Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Nem játszok már annyit mint régen
Origin szerin, ja bocs most EA app szerint
BF1 -> 1032óra 50perc
BF5 -> 975óra 18perc
BF 2042 -> 772óra 57percKorábbi részeknél nagyon fals adat van
Bár szerintem ezek se fedi a valóságot, pluszba mínuszba is eltérhetnek az igaztól(#18851) gabor7th
Persze hogy vannak mert minden játékos egybe van, konzol, PC, minden. És így van ennyi játékos.
Ha nem lenne ez kb csak csúcsidőbe lenne meg a létszám előtte utána lehetne várni ki tudja meddig hogy elinduljon egy kör.
De kipróbálni se lehet hogy mi lenne ha csak PC játékosokkal akarna az ember játszani mert nincs az a balga aki így próbálna játszani mert sose kerülne játékba
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Na de ezek egyedül szaladgálnak elől(saját csapathoz képes elől), és osztják a halált, gyalogosan támadóként
Amúgy meg én azt vallom hogy csak akkor lehet valakiről 100%-ra mondani hogy nem csal hogy ott állsz a háta mögött és látod hogy ő mit lát a monitorán, de akkor is egérhez még használhat makrót(ami szerintem ugyan olyan csalás)
(#18620) Sz. Géza
Én most azért maradtam mert amúgy is kempingezni akartam feladat miatt, fegyverrel 25ölni
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Én ha azt látom, hogy valaki "ennyire pro", nyitásnál 50/0-s stattal, már lépek is le a szerverről.
Ti miért szopatjátok magatokat szándékosan?
Mondjuk én akkor is tiplizek ha az ellenfélnél ott vannak az -AC- klánból (ők szerintem nem csalnak de járművekkel mindenkit aláznak) mert tudom, hogy olyankor nekünk semmi esélyünk.
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Még az utolsó szezont végigtolom, így hetente párszor játszok
Amúgy most hogy ingyenes volt a Epic-en a Orcs Must Die! 3 játék inkább azzal töltöm az időt
Tegnapról mint kés a vajon úgy mentünk végig a pályákon, a Pro játékos jóvoltából
Egyik pályán meghalni nem volt időm, sőt rohannom kellet hogy felérjek foglalni mert mire odaértem már majdnem elfoglalták
-
stoon
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
egyszer engem is belökött, legközelebb velem eggyüt jött a vízbe....
és az megvan amikor IRAM szerveren waroztunk és zavodon az eggyetlen kitétel az volt hogy nincs "ifa" ....persze gyiku azzal eregetett redzonából ...én meg kimentem és lebicskáztam.... csak már a videó nincs meg....sajnos....

-
R3laX
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
Felkészülés (-)
Én egy szinten igazat adok, mert az ó'csó kicsip÷cs hulladékok most förmedtek reá' a nyugdíjas akciós kirándulócsoportokkal és totál szétqurják a BF élményt. Végre ócsó', akkor nézzük má' meg..., "ja, ez jobb, mint bármi ma megjelent f0slehúzás
" Akkor kiránduljunk neki!#16298 Dtomka: Szerintem amíg nem szület újjá az emberiség 2099-ben, ritkán adja be a flow-t egy multi game, mint anno 1999-ben
. [link] -
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Én mondanám szombat éjszakájának
És előző részekben megjelenés után egy évvel ez nagyon nem volt gond, akkor furcsa módon voltak játékosokÉs akkor még majd két évig akarják ezt a valamit életbe tartani (2024 ősze), most komolyan ha már most ennyire nincs játékos akkor mi lesz jövő tavasszal , nem is beszélve ha 2025-re teszik a következő részt
(#15444) Sz. Géza
Most próbáltam Rush módot is hátha
De amúgy most mindegy volt se támadónak se védőnek nem dobot be, volt hogy 10perc után se -
Fitzgerald
veterán
válasz
Gyula84
üzenetére
61 óra alatt még a saját skill capedet sem találod meg (azt a határt, ami után már nem leszel jobb játékos, csak az addig beletolt játékidő sokszorosával, ha egyáltalán).
Ahhoz viszont bőven túl sok idő, hogy nyomorultan, szórakozás nélkül töltsd el egy fos játékkal.
Azért szórakoztál te jókat is ezzel a szarral.
#15157 bul07
Az Etus már panaszkodni sem tudott, annyira megnyomorította az élet.
Neki már csak az önirónia, meg az élcelődés maradt a Virág doktorral.
A Béla bácsi bezzeg...egy időben nekem csak akkor állt fel, ha a Béla bácsit hallgattam köz...na megyek, vár a söröm. -
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Én általában mindig a legújabb részel tolom, vége felé szoktam hűtlen lenni mikkor már nagyon unom
De ez nagyon felejthető rész , amúgy teljesen kikészít hogy megcsonkították a játékot
Breakthrough módból teljesen kivették a repülőket és a helikoptereket, és hagytak pár tankot
Ezen része a játéknak lassan jármű mentes tdm leszHol vagyunk már a megjelenés körüli állapothoz képest, szánalom az egész
Amúgy most nagyon ráérnék játszani, akkár heti 7nap 24órájába, de annyira gyenge hogy inkább megnézem megint majd a Szomszédok sorozatot ki tudja hanyadjára
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Melyikkel?
BF1 voltak olyan kreatív dolgok
BF5 ott jó volt repkedni meg a végén a gumikerekű harckocsi nagyon adtaDe voltak jó pillanataim Tigrissel is, egy kör pár percnyi történése Nagy pillanat funkcióból
[link]- [link]- [link]- [link]Amúgy nem értem miért nem működi a GeForce Experience ezen része a BF2042-ben, a nagy pillanatok funkció
Ha valaki tudja mit kellene beállítani hogy működjön ne tartsa magába -
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Hát nemsokkan dolgoznak és élnek úgy mint én, így nehéz bárkivel is együtt játszani.
Az esetek töbségébben éjszaka vagyok fent és nappal alszok.
És ez már így megy kb 2001-óta.
(Annakidején Travianba ez előny volt, reggelre kifosztottam elfoglaltam amit akkartam míg mások aludtak)Na meg mivel én inkább járműves vagyok nem is igen kellenek társak. Én nem vagyok gyaloghuszár, persze tudok gyalogossan is játszani, de ha lehet inkább járművel vagyok.
Hiába mondjátok én azt a játékot csak a következő rész megjelenésél fogom abbahagyni ahogy a bf5-öt is akkor hagytam abba, amúgy bf5 idején nem gondoltam hogy lehet rosszabb játékot csinálni. És visszasírom a bf5 de tényleg, erős lejtmenet ez a széria.
(#13029) FollowTheORI
Én csak nem szeretem sz@patni magamat, legalább egy játékban nem szívok ha nem kell és lépek ki az adott körből
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Nem is az, de ha előre bejelentik hogy ez lesz, hogy nem lesz csak nagyon kevés új pálya és lesznek régiek a fő játékba, még valahogy le lehetett volna nyelni
De így
Berakják a fő részbe, mert érzik hogy egyre égőbb a helyzet a tartalom hiánya miatt
Sőt úgy hogy kiveszik a új pályás 64fős Conquest-et, mert ugye itt se szavazás nincs hogy mi jöjjön(BF1-be van), de még szerver se fix pályalistával(BF5-ben van) így belépés előtt lehet tudni hogy mi lesz a következő pár pálya, itt nincs semmiÉn ha más nem itt kiírom magamból és nem nyelem le bő nyállal

Persze a sok újságíró a következő rész előtt ilyenekre nem fog náluk rákérdezni, mert mind megvan véve kilóra, de fizetett játékosok se emlegetik majd fel
Hogy sírtak az újságírók hogy nem tudtak nyaralni menni a vírus miatt, nem voltak megtartva az ilyen olyan expók(ugye a cégek utaztatják a hír írókat), aztán csak sírtak hogy minden online volt megtartva -
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Nem volt kötelező 128 fős szerveren játszani, megvolt a választás joga, most meg nem lesz
Azoknak fáj ez akiktől elveszik, nem azonak akik amúgyse ott játszottakÉrzésre azt vettem észre hogy abban a játékmóban a 64módban kevesebben játszottak, sokkal tovább tartott szerverre kerülni
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Mind a kettőből vettek ki, ha nem is megfelezték de kb egyharmadát kivették
Mondjuk egyip pályán kezdésnél lehetett 4nehéz páncélos, most van 2db, és ugyan azon pályán kezdésnél lehett 3db repülő vagy nagy heli és 2db kis heli vagy szállítógép, most meg lehet 2db nagy heli vagy kis heli vagy repülő és 2db szállítógép
Kb ilyen arányba lett variálva de biztos van olyan oldal ahol pályára bontva fent van, hogy mennyit vettek ki, és hogy variálták meg
(#11418) Puro
Na igen én is ültem már rá így csak engem ki is vitt a pályahatáron így mire zuhantam már pirosba estem le és kampó
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Ezért kellenének a különböző játékmódok és különböző felépítésű pályák, hogy mindenkinek meglegyen a saját kedvérevaló
Na de 2db játékmód meg 7pálya, és akkor ezzel lefedtek mindent
És akkor abból a két módból amiben mindig is fontos szerepe volt a járműveknek kiveszik őket, és a pályák mérete se indokolja ezt
-
törölt tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Jesszus, minden apróságba bele kell kötni?
Ha már szeretsz így vissza olvasni, azt is láthattad hogy leírtam, hogy ha visszakapom a pénzt, akkor megveszem újra a g2a oldalon negyed áron. Lehet, hogy ezt kétszer is írtam, másokkal egyetemben. Lehet hogy más fórumon is...
Ez történt. Mi a fasznak kell mindenben a hibát keresni?
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Ez nekem jobban bejön mint a BF5 marhaságai, ott főleg azzal a nyomorúságos töltögetéssel volt bajom meg a kevés járművel
De itt meg nincs tartalom, most komolyan 7pálya 2db játékmód ez mi, ennyi tartalom egy DLC-re lett volna elég régen, nem hogy egy teljes BF résznekSzánalmas amit csinálnak ezzel a részel
Nem csodálkoznék rajta ha kaszálnák ezt a részt és jövő ősszel jönne a következő, ezen az őszön ne jöjjön mert ennyi idő alatt egy menüt nem tudnak összerakni nem hogy egy játékot
Példát vehetnének a COD szériáról ott évről évre jön egy új, persze ezt nem kívánom a BF-nek de ha ott össze tudják rakni akkor itt 3-4év év alatt egyet megcsinálhatnának normálisan
-
-
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Gomb átírás még így megy is
De egére nem tudom rátenni normálisanAhogy rákattintok a bal egér gombbal egyből berakja a Mause 6(kép lent), végigpróbálva nem működik semelyik egér gombra sőt, ha ahogy a képen is van éledés után egyből magától ellövi az elterelőt, utána X ellövi de semelyik egérgombra nem lövi el
És azt már változtatni nem lehet mert nem lehet sehogy törölni, folyamatos Esc se törli és nyomkodhatom én bármelyik egér gombot nem rakja be helyetteCsak akkor tűnik el ha alapbeállításra visszaállítom
Hogy lehet oda énáltalam választott egér gombot berakni?
(Tippeket megfogadom, de próbálni csak majd este vagy holnap reggel tudom, most zuhanyzás alvás jön)
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
" Akkor kiránduljunk neki!

FollowTheORI