Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Azt te se gondolod komolyan, hogy megjelenés után 2 hónappal 75%-os akció lesz
Max 2 évvel utána 
És az árakra meg szerintem nincs hatással az orosz kulcs. -
@rglaaf
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
A korábbi tapasztalatok alapján inkább szívás az első 2 hét mint élvezetes, csak a köpködés ment bf3 indulásakor is szoval ráér az az orosz kulcs késöbb is

-
válasz
kalimist
üzenetére
Ha ez tényleg így lesz, akkor örülünk.
De az ajánlott gépigényt összeállító arcok még az életben nem játszottak semmilyen játékkal szerintem. Én nem hiszem senkinek, gépigény tekintetében, csak a saját szememnek. Leghamarabb a Beta-ban fog kiderülni, hogy mi is a valóság. Remélem azért elmegy majd 2-3 éves gépeken is normálisan. -
Frozzy
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
hát szkeptikus vagyok én azzal szemben, hogy te karácsonykor 12éert alap játékot + prémiumot veszel.. de a próféta szóljon belőled.. szólj majd és én is beruházok egy premiumra.. (ami ugye kb 6ezer lesz mondottaid szerint..)
-
devilinsid3
addikt
miért is venném "csak" 1561 forinttal olcsóbban? az én számításaim szerint 10-12 ezer körül fogom megvenni a bf4-t úgy, hogy ebben benne van az összes kiegészítő, hogy miért is? (karácsonyi akció az alapjátéknál meg a premiumnál ami 75% általában) a díszdobozt meg mindenki oda rakhatja ahova akarja
vagy te abban is szoktál gyönyörködni? micsoda díszdoboz, ez igen 
tipikus magyar felfogás ja.. tipikus magyar fizetés mellé mit vársz? majd ha normális lesz a fizetés akkor lehet, hogy nem mindenki a tört progikat használná meg több játékot megengedhetne magának
-
Frozzy
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
de amúgy nem tudom mit lovagoltok itt az árakon.. a Deluxe Edition ami sok pluszt ad igényes tokban.. az 11.990 FT.. na most a sima játék amihez kapsz egy szar müanyag tokot meg a játékot és pont.. az meg (iponál) 10.429 tehát.. 1561forinton van a hangsúly.. és te azért veszed 2 hónappal később, hogy 1561forintal kevesebbért vedd meg.. ez amúgy erősen magyar felfogás.

(#5788) kalimist: én semmit nem adok erre a gépigényes mizériára.. ne mondjárok már nekem, hogy csak kb 60-70ezres vidikarikkal lehet majd CSAK játszani.. meg 6magos proci mi
az én gépem szerintem még a bf3-nak sem felel meg még is megy 35-40FPS-el
(mikor hol..) -
bul07
nagyúr
-
devilinsid3
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
nem mondom, hogy a földhöz vág valakit, bár én inkább várok 2 hónapot és megveszem 2 vagy akár 3-4 ezerrel olcsóbban
csak, ha viszont nem vág senkit a földhöz az az x ezer forint akkor nem értem ezt a nagy örömöt, hogy "jaj csak 12 ezer" amikor 1 hónapra rá már olcsóbban is kaphatsz

-
kalimist
aktív tag
Origin-en kint van a gepigeny.
Recommended System Requirements
Processor (AMD): Six-core CPU
Processor (Intel): Quad-core CPU
Memory: 8 GB
Hard Drive: 30 GB
Graphics card (AMD): AMD Radeon 7870
Graphics card (Nvidia): NVIDIA GeForce GT 660
Graphics memory: 3 GBA hazai (EU) megjelenes meg nov. 1. lesz szoval lehet a proxykat vpn-eket kesziteni.

-
Laraxior
titán
Akkor asszem előrendelem én is az 576-nál, legalább nem kell postázni, csak átsétálok ha hívnak és jónapot
Az meg hogy 10k, vagy 12k, pont leszarom, 1000-1200 óra játékidőt beletolok, majd pont az a 2ezer forint fog földhözvágni, amikor 2 éves szórakozást nyújt. A szuveníreket meg kiteszem a polcra, falra stb 
-
bul07
nagyúr
Megvan
Standard Edition szerintem Limited Edition néven fut
Innen van a kép : Battlefield 4 előrendelői változatok
(#5785) devilinsid3
10e Ft alap alap játékot nehezen veszel , akkor az a ezres már megéri a DE főleg úgy ahogy én is előrendeltem olcsóbban -
devilinsid3
addikt
12 ezer forint az alap játékért meg egy DLC-ért szerintem sok
(akármilyen dogtag meg szép füzetecske jár hozzá)a játék mikor fog kijönni pontosan? november végén?közben megnéztem (okt. végén), szóval karácsonykor tuti lesz mindenhol leárazás ami kb. azt fogja jelenteni, hogy a premiumot meg tudod venni 6-7 ezer forintért, az alap játékot szintén kb. ennyiért és lesz max. 2 hónap lemaradása az embernek
14 ezer kb. és megvan minden DLC
most meg mindenki örül, hogy 12 ezer a játék és mennyire "olcsó" -
bul07
nagyúr
konzolokszervize.hu rájött hogy hibázott és megváltoztatta Battlefield 4 Premium Szolgáltatáskód árát 10e Ft-ra
Idézet a levelükből :
Az árat viszont jó is hogy írtál elírták. 10990 Ft a jelenlegi várható ára, a 6790 Ftos árat keverték a tartalomkészítő kollegák a BF3éval. Mivel most került fel a termék , így érthető, hogy még nem volt minden pontos vele kapcsolatban.Sőt a profilomba meg is változott az ára, ennek nem nagyon örülök , oké hogy hibáztak meg sokkba lenne nekik de akkor is
meexgames.hu azért ezt nem csinálta meg 2013,08,05-én előrendeltem Battlefield 4 Deluxe Edition 10490 Ft +990 Ft-ért és közben árat emeltek, de akik korában adták le az előrendelésüket azok megkapják azon az áron
Így kell ezt csinálni(#5782) Laraxior
DE tartalma más, fém tok + dögcédula, más füzet a tokban, de valahol láttam egy jó táblázatot
Ez akkor éri meg ha valakinek kell , vagy egy árban van a LE és a DEMondjuk az én dogcédulám lehet majd megy az apróra
-
Üdv!
Szóval, a tisztánlátás végett, amennyiben előrendeltem a játék alapváltozatát, tehát nem fémbobozos csilivilis változatot, akkor most jár ehhez a China Rising kiegészítő, vagy nem? Azért is kérdem, mert itt az első hozzászólásban leírtak alapján, de más fórumoknál is azt olvastam, hogy előrendelésnél jár ez a
DLC. Na most ehhez képest előrendeltem az Iponnál, ahhol a biztonság kedvéért emailban rákérdeztem erre, valamint arra, hogy a DLC letöltő kódját már az alapjátékkal megküldik-e, vagy csak később, valamilyen más úton jutok-e majd hozzá? Visszaírtak, hogy nincs olyan információjuk, hogy járna a DLC.
Mindezek alapján, szeretnék már tisztán látni a kérdésben.
Előre is köszönöm az infókat. -
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem de már unalmas a sok szigetes gémpléj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
Ez vótmá?
-
SkyS1gn
félisten
Alan Kertz megerősítette hogy a lekéselt emberkéket nemlehet reviveolni!
-
prokxy
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ja, persze...Te kis troll majom!

szerk: ja, off

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Gyere este batlifildezni, frissítem magam, mert még a végén elfejeltek játszani!

-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Hétközben könnyű lesz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csibe1
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Megkukkolom, jól eltalálták ezeket a hajókat.Köszi

(#5743) pohár
Köszi!

Ennyiért már nem is olyan vészes a prémium.

(#5748) Laraxior
Jó az 25mm-esnek is, de tényleg jó cucc.

Ez a tengeri hadviselés rendesen feldobja a játékot, az időjárás is elég sokat hozzátesz az élményhez.
A végén még kiderül, hogy egész normális játékot hoznak össze.(csak el ne kiabáljam)

-
Plezs21
tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Jóój dicsák buksi

-
Plezs21
tag
-
Rexcor
őstag
A DLC-k a BF3-nál mennyibe kerültek? A 3 nálam kimaradt és azon gondolkozom, hogy lehet hogy jobban megéri egy alapjáték mellé premiumot venni, ha a DLC-k viszonylag drágák lesznek.
-
pelenka35
őstag
This soldier doesnʹt have any stats... yet
miert irja ezt a battlelog ?
-
pohár
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
nekem annyira nem, csak azért írtam be, hogy tudjanak azért róla az emberek, hogy nem csak 9000Ft-os Premium létezik

-
pohár
félisten
kicsit kutakodtam, itt elég jó áron van a sima BF4 + Premium: BF4 + Premium, vagy akinek Limited Edition kell, az megveheti 110Ft-tal drágábban a Konzolvilágnál

-
SkyS1gn
félisten
Már Shanghaion imádtam őket pedig csak 1-1 volt

-
Frozzy
őstag
aki várja.. és előrendelte...
[Első Battlefield 4 Magyarország csoport Facebookon!!]
csatlakozz és tartsuk össze a leendő BF4 játékosokat!
-
SkyS1gn
félisten

Volt hasonló 2 éve is

-
Neoteric
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Másik oldalról meg ha halnának 1 lövésből, akkor sztem még több lenne a feladatot lesz@ró dombon bozótba ülő kemper.
-
Winne
nagyúr
válasz
devilinsid3
üzenetére
Azért mondtam, hogy a fejlövésre is bevezetném.

@(#5727) Cris99: tegnap voltam,d e te nem jöttél.

-
devilinsid3
addikt
nem fognak, mert akkor a sok kis 10 éves sírni fog
a késre pedig: eddig úgy volt, hogy egy bizonyos idő után lehet csak éleszteni, de szerintem nem lenne jó, ha nem lehetne felkelteni
ha simán megölnek vagy kés által ugyanúgy halott vagy 
meg szerintem, ha egy m98b-vel 2 szemed közé lőnek nehezebben élesztenek újra, mint ha "csak" szíven szúrnak, vagy nyakon
-
SkyS1gn
félisten
válasz
@rglaaf
üzenetére
Javult is, legalábbis Alphában, de megértem tényleg rengeteg dolgot kell mozgatni neten, most már a vizet is... nem mint egy cod pl ahol van pár ember meg egy kis map.
Nemsoká béta, ha hagyják a sebzést akkor szerintem okés lesz, a 3-ban is ott kezdtek el a lejtőn botorkálni mikor csökkentették az overall sebzést BC2 szintre

-
@rglaaf
veterán
-
stoon
addikt
jól láttam originen a bf4 hez már a prémiumot is előlehet rendelni?
-
leviske
veterán
Ez a "supported languages" mit jelent az EA esetében? Hogy lefordítják arra a nyelvre is? Csak mert látom, hogy a BF3-al ellentétben a BF4-ben már előjön a magyar is, de nem tudom, hogy ez miben jelenik meg. Úgyis angolul fogom tolni, csak kíváncsi vagyok, hogy mit tesz ez a magyar nyelv támogatás. Felkerültünk volna az EA térképére BF tekintetében?
-
SkyS1gn
félisten
Patrich Bach trolling video jól össze van vágva az alábeszéléssel

-
devilinsid3
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
mint 2 tojás

-
brown26
tag
Elég sok info van a megjelenő játékról, arról valaki tudna ifot adni hol érdemes előrendelni?
Köszi előre is. -
gali777
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Na most néztem meg az interjút, hát ez a high value target de jó lesz... Eddig is mindig úgy érzem mi vagyunk a high value target, ha helizünk és mindenki stingerrel vadászik ránk, most majd még a commander meg is jelölhet, ha valaki valamilyen véletlen folytán nem vett volna észre...

(#5709) brown26: Ahol a legolcsóbb
Amúgy nézd meg ezt a hsz-t, nem tudom mennyire aktuális, de megnézheted, hogy hol mi újság. -
Gippo
senior tag
Fránya német... mondanak valami érdekeset a destructionos videóban?

-
SkyS1gn
félisten
Következő megálló az Eurogamer Expo lesz Londonban, valószínűleg a béta build lesz kinnt, meg talán kapunk új híreket videókat!
-
Gippo
senior tag
Amúgy minden helyzeten lehet fordítani, csak hát a baserape "védés" közben a visszaszorított csapat is több IKSZPÉT kap, inkább ki sem mozdul onnan. Sokszor vannak olyan helyzetek, mikor simán az enemy mögé lehet menni, elfoglalni 1-2 pontot, de ha mindenki b***szik rá, akkor mindenki ba**ik rá. Ugyanúgy helit is le lehet szedni, csak nem egy emberrel, hanem a map több részén jó ha van igla/stinger/aa. Persze ez már túl sok teamwork

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max 2 évvel utána

az én gépem szerintem még a bf3-nak sem felel meg még is megy 35-40FPS-el

Az meg hogy 10k, vagy 12k, pont leszarom, 1000-1200 óra játékidőt beletolok, majd pont az a 2ezer forint fog földhözvágni, amikor 2 éves szórakozást nyújt. A szuveníreket meg kiteszem a polcra, falra stb