- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
válasz
sumdudum #1887 üzenetére
Köszönöm! Ha egyszer belekezdek, akkor valószínűleg én is
hasonló modlistával indulok neki, talán még a 6-os party és
mehet a tactician. Valóban nincs annyi időm nekem sem,
hogy pl. az itt olvasható többszöri végigjátszásokat megengedhessem
magamnak. Muszáj tömöríteni.
De egyelőre beszippantott a Rogue Trader... Owlcaték sokkal kevesebbet
kanyarognak a mai trendek felé, a WH40K világában meg egy fele ilyen jó
rpg is ütne számomra. -
válasz
sumdudum #1859 üzenetére
Direkt maradtak 12 szint maximumnál, mert a felett már olyan erősek a varázslatok, hogy isteni szintre emelkednek a varázslók és papok. Pont ez nem tetszett nekem annak idején a Throne of Bhaal-ban, hogy az erős varázslatok miatt extrém erős ellenfelek voltak, és ezért minden harc előtt fél óráig kellett buffolni a karaktereket. Nem is játszottam végig e miatt a BG2 kiegészítőjét.
-
Ellia
addikt
válasz
sumdudum #1859 üzenetére
Direkt húztak lvl 12-nál határt, egyszerűen nagyon OP lett volna minden (nem mintha most nem az lenne egy kis gondolkodás után az összes karakter
).
Szerintem kieg. nem lesz, az abszolút története le lett zárva, inkább kapni fog majd a definitive editiont (hasonlóan mint a DOS 1-2) minden földi jóval megkenve. -
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
válasz
sumdudum #1814 üzenetére
A cleric nem ütésre van, a varázslók is kb lvl3 spellek után lesznek jók. De nem csak a DnD, a legtöbb RPG ilyen. Bárdot nem néztem még mit tud, de mint varázs használó valszeg az is később lesz jó.
Én bárd mellé 2 harcost tettem volna be, Lae'zel és Karlac például. Vagy valakit nagyon átvariálni.
Egyedül Wyll-t, azaz a Warlock-ot tartom gyengének, de biztos abból is lehet nagyon erőset kihozni. -
_drk
addikt
válasz
sumdudum #1812 üzenetére
Sok varázslathoz koncentráció kell, amit simán levernek, ezért alig használok védekező spellt.
Ahhoz constitution kell meg van egy feat ami erősíti.
Én most ACT3ban a clericet már gyengének tartom pont ezért, Pedig 20ason van Shadowheart Wisdomja.
Lehet ASI helyett a heavy armor kellett volna, hogy jobban bírja legalább az ütéseket és az a feat.
Paladin a fő karakterem, az erős. Ilyen All in one, nagyot üt, sok armor, jó kis spellek magas Charizma és Persuison.
Szerintem nagyon jó fő karinak de lehet Shadowheartből is ezt kéne csinálnom.Viszont a dupla xp-t nem értem. Az inkább cheat és ha mindent megcsinálsz overlevel is leszel gyorsan.
Persze ha csak gyorsan át akarsz szaladni a fő sztorin akkor lehet jó, csak akkor meg a játék fele marad ki.Amúgy én nagyjából mindent körbe járva, kb 1-2 szinttel vagyok az enemy felett és kb 1-2 harc is volt amire azt mondom hogy nagyon kemény volt, többször kellett vissza tölteni. (
Githyanki patroll)
Jó csapattal nem vészesek a harcok. Azonos szinten is meglehet csinálni szerintem mindent. -
sike!
tag
válasz
sumdudum #1474 üzenetére
Kell a Dual Wield feat a 4. szinten ha nem csak 2 tőrt szeretnéd használni.
Van egy tippem mit válassz 4. szinten: Sharpshooter. Igaz, hogy lesz - 5 penalty Attack Roll, de +10 damage is, plusz a környezeti tényezők semmilyen esetben nem fognak hátrálratni. Kb. ugyanazt fogod elérni sebzésben, mint pl. 2 Rapier-rel, de nem leszel olyan sebezhető, lévén távolról osztod az áldást.
-
Hintalow
senior tag
válasz
sumdudum #1474 üzenetére
A finesse tulajdonságnak ehhez nincsen köze, alapjáraton olyan fegyverekből tudsz kettőt használni egyszerre, amik rendelkeznek a light property-vel.
És a rapír pedig nem számít könnyű fegyvernek, azt csak az említett dual wielder feat-el tudod más egykezes fegyverrel használni. -
Capricornus
aktív tag
válasz
sumdudum #247 üzenetére
Valahogy ez a kutya kimaradt nekem.
A cantripek nagyon egyszerű varázslatok. Ha jól emlékszem a szabálykönyv leírására, akkor ezek annyira alapszintű és egyszerű varázslatok, hogy a legtöbb varázshasználó gond nélkül tudja őket felidézni és használni, gyakorlatilag akkor, amikor akarja. A játékban ez úgy van megoldva, hogy annyiszor használod őket két hosszú pihenés között, amennyiszer nem szégyelled. A legtöbb cserébe nem is túl tápos, bár vannak, amik szinttel skálázódnak, pl. firebolt A legerősebb kivétel talán a guidence, ami elég táp, anélkül bűn játszani. :-)
A spellslotok meg minden varázshasználó kasztnál le vannak írva, hogy mennyit és milyen szintűt tud használni a karakter. A legtöbbet sajnos csak hosszú pihenéssel lehet frissíteni, kivéve talán a warlock-nál, ami rövid pihenő után is kap vissza valamennyi slotot, ha jól emlékszem.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
sumdudum #239 üzenetére
Lehet kutyád? Ne már. Vagy 30 óránál járok, de én még nem találkoztam vele.
Sajnos én nem vagyok expert DnD-ben, de neki elég jó videói vannak, ha kell inspiráció minmaxoláshoz.
Kasztokról, illetve a multiclass rendszerről is elég sokat beszél, illetve vannak konkrét javaslatai is. -
kicsako
őstag
válasz
sumdudum #239 üzenetére
Ha ilyen brutál szinten min-maxolni akarod a játékot, akkor biztos vagyok benne, hogy nem fogod élvezni. A játék nem is igényli az effajta min-maxolást, maximum tactician szinten tudom elképzelni hogy minden is számt. Egyébként meg ne vedd készpénznek ami guideokat találsz, 1 hete sincs kint a játék, az ilyenek nagyrésze csak clickbait.
Igen, a társaidat is tudod multiclassolni, és újraspecelni is(magadat is) bármikor a táborban 100gold fejében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged