Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
#16729600 #51851 üzenetére
1. szerinted kár volt járműveket berakniuk egy olyan pályára ami a BF-ben van? szerintem menj COD-ozz vagy UT vagy bármi más.. ennyire zavar a jármű vagy mi a bajod vele? tudod ez egy BF
menj Metrozni akkor vagy Locker, bár azért ott is találkozhatsz quaddal..
2. 28-21 szerintem semmilyen körülmények között nem jó stat, bár én KD fapper meg nolifer noob vagyok, szóval biztos velem van a baj
3. tank zöldfülű vagy? ember, 817 órát játszottál a BF4-el, mégis mi a tökömet csináltál eddig ha járművekkel nem is mentél még szinte??
ha meg infantryban tolod akkor ne lepődj már meg, hogy lelőnek járművel.. ezért mennek ilyen irányba a járművek, mert mindenki sír, ha lelövi egy tetves jármű az érzelgős kis c4 support lelkét(#51866) VAN der BOSS: ne legyél már köcsög
amúgy is 158/0ról volt szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest