Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Köszönöm!
Akkor nem szükséges hozzá, csak úgy is lehet. Anno a 2ben is néha-néha betöltöttem ezt a pozíciót, és voltak izgalmas helyzetek. Igaz, ott lehetett közben "mászkálni".
A 4ben viszont mikor éppen a sniperkedés rejtelmeibe próbáltam beletanulni, akkor 1xcsak egy hatalmas robbanás a tetőn és pár ember repült az ég feléNah, ma ki is fogom próbálni.
(#52073) afrojack1
Az ilyen "élményekért" érdemes játszani! (Paintballban is sokat számít a csapatmunka)
-
kisza25
félisten
ha win7-el tökéletesen fut, ne válts win8/8.1-re pár FPS miatt, mert tud furcsa megmagyarázhatatlan dolgokat művelni a játék, nekem a win 7-et kellett újraraknom, 1nap volt mire gatyába ráztam a játékot, olyan dolgokat produkált, nem cstlakozott csak joinolt, aztán végre csatlakozott pb dobált ki, majd taskmanager müködése állt le, vagy ragadt be a játék..., de már muszáj volt egy friss win, mert 3.alaplap és 4.proci cserén voltam túl egy wn7-el
Godlike79: legújabb origin frissítés óta csinálja, mikor ki vagy be jelentkezik egy barát, kapcsold ki originbe az értesítéseket, nem oldja meg a friss rendszer ez origine bug
-
Mappa
addikt
1000 ticketes CQ volt még hátra 250 maradt az kilépés
kapják bé
regener - Menü volt, redeploy szürke, csak resume maradt. Próbáltam mindent átálltam másik csapatba de ez nem segített. Maradt a plafon nézés 5 percig végül kiléptem. Ez a kör volt az, pedig jó kis meccsnek tűnt, de ahogy látom nem gyengén megfordították. Látszik, hogy nem voltam ott a végére
-
mackosajt
addikt
mitől off-abb, mint a veteran pack?
Aki figyelt, már arról is olvashatta, hogy egyszer volt elérhető, de bugos lett, és felfüggesztették.
Majd jön később megint, és elnézést kértek.Most viszont kijött egy peccs, és próbáltam megoldani, megfejteni, mi okozhatja, erre kimoderálsz...
Szerinted nem fog jönni még 40 ember ide, és kerdezgeti majd, hogy mit próbáltunk már ki? Akkor majd az ő kérdéseiket is törlöd a válaszokkal együtt? Kicsit túl van lihegve a moderáció, már bocsánat...
illetve bocs, hogy a több1000 hozzászólást nem olvasom el mindet, és esetleg kimaradnak az ilyen figyelmeztetések az életemből. -
giornalista
senior tag
ez pár apró újítás, de érdemben nem befolyásolja a játékmenetet. vagy te máshogy tapasztalod? én tegnap mentem rajta pár kört, ugyanaz a darálás, ugyanott, csak még két helyre figyelni kell
de a metró az ilyen, ezért szeretjük vagy utáljuk. nem is feltétlen vártam volna komoly átdolgozásokat, hiszen például a Caspian Bordernél sem sikerült valami pompásan.
mondjuk, a Metro esetében el tudtam volna képzelni, hogy kibővítik a pályát. Conquesten maradhatott volna ez a layout, de egy Conquest Large 5 vagy 6 zászlóval izgalmas lehetett volna. Valahogy úgy képzelem, hogy megnyitják a metró melletti és feletti részeket is. így máris lenne értelme a tartóoszlopoknak, illetve meg lehetne kerülni az egész alagútrendszert. megmaradhatott volna a darálás, de kapott volna egy teljes újragondolást is a pálya, és kicsit kiélhették volna a kreativitásukat a map designerek. a Metro környezete ugyanis remek, nagyon nagy szükség van egy ilyen metrós pályára szerintem (de szívesen játszanék egy nagyobb pályaudvaron is...), csak sokkal több van ebben, mint amit kihoztak belőle.
amit még fontosnak tartok, hogy tetszik a pályák köré írt sztori, mondván, hogy két évvel később vagyunk itt. szét van lőve a város, a metró, beázások, omlások, stb. ez nagyon jól sikerült szerintem. Caspianon például nagyon hangulatos a kilőtt tankok között mászkálni. ez nálam egyértelműen "talált".
-
LamaCube
addikt
Nekem mindkettő, majdnemhogy együtt mozog. Nagyon ritkán van kiugrás. Az gondolom jó.
Nekem shangshaion olyan röcögős laggjaim vannak, pedig 55 alá nem megy az fps, de mégis majdnemhogy élvezhetetlen. Zavodon is van 1-2 olyan pont, de az csak azon a ponton "röcög". Ez mitől lehet? -
KillerKollar
őstag
A GPU mindig magasabb volt amikor én néztem,az 22 ms szokott lenni azt hiszem,a CPU meg 13,de az FPS bőven 60 fölött volt.Ez az Ultra 4x MSAA 1200P,100% res scale.200% scalenél magasabbak az értékek,továbbra is a GPU van felül.Viszont ugye ott egyértelmű a GPU limit és nagyon jól skálázódik a CF.A nagy ms gondolom a 2 kártya miatt van.
-
akela91
addikt
Sikerült megoldani. El volt mászva pár dolog BIOS-ba CPU szempontból.
Mostmár VGA pörög 100%-on ha kell, és skálázódik is szépen. 860mhz->1170mhz tuning = +25FPS
Viszont micro Fps dropjaim vannak. (pl. 72-ről 30-ra 1-2 tizedmásodpercig, és nem robbanásokkor, hanem indokolatlanul tűnő esetekben is) -
SkyS1gn
félisten
Akkor hány % volt?
(#13530) mobal Na pont ezt mondom, mert nem arról beszéltél, ezért kérdeztem hogy nézted-e %-ba!
70% az miért limit?
(#13528) mobal Ez hülyeség! igen a 6 több, meg ki is használja, de közel sem biztos hogy gyorsabb is 6magon mint 4-en, legalábbis AMD vs Intel téren tuti hogy nem, Intel vs Intel az biztos. De egy 6magos AMD-t lenyom egy 2500K is, párban van a 8magosakkal, anno azért vettem gen1 bulldozer helyett 2500K-t, egy árban voltak!
-
Laraxior
titán
Miért jönne a ban? Most olvastam vissza a BF3 topikot... csak egy IPkorlátozás van, de ugyanúgy mentek az európai szerverek is, meg lehet, hogy nem is multizni fogok,hanem gyorsan letolom a single-t.
A vásárlásért járhatna esetleg, de én helyi-időzóna szerinti áron veszem/vettem, úgyhogy sok gondom nem lehet belőle. Meg úgy gondolom nem csak én leszek az egyedüli európai gamer... -
-
Ja, a grafikont néztem, de nem tűnt fel, hogy a két sor különböző lenne... szóval akkor az erre jó
Tüskék azok voltak nekem is. Meg 1-2x ilyen 5-10 fps-em is. A procid majdnem ua., mint az enyém (ami jelenleg nincs túlhajtva), a VGA kártyánk is pariban van. Érdekes, ennyit számítana +1GB VRAM? Csinálok akkor inkább egy AIDA64 logolást.
-
R3laX
addikt
Én ezt néztem, és ingyenes kiszállítás... Kb ez a legolcsóbb.
Szerk.: Hopp, Crissnek akartam.
-
Bazzzs
senior tag
Azzal tisztában vagyok, de nálam hasonlóan néz ki a felhőkarcoló összecsuklása előtt is. Lehet, nem volt tiszta, hogy mire gondolok. Amikor fénnyel szembe nézek, akkor elveszik a kontraszt, fátyolos a kép, de szerintem nem így kellene kinéznie. Valami gond nálam lehet. Nem a szürkeséggel van bajom. Az első képen a helikopteren látszik, hogy bizonyos részek elütnek (feketék), a második képen pedig a füst ugrik elő feketén, míg körülötte az épület sarka szinte nem is látszik. Ha a fény irányába nézek, akkor például jó pár száz méterről is szinte rikít a katonák fekete napszemüvege, de az embert nem is látom (értsd: fekete napszemüvegek rohangálnak a messzeségben).
-
Whysperer
addikt
Ezt ki vitatta? Nem arról beszélek,hogy Melyik a legerősebb CPU. De bemutatón si egy 8350 hajtotta a bf4-et és ment mint a pinty. akkor minek vegyen már 2x annyiért gépet?! Csomó BF4-es promociós gép amit nyerni lehetett amd+ati. nem is értem mia vita téma. i7 megoldja erőből klassz. csak lehet nem jó a vgaja is és mikor egy 70 körül lesz egy 7970. akkor fele annyiba kerülő 8320+ egy 7970 is megoldja neki csodálatosan!
-
Whysperer
addikt
Nem Érné meg. igaz kár ,hogy z77-es alpba nem K-s procid van mert 2500k simán megy 4,2-4,5-t. Amúgy havernak i5 750 van egy 6950-es karival meg 8 giga rammal és teljesen stabilan megy ( ez vicc is amúgy) hja és nincs húzva nekia proci és amikro az Én fx 8120 4,2-n akad a 16 giga rammal meg a 6870-re húzott 6850es vgaval low-n akkor az Ő i5-s karija 50%-on fut! 8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest