Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Már mint mire gondolsz? Egyébként ha a heliben értelmes emberek ülnek akik tudják is használni akkor még egy baserape-t is vissza lehet forditani sőt abból még nyerni is volt már rá példa amikor winnie-vel felmentünk egy serverre épp be voltunk szoritva de heli-vel simán kitoltuk az ellenfelet és utána meg fordítottunk, egyébként mostanában ha a kezdőn megy a vitatkozás kié legyen a heli akkor megyünk tankozni avval is lehet apritani rendesen
-
SkyS1gn
félisten
CQ 64-en is lehet annyit...
Ja visszatér de nem AT4 hanem FGM-172 SRAW.
Amúgy lesz valami training mód járműveknek meg infantrynak is.
12G, C4 quad, heli roadkill
- nemtudom mivan azon a scout helin de nem az alap géppityu az tuti. -
Def26
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Miért ne tehetné? Miért baj az, ha valaki mondjuk 100 -as colonel és nem helizett még? Megjött a kedve. Szerintem annyira szar szöveg állandóan a rangon lovagolni. Ki kéne venni a fenébe azt annyi.
Amúgy ha Te ezt csinálod, akkor igazi antiszociális egyén lehetsz, már ne is haragudj.

-
devilinsid3
addikt
nekem is szokott olyan lenni, hogy várok hogy szálljon ki..
én repülnék mással, de sajnos a 80% használhatatlan helivel.. (és már bőven colonel fölött vannak)
talán ha 2x repültem olyannal aki tudta a dolgát így random módon a többi meg..
below radarban repül állandóan (nem, nem direkt..) odacsapja már felszállás közben.. az ilyenek minek viszik el a helit? nem hiszem, hogy colonel 68ként kell valakinek megtanulni helit vezetni.. -
Def26
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Én is csak akkor szemétkedek, ha por helisek vannak a mapon. Amúgy elvagyok én mindenkivel.
De amikor a kezdőn állandóan arra várnak, hogy beüljenek a helibe, ha véletlen meg más ül be akkor perceken keresztül csak azt olvasod, hogy szállj ki, mert haver ülne be (ezért fel sem szál a helivel), hát az szánalom a köbön. -
devilinsid3
addikt
azt tudjuk, hogy te inkább lerammeled őket, de én ezt a hozzáállást (ram) és a másikat, hogy csak vadászok a helire a tankokat meg majd agyonütöm stingerrel?! sosem fogom megérteni..
48 fős szerveren ha 6 ember csak a helire vadászik az szerintem komoly hátrány a csapat többi részénekjó az tényleg patkányság, hogy csak leül a pálya szélére valahol és onnan solo tvzik (én is szoktam solo tvzni, de mondjuk ugyanúgy megyek előre, mert ATTACK heli ugye
)viszont az ilyen solo heliseket úgy a legjobb megszívatni, hogy mögéjük sunnyogsz majd mikor leér a földre kilövöd őket fegyverrel

ellenünk is szokott játszani most már egyre többször olyan, hogy csak úgy tud helizni, hogy közben egy haverja alatt ül az AAben meg egy másik a jetben veregeti neki és ha valaki rámegy a helire egyből megy rá..nagyrészt ilyenkor jetbe be aztán 2en leszedjük őket vagy az AA-t behúzza Gali, hogy a legfájóbb ponton fogjuk meg őket
2x lelövöd az ilyet aztán le is lép.. de azért jó lenne tudni, hogy mire mennének az ilyenek maguk egy szerveren, mert hogy még így is balfasz a nagy része, hogy csak a 20 fős baráti társasággal tudnak megmozdulni egy public szerveren és körbe védik magukat.. -
Def26
félisten
válasz
gali777
üzenetére
Én nem lennék a kedvenced, mert külön vadászni szoktam a jobb heliskere. Igazi pöcs módjára, rammelek jettel, osonok iglával és erre buzdítom csapatársaimat is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pár napja is egy szerveren 50-1 aránya volt egy egyszemélyes helisnek. Pálya szélén felemelkedett, majd átült gunnernak és TV rakétával lövöldözött. Leszedni nem lehetett. Megkerültem jettel, teljesen a pálya szélén mentem, majd oldaról belerobbantam miközben éppen elengedett egy TV t. Aztán utána majomkodtam neki chat -be. Írtam, hogy külön erre utazok. Aztán inkább kilépett.

-
gali777
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
A 2-ben jobb volt, hogy rögzített igla volt. Én simán lekorlátoznám, hogy egy csapatban max 5-10 igla-s legyen létszámtól függően. Azért az vicc, hogy ha meglátnak egy helit rögtön eldobnak mindent, equipelik a szarjukat és szaladnak a heli felé bármi áron. Az nem gáz, hogy csak sok halál árán jut el hozzánk, mert mással semmit nem tud kezdeni... Meg még az a legszebb amikor egy egész squad befészkeli magát a kezdőnk elé és ott verik a ****** a szar igla-jukkal.
attack heli op nerfnao

-
devilinsid3
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
én még abban bíztam, hogy a 2 equip lehetőségnél akár mind a 2 stingert lehet equipelni így akár tárazás nélkül is lehetne küldözgetni, de sajnos mint ez kiderült nem így lesz..
max. marad, hogy még a pilótától is elveszik a flare-t, hogy fair legyen a küzdelem a tv-t átviszik a hajóra
-
@rglaaf
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
remélem még jobban ellehetetlenítik a helizést bf3 -ba 64-s servereken alig lehet megmozdulni
-
Def26
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Persze túloztam, de már megkönnyebbültem az AT4 kapcsán.

-
devilinsid3
addikt
lesz benne igla, amint az a weapon videóban is látszott
amúgy meg: a bf a járművekről szól(na).. és nem arról, hogy elfoglalsz egy pontot majd kapsz ott egy quadot vagy egy szar kis autót..
64es mapoknak nagyjából ezért is nincs értelme, mert nincs megfelelő jármű szám a playerekhez
az meg, hogy csak helivel lehet érvényesülni az kicsit túlzás.. tankokkal is lehet szépen szedni az embereketaz irányított rakétáról is volt már korábban szó
def kicsit le vagy maradva vagy csak korán van? 
-
Def26
félisten
válasz
nanorambo
üzenetére
Hát bc 2 -vel kezdtem. Ott nem voltak kis mapok, de ezeket elnézve igen nagyok lesznek. Jobban bejön a kisebb map, ahol egy kör alatt 50-60 embert is tudok ölni és nem kell hozzá 500% -os ticket emelés.

Itt ahogy nézem csak járművekkel tudsz érvényesülni, pl. helivel végigtombolod magad azt annyi.
Tényleg igla lesz benne?Muhahaha, lesz benne AT4!!! Irányított rakéta. "The Battlefield 4 AT4 is an unlockable rocket launcher used by the Engineer class. " Ne ezzel lehet aprítani a heliseket.
[link]Fzoli emlékszel bc2 -ben mennyit nyomtuk ezt?

-
csibe1
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Utána néztem én is, hogy ez tényleg érdekes lett.

Elsőre úgy néztem, hogy kanos kutyacímke.

-
csibe1
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Tessék, madzsar verzsion :
"A multiplayer karrierük folyamatán keresztül a játékosok meg fogják kapni Battlepackst miközben tartalmazzák az új camos, kutyacímkék véletlen kombinációit, kések, XP lökések, és több! Ezeket a tételeket tervezik hogy testreszabásopciókat adjanak hozzá hogy játékosoknak adjanak még néhány testreszabásopciót a Battlefielden"

-
SkyS1gn
félisten
"Through the course of their multiplayer career, players will receive Battlepacks containing random combinations of new camos, dog tags, knives, XP boosts, and more! These items are designed to add customization options to give players some more personalization options on the Battlefield."
-
KingKress79
aktív tag
Koszi fiuk!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
"a csapat nagy része csinálja amit kell.."
Szerintem jobb, ha az ellenkezőjére számítasz.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
KingKress79
üzenetére
+2 commander
-
Sami22
aktív tag
válasz
KingKress79
üzenetére
Igen.
-
KingKress79
aktív tag
Jelen konzolokon marad a 24 jatekos?
-
odorgg
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ezmán igaz, sok rohadt bugot javiccsák azt gyóvan!

Bétába az lesz az első, hogy megpróbálok nyakig belefeküdni egy falba. Ha az menni fog, akkor már vannak bajok.
-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
engem igazából nem érdekel

bár engem az sem érdekel, hogy most épp 300 méteres vagy csak 2 méteres hullám lesz a pályán
én magáért a hentelésért veszem meg, ha megveszem, sosem voltam ilyen hang és kép gyönyöködésnél leragadva
(de tudom, kinek mi
)akkor leszek a legboldogabb, ha a tv nem porzik ki, nem szednek ki fal mögül és a csapat nagy része csinálja amit kell.. a grafika meg felőlem lehet bf3 szintű is.. a játékélmény basszon oda, nekem ez a fontos
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ez ilyen lesz, és tényleg jól hangzanak a BF3-as hangok de messze vannak a valóságtól! Inkább "játékpisztoly" a valódi!
-
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
egyrészt szerintem alpha még
másrészt azt is nézd, hogy hol lőnek vele, nagy nyílt téren jobban elvész a hang -
aizen92
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
erre csak annyit írok h nézd meg ezt a videót. kb olyan a hangja mint egy játékfegyvernek. innentől fogva meg...

-
SkyS1gn
félisten
válasz
salytmasztor
üzenetére
Mai streamben volt, twitch battlefield-en keress rá lehet megy a re-stream, vagy elmentve ottvan.
(#4954) odorgg Leveleztem galaxissal, mi megkapjuk azt

(#4955) kovy29 Pedig jobban a hangok, majd war tapes-re állítva 5.1-ben. Alpha is adta!
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Tudnál nekem linket adni videóról vagy interjúról, ahol a hit detection javulását említik.
Pontosan szeretném tudni, hogy mondták.
Mondjuk azt is elárulhatták volna, hogy milyen "hibákat" javítottak ebben az ügyben, de gondolom eszük ágában sincs erről bármit közölni a nagyközönséggel.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-Igen
-Mert, de történt egy csomó RPM változtatás is
-Volt linkelve az is nem is 1 -
csibe1
veterán
Valaki anno a BF3-as topikban linkelte, hogy a játék kihasználta
a 6 magos Phenom II mindegyik magját.
A HT-vel viszont voltak gondok a BF3-nál is.
A HT-t személy szerint mindig is parasztvakításnak tartottam.Dolgozzon rendesen az a négy mag,
a különféle szintetikus tesztek nem hatnak meg.A Battlefield 4 Deluxe Edition árazását nem kapkodják el.
Maradok az angol verziónál, elég volt a mókolásból.
A cdgalaxisnál kicsit megszaladtak az árak.Gépigény mikorra várható, erről tudsz valamit Cris?
-
SkyS1gn
félisten
-
odorgg
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
4 mag 8 szálon gyorsabban dolgozik, mint 4 mag 4 szálon

Amit a windows csinál az "trükközés", úgy tesz mintha dolgozna az összes szál, de közben mégsem így van. Technikai hátteret nem ismerem, csak azt látom hogy nincs teljesítmény növekedés, és a 4 mag 4szál 70-80%-os kihasználtsághoz képest, 40-50% közti kihasználtságot mutat a win, 8 szálon.(#4939) ETOM
Megeshet, de én örülnék egy normális HT-támogatásnak is. Persze nem tragédia ha nem lessz, mert nélküle is menni fog a game, de azért zavarni fog a dolog, hogy HT-vel jobban is futhatna a game. FX-re is váltanék akár, ha azon jobban menne mint Intelen

-
szebev
senior tag
Mi a kulonbseg a sok kes kozott ? Csak maskepp neznek ki es ennyi , vagy az egyik valamivel tobbet tud a masiknal ?
-
odorgg
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
Akkor bővítem

Nem a processzor teljesítményével van a baj, hanem azzal hogy a game motorja 4 szálon(magon) tud max dolgozni, a 4 szálra vetített teljsesítményt, a windows viszont szét tudja osztani nyolc szálra is, no ez történik HT esetén, illetve több mint 4 magos procik esetén is. De ez windows future, aminek egyébként gyakorlati haszna nincs, nem kapsz miatta + teljesítmény! Ha a game használna több mint 4 magot, az gyakorlatban is érezhető lenne, i7, illetve több mint 4 magos processzorok esetén is!
Tedd a beállításokat low-ra és a VGA-t meg alapra, majd figyeld kicsit a GPU kihasználtságot game közben!
Rohadt messze lessz a 100%-tol az FPS-ek meg szinte semmit nem javulnak a magasabb beállításokhoz képest! Na akkor majd rájössz hogy a 4 magos Ivy-d is ugyan arra elég, mint a Sandy, sőt magasabb órajelek híján még arra sem!No de akkor még ott van a CF-SLI problémája, amiknél végképp lepkefing a jelenleg kapható összes processzor, ha a program csak 4 magot/szálat tud igénybe venni!
Ha van lehetőség 100FPS+-al játszani, akkor miért kellene beérnem 60-al, ha 8 szálon tud dolgozni a procim akkor miért örüljek annak hogy 4-en megy? 5 éve vannak 4 magos procik a piacon, és vagy 3 éve i7 meg AMD 6magos cucca is, jólenne ha normálisan megírt game is lenne hozzá!
Ezért érdeklődtem, hogy lessz e hivatalossan normális többszálas feldolgozás, vagy maradunk 4 magon? Mert 4 mag sem a kisebb grafon játszó fps huszároknak, sem CF, SLI tulajoknak nem elegendő

(#4931) Cris99
Minnél kevesebb bokor és felesleges dolog van a képen, annál többet látok, és többnyire a játék is jobban megy. Egyrészt szintévesztő vagyok nem kicsit, másrészt gyakorlatilag egyszemmel nézem a monitort, mert a másik szemem 50%-os, szóval nekem minden apró segítség jól jön

-
devilinsid3
addikt
-
csibe1
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
A csesztetés az neked is jár, hogy érezd a törődést.

-
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
igen pont én írtam, majd le lettem ugatva.. vagy most már akkor más szemét is böki csak ha én említem meg akkor azt fogjam fel úgy, hogy csak velem kötözködtök? ..
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
120hz-s monitornál előnyös vagy 3D-nél.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
3 jegyű

-
gali777
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
100 fps-el jobban aggya
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Legutóbb még nem te is baszogattál mindenkit emiatt?..
-
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
most már baj az is, ha valaki sok fpsel szeret játszani? hm nekem ez új
-
Neoteric
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
Hogy járt volna el az idő a 2600k felett lol?
3570k kb semmivel nem jobb, sőt fele annyi szála van csak. Ha felhúzod a beállításokat, akkor ki lesz használva a kártyád valóban, de ha próbálnál több fpst szerezni azzal h lejjebb tekered mondjuk medre vagy lowra, akkor bizony azt fogod látni h nem lesz 100%-on hajtva a kártyád, az fps meg nem lesz arányosan több. -
Stunts666
őstag
A hozzászólásodból annyi esett le:
Rájöttél, hogy a procid felett eljárt az idő és nem képes kihajtani a vga-t HT nélkül. Ehelyett inkább a játékkészitőket szidod. Végülis HT-val se mennél sokkal többre.Határig huzom a 7950-et, ami már a 7970 szintje. A nem húzott i5 ivy kiszolgálja a kártyámat maximálisan.
-
XP NINJA
őstag
A minden héten új tartalom olyan lesz mint a 3-ban? egy videó meg valami strategy akármi?

-
odorgg
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Most írtam le hogy miért

Miért kellene 4-nél több mag? Azért mert nem elég a négy mag a játéknak, ha vissza veszed a grafikát egy izmosabb VGA-val, vagy ha töbkártyás rendszerben gondolkozol.
Azért kellene a normális HT támogatás, hogy ha FPS-re megy az ember akkor pl adott esetben ne 100Fps-legyen 70% GPU kihasználtsággal, hanem 130FPS 100%-os GPU kihasználtággal!Ha már sikerült nem kevés pénzt beleölni a PC-be, akkor írhatnának hozzá olyan gamet is, ami normálisan kihasználja a hardverekben rejlő potenciált.
-
odorgg
addikt
Hyperthreading-et, illetve többszálú processzor feldolgozást fogja támogatnia game? Mert most tárgyaltuk ki a 7970-es topikba, hogy ez a BF3 -esetében anyit jelentett, hogy szépen a Windows fogja, és 8 felé osztja a 4 mag feladatait, szóval gyakorlatilag ugyanaz történik mintha csak 4 magon futna a game. Ezért is van az hogy HT esetén, nem nagyon lát az ember 50% feletti összesített processzor használatot, illetve ha lát, az csupán mérési hiba. Lényeg az, ezzel is jól átvertek anno a BF3 esetén

-
Gippo
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Gondolom csak akkor folytatja az újratöltést visszaváltás után, ha üres volt a tár...
Arról van valami hír, hogy elveszik-e a feleslegesen kivett tár(ban lévő ammo)?
Cris99: Köszi! Szomorú amúgy, hogy csak üres tárral működik... ilyen félmegoldás

-
devilinsid3
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-fuck-
-
SkyS1gn
félisten
Mai grillcsirke illat:
Tier reloading:
(újratöltés közben más fegyverre váltasz, majd visszaváltás után folytatja az újratöltési animációt)- A tárnak üresnek kell lennie.
- A tárnak kinnt kell lennie a fegyverből mikor más fegyverre váltasz.- Squadleader parancsot is kérhet sok egyéb mellett a commandertől.
- 10 pálya lesz az alap játékban
- pár fegyver hiányzik a mostani build-ből mert még tweakelik
- a hit detection architechtúra hasonló (kliens oldali) mint a 3-ban, de sokat javult és a korábbi hibákat javították - legjobb hír ha igaz
- Obliterationban jelenleg nem lehet eldobni a bombát, (ha felveszed vagy élesíted, vagy meghalsz) de ez még nem fix
- Amcsi jet: F-22 Raptor!!!
illett a többi modern gép mellé: SU-50 PAK-FA, J-20, F-22
- fizika sokat javult, fák szétlőhetőek, sokkal természetesebben reagálnak, kidőlnek ha elűtöd őket, akár meg is ölhetnek ha ráddől?! -
Az új trailerek nem elérhetőek 60fps, 1080p-ben, mint anno a 17 perces?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
felmenni üres szeróra 4en kosarazni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amikor a kezdőn állandóan arra várnak, hogy beüljenek a helibe, ha véletlen meg más ül be akkor perceken keresztül csak azt olvasod, hogy szállj ki, mert haver ülne be (ezért fel sem szál a helivel), hát az szánalom a köbön.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az sok

. Azert az jo volt a COD-ban , hogy el is lehetett dobni a kest . Szivesen latnek itt is ilyet !
3570k kb semmivel nem jobb, sőt fele annyi szála van csak. Ha felhúzod a beállításokat, akkor ki lesz használva a kártyád valóban, de ha próbálnál több fpst szerezni azzal h lejjebb tekered mondjuk medre vagy lowra, akkor bizony azt fogod látni h nem lesz 100%-on hajtva a kártyád, az fps meg nem lesz arányosan több.