- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #24798 üzenetére
Több blogon is írták, de mint írtam nem lehetett tudni honnan volt az információ, ezáltal lehetett kacsa is és az is volt!
-
Mr.White
senior tag
-
fogirobi
senior tag
válasz devilinsid3 #24789 üzenetére
Nem volt várható igen! De reménykedni lehetett, meg már írtam, hogy volt ahol írták azt, hogy a Limitedesek is mától játszhatnak a DLC-vel, ez meg még több reményt adott!
Nálam kimondottad megérte a Limited, mivel mindenhol 12-13-ért árulják a sima BF4-et és én ezt 9990-ért vettem, szóval nyugodtan lehet azt mondani, hogy megérte, még akkor is ha a Premium is meg lesz vásárolva!
Miért adtam volna többet érte, annak tudatában, hogy ez olcsóbb és még a China Rising is benne van?
Így legalább ráérek majd megvásárolni a második DLC megjelenésénél a Premiumot, addigra az ára is apadni fog remélhetőleg! A sok dog tag, meg, hogy hamarabb bekerüljek egy serverre ami tele van nem izgat, a Premiumhoz járó Battlepackok megint hidegen hagynak... -
WaterWawe
őstag
válasz Svájcinéger #24792 üzenetére
Kösz. Egyszerű FullHD, Minden Ultra maxon, 4xMSAA 120% resolution scale.
-
DieHard
senior tag
válasz errorcode06 #24788 üzenetére
Irták alant, volt már rá példa, igaz nem sürven.
Sosem felejtem el, BF2 pályafutásom elején szart sem értettem ezekhez a repülő alkalmatosságokhoz. Egyszer beültem egy tag mellé, és annyira elragadott hogy át tudott pl repülni helivel az egyik hid alatt, hogy elhatároztam, megtanulok vezetni. Pár hónap után a warez szlovák szervereken már azért megismerték a nevem mind heli, mind jet téren.
Mondjuk itt el is ment a kedvem tőlük :S -
mackosajt
addikt
Ha ennyire ki akarod őket maxolni, inkább menj fel olyan szerverre, ahol 2-3 ember van még csak, és ülj a helibe, menj zászlót húzni, közben védd magad. Ne effektív flagrun szerverre menj, mert abból lehet bajod.
Az, ha felmész egy szerverre, és közben beindul a harc, nem igazi flagrun. Pláne, ha közben ölsz is.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Svájcinéger
őstag
válasz WaterWawe #24763 üzenetére
Azért ez nem csúnya !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
pohár
félisten
ez a Guilin Peaks veszett egy map, az FPS-em jó, ha 40 fölé megy, de legalább ezt stabilan tartja
beszállok a bombázóba, előjön a töltőképernyő és reccs... a multigaming szervere bemondja az unalmast
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
1-2 óra flagrunt az életbe nem fog neked bizonyítani senki, bann nem jár, csak stat reset.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
devilinsid3
addikt
válasz fogirobi #24723 üzenetére
már a megjelenés előtt meg úgy általában mindenre igaz, hogy a különböző edition nem éri meg bf kapcsán mivel a sok DLC miatt úgyis meg fogod venni a premiumot valószínűleg
ráadásul ki van írva, hogy premium userek 2 héttel előbb játszhatnak a DLC-vel, ezek alapján nem volt várható szerintem, hogy te játszani fogsz ezzel..#24790) Laraxior viszont ilyenekért már a 3ban is osztogatták az időlimites account bant
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
errorcode06
őstag
Valaki meg tudná nekem mondani hogyha én most elkezdek flagrunozni (ki akarom maxolni a scout + attack helit) mennyi esélyem van rá hogy reseteljék a statomat (vagy bannoljanak)?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
mackosajt
addikt
64 bit-re van már normális OSD progi?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
Marduk - La Grande Danse Macabre
(#24782) VAN der BOSS: Dehogy, az Alpha nem az én regemmel volt
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
72 órást bant kaptam az adatlapomon levő videoért.
Kaptam mailt is, azt most néztem meg
Ma 12:36kor.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Mr.White
senior tag
valaki vett olyat észre, hogy mikor újra akarja tölteni a fegyverét nem reagál az "r" lenyomására csak sokadjára?
itt ahogy írok nincs semmi gondja. -
chabeee
aktív tag
"nice fix dice, i got one problem.. CANT SEE THE DIFFERENCE!!"
-
ForRedGlory
félisten
Hát basszus, már nem is várom, hogy hazaérjek peccselni... ha ugyanolyan kókány az egész. Már nem játszottam hetek óta csak 1-2 partit, mert elmegy az életkedvem. Pedig a megjelenés előtt milyen mocskos izgaottt voltam, azóta teljes letargia
Mondjuk nekem a hangon kívül más gondom nem nagyon volt, már a Sánghály sem fagy, de ha a patch után fog, tuti bozóttüzet rakok az EA HQ körül...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Azt az ügyfélszolgálatot, hol találom? Mert istennek nem akar beengedni a BLogra Kinek kell írni ezügyben? itt írja...
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Nah lejött a patch, (nem ment könnyen), a játk ugyan olyan játszhatatlan. Ha nem lenne még 5 másik játék az origin accomon, most repülne fel a hardverapróra ez a szutyok...
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
Kipróbáltam a Silk road nevű pályát is, sztem piszkosul jó lett az eddigi legjobb BF4-es map.
Kifagyásom még nem volt, se hangbug, a netkód még mindig szar (de az sejthető volt).Viszont 1 hites halálom se volt még.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Ybron
senior tag
Brühüm, még spectatornak se enged be az új mapokra
-
chabeee
aktív tag
mi agyfasz lehet most ott is hány elégedetlenkedő verheti most a száját a DICE-osoknak. Nem szívesen lennék ott fejlesztő
-
prokxy
veterán
INGAME KÉPEKET rakjatok már be, hogy a dolgozó nép is örüljön valaminek!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
RichieTri
senior tag
jo ez a patch...szerencsere eddig nem volt gondom, de a shanghai mindig kifagyott.
gondoltam kiprobalom... szerintetek hany percet bir ?
sehanyat bakker :Sez az egesz egy nagy VICC!
eddig sem voltam premiumos (BF3ban persze megvolt), de ezek utan akkor veszem meg ha ...aaah ha ingyen adjak sem kell!live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Laraxior
titán
Ez mi a rosseb? Mindenki be tud jelentkezni, érdekes Frissítések, meg a patch is lent van
-
nanorambo
őstag
válasz chabeee #24740 üzenetére
És, amikor Gamestaron hozzászóltam egy BF4-es hírhez, hogy hogyan képzeli a DICE, hogy egy játszhatatlan játékot csinálnak, akkor az egész gs közösség egy emberként nekem ugrott, hogy miért vagyok ilyen negatív, mekkora csíra vagyok, hogy rinyálok a Battlefield 4-en, amikor nekik tök jól megy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
chabeee
aktív tag
öcsém még a patch se jön le beszarok ezeken
(#24739) nanorambo:
itt is ez van.. szánalom[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Olvasom a hivatalos fórumot és ugyan az, mint az előző patcnél: Nem javított semmit. Mi a retkes f*szt csinálnak a DICE-nál? Egyébként nekem folyamatosan azt írja, hogy "sikertelen letöltés"...
[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
Jó, hogy az összes szerver összeomlik megint.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Laraxior
titán
Azt írja, hogy bannolt a Battlelogról
885/4544MB... nekem nagyon szedi
(#24735) blaca83: Ráadásul szegény attack heli milyen lassú mozgású lett, simán ellavírozok a felhőkarcolók között, pedig a BF3-ban elég lett volna, ha van valami hasonló map...
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz mcwolf79 #24722 üzenetére
Nálam szép lassan lecsökkent a letöltési sávszél és jelenleg teljesen áll a dolog, "frissítés szüneteltetve" felirattal...
WTF???
@(#24734) raggg :
-Meg olyan sincs, hogy az a qrva harci jetet semmivel sem lehet a földről elpusztítani.
-Valamint mint már írtam, hogy az Attack heli viszont annyira le lett gyengítve minden tekintetben, hogy egyszerűen használhatatlan lett.[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
raggg
senior tag
válasz mcwolf79 #24730 üzenetére
És emellé még probléma az is, amit már korábban is írtunk páran: a fighter jetet csont nélkül lehet kilőni su-25-tel vagy a-10-zel. Nem az a bajom hogy nem 100%-ig reális a játék, de azért ennél lehetne egy picit reálisabb, mert azért ilyen ritkán fordulhat elő a való életben. Ezeket a gépeket jellemzően nem is szerelik légiharcra alkalmas fegyverzettel, mert vadászok kísérik őket, nem véletlenül.
ragklaatPS
-
DieHard
senior tag
Nagyon állat a moci
-
TTomax
félisten
WE ARE AWARE OF A DISCONNECTION ISSUE, WE ARE WORKING TO FIX IT ON THE BACKEND. SORRY FOR THE INCONVENIENCE
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
mcwolf79
veterán
Hát a pályák mondhatni hosszúkásak, nem "gömbölyűek". És sajnos oldalt kegyetlen szűkre van mérve a légtér. A szélső zászlók vonalától 100-200 m-re már vörödösik a kép, és nyomja a pofádba, hogy húzzál visszafele harcolni.
Más:
ha már alapból ennyi fajta hibát produkál a játék bele se merek gondolni mi lesz, ha a mantle miatt még ingatagabb lesz a stabilitás. Ne legyen igazam,és remélem a DICE nem lő mellé a Mantle-vel. Baxhatjuk a + 100 fps-t, ha a kód miatt szétfagyasztja a rendszert[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
deatom
tag
mi ez a negtív hozzáállás emberek, örüljé, hogy egyáltalán jön lefele
remélem ez a patch megoldja azt, hogy 2-3 pálya betöltés után a játék, a pálya betöltéskor kidob something went wrong jeligére..és ez minden szerón....minden 3. pályát nem tudja betölteni, mert something went wrong..... lehet a 4 giga ram a kevés....igazatok van, inkább elmék játszok kis bf2-t, mondjuk egy operation clean sweepet
[ Szerkesztve ]
-
raggg
senior tag
válasz mackosajt #24725 üzenetére
Nekem határozottan az az érzésem, hogy a bf3-hoz képest is jóval kisebb a légtér.
Szerk.: főleg dawnbreakeren pl, ahol én nem tudok egy értelmes fordulót venni a jettel. Nem is nagyon használják ott, nincs értelme. A házak között értelme nincs a gépnek, a partot meg nem mindig van értelme lőni.
Ez egy "értelmes" mondat volt.
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
mackosajt
addikt
válasz DieHard #24720 üzenetére
Igen, más az érzés. Mintha gyorsabban mennének a járművek.
De ott azért mégis nagyobbak voltak. Vagy nem tudom. Lehet felrakom, és megnézem.Igen Kisza, valóban nagy az a map, de nekem akkor sem tetszik a légtér.
BF2-ben nem ütköztél falba hirtelen, nem esett át hirtelen a gép, ha a pálya szélén harcolt a csapat és mentél támogatni, nem számolt rád azonnal a szerver, hogy húzzál vissza. Volt hely a levegőben.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
fogirobi
senior tag
Azért ezt szemétségnek tartom, hogy a Limitedesek nem játszhatnak még a játékkal csak 2 hét múlva, elvégre mi is megvettük előre...
-
mcwolf79
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁH!
156 KB/sec-kel jön lefele ez a xar
A patch már majdnem lent van (végülis csak vagy 2,5 órája szedi) , ha a DLC is ennyivel fog jönni holnapra sem jön le[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
DieHard
senior tag
válasz mackosajt #24716 üzenetére
Valamit akkor sem értek. Sztem nem pálya nagysággal vannak gondok. Mégis a map méret-érzet más ebben mint a BF2-ben. Ha érted mire gondolok. Egy dragon valleyn felszálltál mentél jópár másodpercet mig átszelted. A helik a helikkel foglalkoztak, Repcsik a repcsikkel, helikkel, mégsem volt para. Egy TV raksiból nem kellet nyóc mire meghal az ellen. Jobb lenne egy motort ráhuznának ugy ahogy van arra és kész.
-
nanorambo
őstag
válasz kriszpontaz #24717 üzenetére
Egyébként elég veszélyes dolog ez, tönkreb*szhatja a hardvert a játék. Így azért már nem olyan vicces.
-
kriszpontaz
veterán
válasz nanorambo #24713 üzenetére
Tegnap én is memory floodba (Flood pályán) futottam, egyszer csak menet közben elkezdett belassulni a játék majd olyan szaggatásba kezdett amit soha nem tapasztaltam eddig. (Win8.1-re váltottam új géppel). Nagy nehezen kiléptem, erre crash, majd a feladatkezelőből exe kilövés, de a memória csurig volt 98%-on, és csak az újraindítás segített, mert ugyan folyamat nem foglalta a memóriát ,de ürülni nem ürült ki, 8GB tele. Fasza.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz kisza25 #24711 üzenetére
Dragon Pass -on menekülés közben lebuktam a víz alá, majd miután a szárazföldön futottam, végig csobogott a víz a fülembe egészen addig, amíg be nem ültem egy járműbe.
Amúgy határozottan BF-esebbek a pályák, mert végre nem városi, hanem nyílt terepi pályák.
Még egy kis Daqing Oilfields, vagy egy Kubra Dam méretű pályát elviselnék, ahol a légtér nem csak 2 méterrel szélesebb, mint maga a játéktér. Illetve reptér is kéne. Nem tudom, miért vették ki őket.
-
WaterWawe
őstag
Ez rendkívül érdekes, tudok játszani a a játék a Patch letöltése nélkül!!
-
nanorambo
őstag
válasz Daffchy #24710 üzenetére
Ez volt az utolsó Battlefieldem, már ezt is a hardveraprón vettem és főként a haverok miatt, hogy tudjunk játszani. Na ez most úgy néz ki, hogy haverjaim közül senki nem tud vele játszani, mert kilép/lefagy/stuttering probléma stb. Nekem stuttering miatt játszhatatlan. Kb 3 hete el sem indítottuk a játékot... Valahogy nem is hiányzik. Ilyenkor mondom, hogy mindennek van egy határa.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Patch után:
"Battlefield 4 működése leállt"
Szakadjon meg az összes amelyik ilyen szart hagyott kiadni, csóri meg évente 2 játékot enged meg magának és kiadja rá a pénzt... ezért a szarért... ez kb olyan mintha vennél egy TV-t ami folyton kikapcsolna... vagy egy hűtőt ami csak néha hűt... nem értem, hogy fordulhat ilyen elő, megetetik az emberekkel ezt a fosht!
[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
válasz @rglaaf #24697 üzenetére
Hát azért... nem Alapvetően szerintem jó volt mindegyik.... jó, a végén end game 24/32-es hardcore-t nagyon éltem haverral együtt, de a többi is nagyon jó volt... Egyedül a játékos szám tudta elrontani a mapokat, ergo egy close quarters mapból simán clusterfuckot csináltak a szerver tulajdonosok a 64-es szervereikkel... de ugyanez az alap metro... most is ez megy... Bevált a 64-es szerver lockerre... miért?
-
Neoteric
addikt
Kurva jó mindegyik map sztem, ezekben több a "battlefield", mint az alapmapokban összesen. Egyedül talán silk road kicsit kopár, de hát sivatag..
PSN: ne0teric_sAN
-
blaca83
őstag
Nekem elkezdte viszonylag szépen közel 2 Mb-al szedni, de most kb fél órája döcög 90 kb-os "sebességgel" másnak is ennyire gyengén jön?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Balika23hun
aktív tag
Na sikerült kipróbálni két pályát, Guilin peaks-et meg az Altai range-et.Nagyon tetszik mind a kettő, az előbbi infantry-s a másik hatalmas járműves map.Nagyon jól eltalálták mind a 2-öt.Kíváncsi vagyok már a másik 2-re csak előtte kéne vmi enni is .
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
kisza25
félisten
csak nekem mutat fals pingeket server browser?
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- 3D nyomtatás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Azonnali processzoros kérdések órája
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb