- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz Krisztianby #2089 üzenetére
bármikor válthatsz classt Withersnél, ezért ne kezdj újat
-
kicsako
őstag
-
kicsako
őstag
válasz Dr. Akula #2027 üzenetére
Pontosan Swen miatt lett olyan a BG3, amilyen... Ha egy másik CEO-t szeretnél akit csak a pénz érdekel, akkor lehet menni Dragons Dogmázni ahol még az új mentésért, a karakter szerkesztésért, fast travelért stb is pénzt kérnek el
Végre van egy értelmes cég aki a játékosok érdekeit nézi, ne rontsuk el
-
kicsako
őstag
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1858 üzenetére
Spoiler tag kérlek
-
kicsako
őstag
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1821 üzenetére
Nem veszik el, ott valami más lesz. nem töltöttél be véletlen régebbi mentést?
-
kicsako
őstag
Szia,
Sztoriban kb. semmit sem kell tudnod az első 2 részről, talán 2 karakter van ami visszatérő, de ennyi, teljesen új sztorit mesél el a játék új karakterekkel.Én a d&d 3.5e szabályainak az alapjaival voltam csak tisztában, szóval sok mindent újra kellett tanulnom nekem is(a játék az 5e szabályokra épül), de a játék rengeteg mindent elmagyaráz, mindenre is kitér. Ha valamit nem értesz akkor: https://bg3.wiki/ de itt a topicban is szívesen segítünk.
Hasonló játékok: Divinity: Original sin 1-2, Pillars of Eternity 1-2, Pathfinder, és még idevehetjük valamilyen szinten az X-com/Wasteland sorozatokat is, de az kicsit más stílus azért.
-
kicsako
őstag
Aki az explorer nehézséget választja, az egyáltalán nincs tisztában a harcrendszerrel, mikor mit kellene csinálnia stb. Nekik csak egy kis "mozi" a harc is, és gondolom nem akarták, hogy 0 tapasztalattal nekiálljanak multiclassolni és teljesen használhatatlanná tenni a karaktereiket.
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1364 üzenetére
Shadowheart: Dipelsz egyet a Wizard classba, felveszed a 17intes fejest, scrollokból kitanulod azt a 4 varázslatot amit szeretnél(fireball+haste ajánlott) és boom kész a legop-bb support karakter ami még a fél is kiírtja közben.
BTW ha a legkönnyebb módon tolod, akkor nincs is szükség multiclassra, csak erőből üsd végig az egészet. Azt a nehézséget nem azoknak találták ki akik harcolni is akarnak, hanem akiket csak a sztori érdekel, azért annyira könnyű ott minden.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Azért áradoznak, mert annyira jó lett
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1090 üzenetére
Druid lesz az a bárd
A bárdok zenélnek, nem változnak bagolymedvévé -
kicsako
őstag
válasz jano1102 #1070 üzenetére
Hányas szinten mentél oda?
Szintlépésnél rákattintottál a kis nyilacskára, hogy valóban megkapják a karakterek a szintlépést?
Milyen classok vannak a csapatodban? Adtál nekik új felszerelést amit összeszedtél az út folyamán?
Olyan páncélt/fegyvert használnak amihez van szakértelmük?
Próbáltad az íjászt/varázslót magaslati pontra helyezni hogy kapj bónuszt a támadásokra?
Próbálj meg egy ellenfelet focusolni. -
-
kicsako
őstag
válasz VikMorroHun #992 üzenetére
Kezdeményezést(Initiative) lehet növelni Featekkel, gearrel és Dexterity-vel is nő, így te támadhatsz előbb. Továbbá ha megtámadod az ellenfelet mielőtt észrevesznek, akkor meglepődnek(surprised) és 1 körig nem is támadnak.
Gyógyitalt(nem használom, szóval nem tudom pontosan) emlékeim szerint több NPC-nél is lehet venni, craftolgattam is hogy könnyebb legyen az inventorym de nem tudom mennyire volt elég alapanyagom.
Beléptem megnézni mennyi hp potim van Act 3 elején, ezekből talán 1-2t használtam combaton kívül amikor nem akartam long restelni, NPC-től egyet sem vettem, ezek a találtak/craftoltak.Néhány tipp még:
- Olyan fegyvert adj a karakterek kezébe, amihez van szakértelmük(Proficiency).
- jobbklikk - Examination, nézd meg mire van ellenállásuk, és mivel sebezhetőbbek.
- Távolsági karakterekkel(íjász, varázsló) igyekezz magaslati pontról támadni[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz VikMorroHun #988 üzenetére
A játék egyáltalán nem nehéz ha érted mi történik. Ez olyan mint az autós játék, ha a kanyarban nem fékezel, akkor kicsúszol a pályáról.
Redditen pl. láttam olyan posztot, ahol az OP nem tudta hogy a szintlépés nem automatikus, és rá kell kattintani...
Ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz, szerintem többen is szívesen segítünk.
-
kicsako
őstag
A hand crossbow az 1kezes, így kettőt is tudsz használni.
A rövid kard(short sword) szintén 1kezes, így mindkét kezedbe kerülhet 1-1.
Sneak attack ad bónusz sebzést, 2 opció van rá hogy használhasd:
- Előnnyel támadod az ellenfelet, amihez a legegyszerűbb CC-zni(stun, prone, sleep stb)
- Hátrányban van az ellenfeled, ehhez az is elég, ha egy társad mellette áll9-es rugó szinten a Sneak attack már 5d6 bónusz sebzést ad, ami azért elég broken Sneak attack működik közelharci és távolsági fegyverekkel is.
Viszont csak finesse fegyverekkel működik: Dagger(kés), Short sword(rövid kard), Scimitar(handzsár talán a megfelelő fordítása?!) és Rapier(tőr).Rugóként lv3-on ha a Thief subclasst választod, kapsz egy Bónusz akciót, amivel támadhatsz az offhandben lévő fegyverrel.
Multiclassolsz rangerbe, aminél a Ranger Knightot választva megkapod azonnal a Heavy Armor használatát. Lv2-n kapsz egy Harci stílus választási lehetőséget, ha teljesen távolsági szeretnél lenni akkor talán Archeryt érdemes választani, ha hibrid/közelharci akkor pedig a "two weapon fighting"ot- ami ad + sebzést az offhand támadásokra.
Ranger 3as szinten Gloom Stalkerré szakosodsz, amivel kapsz a harcok elején +1 támadást ami ráadásul 1d8 bónusz sebzést is kap.
Ranger 4en rakhatsz Dexterity-re, vagy ha van 2db rapiered, akkor featek közül a Dual Wieldert, ezzel a Rapiert is tudod dual wieldben használni. Rövid kard: 1d6 vs Rapier: 1d8 sebzés.
Ranger 5ös szinten kapsz +1 támadási lehetőséget.Előző kommentben lehet rosszul írtam, a Ranger 3-as képesség nem ugrik be fejből, hogy offhandel is sebez-e.
2 akció+2 bónusz akció, az összesen 4 támadás, és a harcok első körében a bónusz támadás is használható.Biztos van jobb build egyébként, ezt magamtól raktam össze amikor nézegettem melyik class mit tud.
Itt érdemes nézelődni, rengeteg minden le van írva.[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Rugók pedig elég erősek szerintem, főleg ha hibridre építed dual hand crossbow+2 short sword-el. Sneak attackhez elég ha egy társ az ellenfél mellett áll, első körben összesen 6x tudsz lőni, utána minden körben 4et. Közelharc esetén is elég erős tud lenni ha nem tudsz magaslati pontra menni, és Rangerrel ötvözve még Heavy armort is hordhatsz vele.
Egyébként egy tipp: Zárakat/ládákat (általában) szét is lehet ütni, egyedül a trap disarm ami miatt jó egy Dex-es.
@CPT.Pirk:
ASTARION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
-
kicsako
őstag
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Gale sztorija egyébként elég érdekes, és ha ő van a teamben akkor akár már Act 2-ben
befejezhetitek a játékot -
kicsako
őstag
válasz Fitzgerald #914 üzenetére
Sokra nem emlékszem a fightból, valószínűleg overlevelled vagyok és egyezerűen tényleg túl easy az összes fight már, de Zrellt emlékeim szerint Stunlockoltam a monkommal, 2. körben meghalt, utána a bal oldalt lévő 3rangedre ment 2-3 fireball amivel megpusztultak, közben a középen stackelő enemyket is aoe-ztam Cleric Spirit Guardiannal meg továbbra is fireballok. Emeletre summonoltam egy spirit fegyvert a clericcel még az elején, az megoldotta a fentieket, meg a random NPC-k is lőttek fel párszor. poti/scrollok és visszatöltés nélkül meglett szerencsére. Team: MC Monk, Shadowheart War Cleric, Gale Wizard, Astarion Thief/gloom stalker [ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz janos666 #879 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy szerencséje van kik vannak ott és milyen cuccokkal?
Nálam egyébként elsőre halt, majd rosszat craftoltam le mert nem értettem hogy működik, és tölthettem vissza Szerencsére másodjára is elsőre halt Bár én szerintem viszonylag későn mehettem oda, talán már lv6-7 körül voltam
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Ő egy Aasimar, ha jól rémlik talán mondja is amikor kiszabadítod. https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Aasimar Edit:
Wikiről: As it turns out the Nightsong's true Identity is revealed to actually be that of a female aasimar by the name of Dame Aylin. [ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Capricornus #861 üzenetére
Épp ezt néztem én is A többi jónak tűnik.
-
kicsako
őstag
válasz CPT.Pirk #842 üzenetére
Discord és redditen is elég sok panasz volt hogy a Tactician nehézségen is alig kell long restelniük az embereknek.
Valószínűleg annak nehéz, aki nem érti a játék működését, ezért is írtam hogy kérdezzetek nyugodtan
Az égő kard egyébként nem annyira OP mint gondolják az emberek, egy sima kard ami örökre dipelve van tűzbe, ezt te is meg tudod csinálni bármilyen karddal. Egy +1es kard már erősebb is nála dipelve.
Egyébként act1-ben megszerezhető az egyik legerősebb fegyver:
Gith Patrolnál Kithrak Voss-t command-drop weapon vagy láthatatlansággal pick-pocketelni. Van nála egy 2d6+3as 2kezes kard ami gatyásjenkiként további 1d6 psy sebzést okoz+mindenre is kapsz mentő bónuszt, Psy-ra resistet, és immunet charmra [ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Komolyan érdekelne, hogy nálatok hogyan folyik egy harc ha ennyire trükközgetni kell egy sima fightban is miközben az emberek panaszkodnak hogy Tacticianon is túl könnyű a játék.
Act3 elején tartok, de Fightot még csak akkor töltöttem vissza amikor próbáltam különböző végkimenetelt elérni
(pl. Cursed landnél amikor az egyik tagot megfertőzi az átok, és utólag beugrott hogy mi lenne ha csak non-lethallal ölném meg, de ugyanúgy meghalt Ha valamit nem értetek esetleg, nyugodtan kérdezzetek, vannak itt jópáran szerintem akik 100+ óránál tartanak
-
kicsako
őstag
Kezdjetek monkot, iszonyat broken Az elején gyengének tűnt, aztán most már lv10en mindent is elpusztít. Nem néztem hozzá min-maxolós buildet, teljesen magamtól játszom talált itemekből, de egyszerűen mindent elpusztít. 60-70 dmg-ket lehet vele osztani egy körben ha szerencséd van, és még CC-zni(stun, prone, stagger) is tud.
Balthazar Fightot 3 körből nyertem Kendricket minden phaseben 2 körből öltem, még a nagy csonti verziót is. -
kicsako
őstag
válasz Kolbi_30 #784 üzenetére
Mekkora AC-je van a karaktereidnek? Magenek ha olyan fajjal vagy ami tud pajzsot használni, az +2AC, Dexből még legalább +2AC-d kell hogy legyen, és akkor még a Mage Armor +3. Ezzel van 17 AC-d, Act3ig szerintem bőven elég hogy túléld a dolgokat.
Korábban írta valaki hogy nincs értelme interakcióval elintézni egy harcot, találtam egy videót ahol tesztelték és 5ből 4x ugyanannyi xp-t kapsz ha kibeszéled magad a harcból, mintha megölöd őket.
https://www.youtube.com/watch?v=oPTzx-M-_mo -
kicsako
őstag
válasz GeneraL_XTX #774 üzenetére
Wizardba 1et dipelsz Caster karakterrel(Cleric, Druid, Warlock Sorci, talán bard?), felveszed a 17intes fejest, és 4 spellt szabadon meg tudsz tanulni Scrollokból. Nálam így van Clericcel Fireball, Lighning bolt, Summon Elemental és a 4.re nem emlékszem
Egyébként Withers bünti nélkül pickpocketelhető, szóval végtelenszer tudtok respecelni.
[ Szerkesztve ]
-
-
kicsako
őstag
Lényeges fixek:
- Karlach végre lehajol ha Dwarf Gnom stb karaktert csókol meg
- A forge-ban most már elvileg le tudod craftolni a 2. itemet ha elhagytad a területet az első craftolás után
- Explore fokozaton +50% bonus hp helyett már +100% bonus hp-t kap a játékos.
- Launcher most már megjegyzi hogy DX11 vagy Vulcanban indítottad, bár ezzel nálam eddig sem volt gond.
- Fixelték a memory leaket mentésnél/betöltésnél[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz VikMorroHun #726 üzenetére
A táborodban megtalálod az összes felfogadható társat akivel már beszéltél, ott tudod kitenni és betenni őket a csapatodba.
-
kicsako
őstag
válasz VikMorroHun #703 üzenetére
Melyik karakter tűnt el, és mi volt az előzménye? Változik a világ, egyes történések után "eltűnnek" npc-k ahogy halad a sztori stb.
Verziószámot szerintem minden játéknál elkérnek, ez alapján tudják beazonosítani, hogy esetleg javították-e már a hibát csak te régi patchen játszol.
Első részre kitérve:
Owlbeart megölik a barlangban ha meglátogatod de nem teszel semmit Druid falu is le tud zárni a rituálé miatt ha kb. 10 long rest alatt nem teszel semmit Halsin is ki tud szabadulni magától ha csak 2 bosst ölsz meg a 3ból, vagy ha megtámadod a druidákat Lángoló faluban meghalnak a sebesültek ha nem szabadítod ki őket X időn belül. Hárpiák által lure-olt tiefling kölyök is meg tud halni ha nem segítesz neki időben. Origin karakterek is feltűnnek később/más helyeken ha nem beszélsz velük
És még rengeteg ilyen lehetőség van, ami miatt eltűnt egy NPC-d.[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz janos666 #689 üzenetére
- Critical failure után átváltom az aktív karaktert -> Újra lenyomja a narrátor ugyan azt a szöveget még egyszer.
Karaktert váltasz, annak a karakternek új dolog az amire épp rányomtál.* Ízlés kérdése, de ha még a narrátor is beszél, akkor a player character is beszélhetne.
Azokban az RPG-kben ahol készíthetsz saját karaktert, elég gyakori hogy nem adnak hangot a karakternek, hogy te magad tudd elképzelni milyen hangnemben mondja a karaktered a dolgokat stb.- Beszélek egy új nem-partitag karakterrel, elküldi az aktív karaktert az anyjába és kivesz valami dobozkát a fészkéből, majd arrébb sétál. -> Odamegyek hozzá a másik karaktert aktiválva: totál resetel, újra a földön matatva kezdi mondani ugyan azt a dumát, majd a végén megint kiveszi ugyan azt a dobozkát a fészkéből
Valószínűleg skipelgetted a beszélgetést, és azt mondtad neki hogy külön utakon akartok járni, de egyébként nem is rémlik hogy el lehetne küldeni őt az elején már csak a sztori miatt is Valószínűleg tört verziós bug, mert az elejét legalább 50x végigtoltam és 1x sem történt ilyen.Kint van a verziószám, mint ha még mindig Early Access lenne.
Mint már írták kb. az első héten fixálva lett, vedd meg a játékotA kamera egyáltalán nem követi a karaktereket (se "hátulnézetben", se felülnézetben), akkor sem ha már kisétáltak a képből.
Miért követné? Azt nézed épp a kamerával amit szeretnél. Ez nem egy Diablo.Ízlés kérdése, de engem kicsit zavar, hogy nem lehet WASD-al is sétálni, mikor nem turn-based módban van (persze úgy, hogy követne a kamera).
Van hozzá mod ha nagyon szeretnéd. Vagy játszd kontrollerrel, ott úgy működik.Van hasonlóan szép, vagy kicsit szebb RPG játék még 2014-ből DX11.1-el, ami 4k-ban hasonló fps-t tol ki, de ez már ugye Vulkan-t használ.
Szebb RPG-k? Itt konkrétan MINDEN ITEMNEK saját modellje van. Ha belezoomolsz a dolgokra látod mennyire részletesek. Frissítettél drivert mostanában? Lehet az lesz a probléma. -
kicsako
őstag
Még egy kis érdekesség, nem tudom tudtátok-e, de néhány faj kap + képességeket szintlépéssel.
Pl.
Half-Drow-elf: Dancing Lights, Faerie Fire, és Darkness spelleket kapja 1-3-5ös szinten.
Duergar Dwarf: Enlarge + Invisibility-t kapja 3-5ös szinten. -
kicsako
őstag
Használjátok a spoiler taget kérlek
Tutorial map tüzes kardhoz egy tipp:
A hajón lehet váltogatni a prepared spelleket, Shadowhearttal ki kell rakni a Command nevű spellt, amivel eldobatod a kardot, majd felveszed. -
kicsako
őstag
válasz Fitzgerald #587 üzenetére
Egyetértek, 80+ óránál tartok, na meg kb. 140 óra EA-ben. Nyelvvizsgám sincs, de szerintem a szöveg 95%-át megértem. Ismerősök ugyanezt mondták.
-
kicsako
őstag
válasz hitvanyalak #569 üzenetére
ment pm
-
kicsako
őstag
válasz hitvanyalak #566 üzenetére
Magához a világhoz mindegy melyik verziót olvasod, csak a harcrendszer/abilityk stb különbség van a verziók között(ha jól tudom)
-
kicsako
őstag
Kiadták újra a hotfixet, már tölthető.
-
kicsako
őstag
válasz RobberBaron #543 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor csak úgy működik ha azonnal legyártod mind a 2-t. Ha viszont elmész onnan, majd visszamész újra craftolni, akkor már nem működik.
Kiadták tegnap este a hotfixet, majd gyorsan törölték is mert új hibákat okozott Aki leszedte, és készült új mentése, az nem tudja folytatni amíg újra ki nem adják a hotfixet. Régi mentéssel ugyanúgy működik.
Link a hotfixhez
Ahogy nézem sok lényeges fix nem jött, de mint nyilatkozták is, ezután érkezik majd egy patch ami 1000+ hibát fog javítani.[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz RobberBaron #539 üzenetére
Nalam is ez volt, discordon azt írták ismert bug, egyelőre nincs fix. Valószínűleg a következő hotfixben javítják.
-
kicsako
őstag
-
kicsako
őstag
válasz r6man123 #531 üzenetére
Szia,
Nem kell barátaidnak custom karaktert kreálniuk hozzád, az Origin karaktereket is rerollolhatod, ha pedig azért szeretnél customot, hogy ignorálhasd a sztorijukat, akkor tudsz felfogadni zsoldosokat már a játék elején akiknek nincs történetük, és teljesen testreszabhatod őket.
Nincs szükség min-maxolásra, teljesen tökéletes custom partyra vagy bármi hasonlóra. Játszd ahogy neked kedved tartja. Az egyetlen irányelv amit érdemes követni, hogy legyen egy tankosabb karakter akit előre küldhetsz, 1 support, 2 sebzős karakter. De ez sem kötelező, akár 4 dps karakterrel is végigjátszható gond nélkül a játék, de kezdőként talán egyszerűbb lesz úgy.
Nálam jelenleg:
Tank/support: Heavy Armoros pajzsos cleric Shadowheart
DPS: Saját karakterem Monk, Astarion Ranger/Rugó, Gale Wizard -
kicsako
őstag
2 hete jelent meg, szerintem legalább még fél, de jobb esetben egy évig nem fogod megkapni olcsóbban. Érdemes beruházni, nagyon jól sikerült a játék.
Ahogy haladsz, szerintem egyre könnyebbek a harcok. Én úgy vettem észre, hogy jobban erősödik a csapatom mint az ellenfelek, DC-n is panaszkodtak erre mások.
-
kicsako
őstag
Hivatalosan is dolgoznak azon, hogy tudj változtatni a karaktered kinézetén utólag
-
kicsako
őstag
válasz Kolbi_30 #504 üzenetére
Gatyásjenkiket megölted a hídnál? Utána ha tovább mész azon az úton, akkor ott lesz egy teljes táboruk. Van ott még útközben egy elég jó harc, egy NPC akinél rengeteg jó monk tárgyat lehet venni stb. Nálam a monkomon kb. minden item olyan, ami boostolja valamilyen szinten(+dex, unarmed atk, mobilitás), Clericem úgyszintén elég szép heavy armorban legendary fegyverrel, menő pajzs stb, Rugón is ott figyek a super rare fegyver meg itemek, Wizardomon is gigagear, cantripek majdnem annyit sebeznek mint egy lv2es spell.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Alchemyt pedig az első megszerzett alapanyag után feldobja, hogy hol találod a menüben.
Feljebb már írták, casterekkel/íjászokkal próbálj magaslati pontról támadni. jobb gomb, exmaniation, vagy valami ilyesmivel meg tudod nézni, hogy az ellenfélnek mire van resistje, mekkora az armora, milyen statjai vannak. pl. Nagy wisdomos ellenfélre felesleges wisdom save-s spelleket dobálni.
Pihenőket nyomd nyugodtan, redditen volt egy poszt ami szerint ha sokat pihensz, kevesebb bug jöhet elő a játékban, bár nem tudom ezt mire alapozták.
-
kicsako
őstag
A kis nyíl azt jelöli, hogy tudj róla lenne ott még más is csak nem fér ki.
Alul tudsz váltogatni a barok között, akár teljesen Custom bart is létrehozhatsz ahova azt rakod be amit szeretnél. Ha csak az itemek érdekelnek, annak is van külön barja.Nálam közepes fokozaton az összes harc iszonyat könnyű, bár szerintem kicsit overleveled is vagyok. A spelleket a táborodban bármikor rendezheted, pihenni sem kell hozzá.
-
kicsako
őstag
válasz AsakuraDave #467 üzenetére
Bármikor mehetsz táborozni, arra már nem emlékszem van-e tutorial része.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest