás sem megy... Csak a topic címét kellett volna elolvasni!
-
belaazallat
addikt
Tegnap én is ott voltam, vicces volt a beírás, viszont mellé ültem egy snipernek, és jelöltem az ellent, rengeteg embert ki lőtt, szépen megszedtem magam a spotokból, de a többiek egyáltalán nem figyelték a jelölést. 3an mentek az m-comra, jelöltem a hátukban az ellent, erre arra rohantak, amerre nem volt senki, ezért hátulról lelőtték mind a hármat.
-
belaazallat
addikt
Nem írunk egy kedves levelet az EA-DICE- nek, hogy mivel próbálnak minket kompenzálni, a minket ért erkölcsi kár miatt, amit a játékból való kidobódás, illetve connection fail miatti idegeskedés miatt ért?
Valamint keresek, drága fizikailag sérült(törött) egeret, billentyűzetett.
-
belaazallat
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #6630 üzenetére
Feltéve ha az illető már elérte azt a szint hogy van, neki. Pl 3napja medic-ről váltottam assault-ra, és nem volt még meg az ammo box, 3 jöttek kéregetni, de nem tudtam adni.
-
belaazallat
addikt
Meghajtók nem hoznak annyit, mint szeretnél. Inkább nézd meg milyen és mennyi program fut a háttérben. Milyen oprendszeren futtatod? Lapozó file-t ha kikapcsolod nem gyorsul?
Szerk:
Egyébként a 48x0 szériához a 9.9-es driver, illetve a 9.12-es hotfix ajánlott. Nekem a 9.12-vel pixelhibák jelennek meg, 9.9-es driver jó. -
belaazallat
addikt
Nem tudok fellépni a játékba Ea connection failed hiba. Valaki másnál is van ilyen?
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz
mackosajt #6101 üzenetére
Camp- sátor/tábor tehát egy helyen áll.
Vagy játsszon, vagy nézelődjön, de azt singli-ben, ne foglalja a helyet. 7-8as szinten (nem emlékszem pontosan, de nagyobb volt nálam) nem hiszem hogy újonc lenne. Én pl üres pályákra szoktam bemenni nézelődni.
Mivel medic kasztban játszom, nincs GL-em. -
belaazallat
addikt
válasz
gabipaci #6082 üzenetére
Pl Tegnap a 2. szerveren zászló foglalós játékmódban, nem tudom a pálya nevét(téli,nem a tengeralattjáró bázisos) az amerikai kezdő nagyon közel van az A ponthoz, az egyik géppuska állásból kempelt egy gyerek, főként a fákat lőtte, majd egyszer kétszer az ellent is, de inkább csak állt és nézelődött. Megkerültem és hátulról leszúrtam.
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz
Madn!ght #4958 üzenetére
Hali!
A TFT-k már nem úgy működnek, mint a CRT-k, hogy minden felbontásban ugyan olyan jó a képe. A TFT-k nek natív felbontásban van a legjobb képe, ha másra állítod rosszabb lesz, ez márkánként típusonként eltérhet. Lehet hogy kevés a 4870 a ful HD felbontáshoz. De ezt majd megerősítik, illetve cáfolják majd a 4870 tulajok.
Az E8400-ed mekkora órajelen üzemel?
Az egér lassuláson nem tudsz javítani a driveréből?
Szerk
7600GS: Mekkora felbontáson játszol? Ha lejjebb veszed a grafikai részleteket, akkor javul a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest