Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUN_Sector

    senior tag

    válasz Ellia #1878 üzenetére

    Finesse Drow cleric. Dexterity + Wisdom.
    Az eredeti elgondolás az volt, hogy, jó lesz a dexterity a gyárilag hozzá társuló handheld crossbow proficiencyhez és el is akartam találni az ellenfelet. Illetve egy jóféle planar ally deva/fiend/djinny társ sem jött volna rosszul. De ez a körönként kiosztott 6-15 sebzés (még csak egykezes fegyvere van), illetve a javarészt support spellek teljesen megölik. Közben a trickery rogue Shadowheartommal élvezet a játék. Karlach paladinja szétcsap mindenkit még smite nélkül is, míg Wyll/Gale szinte kifogyhatatlanul osztja a mágikus áldást. (Oké, most hetesen Wyll 2 darab eldritch blastja még gyenge)
    De ez a cleric... ez közelharcosban is bénácska volt a szentem, azután képeztem át dexterity-finesse ágra. Nem lett jobb.

    Néztem a Rangert, elfnek való, még ha sötételf is. A Beast master közel áll a druidához (de elég felszíni elf életforma), de ott van az extra támadás, két medvét is idézhet és ha pókot választok, annak van egy olyan képessége, hogy minden az lény még egyet támadhat. De játéktechnikailag elég éles váltás lenne számomra.

Új hozzászólás Aktív témák