- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbaloo
csendes tag
Üdv!
Első rendelésem banggood-ról 2016.12.30-án egy Xiaomi Powerbank 2 10000 mAh volt, amit másnap fel is adtak. A csomag meg is érkezett 01.18-án, aminek nagyon örültem. Fel is raktam tölteni délután, 2-3 óra elteltével amikor villogott a powerbank, hogy feltöltött, kipróbáltam telefonnal.
A lényeg az egészben, hogy nem tölti az otthon fellelhető okostelefonokat. Kipróbáltam másik kábellel, úgy sem működött.
Elküldtem nekik 3x e-mailben a reklamációt, videó linket, rendelés számot. A 3. után reagáltak egy olyat ma hajnalban, hogy biztos a kábel rossz. Ekkor felhúztam magam, és live chaten írtam. Le akart először pattintani a csaj, de nem hagytam magam. Azt írta, hogy full refund lesz, és 7-15 nap mire visszajön (bankkártyás fizetés).Ha esetleg nem érkezik vissza 2 héten belül a pénz, akkor mi alapján reklamáljak? A rendeléseim között még ott van a powerbank, de nem igazoltam vissza még hogy megkaptam.
-
Kisbaloo
csendes tag
Feltöltött teljesen, 4-ből 2 led világított amikor felraktam, este levettem akkor 4 led villogott. Ha rádugom a telefont akkor csak villog egyszerre a 4 led, de nem tölti a telefont. Próbáltam úgy is hogy fali töltő és a telefon is egyszerre rá volt dugva. 1 másodpercre felvillan a töltés a telón, majd mintha kihúztam volna. Műszerem nincs hozzá, hogy megnézzem leadja e a töltést.
Nyomogathatom a gombot rajta amivel lassú/gyors töltés váltható de akkor se történik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Kisbaloo
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem telefont HK raktárból EU Priority Line-al, amit gyorsan fel is adtak. CQ..DE követési számot kaptam. 10 nap telt el (8 munkanap), de azóta is csak ennyi látszik a csomagkövetőkben: "The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL."
Kell e aggódnom, vagy ez normális?Milyen időt szoktak futni az ilyen csomagok, persze ha nem nyeli el a "bermudaháromszög"?
Köszi
-
Kisbaloo
csendes tag
Sziasztok!
Július 18. reggele óta nem mozdul a csomagom Feucht-ból, a posta oldalán az szerepel, hogy átadták nemzetközi szállításra. Beregisztráltam a posta.hu-ra, 10 grammos súlyt írtak be és a csomagtípusnál egy db nulla szerepel.
Gondolom beninjázták a telefont...
Ki kell várnom a 60 napot, hogy refundot kapjak?
Várjam meg az általuk becsült 2020.08.05. napot és csak utána jelezzem, hogy eltűnt a csomag?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Lian Li O11Dynamic XL (ROG Certified) Midi-Tower - fekete (O11DXL-X) + Vertikális GPU keret
- 1 TB SATA HDD WD Se Western Digital 3.5"
- (kb.új) Waizowl OGM Cloud red gamer egér (PAW3395, Nordic chip, 55g, 4k ready)
- Gainward GTX780 Phanton 3Gb 384bit Ghost Like Hell edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest