- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz HUN_Sector #2063 üzenetére
A meggyőzés és a megosztás megvolt.
Ezt követően jött el Voss a táborba. Csak a meggyőzés a gép megbuheráltságáról az nem volt elég ehhez. Viszont a dokinénit meg lehet győzni a gép felrobbanása után, hogy a parazita is megpusztult és így nem kell vele harcolni. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Krisztianby
tag
válasz HUN_Sector #2055 üzenetére
Szia köszi szépen
Még egy kérdés:Grymforgeban mi a szerepe? Ha jól értettem Shar imádók lakták és megtámadta valami nagy ördögi lény és első lakok elmenekültek később pedig a törpék kerültek oda?. Vagy nem teljesen értem mi fűzi össze a Shar-t a mélysötéségel? Vagy ha esetleg erről van egy le írás megköszönném . Vagy csak annyi hogy Shar (ott kezdett el burjánzani és ennyi? ) még csak ACT1 be vagyok 16 órával ~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
válasz HUN_Sector #2006 üzenetére
Gondolom bug.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
janos666
nagyúr
válasz HUN_Sector #1990 üzenetére
Én csak egyszer adtam neki egy aranyat és már mondhattam is neki, hogy nyugdíajzták. Ezért szerintem csak XP-t kaptam. A csapost viszont nem sikerült leitatnom, azt ütni kellett, és úgy járt érte plusz slot. TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Franklin
addikt
válasz HUN_Sector #1990 üzenetére
A vámos körüli lebegő koponyákat kell kinyírni, akkor már könnyebb leütni őt is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz HUN_Sector #1972 üzenetére
Tudom, nem ez az első Paradox címem. Ugyanakkor itt most nem erről van szó, hanem hogy idő előtt adták a játékot, a launch napján eléggé drága gép kellett hozzá, hogy egyáltalán emberi FPS-t hozzon.
Ugyanakkor a BG-nek sem sikerült az indulás tökéletesre, bár nekem abszolút semmi gondom nem volt az ACT3-al, de sokan panaszkodtak többek közt erősen beeső FPS-re.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
janos666
nagyúr
válasz HUN_Sector #1959 üzenetére
Nekem már akkor "kopottasak" voltak a Divinity OS 1,2, mikor megjelentek. Az első rész grafikailag riasztott el, a második azért, mert körökre osztott (ami bár nem kizáró ok nálam, de akkor ~2x akkora story mélység kell, hogy mégis játszak vele).
Látom, hogy kapott még úgy ~30 perc extrát a játék vége egy patch-el. Most töltöttem vissza az utolsó mentésem végigjátszani a revizionált epilógust. Még nem fejeztem be, de nagyjából pótolja a kritikám felét. Sajnos a "gonosz lezárás" még mindig ugyan úgy üres nokedli, mint eddig (még tojás sincs a lisztben, csak natúran főtt búzaliszt tészta gluténnal, amitől kiütést kapok), de az új "kedves lezárás" már megválaszolta a korábban fennmaradt kérdéseim nagy részét ("mégis mit jelent a gyakorlatban XY a lezárásnál?").
A játék többi része is kapott vajon hasonló kiegészítéseket? Illetve vajon mikor éri majd meg elkezdeni másodjára? Mert most úgy néz ki, mint ha ez a revízió nyitna story DLC-k felé (bár lehet, hogy az, amit annak hiszek, csak üres kozmetikai trükk a látszat kedvéért az epilógus alá).
Galne-nek van pár kisisten hatalma, Level 9 spell-ek... [ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
válasz HUN_Sector #1959 üzenetére
Arra készülj fel, hogy nehezebb, mint a BG3, és persze teljesen más RPG rendszerről van szó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
_drk
addikt
válasz HUN_Sector #1935 üzenetére
Azt látom hogy egyből olyan kaszttal kell lenni és utána is meg kell erőszakolni a játékot.
Jó lesz nekem a balanced és nyomom fun ként másodjára is. -
M.Úr
tag
válasz HUN_Sector #1923 üzenetére
Az ütés utáni késleltetett animáció betöltés nálam is rendszeres. Általában akkor amikor egy abban a csatában addig nem használt animációt kell betöltenie. Pl ha adott ellenféltípuson addig csak találatok voltak, és most jött egy miss, akkor az késleltetve jelenik meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz HUN_Sector #1923 üzenetére
Ezt a jelenséget én is tapasztalom. Mintha a korábbi patchekel nem lett volna, vagy csak nem emlékszem.
Az viszont megvan a kezdetek óta, hogy átvezető videó alatt felpörög a vga kártya hűtése, de csak a videó alatt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Franklin
addikt
válasz HUN_Sector #1901 üzenetére
Ott van lehetőség javitani az arányt, csata előtt magad mellé tudod állítani a duergarok egy részét, ha egy bizonyos illetővel beszélsz.
-
Franklin
addikt
válasz HUN_Sector #1898 üzenetére
Én a prisont úgy szoktam kipucolni, hogy
kívülről felugrálok a középső torony felső szintjére, az egyik ottani kincses ládát a létra tetejére dobom, így nem tudnak feljönni az őrök, majd a párkányról mindenkit lelövöldözgetek -
sumdudum
tag
válasz HUN_Sector #1880 üzenetére
Szerintem pedig a Drow nagyon jó adottsággal rendelkezik, csak sokan nem választják mert sötét elf (azaz gonosz).. Kb mint a Gith (róluk nem sokat tudok, de kb tömeggyilkosoknak, mészárosoknak állnak be a történetbe)
Maga La'zael mondja el, ha találkoztál már a fajtájával, valószínűleg kibelezett volna, kérdés nélkül!
Egyébként itt egy Ranger build: [link] Raphael és társai 1 kör tactician..
Build az első kommentben pinned (attrib-okat nem ír, de ez kitalálható)
A készítőt meg.. díjaznám egy trófeával...[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
Franklin
addikt
válasz HUN_Sector #1882 üzenetére
Ranger 5 Gloomstalker / Rogue 7 Assassin multiclass is elég ütős íjjal, körönként több sneak attack iszonyat sebzést tud kiosztani. És ugye nem is mindig kell sneakelni, a lényeg h Advantage legyen az enemyvel szemben, akkor már ellőhető a ranged sneak attack.
Legolas build néven fut
-
_drk
addikt
Én mióta Shadowheart-ot át raktam tempest-re, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Passzív miatt maxosan sebzi a thunder varázslatokat.
Banishment is nagyon imba spell.
Mellette meg heavy armor és constitution segítő passzívval már nem szakad meg a koncentráció.
Érdemes használni a negatív cuccok levételét is a tarsakrol.
Na meg persze amiért a csapatban van, hogy állandóan heal-el.
Ja és játék elején a lebegő fegyver kurva jó volt.Vele ellentétben Gael állandóan fekszik varázsló kopenyek a végére elég gyengék.
-
válasz HUN_Sector #1882 üzenetére
Pedig a bard jó support, és mellette ha jól fejleszted, a top damage dealer is lehet hand crossbow-val.
-
Ellia
addikt
Monkot próbáltad? Ha már közelharcost szeretnél. Elég erős és sokat is tud ütni. Elég jól lehet vele stunolni az ellenfelet ami sokat segít (én pl.
így csaptam össze, hozzám se ért), ellenben területre ható képességei nem igazán vannak.Ansurt -
Ellia
addikt
válasz HUN_Sector #1877 üzenetére
Speedrunokon owlbeart használnak Katheric ellen. Nyomnak rá egy enlarge spellt, majd ráugranak az egyik platformról. Placcs!
A Cleric az wisdom-ra és strength-re épít, miért dexterity?
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1858 üzenetére
Spoiler tag kérlek
-
sumdudum
tag
válasz HUN_Sector #1858 üzenetére
Ennek egyébként nincs következménye?! Vagy, csak MÉG nincs?!
Azt olvastam Redditen, hogy a DnDbe 20as szint a max és rengeteg spell meg class maradt ki így is a BG3ból! Szerintetek is lesz kiegészítő?!
Extrém jól sikerültek az eladások, gondolom, volt bőven bónusz is a készítőknek! Nagyon helyesen! És úgytudom, hogy astory sem zárul happy endingel.. [ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
OgreImre
senior tag
válasz HUN_Sector #1825 üzenetére
hand crossbow-t próbáld, kettőt, dual wield.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Ellia
addikt
válasz HUN_Sector #1823 üzenetére
Megvan a képzettség a szamszerij használatához? A kétkezes és egy kezes külön kategória, ha jól emlékszem (aztán lehet nem függ össze).
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1821 üzenetére
Nem veszik el, ott valami más lesz. nem töltöttél be véletlen régebbi mentést?
-
Gothmog
senior tag
válasz HUN_Sector #1777 üzenetére
5 CD-s volt az első rész (esetleg ha volt olyan kiadás, amiben a TotSC is benne volt, akkor lehetett 6 CD).
De megihlettél, így gyorsan előkerestem a dobozokat, és lőttem egy fotót! (A ToB nem jött ki anno rendes dobozban, csak az akkorra divatossá váló DVD tokban.)
És igen, igen: a Baldur's Gate II-ből gyűjtőim van. Amiben az a vicces, hogy a Media Marktban anno ez olcsóbb volt, mint a DVD tokos alapkiadás!!!
Ez meg (alább) a szobám fala
(A középső, kisebb méretű térkép a TotSC kieghez járt, és az egyik oldalán Baldur's Gate város térképe látható, a fotón is, míg a másikon - emlékeim szerint - az alapjáték térképe volt fent, megjelölve néhány helyet (mint Nashkel Mines, Cloackwood forest stb.)Bal oldalon egyébként a mai napig kedvenc játékomhoz, a Planescape Tormenthez (természetesen az is dobozos kiadásban van meg, és a megjelenésekor vettem meg, mint az összes többi Inifity Engine-es játékot) járó poszter van fent.
Más játékokhoz, egyebekhez nincs ilyesmi a falamon, de ezek egyetemi éveim örök emlékei (soha nem volt annyi rengeteg időm játékra, mint egyetemistaként ), és így a negyvenes éveim derekán is ott díszelegnek még. Nem szégyellem őket!
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz HUN_Sector #1759 üzenetére
Az könnyen lehet amúgy, nem állítom, hogy 100%-osan megcsináltam mindent.
Azóta újrakezdtem egy Draconic bloodline High Half-Elf karakterrel.
W | W | H | W | W | W | H
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz HUN_Sector #1718 üzenetére
Barátom szintén játszik a játékkal, pont ezekről számolt be ő is. Pedig ő végigtolta a Dragon Age III-at a legnehezebb fokozaton is. Ő már korábban letörölte az Act 3-ban, amikor Karlach az előtte fekvő (incapacitated) gnome-ra 20 centiről cirtical misst nyomott...
A bossoktól elnyert felszereléseim vannak leginkább, páncél, sisak, fegyver, 12-es szintű az összes karakterem, action surge aktiválva..
Az endgame alávaló, a torony után mire a portálhoz érsz már szarrá vagy verve, emperor alig hp-s, és akkor még jön a végső rész, bejut kb. egy karakterem az emperor-on kívül, a többi kint elhull, a szart nem érő szövetségesekkel együtt.
Amúgy tele van ezzel a YT, a reddit, meg a játék fóruma, olvasgass csak. Játékfejlesztő is ír, hogy a mechanika teljesen el van rontva a játékban, meg olyanok, akik már túl vannak pár DD tabletop játékon.
30 éve játszom, nem ma kezdtem az ipart, több From-játék platinázva, tehát nem arról van szó, hogy nem bírom a nehézséget, vagy nem vagyok elég kitartó.
Az egész játék unfair, csaló és frusztráló. Arról nem beszélve, hogy nem rendes rng van benne, hanem buherált.
W | W | H | W | W | W | H
-
Ovisbig
tag
válasz HUN_Sector #1673 üzenetére
Megcsókoltam tüzesen, kicsit megégette a számat. Tűzálló elixírt próbáltam inni, de arra nem kaptam reakciót. Szóval akkor csak egy csók lehetséges?
-
Ovisbig
tag
válasz HUN_Sector #1563 üzenetére
Épp az underdarkba nem enged gyorsutazni, egyedül a hegyi hágón belül gyorsutazhatok. Azt nem próbáltam, hogy a kardpartra enged-e, mindjárt megnézem...
-
janos666
nagyúr
válasz HUN_Sector #1447 üzenetére
Ilyesmi szaggatásokat tol időnként (ez egy extrémebb példa, de sokszor belassul, mikor dialógusba vált, illetve néha dialógus közben is tolja, ha hülyén áll be a kamera): [kép]
(Nem rózsaszínben játszok, csak lusta voltam jól konvertálni HDR10-ből sRGB-be.)TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
donki
senior tag
válasz HUN_Sector #1401 üzenetére
Az iron throne küldire érdemes lehet előre felkészülni:
Csapatra haste és jump spell (3x távolság) mielőtt lemennek, és esetlegesen egy tawern brawler monk a csapatba. A monknak van egy olyan skillje 1 bonus action pontért, amivel abban a körben az ugrások nem kerülnek action pontba és így haste-tel vagy 8-10-et tud ugrani. Egy kör alatt körbeugrálja az egész pályát oda-vissza. Én az első körben kiengedtem mindenkit, a megújuló ellenfeleket pedig egy insect swarm vagy hunger of hadar lezárja. Megjegyzem, nekem valamiért nem 6, hanem csak 4 kör állt a rendelkezésemre, de bőségesen elég volt. Persze így is vissza kellett többször is tölteni, mert a létra mellett álldogáló NPC-k nem akartak felmászni, és megfelelő tervezéssel az agyszívónak kellett őket felfuvaroznia. [ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
Gondolom, a legkönnyebb fokozaton volt, ha 8 egész kört adott a játék (nekem Balanced nehézségen 6 kör volt rá).
Nekem sem sikerült mindenkit megmentenem, a legidegesítőbb pedig az volt, amikor adott túsz nem volt hajlandó jó irányba mozogni, vagy éppen fogta magát és szétrúgott robbanó hordót (mert útban volt neki), ami bevágta a zsilipajtókat, és persze pont olyan karakterem volt ott, aki nem tud lockpickelni értelmesen, így csak szétütni lehetett volna az ajtót.Summa summarum, a harmadik visszatöltésre már elég jól kitapasztaltam, hogy kiket és milyen irányba lenne érdemes elküldenem (4 emberrel csináltam, plusz egy megidézett deva), hogy mindent pont időre meg tudjak csinálni (melyik körben toljak be haste potiont, kinél legyen dimension door vagy misty step scroll, kik azok akik alapból is képesek ilyesmire, ki fog tudni elég nagyokat ugrani a gyorsított haladáshoz stb.), de mivel a menekülő túszok totál kiszámíthatatlanok, és simán galibát csinálhatnak, ha nem optimális valami, ezért nem volt kedvem még X darab visszatöltés árán ezeket is optimalizálni, inkább azt mondtam, hogy: én mindenkinek időben kinyitottam az ajtókat, aki hülye, nem tud élni vele, az dögöljön meg!
Raphael fight egyébként meglepően könnyű volt (nekem). Ott inkább az idegesített, hogy a terület feldezése/területen mozgás közben kétszer is halálba zuhantam úgy (persze távoli utolsó mentéssel), hogy ugrott a karakterem, és valamiért ugrás közben "lemerevedett", majd egyenesen a mélybe zuhant. (Valószínűleg a program úgy érzékelte, hogy valami akadályozná az ugrás röppályáját, csak a hiba ott van, hogy ugye eleve ugrásnál amikor kiválasztod, hogy hova szeretnél, akkor jelzi a játék, hogy oda tudsz gond nélkül, vagy oda tudsz, de még lépned kell előtte párat, vagy odáig már nem érsz el/túl magasan van/blokkolt az oda vezető ösvény, tehát nem tudsz odaugrani. Itt meg "zöldlámpás" ugrásnál kétszer is lendületét vesztett kősziklaként zuhantam alá...) Na, az pont úgy felcseszte az agyam, mint amikor skill checknél elég lenne egy szaros hetes dobás is a biztos sikerhez (de a guidance miatt szerencsés esetben már egy négyes dobással is megvan a próba), de négy inspiráció pontot elhasználva sem sikerül túljutni rajta csalás (visszatöltés) nélkül, mert 2, 3, 3, 5 (de 1-es értékkel guidance-ből), 1 az öt dobás eredménye (ez ma konkrétan megtörtént velem).
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Az ogre kolomp csak az act 1-ben működik.
-
sike!
tag
válasz HUN_Sector #1364 üzenetére
Shadowheart szerintem is gyenge sima cleric-ként.
Ha már gyógyítás: véletlenül jöttem rá, hogy ha a karakterek közel állnak egymáshoz, akkor egy heal potion-t odavágva mindenki gyógyul.
-
dvd24
senior tag
válasz HUN_Sector #1369 üzenetére
Az első végigjátszást én is exploreren kezdtem, de amikor rájöttem, hogy nem lehet multiclassolni akkor feljebb raktam normalra és igazából nem éreztem úgy, hogy nehezebb lenne bármivel is. Szerintem nyugodtan tekerd feljebb. Az egyik legtáposabb ranged setupot is multiclassolással lehet összehozni (4-es rugó, 8-as fighter, dual crossbow).
-
válasz HUN_Sector #1369 üzenetére
???
Bármelyik nehézségi szinten tudsz multiclass-olni a játékban.
-
kicsako
őstag
Shadowheart: Dipelsz egyet a Wizard classba, felveszed a 17intes fejest, scrollokból kitanulod azt a 4 varázslatot amit szeretnél(fireball+haste ajánlott) és boom kész a legop-bb support karakter ami még a fél is kiírtja közben.
BTW ha a legkönnyebb módon tolod, akkor nincs is szükség multiclassra, csak erőből üsd végig az egészet. Azt a nehézséget nem azoknak találták ki akik harcolni is akarnak, hanem akiket csak a sztori érdekel, azért annyira könnyű ott minden.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
Nekem multiclass lett a megoldás a healer kérdésre. 4-es light cleric és 8-as oath of the ancients paladin. A healje így is bőven elég volt és simán használható volt melee dpsnek is.
-
Bard is tud gyógyítani. Ill. gondolom a Paladin is, azt nem próbáltam DND5E-ben.
De! Shadowheart nagyon jó clericnek is, csak éppen Light clericnek kell átképezni. Az is tud egy csomó jó varázslatot, pl a Fireball-t is.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
donki
senior tag
Szerintem a gyógyítás összességében véve gyenge és felesleges is. Még annyi gyógyítóereje sincs egy papnak, hogy csata után maxra gyógyítson, nem hogy csata közben a sebzést ellensúlyozza gyógyítással. Én light papként hordoztam magammal Shadowheart-ot, és a játék folyamán mindig őt éreztem a leggyengébbnek a csapatban.
-
válasz HUN_Sector #1320 üzenetére
Jó néhányat erősebbé tehetsz a karaktereid közül, ha multiclassolsz. Pl Karlachnak adj 2 szint fightert, Shadowheartot meg képezd át light domain cleric-ké, sokkal erősebb, mint a default, trickery domaines.
-
FlashBird
tag
válasz HUN_Sector #1295 üzenetére
Mármint milyen játékstílusra gondolsz? A régi crpg-k nagyon jól működtek a "real time" + pause-al, egy nagyobb harcot is jóval gyorsabban lelehetett bonyolítani, na meg WOTR is a pause megoldást használja, sokkal pörgősebb is a harc. Szóval attól még hogy valakinek nem jön be a Larian féle megoldás simán lehet hogy más fantasy crpg-k bejönnek, de azt elfogadom hogy van akinek ez jobban fekszik, van akinek meg az, de jobbnak semmiképp sem mondanám.
-
PhilBrick
őstag
-
dvd24
senior tag
válasz HUN_Sector #1197 üzenetére
A drow csajjal találkozhatsz act 3-ban is, viszont azt nem tudom, hogy ott is ugyanúgy reagál e Astarionra. -
janos666
nagyúr
válasz HUN_Sector #1174 üzenetére
A hang és beszédstílus szerintem SH-nál passzol legjobban (de lehet, hogy ő most is "karakterben van"), de a testgeometria és mimika (mikor nem mosolyog) L-nél (de ez szerintem elég sejthető volt, hogy L hangján van azért erős rájátszás és/vagy digitális filter...).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
PhilBrick
őstag
ORLY?
-
parandroid
félisten
Lehetne akár ő lae’zel hangja a játékban. Oh, wait!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz HUN_Sector #1160 üzenetére
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Talala
senior tag
válasz HUN_Sector #1153 üzenetére
Köszi
-
Hintalow
senior tag
válasz HUN_Sector #1090 üzenetére
A moon druidák soha nem fognak orbitálisakat sebezni, inkább az állati form-ok adta speciális képességek, és a form-okkal járó rengeteg beszívható sebzés a lényegük.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Ellia
addikt
válasz HUN_Sector #1126 üzenetére
Spoilert ír, de igazából nincs spoiler benne max act 3-ból egy "utca".
-
Anti-Hero
aktív tag
Annyi rejtett dolog van..hogy folyamatosan vissza megyek oda ahol már 10x is voltam kb..csak balfasz voltam és nem vettem észre valamit. Act 1 is tele van olyan itemekkel amit magamtól...kb soha nem találtam volna meg.
Többi act-rol nem tudok semmit.. mert még mindig az elsőbe vagyok.
4 fős csapat tényleg kevés..mert sok karaktert vinnék magammal amúgy. ..de 6 karival meg pl baromi erős lenne a csapat. (Mondjuk lehetne olyan opció, hogy skálázódna a nehézség, ha többen vagyunk )[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Igen, ha idézel lényeket, akkro mindenki menekülni fog, és úgy kell utánaszaladnod annak, akivel társalogni akarsz. Ezt úgy lehet kikerülni, ha csak azzal a karaktereddel mászkálsz lakott területen, amivel beszélni akarsz másokkal.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz HUN_Sector #1102 üzenetére
na az fasza..pedig hosszú barátságot akartam vele kötni. Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1090 üzenetére
Druid lesz az a bárd
A bárdok zenélnek, nem változnak bagolymedvévé -
jano1102
csendes tag
válasz HUN_Sector #1076 üzenetére
Ja, csak ha viszem a gith csajt, az kitálal, a bácsi meg azonnal utasítást ad az agyműtétre, majd angolosan távozik sárkányon. De asszem az lesz, amit mondtál: feltápolom magam és úgy megyek vissza belezni.
-
janos666
nagyúr
válasz HUN_Sector #1027 üzenetére
Igen, ezt próbáltam utoljára. Be a táborba, minden csapattagnak szabadnap, alvás, ugyan azokat újra előrángat, ellenfelet keres, és csak ő ilyen. (Igen, legújabb játékverzió, nem crack.)
-
janos666
nagyúr
válasz HUN_Sector #1022 üzenetére
Honnan tudja mindenki ennyire, hogy melyik felvonásnál jár? Végigjátszottátok az EarlyAccess-t, és tudjátok, hogy az az Act1 végén állt meg?
-
gabranek
senior tag
válasz HUN_Sector #1015 üzenetére
Azt a kovácsot egyébként annyiszor ki lehet zsebelni ahányszor nem szégyenled Ha le is buksz, csak mond egy kis ejnye-bejnyét, de semmi nem történik. Miután minden cuccát elloptam, elmentem aludni (hosszú pihenő) és az összes iteme és pénze újratermelődött...amiket megint elloptam és így tovább
田中れいな
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz HUN_Sector #1015 üzenetére
Igen, ez kicsit furcsa volt. De szerencsére
Act2-ben is találsz ilyen fémet. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest