Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pandras83
üzenetére
Köszi neked is, meg F_Zoleenak is.
Mint írtam is, ez egy új Win 11 telepítés volt, és csak egy-két dolgot akartam kipróbálni az új Winnen. Mivel amire kíváncsi voltam, egyáltalán nem működött jobban az új Windowson, mint a három éves, belakotton, és mivel e telepítés előtt Macriummal készült teljes lemezkép, visszaraktam a régit, így a probléma is megoldódott.
A régi Winnen, meg megy minden mint ahogy a nagykönyvben megvagyon megírva.
-
válasz
pandras83
üzenetére
Elég sok új embert vettek fel, illetve nem tudni ,hogy mennyit csoportosítottak már át az új rész fejlesztéséhez, nem mondom ,hogy biztos tanultak a hibákból de talán kellene majd adni nekik plusz 1 évet akár vagy nem irányt váltani félúton és akkor lehet ,hogy nem bughalmaz relase lesz.
Ami biztos; trailerből jók szóval arra nem kell adni, béta gameplay fog számítani csak szvsz
-
KillBorn
senior tag
válasz
pandras83
üzenetére
Na mentem pár kört gyorsabban tölt be, lehetne gyorsabb😄 de elégedett vagyok. A beállított részletességgel (ultra) jelennek meg a textúrák és a járművek is már a kör elejétől kezdve. Eltűnt a textura pop-in, és a szögletes lövegtornyok sem menet közben váltanak részletesebbre.
-
KillBorn
senior tag
válasz
pandras83
üzenetére
HDDről, (WD Blue 7200rpm 2TB/256MB cache), PCIe Gen3 x4, NVMe v1.4, 3500MB/s olvasás és írás is (WD sn570 2TB, 5 év gar). Van olyan gen4-es ami nem ilyen gyors. Kapott egy alu dobozkát is hűtésnek, meg jobban is néz ki beszerelve. 40 alatt megállt szállítással. 30 körül akartam megoldani, az első gondolat egy full alap 2,5"-ös satás volt. Ez lett belőle. Aki egy kicsit többet szán rá, 50-ig már brutált lehet kihozni, de sztem a 7000 mb/s nincs kihasználva.
Tegnap este szereltem be, átraktam a játékokat, meg megnéztem, hogy nem vesztek-e el mentéseim. BF-nél csak a menüig jutottam el, a texture pop-in eltűnt egyből "rendesen" töltöttek be a textúrák, HDD-n volt hogy homályosak voltak akár ~fél percig is, utána jöttek be nagyfelbontású textúrák a főmenüben, indításkor és meccs után is. Játékban akár több percig is van olyan, hogy low poly texúrák vannak. Remélem az eltűnt. Ma megnézem, megírom milyen.
A többi játék gyorsabban tölt be, RDR2, AC: Ody. ZeldaBotw pl villám lett, illetve nem hallani ahogy teker a HDD, mondjuk a ventik hangosabbak, csak fülelve lehetett azt hallani nem zavart, de észre lehet venni, hogy nem dolgozik a HDD.
-
Dtomka
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Ja nem, még tizenévesen töltöttem le valami progit single játékokhoz már nem tudom mi volt a neve. De azt is csak párszor használtam, akkor nem volt youtube walkt.. a játékokhoz. Aztán rátaláltam az online fps játék világára

Azért BF4 ben volt a sok aimbotos annyira felídegesített, hogy mérgemből mondtam bátyámnak, hogy leszedek vmi progit én is a ... ellen. Aztán pár perc múlva már eszem ágában sem volt. Az nekem nem lenne élmény, magamat csapnám be elsőnek és először. És milyen ember lennék? Az én lelkiismeretem fontosabb mindennél, minden téren.
Igazad van amiket írtál. Illetve a felelősség, a neveltetés és az igény mely sokat változott. A minap olvastam 1 cikket, hogy a z generáció hát nem igazán szeret dolgozni és nem is szeretik őket alkalmazni. Mi lesz később? Ha már az oktatás is romokban... Pedig a suliból sok mindent lehet tanulni... fegyelmet és tiszteletet. Mely nem igazán jellemző a mai fiatalokra. (tisztelet a kivételnek) És ha nem mai fiatal (tizenéves) az illető és úgy csal, akkor az aljas és szánalmas. -
Dtomka
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Ez is lehet az oka

#16954 Aventador91
Még mindig tartom magam a 20 évvel ezelőtti elveimhez. Sosem fogok csalni és ha egy csalót elkapok kezét tuti... De a programozóknak is akik ezeket készítik. A COD-ban és egyéb játékok már nagyon büntetik akik csalnak, jó lenne ha ez a sorozat is tenne\átvenne valamit azokból a példákból. Sokáig nem volt még érzésem sem, hogy csal az ellen csapatból valaki, de mostanában azért van pár egyén aki gyanús. Példákat nem hoztam. -
-
-
R3laX
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Elég b@lfasznak kell lenni, hogy lecsapjon, max ha szerencséje van, vagy legalább ketten vannak.
Én elindítottam, majd 1 óra 128-as CQ próbálkozás után alt+f4.
Első próbálkozás, Kaleidoscope, 400 ticket-tel vezetnek, berak. Köszi, spawn után azonnali halál. Második próbálkozás 2 perc szerver keresés után Manifest. Járművekkel nyomulnak a legközelebbi pontokra, persze mert akkor Ők előrébb lesznek... Agyatlan idióták! Impotensen 3 perc eltelte után már 150 ticket-tel vezetnek Quit.
Keresés 1,5 perc Breakaway egy szar még mindig, sosem szerettem a fantáziátlan fehér fagyos kemper pályát... Keres Breakaway, keres BA, keres BA, keres BA, keres BA, keres BA, keres BA. Egy 5 perc után Discarded. Elindulunk keselyűvel, földhöz b@ssza. Végre beül valaki más, elindulunk az égnek. C-nél kiugrok foglaljuk, engem kilőnek a többi egyhelyben álló sétabotos öregbabát nem. Spawn kirak a C-től 1KM-re kétszer is, mindkétszer kilőnek.
Kilép, 45 perc telt el. Keres, Orbital végre! Mindenki megy D-re, mint egy friss agyi infarktusos nyérc csorda. Ott gyűlnek, mert Ó hegytető... Mi a p1csának tették be a D-t...
. OK ALT+F4. Kezd sok lenni időnként már.Próba Quake Champions...., ott legalább tudnak mozogni és gondolkodni is a playerek és nem kormánnyal irányítják.
-
-
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Igen, ide abszolút elég lenne 64 játékos.
#15432 CptAdamica
Szerintem kicsit mind a kettő, de inkább az utóbbi.
Én most ezzel az SPH launcherrel szórakozom, a tetőkről jókat lehet vele óvodáskodni, illetve a map szélén fekvő, magát sebezhetetlennek gondoló buckalakókat is egészen hatékonyan lehet vele szedegetni közepes távolságig.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
pandras83
üzenetére
Én sem vettem észre változást ebben. Pl a Falk-os syrette pistol & ammo box párost ugyan úgy tudom használni. Szóval még mindig OP.
Azt viszont észrevettem, hogy a pontrendszer számolásában is volt változás. Ha sok pontot akarsz farmolni akkor muszáj lesz úgy használni ahogy a játék kívánja. Érdekes.
-
bul07
nagyúr
válasz
pandras83
üzenetére
F@sza tehát nem új pálya lesz hanem egy agyon játszott remake pálya, mondjuk mintha a Portal részből átraknának egy pályát
Sőt lehet amúgy is oda szántákEz igen ez teljesítmény, lehet hangosan tapsolni és dicsérni ezt a részt, hogy hú de jó, sőt bátorítani őket hogy még véletlenül se fektessenek bele energiát
És akkor levonják a következtetést, hogy miért törjék magukat a sok izének így is jó tapsolnak is neki, akkor a következő rész is lehet is silány félkész munka
Bár ezt már levonták a BF5 részből mert már ott elkezdődött, sok izé agyon dicsérte azt is és lám ez a BF2042 lett az eredménye -
R3laX
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
COD először lemásolta a Conquest-et, majd lemásolta a PUBG Battle Royale-t. Szinte teljesen konzol specifikus lett. Az első FPS ami eszedbe jut konzolra, az a COD, ezért is viszi a neve. Sok melóval, sok pénzből kéne egy teljesen új motor oda és több egyediség, akkor én is venném azonnal, de inkább csak egy középút marad, amit mindenki járhat.
-
-
IntelKiller7
nagyúr
-
vg
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Áhh, úgy nem talál senkit. One-os verzióval szoktam játszani (nekem series x gépem van), ott ugye xbox one és ps4 gépek vannak egymás ellen, 64-fővel. Viszont, ott meg olyan rubber banding állandóan, hogy nem bírom, pedig jó lenne. Gondolom már leszarják akik ott játszanak.
-
vg
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Ebben az a szar, hogy össze vannak eresztve a 240hz-es monitorral rendelkező, egérrel játszó pc játékosok a 60hz-es kontrolleres konzolosokkal... esélytelen. Fogalmam nincs ez kinek és miért jutott így eszébe, de az biztos, hogy retardált. A két konzolt kellett volna összetenni, a pc csalós homokozó úgy jó, ahogy van. Nekem elég jó pc-m is van, de online játékot xbox-on szeretek játszani. Vagyis, szeretnék.
-
astrojoe12
tag
válasz
pandras83
üzenetére
A 144Hz-es monitort már a feleségem használja sminkes videók nézésére
, nekem itt egy sima Fullhd 60Hz LG monitor. A videók nincsenek meg, kell a hely a gyerekek járékainak. (Igazából az én játékaim foglalják a szabad hely felét
) - 1TB SSDIntelKiller7:
- nálam akármit csinálok a ping 40-50 között mozog, a BF3 szerverek szoktak 30-40 pinget mutatni.
- azért low-on játszok, mert megszoktam a bf 3-4 idelyén, hogy sokkal jobb a reakció, ha nem terheljük a gépet.
- az fps korlátozás alap dolog, ha komolyan játszol. Nem a magas fps miatt lesz sima a futás. Akkor lesz rajzfilmszerűen sima a játék, ha a frametime egyenletes, grafikonon ábrázolva a frametime egy nyíl egyenes vonal. (tüskés vonal helyett)
- ezek a dolgok csökkentik a gép reakció idejét és egyenletes, sima képet adnak.
- (A másik lehetőség, hogy veszel egy 3-4 millió forintos pc-t és akkor 2-3 évig korlátozás nélkül játszhatsz, ha nem gond a gép 1000-1500 wattos fogyasztása.)Egy külön fórumot megérdemelne, hogy az emberek megértsék, nem a magas fps miatt lesz szép egyenletesen sima, rajzfilmszerű a játék képe. Az FPS mánia a tudás hiánya miatt terjedt el. (Meg több haszon van a drágább videkártyákon.) A lényeg a képkockák között eltelt idő egyenletessége. Ha a "frametime" grafikon nyíl egyenes vonal, akkor 60 fps mellet is szuper sima a játék akadások és képtörés nélkül. Nem kell 144Hz-es monitor. Nekem van, de lepasszoltam, mert 60Hz-en is nagyon jó a játék, sőt. Ha nincs 144Hz monitor, akkor nem kell 144fps-sem a sima futáshoz. Ha lehet, rivatunerrel korlátozzuk az fps-t 60-80-100-ra és a játék kisimul, mintha egy profi youtube videót, vagy rajzfilmet néznénk. A grafikát állítsuk LOW-ra és a gép reakció ideje is a lehető legjobb lesz a játék szerver felé. Én ezt vallom és tanácsolom mindenkinek.
A magas fps hajszolása képtöréssel, droppinngal és laggolással jár együtt. -
-
-
válasz
pandras83
üzenetére
Nekem mind egyforma, bocs.

Én csak Operation-t tolok és azt látom, hogy a támadók(!!!!) fekszenek a bázis mellett és lövik a pontot, amit védünk, így nehéz foglalni.
Ez fordítva is igaz.
Amúgy megvolt hamar, valami NWT (vagy ilyesmi) nevű sniperrel.Szerk.: amúgy igen, az összes engineer egy fasz és mindenki, akinél rakétavető van és az én helimet/tankomat lövik.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Én ezt a videót tegnapelőtt találtam, végig is csináltam a dolgot, annyi változott, hogy újrakezdte a shader cache töltését a program (tehát brutál szaggatás, akadások), és ugyanolyan gatya maradt a GPU használat (6700XT + 5800X, 1440p ultra), mint előtte...tehát kb. semmit nem ért, de el tudom képzelni hogy van akinél működik a dolog.
-
omfgk
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
A 3. és 4. rész már régen volt.
A BF1 nagyon egyben volt a startkor.
És egyébként a BFV is. Ezzel más gondok voltak.És attól még ,hogy a BF4-et kijavították, az nem jelenti azt ,hogy majd ezt a részt is ki tudják kalapálni fél év alatt.
Főleg mert a BF4 bugjai, nyűgjei, szar netcode-ja alatt volt egy jó játék. Meglátjuk mi lesz most.Sajnos ez az egész pre-order marhaság, hát az, egy marhaság.
Főleg ,hogy van ea play meg ea play pro, 10 óra trial vagy 1 hónap full.Early access, ez kb a béta. Meg a játék első 3 hónapja. A béta meg egy closed béta (vagy inkább alfa).
-
válasz
pandras83
üzenetére
Te kivel keversz össze?
Először linkeltem a metacritic-et.
Köszi, hogy megadtad az engedélyt, kicsit megnyugodtam.
Hány órát kell játszanom, hogy az önjelölt szabadságharcosok számára is releváns kritikát fogalmazhassak meg?
Eddig 15 van és pontosan 90 €-t adtam érte 2 hónapja.
Akkor már leírhatom, hogy ez minden Battlefield-ek szégyene? -
Lendova
őstag
válasz
pandras83
üzenetére
Amikor egy Ryzen 5950X-en RTX 3090 mellett is be tud 1-1 pillanatra zuhanni simán 60 fps alá, ott valóban nem kerek valami. Az a valami főleg a játék.

Nekem 3700X+5700XT+32GB 3800MHz DDR4 trión helyenként brutál akadásokat produkál, olyankor a 60+ fps is álomnak tűnik, mindezt 1440p low-on.
Ajánlom a konzolba beírni ezt: perfoverlay.drawgraph 1
és csodálni a frametime-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 840 G10 - i5-1345u (10 mag 12 logikai) 16 GB DDR5, 256 SSD, FHD IPS, Sureview, Garancia
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint írtam is, ez egy új Win 11 telepítés volt, és csak egy-két dolgot akartam kipróbálni az új Winnen. Mivel amire kíváncsi voltam, egyáltalán nem működött jobban az új Windowson, mint a három éves, belakotton, és mivel e telepítés előtt Macriummal készült teljes lemezkép, visszaraktam a régit, így a probléma is megoldódott.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Diavetítéshez jó... Én akkor veszem meg, ha kész lesz.
de minimum amíg tart még a trial amiből van még 8ora 15p
FollowTheORI