- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz Krisztianby #2085 üzenetére
Fél óra csak a név!
Kaszt ötlet meg van akkor ülök le, de mire a fajt és egyéb specializálódást kiválasztok le megy a nap -
_drk
addikt
válasz Franklin #1943 üzenetére
Az hogy a cleric a legnépszerűtlenebb kaszt az annak köszönhető hogy az első társunk Shadowheart cleric!
Nem véletlen hogy őt dobja be elsőnek a játék, mert minden csapatba kell healer.
Ráadásul talán a legjobb magán quest-tel is bír és még jó nő is, tehát ilyen must have a csapatba minden szinten. Mellé még egy cleric felesleges.
De Astorian is ilyen, hogy ha dex-es hőst indított az ember akkor ott van Ő aki megoldja ezeket, csak ott sokkal több a lehetőség, nem kötelező rugónak lenni, míg a legjobb support varázslatok a clrericnél vannak. -
_drk
addikt
válasz UberMutant #1937 üzenetére
PS5-ön vittem végig. Analóggal mászkálás szerintem még jobb is mint az egérrel kattintok és oda fut.
WSAD nincs benne PC-n?
Mondjuk néha megbolondult a nézet.
A wheel-ek használata amugy tényleg gáz ha már sok a skill és tele van az inventory. Meg amikor elhagyom a fegyvert vagy valami és vissza rakom akkor máshol lesz az attack nem a megszokott helyen. Ezekhez valami fix megoldás kellett volna.
Meg alapból skill és weapon wheelre láttunk már sok jó megoldás, különböző kombináciokkal más wheel-ek jönnek fel például.
Meg hát van néhány kurolményes dolog, de simán megszokható.
Teljesítmény az ACT3 volt gáz, ott sokat töltött nagyon. Meg sok szaladgálás közben nehezen töltött be részeket, de azt úgy hallottam PC-n is gáz. -
_drk
addikt
válasz HUN_Sector #1935 üzenetére
Azt látom hogy egyből olyan kaszttal kell lenni és utána is meg kell erőszakolni a játékot.
Jó lesz nekem a balanced és nyomom fun ként másodjára is. -
_drk
addikt
Kezdtem egy newgame-et druidával.
Mivel első végigjatszasban 1-2 harcot leszámitva nagy átlagban könnyű volt, így elkezdtem tacticianban.
Hát nem tudom, már a kardot nem tudtam megszerezni az okés, de hogy az első csatában már lent földön 1 kör alatt wipe-oltak..
Elgondolkoztam kell-e ez nekem.
És ahogy olvasom az egész Act1 egy frusztrált valami lehet így. -
_drk
addikt
válasz Phobion #1927 üzenetére
Meg lehet szokni. Kamera néha meg hal, meg vannak körülményes dolgok az biztos.
A wheel-ek például nagyon elvannak rontva. Ott legalább vagy 3 féle kéne, alap dolgoknak azaz mozgás ugrás stb, támadások és varázslatok és még egy a tárgyaknak. Így egybe hányva a játék vége felé már sokszor katasztrófa volt. -
_drk
addikt
Külön úgy összeállított min-maxolt csapattal és agyon buffolva potikkal meg mindennel lehet.
Én amikor oda keveredtem azt se tudtam mi történik és hirtelen csata. 4v15 úgy hogy az ottani ellenfelek nagyjából olyan szinten voltak mint én, kicsit alatta talán. Pl Gale azonnal feküdt, Nere azonnal bénította egyik karit és második körben 2v15 lett
Én is megpróbáltam 2-3x de láttam hogy esélytelen. Egyszer még a lávába is belelöktek a rohadékok...
Utána olvastam, hogy lehet máshogy csinálni a harcot.
Ha nem úgy akkor meg sunyiban messziről indítottam volna és cutscene nélkül ölök meg mindenkit. -
_drk
addikt
válasz HUN_Sector #1880 üzenetére
Én mióta Shadowheart-ot át raktam tempest-re, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Passzív miatt maxosan sebzi a thunder varázslatokat.
Banishment is nagyon imba spell.
Mellette meg heavy armor és constitution segítő passzívval már nem szakad meg a koncentráció.
Érdemes használni a negatív cuccok levételét is a tarsakrol.
Na meg persze amiért a csapatban van, hogy állandóan heal-el.
Ja és játék elején a lebegő fegyver kurva jó volt.Vele ellentétben Gael állandóan fekszik varázsló kopenyek a végére elég gyengék.
-
_drk
addikt
válasz Ereshkigal #1868 üzenetére
Engem most kicsit zavar hogy megállt 12nél a fejlődés.
Megértem a balansz miatt, meg így is nagyon erős vagyok és így kb pont ki-ki meccsek a nagyobb harcok.most öltem Gortash-t, aki azért leverte a végére 2 karim, és ott végig verni mindenkit alvás nélkül nagyon kemény volt. majd utána a sárkány, aki egy attack-al lesebez 100at, az is kemény volt. Csak hogy én rengeteg mellék questet megcsináltam, rengeteget lootoltam, tehát megdolgoztam érte.
Plusz oda figyelek a csapat összeállításra, elég sokat olvasgattam hogy és mint kéne csinálnom a dolgokat.
Nyilván lehetne minmaxolni még bőven de az nekem már kicsit ilyen eltöröd a játékot feeling.
De itt úgy látom ez kell a végére. Szerintem direkt erre optimalizálták a harcot. -
_drk
addikt
Tegnap este rájöttem 2 dologra az egyik egészen triviális.
Gale-nek lehet pajzsot adni! Úgy is tud varázsolni! Ez így a játék végére tök jó infó Ugye DnD-ben ugy tudom nem lehet varázsolni armorban és/vagy pajzzsal.
Egyébként még jöhetnek tippek hogy tudom úgy csinálni hogy ne öljék meg egyből?A másik, hogy Shadowheartnak érdemes megváltoztatni a subclassot.
Trickery Domain kb a leggyengébb!
Tempestet próbálgattam, már az kap rohadt jó spelleket, annyi hogy azok nagy részt a társakat is sebzik...
Lehet megnézem még a War-t. -
_drk
addikt
válasz Phobion #1834 üzenetére
Én Oath of vengeance-el vagyok és szeretem.
Most bele olvastam a többi mit kap a szintek előre haladásával és úgy látom egész jó a többihez képest is.
A misty step például amit kap egyik leghasznosabb úgy mond mini teleport bónusz akciónak rohadt jó!
Az ancient ahogy látom inkább supportosabb. A harmadik nem tudom mire jóDe amire figyelni kell, hogy meg tudod törni az Oath-odat és akkor Oath breaker leszel amit amúgy szeretnek.
De azt a Vengeance-el a legkönnyebb meg tartani úgy látom, meg én alapból inkább jó karaktert játszok és csak Act3ban jött elő ez.
Ahogy olvastam a többivel könnyebb megtörni, kvázi nem támadhatsz meg akárkit. -
_drk
addikt
-
_drk
addikt
válasz sumdudum #1814 üzenetére
A cleric nem ütésre van, a varázslók is kb lvl3 spellek után lesznek jók. De nem csak a DnD, a legtöbb RPG ilyen. Bárdot nem néztem még mit tud, de mint varázs használó valszeg az is később lesz jó.
Én bárd mellé 2 harcost tettem volna be, Lae'zel és Karlac például. Vagy valakit nagyon átvariálni.
Egyedül Wyll-t, azaz a Warlock-ot tartom gyengének, de biztos abból is lehet nagyon erőset kihozni. -
_drk
addikt
válasz sumdudum #1812 üzenetére
Sok varázslathoz koncentráció kell, amit simán levernek, ezért alig használok védekező spellt.
Ahhoz constitution kell meg van egy feat ami erősíti.
Én most ACT3ban a clericet már gyengének tartom pont ezért, Pedig 20ason van Shadowheart Wisdomja.
Lehet ASI helyett a heavy armor kellett volna, hogy jobban bírja legalább az ütéseket és az a feat.
Paladin a fő karakterem, az erős. Ilyen All in one, nagyot üt, sok armor, jó kis spellek magas Charizma és Persuison.
Szerintem nagyon jó fő karinak de lehet Shadowheartből is ezt kéne csinálnom.Viszont a dupla xp-t nem értem. Az inkább cheat és ha mindent megcsinálsz overlevel is leszel gyorsan.
Persze ha csak gyorsan át akarsz szaladni a fő sztorin akkor lehet jó, csak akkor meg a játék fele marad ki.Amúgy én nagyjából mindent körbe járva, kb 1-2 szinttel vagyok az enemy felett és kb 1-2 harc is volt amire azt mondom hogy nagyon kemény volt, többször kellett vissza tölteni. (
Githyanki patroll)
Jó csapattal nem vészesek a harcok. Azonos szinten is meglehet csinálni szerintem mindent.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Act3nál már most belekavarodtam a sztoriba.
Bementem Gortash ceremóniára, elfogadtam az ajánlatát, ami vicces hogy még Paladin rész is volt, de aztán Oath Breaker lettem. Ami zavar mert hithű Paladint játszottam addig, de van a hely tele robottal amit hülyeség lett volna betámadni. Most vissza töltöttem egy állást, be se mentemy csak így meg fura hogy az ott áll a levegőben -
_drk
addikt
Annyira szerintem nem bonyolult.
Az 5e-nek direkt van egy pár oldalas handbook-ja amiben az alapok megvannak. Aztán persze megvannak a mélységei, de ezt a játék remekül építi bele automata.
Nyilván az elején fogalma nincs az embernek, hogy működik a rendszer meg a játékban hogy működik. Ugye ez 2 külön dolog. Például a nyomozás teljesen máshogy működik, minthogy az ember elképzeli.
(Tegnap pont belenéztem ahogy Mogács elkezdi és van mellette egy DND-és faszi, nagyjából le is tisztáznak sok dolgot, de vicces ahogy az ember elképzeli és mennyire más a játékban)
Amúgy nagy tudás nélkül is kb a játék felénél már nagyjából világos mi és miért történik. De addig is amúgy automata a rendszer.Nekem az a kedvencem hogy a háttérbe folyamatosan megy automata egy csomó minden.
A harcoknál már nem dobókocka van hanem %.
Tehát fut a háttérben a DnD rendszere, de annyira jól van implementálva, hogy szinte észre se veszed. -
_drk
addikt
válasz WATERDACA #1782 üzenetére
Képzeld el a Witcher3at sokkal jobb párbeszédekkel és sokkal több lehetőseggel.
Nem is tudom mire hasonlít, sok egyedi még is ismerős dolog van benne.
Én se nagyon nyomtam még nagyobb crpg-vel de ez teljesen jó.
Annyi hogy karakteralkotás előtt nézzél vidit, hogy működik, meg egyáltalán milyen karakterrel lennél mert már ott el fog menni a 2 órád.
De úgyse fogod redundolni ha egy kicsit is érdekel a szerepjáték és a körökre osztott harc se zavar. -
_drk
addikt
Sziasztok
A fegyvereim mitől veszíthetnek sebzést?
Sok elemental sebzésem oda lett. Szerintem mert használtam olajat vagy miket.
Pl a Jorgoral`s Greatswirdot használtam, nagy nehezen leváltottam a játék elejétől használt everburnt. Aztán most nézem hogy elment róla a sebzés. De egy csomó fegyverrel ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest