- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz parandroid #2022 üzenetére
Nem feltétlen kell folytatásnak lennie, korábbi játékoktól teljesen független D&D-s játékot is csinálhatnának. Én ezt preferálnám, mert jobban bejön a D&D, mint bármilyen más RPG rendszer. De sajnos a Hasbro kapzsisága miatt nem ez lesz (nekem amúgy az Original sorozat nem annyira jött be, ezért is sajnálom).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
donki
senior tag
válasz parandroid #1668 üzenetére
Itt azért kicsit többről van szó szerintem. Egy mennyei karakterről, tulajdonképpen angyalról beszélünk, a jellemábrázolása minden téren bicskanyitogató.A woke nyomulás csak a hab a "tortán", de nem kevésbé visszataszító, mint az összes többi elhajlása.
-
fiATHaLON
őstag
válasz parandroid #1665 üzenetére
Hát ezzel annyira nem értek egyet...
Mármint hogy az életben úgyis találkozol vele, nem kell ezen
meglepődni. Szerintem igenis generált hülyeségekről van szó.
Voltak ilyen szexuális beállítottságú emberek a 90-es években is,
mégis csak elvétve találkoztunk ilyesmivel játékokban (filmekben).
Most az a játék a nagyon rendbenlévő, amelyik hasonló módon tolja, mint
a világban generált cirkusz.
Miért nincs akkor ilyen alapon WC-re szaladgálás, orrfújás, izomgörcs
a játékokban. A "való életben is van" logika alapján kifejezetten helyük lenne...
De mondok jobbat. Ha nem a polgárpukkasztás, vagy még rosszabb
a cél, miért nem lehet kikapcsolni ezt a dolgot, ahogy millió más dolgot
ki/be lehet...
Nem a kötekedés volt a szándékom ezzel, abszolút megértem a hozzáállásod.
Csak azt nem értem, hogy ha már lökik a világban a mindenkit el kell fogadni,
mindenkinek meg kell felelni mantrát, akkor hogyhogy nem csinálják ezt
valóban mindenkire odafigyelve?
Persze a kérdés költői, azt hiszem tudom a választ.@Ovisbig
Azért egyre-másra kerülnek elő a játékból az elhajlások...
Kicsit kezd számomra olyasmi lenni,
mint a Brian életében a "mit adtak nekünk a rómaiak" résznél... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz parandroid #1665 üzenetére
Elsőre azt olvastam, hogy "itt egyszerűbb nemet mondani a nem kívánatos közösülésére".
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
fiATHaLON
őstag
válasz parandroid #1647 üzenetére
Ok, köszönöm, ez megnyugtató!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz parandroid #1637 üzenetére
Én is így vagyok vele. Van mod a több fős csapatra, csak itt-ott problémás, hogy pár jelenet fixen 4 karakterre van scriptelve és akkor ott kicsit vacakolni kell, hogy mindenki tovább jusson. Talán majd implementálják, érdekes new game+ lehetne belőle.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ovisbig
tag
válasz parandroid #1632 üzenetére
Ha jól rémlik, annyit ígértek csak, hogy fizetős DLC nem lesz...
Nemtom hogy vagytok vele, de én szívesen fizetnék egy normál DLC-ért.
Volna egy kérdésem; adamantium fegyverek között van kétkezes kardhoz öntőforma? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz parandroid #1360 üzenetére
Mármint nem a karakter idegesített, nagyon jól játszott a színész, hanem a döntéseim nem voltak neki tetszőek, mivel Mass Effectes példával élve paragon módon játszom.
A 6p mod engem is mozgat, csak így is le vagyok maradva 3 másik játékkal is, hogy idén arra már nem kerül sor.
Gothmog: női karival csak Gale mozdult rám... Még csillagfényes estét is szervezett, de hát hiába, mikor ott van SH. Tök megváltozott az Act2 után a jó oldalon.
Astarion meg konkrétan kiröhögött, mikor felvetődött, hogy esetleg kekszelhetnénk. Valami olyat mondott, hogy én lennék az utolsó akivel... Na kb. ekkortájban repül a csapatból.
Karlach még érdekes lenne mert szuper cute, de csak ha nem lenne SH... Talán majd egy köv. végigjátszásban.
-
válasz parandroid #803 üzenetére
Act 3-ban sem a VGA-val lesz gond, hanem a procival. Ott óriásira nő a prociigénye, és még a csúcs CPU-kal is laggol.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz parandroid #425 üzenetére
Ne szégyeld a legkönnyebb fokozatra állítani a nehézséget. Azoknak találták ki, akik nem igazán tapasztaltak az ilyen játékokban.
-
kicsako
őstag
válasz parandroid #430 üzenetére
Szeptemberben jön PS-re ahogy már írták, Xboxra meg valószínűleg év végén/jövő év eleje. Ott elakadtak a Series S-re való optimalizációnál a multiplayer kapcsán.
-
myckey
veterán
Hogy adja a játékmenet? nem idegen nagyon? A körökre osztott meg csak csak adja, de a többit lehet nem mindig viselnem
De hát ugye Te sem manapság játszottál ilyennelKontrollerrel milyen a buli?
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
PhilBrick
őstag
válasz parandroid #430 üzenetére
Szeptemberben jon PS5-re.
-
Gothmog
senior tag
Alapból az egérgörgőt lenyomva ("középső egérgomb") is forgathatod a kamerát, míg a görgővel zoom ki és be.
Pervriadóhoz: két opció is fűződik hozzá a gameplay menüben, és teljesen kikapcsolható (a genitáliák és a "szexjelenetek" egyaránt).Engem nem zavarnak ezek, mégis kikapcsoltam őket, mert nem azért játszok cRPG-kel, hogy mondjuk egy githyanki ruhát felvéve kikandikáljon a C vagy D típusú himbilimbi. (Állítólag tényleg volt ilyen, amit a 2. hotfixben javítottak is. Szerencsére van olyan kiemelkedően jó a játék, hogy ugyan lehetett ezen röhögni - én is megtettem -, de nem erre fogunk emlékezni belőle.)
Endure. In enduring, grow strong.
-
PhilBrick
őstag
Termeszetesen modosithatod masik egergombra a kameramozgast.
Vagy hasznalhatod a billentyuzetet, ami lassaban forgat. Esetleg probald kontrollerrel, akkor direktben mozgathatod a karaktert.Klasszikus fantasy ez minden izeben. Ha a repulo hajo zavar, az kanon.
Melyik volt a komolyabb encounter? De mindegy is. Egyreszt a jatek valoban nem fogja a kezed egy percig sem, masreszt nem kell mindig mindenkit legyurni. Kidumalhatod magad, vagy menekulhetsz is.
A szakallas no, a vigilo, a heterokromia, a pocsetlen pasi is egy lehetoseg. Ezeket elfelejtetted emliteni.
Mar jo elore a szolok: a jatek rengeteg lehetoseget kinal majd neked.Nem KELL megdugnod a medvet. De lehet. -
myckey
veterán
válasz parandroid #346 üzenetére
Nekem terra, vagy tetra pont nem érdekel
Igen, mondjuk nekem nincs ilyen gondom....egy egy méretesebb game van, amivel foglalkozom.
Az egy tb, bőven elég most egy darabig[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz parandroid #342 üzenetére
Jah, mostanában Ha az ember bírja a tízenhuszonezres gameket, akkor egy terras SSD belefér, mert elég tűrhető az árazása.
Egyébként én is most vettem direkt játékra m2ssd-t...terrasat. Ott a Jedi második része ami 100+GB, aztán új VGA mellé kaptam ingyen Starfield Prémiumot....itt ez a BG , ez is érdekel....
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz parandroid #342 üzenetére
Na igen, akkor persze kicsit más ha közben 4k-s stremmel terheled pluszba a sávszélt. De azért előbb utóbb lecammog a játék és onnantól kezdve meg bódottá lesz.
A másik ilyen majd a Starfield lesz szept 6. tól, az is kér kb 120 GB -ot. Legalábbis én tuti 1. nap játszani szeretném. Igen, tudom, hogy a Premium vagy Digital Deluxe vásárlók kapnak egy 4-5 napos early accesst, ők játszhatják ha jól tudom szept. 1 -től de nekem nem ez nem ér meg plusz 20-30 dollárt, főleg most, hogy közben amúgy lakás felújításban vagyok.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz parandroid #334 üzenetére
125 inkább. Amúgy miért baj ez? Elképesztően brutális mennyiségű tartalom van benne. Pl. Gyakorlatilag az ÖSSZES npc voice acted. Ez már önmagában is brutális teljesítmény. Aztán nem beszélve a töménytelen mennyiségű cinematicról, ami benne van a játékban. Én kb 30-32 óránál járok és még mindig csak a felszint kapargattam meg. Mindennap várom, hogy még mélyebbre merüljek a játékban. Nagyon rég volt már ilyen játék, ami ennyire le tudott nyűgözni és elvarázsolni. És nem pont ez lenne az igazán minőségi játék legfontosabb ismérve? Szerintem de. Így innentől kezdve teljesen mindegy hány gigát foglal, felőlem 250 is lehetne, az sem érdekelne.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz parandroid #334 üzenetére
Nekem Steam-ről pc-re 123 GB volt.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
válasz parandroid #324 üzenetére
Akkor ajánlom a játékot, nem muszáj sietni benne, és tényleg nagyon jó.
-
gabranek
senior tag
Szerencsére ez nem olyan, hogy ha nem játszol akkor lemaradsz. Hétköznap nekem sem nagyon van időm játszani, max 1 óra (még mindig csak a 3 szinten vagyok), de egy percig sem bántam meg, hogy megvettem. Pedig nálam nagyobb skót nem nagyon van, piszkosul tud idegesíteni, ha potyára adtam ki pénzt valamiért. Megjelenés előtt úgy terveztem, hogy nem is veszem meg, hanem megvárok egy minimum 50%-os akciót, csak aztán annyi helyről jött a sok jó kritika róla, hogy bele mertem vágni.
田中れいな
-
kicsako
őstag
heti 4-6 órában szerintem nyugdíjas korodig el leszel vele, ha így nézzük, akkor mindenképp megéri az árát
-
PhilBrick
őstag
Jaa, akkor ez neked nagyon megéri!
Ha most megveszed, karácsonyig épp csak belelendülsz és tavaszra talán a végére érsz. (először) -
kicsako
őstag
válasz parandroid #317 üzenetére
Őszintén szólva én is a virágbolti verziót próbáltam 2 éve, de annyira beszippantott, hogy meg is vettem utána
Steamen érdemes kihasználni a refundot, és biztos nem lősz mellé. -
válasz parandroid #317 üzenetére
Ez nem egy action rpg, ha azokhoz vagy szokva, és nem akarod megtanulni a D&D-t, akkor felejtős. Bár szerintem Larian jó munkát végzett azzal, hogy tanulható a játék olyanoknak is, akik nem ismerik a rendszert, de a D&D nagyon bonyolult egy WoW vagy Diablo szerű játékhoz képest. Kell pl tervezni és gondolkodni harc közben (és előtt), ismerni kell a varázslatokat, képességeket (az ellenségét is), nem egyszer kell újratölteni állást, hogy máshogy próbáljuk meg legyőzni az ellenséget, mert nem feltétlen sikerül elsőre. Persze neki lehet állni a legkönnyebb fokozaton is, úgy nem tudom mennyire egyszerű egy kezdő D&D-snek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
- GIGABYTE 970A-UD3 REV1.2 TESZTELETLEN
- GIGABYTE GA-M52L-S3 TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest