- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz FlashBird #1296 üzenetére
Én Fallouton nőttem fel (meg heroes, meg master of orion, de ez a kettő más műfaj), nekem ez a körökre osztott módszer minden játékban teljesen megfelel. Utoljára a kings bounty 2 és a disciples liberation fordult meg a kezeim alatt, azok is hasonló struktúrával bírtak.
Ellenpélda a jagged alliance 3, annak csapatalapú körei vannak, de az is működőképes -
HUN_Sector
őstag
válasz FlashBird #1294 üzenetére
Enek a játékstílusnak egyszerűen nem való a real time. Nem véletlenül van benne a kezdeményezés értéke. Káosz lenne, ha real timeban próbálnád megoldani.
A dragon age az pl ilyen volt, megállítható és kiadtad a parancsokat. Sokkal felszínesebbnek érzem annak a harcait, mint egy körökre osztott rpg-t. -
Gothmog
senior tag
válasz FlashBird #1187 üzenetére
Azért végeztél ennyi idő alatt, mert valószínűleg a mellékküldetések zömét kihagytad, egy rakat dolgot észre sem vettél, fel sem fedeztél a térképeken, a szereplőkkel is feltehetően alig beszélgettél (és azokat is gyorsan végignyomkodtad), magyarán kb. végigrohantál a játékon.
Persze mindenki úgy játszik, ahogy jólesik neki, tehát ne fodg fel kritikaként, amit írtam. Nem annak szántam. (Persze dícséretként se, hogy milyen f@sza gyerek vagy, hogy ennyi idő alatt végig tudtad vinni )
Egyszerűen más a játékstílusunk. Én most "kiélvezem" a játékot, mint egy finom süteményt, lassan fogyasztom el. Tervezek majd második végigjátszást is, rögtön az első után, Dark Urge karakterrel (én nagyon-nagyon gonosz leszek, pont a fordítottja, mint a mostani főhősömmel). Ott már én is bizonyosan gyorsabb leszek, hiszen rengeteg mindent tudni fogok, illetve a mellőlem hulló karakterek miatt kevesebb lesz a személyes küldetések száma isEndure. In enduring, grow strong.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Könnyen. Pl. utána kell olvasni a build-eknek, a skillek működésének és a minimap a játékban totál használhatatlan.
Arra írnak 50 órát a neten, ha csak a main dolgokon szaladsz végig. Szóval kérdés, hogy mit hagytál ki. Nekem 75 óra volt eljutni az Act3-ba, de én nekem ez egy totál új játék volt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Mert minden lyukba belenézek, mindent megcsinálok amit lehet, mindent felfedezek, és még így is kihagytam a tartalom felét, mert sok esetben teljesen más dolgokat lehet választani, csinálni, ami teljesen megváltoztatja a történetet. Pl hozol olyan döntéseket, hogy bizonyos NPC-k már nem fognak létezni később, ezért nem lesznek hozzájuk köthető küldetések.
Egyébként mentés szerint nekem is kb 20 órával kevesebb lenne, de az nem pontos, mert nem látod benne azt például, ha pl visszatöltesz 1 órával korábbi állást, és inkább onnan folytatod.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
VikMorroHun
őstag
válasz FlashBird #851 üzenetére
Nekem csak 3-4 alkalommal kell nekifutni a harcoknak, különben pillanatok alatt szétkapják a csapatot. Végül is rá lehet fogni, hogy azért van, mert nem ismerem a D&D-t (és tényleg, eddig csak AD&D-t játszottam, azt is régen, meg a Champions of Krynn/Death Knights of Krynn játékokat vittem végig párszor).
De szerencsére van lehetőség szabályosan csalni.
A teleportáló pókoknál egy idő után rájöttem, hogy nem megidézi a kicsiket, hanem a tojásokból (pókpetéből?) kelti ki őket - azokat meg a csata előtt bújócskázva szét lehet lőni. Ha a pókhálón vannak a pókok, akkor ugye ki lehet égetni alóluk a hálót - zuhanás után 30+ sebzés a főpóknak. Más kérdés, hogy 15-20 HP környékén zsinórban lenyomta a karaktereimet. Viszont amikor egyszer véletlenül sikerült nyerni, megkaptam a játékosok 8,1%-ának járó Pest Control plecsnit. Alap, hogy az egyik karakterrel külön úton, lopakodva próbálok íjjal támadni, magaslatról - az első körben a meglepetés miatt nem tudnak cselekedni, jó esetben eggyel kevesebb lesz az ellenfél. Ha elhajítok egy gyógyitalt, a környéken levő karakterek mindegyike gyógyul, akikre ráfröccsen. Kivéve, ha olyan talajon állnak, ahol nem. Potion of Speedel is működik, de csak egy darabot találtam, úgyhogy még nem próbáltam ki. Előre tartok tőle, hogy mi lesz, ha kijövök a főnököktől a goblin táborban, mert indítottam egy próba csatát, és elég siralmas volt az eredmény (a Brynn nevű csajt sikerült lelőni, aztán hirtelen 3 karakterem is a földre került).
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FlashBird #851 üzenetére
Én a fighteremmel jártam így, odalépett mellé az a kis dureggar törpe vagy mi az underdarkban, valamit eltolt és csontok se maradtak az amúgy full hp-s, páncélozott Laz'ell-ből, még a képből is kirepült.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz FlashBird #594 üzenetére
Sok cinematic egy elég komoly történettel bíró játékban? Megdöbbentő. A Netflix is csak unalomból próbálta megsorozatosítani a witcher univerzumot.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
válasz FlashBird #507 üzenetére
A fő különbség az, hogy itt nincs egy nagy térkép, mint a BG1-ben, ahol utazhatnál össze vissza (az amúgy a BG2-ben is hiányzott nekem). Az nekem is hiányzik. Szerintem minden hibája ellenére még mindig a legjobbak között van, de kétségtelen, hogy a legjobbnak azért nem lehet nevezni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kolbi_30
őstag
válasz FlashBird #500 üzenetére
Szemely szerint, en amikor megjelent a bg1-2 kiegek, nwn kiegek mindet vegigtoltam, többször is, tobb fele keppen, de ez valószínű nem igy lesz. Az underdark rész se fogott meg mar amit látok belőle eddig.. BG1-2 ben a wizard 4HPval indult, es lehetett vele élvezhetően haladni.. itt meg nem feltetlenül..Van millió párbeszéd, ami nem baj, a fele folosleges. A rugdosas vicces azt hasznalom amugy, a dragon ridereket is szetvertem mar parszor, csak visszatoltom mindig az elottte levo mentest, tobb okbol. Ertekelheto targy nem nagyon van..kiveve az ott talalhato nyilpuska es kard..Meg a forgeban keszitheto armor es shield..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz FlashBird #498 üzenetére
En lvl 5 vagyok...de mar a faszom kivan vele. Meg act 1 naggyabol mar mindent megcsinaltam, adamantin forge meg hatra meg a mautain pass..Értelmezhető tárgyat meg nem találtam..ugy 1000 xp a lvl6. Amugy kiolvastam a necromanta konyvet, annak volt ertelme?(necromancer wizard)..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
válasz FlashBird #235 üzenetére
Ja, nekem sem tetszik nagyon az inventory management, bár persze még mindig sokkal jobb, mint azt eredeti BG játékokban. Azt viszont nem értem, hogy miért nincs automatikus rendezés benne, ami azonnal rendezné, amint valami bekerül az inventoryba, mivel már vagy 10 éve a legtöbb ilyen játék tartalmazza ezt a funkciót.
-
kicsako
őstag
válasz FlashBird #235 üzenetére
Inventory szét van szedve valamennyire, van külön táska a kajának, külön táska az alchemys cuccoknak, és külön a kulcsoknak is. Ezek automatikusan be is kerülnek az adott táskába, minden más pedig az inventoryba megy.
Aki esetleg nem találta meg a piros felkiáltójeles leírást az inventorynál:
Shift+klikkel és ctrl+klikk-el több itemet ki lehet jelölni, kb. mint a windows alap beállítás intézőben.Repülő mindflayer shipet nem itt találták ki, létező dolog a Lore-ban.
Swen(ügyv. igazg.) azt nyilatkozta, hogy nem készül semmi a BG3-hoz, már a következő projektjükön dolgoznak. Ők nem adtak nyílt magyarázatot miért lv12 a cap, de Redditen rengeteg poszt volt róla ahol leírták, hogy lv12 fölött már olyan szintű spellek vannak a DND-ben, amit nem lehetne rendesen balanceolni egy videójátékban.
-
gabranek
senior tag
válasz FlashBird #232 üzenetére
Én is nagyon féltem tőle, de inkább azért mert az utóbbi időben rendre befürödtem a "0 day"-kor megvásárolt teljes árú játékokkal (legutóbbi szívás a diablo 4 volt, és ugye az még elég friss emlék ). De aztán úgy voltam vele, hogy a DOS 1-2 -t imádtam és a mai napig elő szoktam venni, ezért adok egy esélyt a Lariannak. Szerencsére most sem csalódtam bennük, az első perctől beszippantott
Azért a goblin faluban a csűrre kiírhatták volna, hogy "Mentális egészségre káros tartalom!" 田中れいな
-
válasz FlashBird #232 üzenetére
Szerintem is inkább jobban hasonlít a DOS játékokra, de pár óra játék után nagyon megszerettem, és szerintem jobb is azoknál (imádom a D&D-t). És a story össze fog fonódni a régi BG játékok sztorijával, nem csak azért ez a neve, hogy jobban el tudják adni.
Amúgy eszement dolgokat lehet csinálni. Pl akár 50 ládát egymásra pakolhatsz, így fel tudsz jutni gyakorlatilag bárhova. Persze kell hozzá türelem, hogy annyi ládát összegyűjts és odacipeld, ahova kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
- GIGABYTE 970A-UD3 REV1.2 TESZTELETLEN
- GIGABYTE GA-M52L-S3 TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest