- Íme az új Android Auto!
- Két Redmi 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz Daffchy #23698 üzenetére
Jobban észrevennéd egy SSD jelenlétét, mint most egy kicsit gyorsabb prociét.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
spanglee001
addikt
válasz breakout123 #23697 üzenetére
3 számjegy, nekem is mastercard van.
nekem rögtön sikerült ahogy írtam, emailt is kaptam.
helyesen adtad meg a címet irányítószámot mindent kitöltöttél?netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Daffchy
őstag
Köszi mindenkinek az észrevételeket!
RAM érkezése remélem javít valamit a helyzeten...
SSD-re most biztos nem futja, meg nem is igazán izgat, hogy legyen(nem tudom mennyit hozna ez töltésnél...).
Örültem most a VGA-t meg tudtam venni. RAM majd később proci+lap páros cseréje az esedékes!
[ Szerkesztve ]
-
breakout123
aktív tag
válasz spanglee001 #23696 üzenetére
Nekem is ennyi terhelés jelent meg már kétszer, viszont az eddigi vásárlásaimnál mind a kettőt failedre írja. Mastercard kártyával próbálkozom. A cvc számra hány számot kell beírni? A kártyán 3 jegyű, de mintha régebben olvastam volna,hogy ki kell egészíteni 4-re, de ez lehet hülyeség.
Origin: malysztor
-
spanglee001
addikt
amint levette a pénzt, egyből megjelent az ablakban az aktiváló kód, amit be is váltottam, és le is töltötte 8340 mega.
én is csodálkoztam hogy csak 220ft de annyi.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
urbi73
senior tag
A sok panaszáradat miatt, jó lenne már egyben összefoglalni a pozitívumokat ,illetve a negatív dolgokat erről a játékról .
-
-
nagyúr
válasz Daffchy #23681 üzenetére
Ha minimalizálva van taskbarban amíg teljesen be nem tölt az lassabb lehet mintha egyből felnyitod amikor megjelenik ott.
Legalábbis ez az én tapasztalatom, sokkal tovább szöszöl valamiért, ha nem aktív az ablak.
Ez igaz a BF3 és 4-re is.
Nem lesz rakéta, de hamarabb bejön.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
devilinsid3
addikt
válasz Daffchy #23687 üzenetére
én azért írtam a ticket állásra pár variációt, mert nem tudom konkrétan mennyit töltöttél
ha ez úgy történt, hogy 1 percig töltött majd mire beértél annyi ticket maradt szerintem elfogadható
ha viszont úgy történt, hogy töltöttél 4-5-x percig akkor szerintem már nem annyira és nálad lesz valami gond/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
r00r1
aktív tag
aki még nem tudná, az origin honlapján a bf4 40%-kal van leértékelve.
@Lara: nekem volt pár száz ölésem vele, nem rossz, a golyó esésével kb 200 m-ig nem kell kell kalkulálni, de eléggé elbaszták... de én az L96-ot jobban preferálom (lassan a 6. service star)
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz devilinsid3 #23682 üzenetére
Jó most nem a meccs állásán van a hangsúly...
VAN der BOSS: BF3 bármelyik mapja betölt hipp-hopp a 4 meg szarakszik minden téren... ekkora különbség van a két játék között, hogy itt 4-5x addig tart egy mapbetöltés?
ll-kobe: A RAM folyamatban van, 2x4GB Corsair érkezik hamarosan!
-
Laraxior
titán
Lövöldöz már valaki SRR-61-el? Milyen? Hasonlításképpen mondjuk az M82höz képest, vagy AMR-2-höz. Van ugyanolyan erős?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
breakout123
aktív tag
válasz spanglee001 #23676 üzenetére
Neked rögtön megjelent a játék a profilodon? Mert nálam miután kitöltöttem mindent és fizetni akartam service unavailable jött be. Persze a számlára ráterhelte a 220ft-ot.
-
LLKobe
veterán
válasz @rglaaf #23683 üzenetére
És a 4 Giga RAM sem túl combos neki...
(#23682) devilinsid3: Te annyira jópofán tudsz válaszolni kérdésekre, hogy egyrészt a hsz.-ed tartalma kereken nulla, másrészt úgy nyilatkozol valamiről napi x alkalommal hogy meg sincs a játék. így mondjuk megértem hogy csak hülyeségeket tudsz irogatni, tekintve hogy nincs a témában semmi tapasztalatod.
Engem is kereshet nyugodtan bárki fémesztergálás, vagy aranyér ügyben, szivesen segítek, bár tapasztalatom egyikkel sincs.
Csak kicsit gáz hogy kb. minden 10. hsz-ednek van értelme... Nem itt és így kéne összegyűjteni a rangot....
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
devilinsid3
addikt
válasz Daffchy #23681 üzenetére
hát azért fél órás töltés semmiképpen nem jó
vagy nem frissítetted a scoreboardot, mert az csinálhat ilyet, hogy esetleg rosszul jelzi ki a ticketet
(az nem lehet, hogy te a gyengébb csapatba kerültél és azért volt ennyi ticket hátra? )
(vagy esetleg Conquest Assault volt, ha van olyan ) és nem volt már pontja a "védő" csapatnak?[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Daffchy
őstag
Másnak is hosszú ideig tart mire berakja egy pályára?
Én most egy 800 ticketes pályára léptem be amikor még ~650nél járt, mire beértem 30-nál...
Mindig ennyi ideig rak be... másnál is így van, vagy nálam van a gebasz?
Ha nálam akkor mi?
A NET ~43mega, 2-3ms pingel állandóan (ha ez egyáltalán befolyásol valamit töltésnél...). A géppel sincs gond.
-
breakout123
aktív tag
válasz spanglee001 #23676 üzenetére
Azt hogy? 1 euró az 290 Ft körül van, a dollár annyi kb. Mondjuk azon a pár forinton nem múlik ,de azért érdekes.
-
@rglaaf
veterán
-
spanglee001
addikt
bezony, a dupla xp-re rátolja a boostot, egy kör = egy szint
220ft a bad campany, ennyit vont le a kártyárólnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Lazika
senior tag
Srácok! Sajnos még mindig nem tudok a multiplayerrel játszani, mert kidob. Beszéltem az EA ügyfélszolgálatával. Azt tanácsolta,hogy indítsam el a windowst tiszta indítással. Letiltottam a vírusirtót stb...de még most se tudok játszani. Valaki tudna segíteni? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
gali777
őstag
válasz Snip3r_HUN #23673 üzenetére
Nekem már rég megvan az a scout kés
-
Snip3r_HUN
addikt
háh dobott egy bicskát
(#23671) Laraxior : Akkor hol marad a kihívás ? 1 hónapja jelet meg a játék, ne siess
(#23674) gali777 Mivel random dobja, nekem csak most jött...szerk.: Ha dupla xp-re rádobom a 200-as boostomat 4x-es szorzó jön ?
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sixpak
nagyúr
válasz Bjørgersson #23670 üzenetére
Vietnam mapok zseniálisak. Mennyit toltam azokon Huey-vel.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #23669 üzenetére
Tehát most kellene flagrunolnom, és akkor meg is lesz hamar a lvl110
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #23668 üzenetére
Egy Vietnamos DLC van hozzá csak, szerintem faszák az alap mapek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Snip3r_HUN
addikt
Dupla xp mellé xp boostok... majdnem körönként léphetsz 1 szintet...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #23664 üzenetére
az remek de ehhez is vannak dlc-k nem? az alap mapok milyenek?
PSN:BiZzare_0 ️
-
-
Laraxior
titán
Nem robban fel, csak akkor ha kilövik. Megy a víz alatt hidd el Sőt, anno írtam, még ha meghalsz is de a TV-t már elindítottad és irányban van, akkor becsapódik, ha szerencséd van akkor az lesz az uccsó lövés, na akkor kapják majd azt hogy egy szögletes zárójellel ölted meg őket
-
xavix13
őstag
Esetleg ha valakit érdekel: Battlefield: Bad Company 2 1€
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
chabeee
aktív tag
jet irányításánál miért van az ha lövök bekapscol az auto look is ? próbálom felhúzni erre lefele néz
a poén azhogy a trigger1 besincs bindelve másra csak a lövésre -
Gippo
senior tag
Néztétek a jövőheti patch-nek a tartalmát? Elég soványkának tűnik...
-
devilinsid3
addikt
válasz Lazika #23652 üzenetére
pbbans nem kell neki
#23654) Gippo ezt méretileg értetted? mert akkor inkább kicsi legyen és folyamatosan foltozgassák, de javítson valamit, mint hogy 2 gb aztán semmi nem változik
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
-
pohár
félisten
-
devilinsid3
addikt
-
Lazika
senior tag
válasz devilinsid3 #23645 üzenetére
Semnmi hiba üzenetet nem ad. Betölti a pályát, elindulok erre fehérren villog a - jel és vissza kerülök a browse server részhez. Próbáltam internet explorerbe, chrome-ba. chromeot újraraktam,de semmi. Punkbuster telepítve van.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz LLKobe #23641 üzenetére
Oké, hogy szép, meg hangulatos, de a viharban már közel sem olyan frankó harcolni, főleg nem a vízen Se Flood Zoneon, sem Paracelen. A víz alatt nem lehet irányítani a TV rakétát, ami elég nagy gond.... pozitívum viszont ha irányba van akkor becsapódik torpedóként
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy miután beléptem egy szerverre egyből kivág? Köszi!
-
LLKobe
veterán
válasz Laraxior #23639 üzenetére
Nem is értem miért nincsenek ilyen időjárás effektek minden pályán. Sztem hatalmasat dob a hangulaton a szélvihar meg eső. Arról nem is beszélve ha lenne köd, vagy hóvihar...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Laraxior
titán
válasz LLKobe #23636 üzenetére
Az a pálya megy keresztül a legnagyobb változáson az elejét és a végét megnézve a csatának. Az elején tök nyugis, szigetek, nyugis a tenger, a végére jön a vihar, hatalmas villám, meg mennydörgés. Meg a hajó amit el lehet szabadítani, hogy becsapódjon középre, felgyűri a szigetet, áttolva a C pontot a másik oldalára a szigetnek. Óriási
Mondjuk a Flood Zone se kutya, azzal a sáros iszapos vizével, olyan lesz mint Velence, ha szétszedik a gátat*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
LLKobe
veterán
Nem vagyok túlságosan otthon BF témában, csak nemrég kezdtem a 3-at multiban, és egyelőre csak kóstolgatom milyen lehetőségek vannak. Ma láttam egy videót a paracel pályáról, hát elég durca
Nekem tetszik.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
prokxy
veterán
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #23632 üzenetére
claymore-ozni veled.
-
Laraxior
titán
-
Bjørgersson
félisten
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #23624 üzenetére
Ez is igaz
amúgy nekem majdnem bejön mind kivéve dawnbreaker meg siege habár dominationbe meg jók
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
gali777
őstag
válasz Laraxior #23625 üzenetére
Dirtbike + a bombázó nem 2-2 vehicle hanem csak 2, egy földi és légi.
És ez a bombázó is csalóka, mert kb olyan lesz mint a gunshipChina rising oldaláról:
"2 land and air vehicles
- The dirt bike returns from Battlefield 3™: End Game
- Take control of the map’s control center to deploy the all-new bomber "[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
-
Laraxior
titán
Mi a rosseb...
Oszt ez mikortól? Aszittem december... Mondjuk tölteni még nem töltött le semmit, csak browser plugint. De a mapok már a keresőben vannak.ja oké, látom másnak is van
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
TXT
őstag
válasz Snip3r_HUN #23575 üzenetére
Es az, hogy RANDOM mod adja, attol meg mindenki meg fogja kapni Ivy100-ig minazt, ami a battlepaks-ekben benne van, koztuk a kiegeszitoket es a ket 200%-os boostot is?
-
boogie84
veterán
Ha elotte kimasoltad azt a 30GB-ot az ea games mappabol akkor ugyan oda viaszamasolod es leellenorzod az adatokat az originben! Ki fogja egesziteni.
blaca: Szerverkarbantartas van, tegnap hajbali 4-kor azt irta h nalunk 9-tol nem lesznek elerhetoek a szerverek.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
raggg
senior tag
Frissen telepített windowsnál van megoldás arra hogy átmentsem a korábbi BF4 installomat? Vagy megint le kell töltenem?
ragklaatPS
-
Dave567
addikt
Hát nem kell így tenned, és akkor minden oké, nézd akinek 30/0 vagy akár 20/0 K/D-je van az cheater vagy camper, azonnal kivágom.
Nem kell amúgy se nagyképűsködni a szervereteken, de aki nem oda való azt ki kell vágni azt csókolom.
Én is találkoztam COD4-ben olyan magyar Admin-nal, hogy ha tényleg jobb voltál mint Ő akkor kivágott mint a szart, Na ez tényleg undorító. -
blaca83
őstag
Letöltöttem és frissítettem a legújabb plugint amit az Origin felajánlott a belépésnél és azóta nem tudok felmenni egyetlen szerverre sem!
Van másnál is ez a hibajelenség???
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
fogirobi
senior tag
Most játszottam 2 kört, hiába van kiírva, nincs semmilyen boost, legalábbis nálam...
-
Atla
senior tag
Meddig van ez? És mi van ha még rányomok plusszba én is egy kis boostot megadja?
-
ingalls
senior tag
Premiumnak van csak boost?
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Emulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Két Redmi 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!