Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
Valószínűleg a Sorcadin, bár a videóban más gear van rajta.
https://drive.google.com/file/d/1iqPT3rGJ6-YFtMNot5GGkIVCYUS_hMjf/view -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Franklin
üzenetére
Az igen, nem rövid a changenote megint!
Azt írják most már a kiütött Minthara minden esetben elmegy Moonriseba... Viszont közvetlen a toronyba lépés előtti mentést betöltve ez nem történt meg, nem tudom milyen régi mentést kellene visszatöltenem ehhez. Vajon az kellene, mielőtt beléptem az Act 2-be?
-
-
_drk
addikt
válasz
Franklin
üzenetére
Az hogy a cleric a legnépszerűtlenebb kaszt az annak köszönhető hogy az első társunk Shadowheart cleric!
Nem véletlen hogy őt dobja be elsőnek a játék, mert minden csapatba kell healer.
Ráadásul talán a legjobb magán quest-tel is bír és még jó nő is, tehát ilyen must have a csapatba minden szinten. Mellé még egy cleric felesleges.
De Astorian is ilyen, hogy ha dex-es hőst indított az ember akkor ott van Ő aki megoldja ezeket, csak ott sokkal több a lehetőség, nem kötelező rugónak lenni, míg a legjobb support varázslatok a clrericnél vannak. -
Secundus
tag
válasz
Franklin
üzenetére
700 W-os Zalman MegaMax tápom van. A Witcher 3-nál is a szokásos crash ablak helyett újraindult. Továbbá amikor a Steam-en húztam le a Witcher 3-at, akkor is közben 3x újraindult. Ha crash volt, akkor Witcher 3, Baldur's Gate 3, CyberPunk 2077 is feldobta a szokásos "bocsi, letérdelt a játék, akarsz visszajelzést küldeni a fejlesztőnek?" ablakot. Most helyette újraindulás van. Azért gondolom, hogy Windows 11 probléma lehet, mert Steam telepítés közben nem hiszem, hogy annyira terhelné a tápot/processzort/videokártyát.
-
Ovisbig
tag
válasz
Franklin
üzenetére
Van, egy Longsword, a link mögött spoileres kép van az összes adamantium öntőforma helyéről:
[link]
Köszi hasznos ez a térkép. Longswordom az egyik végigjátszásomban már volt és az nem a kétkezes kard, emellé pajzsot is viselhetsz, persze pajzs nélkül is használhatod de úgy gyengébb mint a kétkezes... azért kérdeztem mert most harcossal megyek és jól jött volna egy kétkezes neki. -
Alg
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
Kinőttem már a rajzolt csöcsök nézegetéséből, egyszerűen a 2 közelharcos+support+warlock felállást megszoktam és felépítettem aztán nem akartam variálni rajta, illetve nem volt kedvem végiggondolni a szintlépéseket, meg újra felszerelni egy másik felállást. Meg a férfi karakterek valamiért mind baromi idegesítőek, és anélkül is elkezd b*z*lni az összes hogy cipelném magammal őket... (de komolyan, az apakomplexusos Wyll, a szerelmi bánatos önimádó Gale, a naiv, bugyuta Halsin, de a leginkább a tenyérbemászó Astarion cseszett fel,
)őt hagytam is megsülni a végén
Amúgy kb. ez nálam a legnagyobb hibája a játéknak, a companion karakterek baromi egysíkúak ami egy idő után zavaró lesz.
-
janos666
nagyúr
válasz
Franklin
üzenetére
Én is 99% velük tolom.

Bár Karlach-ért nem igazán rajongok, de a feladataira elérhetők közül a legjobb.
SH jól indít, aztán kezd uhncsi lenni, de sok mindenhez kötődik a story-ból, ami érdekel.
Lae'zel indított legerősebben, mint érdekes "idegen lény", és főleg az elején a story-hoz is szorosan kötődik, valamint sokat képes fejlődni a karakter (mert azért van honnan).
A többiekről az sem érdekelne különösebben, ha hirtelen felindulásból lelépnének, vagy meghalnának. Szerencsém van, mert a fenti három >50%-ban helyesli, amit teszek.A legnagyobb baj, hogy mióta kevesebb a szabadidőm, mint általában, most mással töltöm, két hete kb. 2 órát játszottam. A hétvégén majd be kell hoznom, mert kiesek belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asustor NAS
- Konteó topic
- World of Warships
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne ámitsunk már másokat kérlek!