Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
xavix13 #48721 üzenetére
áh csak erre jártam, holnap már megyek is
szerk.: hát azt kell kidobni aki szidja a csalókat és nem azt aki csalmagyar mentalitás?!na, de ne törjük meg offal a
Hardlibf4 topikot(#48723) kovy29 hát most mit mondjon szerencsétlen? azt nem mondhatja, hogy szar és nincs fps-e, ebből nem jönnének rá és nem tudnának vele mit csinálni ott ahová elvinné
na meg minek is vinné el, ha már otthon a sufniban megnézte -
pohár
félisten
válasz
xavix13 #47575 üzenetére
nem biztos az, hogy tönkrevágták... régen is volt egy időszak, amikor ingyen ment a BF3, akkor is a sok frissreges retardált elkezdett csalni, de ők ki is szóródtak a játékból később szerintem... most ez lecseng pár hét alatt, aztán minden visszaáll a normális kerékvágásba
-
gali777
őstag
válasz
xavix13 #47471 üzenetére
BF5-ben lesz mind2 csapat kezdőjén egy nagy piros gomb, aki előbb megnyomja, nyer
(SSD-sek előnyben)
És akkor nincs ez a fáradtság, hogy ugyan már célozni, meg aknát rakosgatni meg ilyenek. Egy gombnyomás és nyersz. Úgy is ez kell a játékosoknakAmúgy egy-két ember amit leművel "játék" címen... elmehetne inkább megnézni egy filmet. Abba is annyi beleszólása volna, mint a játékába. Gondolok itt az active radar, staff shell, mbt law, meg az akna herokra
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz
xavix13 #36304 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy aki ezt csinálja az egy rohadék, csak a saját csapata ellensége..
Az megint más, hogy egyszer felmész és megpróbálsz minél nagyobb hs-t lőni, de ezt ha rendszeresen csinálod, akkor tényleg nem vagy normális.@(#36306) G4ula84: na látod pontosan erről beszéltem. Felteszel egy kisebbet és mész csinálni amit kell.
-
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
xavix13 #35500 üzenetére
Erről jut eszembe...ma beültem az anyahajón a kis helibe és egyből headshot.
Mondom mi a f@szom?Hát bazz a pálya másik végén oldalt a szigeten fekszik a csipálya......Kérdem tőle ez mi volt... aimbot?Dicsekedett,hogy 1628 méterről szedett ki.
Nah nekem se kellett több....kis helivel megkerestem ...még mindig ott napozott a legszélső szigeten.Olyat kapott seggbe hogy szó szerint berepült a picsába a tengerbe....
(#35501) yodamester10:Én elviselem ha valaki jobb nálam akkor persze OK....de ha valaki AA beáll a kezdőre a kis szigetre aktívozni az ne haragudj de egy kis gyáva senkiházi csicska...
-
sixpak
nagyúr
válasz
xavix13 #25195 üzenetére
Nem nagyon pörög az a topik, ami felettébb érdekes, annak fényében, hogy mennyi erős megmondóember van a ph-n. Nem konkrétan itt, de más topikokban azért néha látok érdekes dolgokat.
Mondjuk engem eddig csak egy ember (egy 20 kilós giliszta) akart megverni, még a BF3 topikban. Hála a jó pásztornak nem ismerem személyesen, különben már biztos a sitten rohadnék, hirtelen felindulásból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért. -
devilinsid3
addikt
válasz
xavix13 #20782 üzenetére
de legalább tankozni meg AAzni lehet
(#20789) sittes79 hát így pár perc után szerintem jobbak játszik, mint lvlcap meg az összes többi yutyúb king és még vicces is
(#20791) deadwing szerintem max. heli lesz benne (de az meg használhatatlan lesz
)
-
-
kissadam22
tag
válasz
xavix13 #18086 üzenetére
Szia. Igen én vettelek fel. Miért... ???
Mert ha jó a csapattársam akkor sokat tudok töle tanulni es fejlödni...
Élvezni akarok a multinak az örömét... Meg még pár fórumtársunkat felvettem barátnak.. hátha tudok tanulni tölük is...
Volt olyan Hun csapattársam... Hiába voltam vele.. én fedeztem meg ujra élesztettem.. ha baj volt elszaladt..
Irtam is neki ez lenne a Team..
De ahogy gondolod....
Igaz még kezdö vagyok de tanulok.....
Megértésed köszi -
válasz
xavix13 #17776 üzenetére
Ó, várd csak meg amíg nem lesz minden tankon rakétaelhárító meg a környékén lévő infantry-nál is lesz portable (MP-APS), mindezt megfejelve olyan összedolgozó engineer sofőrökkel akiknél lesz egy mechanic lvl4-en.
Gyanítom azért lesz itt még pár nerf/buff, bár félek, hogy megint baltával faragnak majd mint a BF3-nál ahol pl. a stingert nerfelték se perc alatt használhatatlanná, de engem is zavar, hogy mennyire használhatatlanok a járművek. -
Def26
félisten
válasz
xavix13 #17776 üzenetére
Jól beszélsz, ha pc -n tolnám agyrémet kapnék. Valószínűleg a konzolok voltak előtérbe helyezve
, mert nagyon könnyű lett a játék. Szinte az egész olyan mint egy cod járművekkel.
PC -n sajna megint csak egy konzol portot kaptatok amin szépen lehet tesztelni a r9 290x -et mantle -val. -
ForRedGlory
félisten
válasz
xavix13 #17754 üzenetére
(#17760) Plezs21: Taktikázz "máshogy", ez jó duma, kár, hogy nincs létjogosultsága. B3-ban a tank olyan volt, amilyennek kell, érezni benne az erőt, lomha, lassan fordul, de ott van a tekintély, ahogy xavix13 is mondta. Ne kelljen attól szarni, hogy most ha meglát két gyalogos, akkor futhatok, mert 5 másodperc alatt szétkapnak egy tankot. B3-ban szerintem bátran állíthatom, hogy NAGYON alaposan kitanultam a tankozást azzal a több mint 300 órával, és most tuti egósan hangzik (ami nem érdekel), de jöhet bárki egy az egyben, vagy akár 2 vs 1 tank esetén is, jó eséllyel nem nekem kell kipattannom, mert a taktikával semmi gond az égvilágon.
Aztán beülök B4-ben is a tankba, majd úgy fordul, mint ahogy Kubica rallizik (már amikor éppen nem töri össze magát
, amit nem tudok elfogadni, mert egy mocskos tank lomha, lassan fordul, "súlya van". Az meg hogy tényleg fosik az ember benne, nonszensz, mert nem lehet vele értelmesen nyomulni. Értsd: zászlót foglalni, ne adj Isten azt megtartani, mert jön az engineer és kiszed belőle secperc alatt. Az nehogy már taktika legyen, hogy tankkal csak 100 méterről lövöldözzem az ellenséget, a gyalogosságot... Viszont kezd érdekelni, mégis milyen taktikával is kellene menni egy tankkal? Arról még nem is írtam, hogy e B4-ben a füst egy kalap szar, ami nem is igazán füst, csak elhárító, aminek el sem látja a feladatát.
-
Neoteric
addikt
válasz
xavix13 #17776 üzenetére
Battlefield 4: Csapatjáték kell ahhoz, hogy nagy nehezen életeben tarts egy tankot, helit, akármilyen járművet. Szerintem elég unfair dolog, lévén járműből van mittomén van 5 darab, míg infből legalább 20.
Ez pont h jó sztem, még inkább meg kell védeni azt a kevés járművet, tehát még nagyobb csapatjáték kell. Ugyanakkor épp ezért egyedül már fel se megyek cq-ra, mert ha nincs legalább egy ember aki nézi a seggem, javít ha kell, stb. akk kb cseszhetem, mert oké h a játék elvárja a csapatmunkát, csak hát hiába, ha egyszer túl sok a dilettáns sügér.
-
-
-
Plezs21
tag
válasz
xavix13 #17769 üzenetére
Hát én ha tankban ülök a legfőbb ok ami miatt aggódok az az attack heli meg egy másik tank. A gyalogság nem izgat mivel ritkán hoznak olyan helyzetbe amiben én maradnék alul. Mi lenne ha még jó tankos is lennék
Azt csak Te gondolod (nem tudom miért amúgy, hogy egy tanknak nincs tekintélye a 4-ben. Jah, hogy az engi ijedtében nem fut el? Vagy a sniper akinél ott a c4?
Mindegy én nem vitázom a tudókkal.
-
q13579
senior tag
válasz
xavix13 #17720 üzenetére
Enyhén szólva is sebezhetőek lettek a járművek. Földiek, légiek egyaránt. Simán ki tudok szedni anti-tank-kal bármilyen járművet, ha nincs totál nyílt terep. Ha tudok bújkálni egy kicsit, 4-et simán beleeresztek. Főleg, hogy elég felé lőni és eltalálja
. Vicc....
Komolyan már sokszor LAV-vel sem merek közelebb menni, mert tuti ugrás lesz a vége, ha van ott engineer. Ráadásul szánalmas ezen járművek sebzése is. AA-gun-nal pl nem elég szerintem 4 találat egy emberre. (Snipereket akartam leszedegetni, de csak az x-et láttam, egyszerűen nem akart meghalni).
Scout helivel ugyanez a helyzet. Ha meglátom a helit, inkább megfordulok és megpróbálom kilőni, mert tudom, hogy 4-5-ször el kell találnia, az meg annyira nem egyszerű, mint amennyire elsőre hallani.És ugye akkor még ott a korábban tárgyalt active radar az AA-ra, amivel ugye elég kilőni két rakétát, ami majd célt keres magának
. És ugye ezt a légijárműben nem jelzi semmi.
Az a gond, hogy ilyen butaságokkal elérik, hogy mindenki tudjon mindennel játszani. Elmosódnak a különbségek, egy bizonyos "szint" elérése után már nem tudsz egyszerűen jobb, gyorsabb, pontosabb lenni, mert ezt nem engedi a technika.
A battlefield-nek pedig pont az a lényege, hogy ne legyen mindenki mindenben pro. Legalábbis átlagos játékos ne érthessen mindenhez szerintem. Ahhoz igenis baromi sokat kelljen játszani, ilyesmikkel ne könnyítség meg a kezdők dolgát. -
lofagi
addikt
válasz
xavix13 #17711 üzenetére
Helizésről illetve, az egész játékmenetről, azt gondolom,hogy nagyon rámentek arra, hogy csapatjáték. Littlebirdben tegnap haverokkal nyomultunk, egyszerűen képtelenek voltak kilőni. Szerintem nem baj az,hogy egy körben nem tudja valaki megnyerni a csatát egyedül, mert annyira pro a heliben, vagy annyira jó a jetben. Bár azt én is aláírom,hogy a stealth jet vagy mi az, tényleg nem túl jó, főleg az alap gépfegyvere, az valami vicc, de pl nekem nagyon bejön az, hogy végre a transport helit nem csak arra lehet használni,hogy A-ból B pontra vigye az embereket. Egyik oldalról, valószínűleg te a helis oldalról közelíted meg, tényleg nem könnyítették meg a helyzetet, viszont a másik oldalról ala infantry, van esélyed kilőni a helit/jetet. Ill volt eddig is, de most több. Szóval biztos finomítanak még mindenen, mert valószínűleg megy majd a sírás, hogy úúú nem elég op és egyedül nem tudom megcsinálni, kell hozzá egy csapat. Hmm és akkor elérkeztünk oda, hogy ez tulajdonképpen egy multiplayer játék ahol nem egyedül mész.
-
Csaber
senior tag
válasz
xavix13 #17720 üzenetére
A legjobb hogy nem lát rád lő és talál
amúgy nem tudom ki az az idióta aki kitalálta a skill rendeszert itt felugrok egy szerverre , lelőnek 2-szer (egyik rpg_vel 5 méterről mert az a biztos) ezután lelövök egy embert 1.5 perc játék maximum , vége a körnek -22 skill összeszedsz ezután egy 20-3-mat +7 skill...
-
Plezs21
tag
válasz
xavix13 #17717 üzenetére
Az régen rossz ha két engi szét tud kapni. Kicsit gondold át akkor a harckocsival való taktikádat.
H. Ezredes. Nem talál automatikusan, Csak már nem tudják hova fokozzák a fikázást. Annyi az egész ha rálősz egy járműre az MBT közvetlen előtte felmegyek kicsit magasabbra és felülről csapódik be. Amúgy meg annyit sebez mintha egy szúnyog böködné a tank tetejét.
X Factor Te vagy AZ? A jutubos? Nem is tudtam, hogy magyar vagy
-
SkyS1gn
félisten
válasz
xavix13 #17711 üzenetére
Tény hogy sokszor csak lesek mi sebez mert meg nem mondanám... aztán egy tank gunnerja lő érted.
A pályák meg túl kicsik az AA sugarához... átlövi az egész pályát. De még Paracelen is hiába megyek a plafonig akkoris lő még.
A stealth jet gunja egy vicc, dogfight mint olyan nem létezik, az attack jet meg szétszedi egyből a másikat. Egy sorozat a repülőbe vagy helibe aztán wehicle damage 5.. az kemény!
Balanszot nemtudom hogy gondolták, su-50 15g-vel fordul, j20 10el, f35meg 7-8al....
A su50 ugy fordul hogy 2 kört tesz meg mire te egyet!
-
Olympos
aktív tag
válasz
xavix13 #17675 üzenetére
a hétvégén volt, hogy egy délután alatt 3-400 hozzászólás érkezett.
hidd el, elkezdtem olvasgatni - mikor meguntam a játékot -, de nem menten rajta végig: annyi időm nem volt rá.akkor olvasok el egy fórumot A-Z-ig, ha egy konkrét hibára, sokak által tapasztalt jelenségre akarok rákeresni.
pl.: VPN aktiválás, DX hibák, szerver disconnection probléma, stb. Ezeknél mindent elolvasok....de ha az érdekel, hogy a rohadt papagáj melyik fán található azon a mittudoménhogyhívják tájfunos pályán, akkor simán rákérdek.
-
devilinsid3
addikt
válasz
xavix13 #16124 üzenetére
addig kell kiélni magad míg tudod lövöldözgetni
megcsinálhatnák úgy is, hogy jó legyen.. egy helin legyen erős, de egy jetben meg 1 hajóban minek olyan erős? felesleges szerintem.. meg a reload timeal valami basszanaka 3ban szerintem ki volt balanszolva ez.. (bár mondom nekem az 1 shot/kill jobban tetszene
)
hát ja, azért 1 frag usas jó volt a járművek ellen is kb.#16121) Enton16.000Ft konzolra az alap, szóval valószínű azt kapod annyiért, de aki ott jár cáfoljon meg úgyis legtöbben bevásárlás után fotózkodnak, meg is nézhetnék
-
devilinsid3
addikt
válasz
xavix13 #14771 üzenetére
az a skill a lock+click to kill
(#14773) Plezs21 hidd el aki nem olyan játékos mint te az rossz iránynak tartja a norecoil és tv disable irányt.. de majd te megmondom
Mr. Realisztikus
egy akkora töltet szerintem, ha becsapódik melletted nem, hogy disable hanem a fél falu eltűnik.. a 2ben volt sebzése még sem sírt senki érte.. itt meg már a disable miatt is sírtak a tank ellen..
alapból egy heli gunner szétszed egy tankot a real lifeban nem, hogy a tv rakéta..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest