- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
csabaspecial #87672 üzenetére
A monitorodnak kb 10 másodpercen belül ki kellene kapcsolnia, ha nem kap jelet. Ha erre nem képes, akkor kuka.
-
varmi2
nagyúr
válasz
csabaspecial #83171 üzenetére
Ha nem tapasztalsz hibát a jelenlegi bios-al, akkor ne eröltesd. Tönkre teheted a vga-t.
-
varmi2
nagyúr
válasz
csabaspecial #83169 üzenetére
Mit kell segíteni?
-
Zlin50
senior tag
válasz
csabaspecial #79985 üzenetére
Szia!
Próbáld meg a memóriákat kivenni , az érintkezőket finoman megdörzsölni , ugyanezt a slotban is, aztán visszarakni. (célszerű feszültségmentesíteni az alaplapot)
-
TechRobot
aktív tag
válasz
csabaspecial #80012 üzenetére
hátlap
-
Csupingo
veterán
válasz
csabaspecial #80012 üzenetére
Vga bracket, (hátlap).
-
pecccccccca
őstag
válasz
csabaspecial #80006 üzenetére
Értelek. Én tényleg nem rosszindulatúan írtam amit írtam.
Őszintén sajnálom, ha úgy jött le. -
pecccccccca
őstag
válasz
csabaspecial #80002 üzenetére
Na hát. Nem kioktatni akartalak. Nem ismerlek. A kérdéseidből nekem az jött le, hogy nem annyira értesz hozzá. Bocsánatot kérek, hogy 2-3 hozzászólásból nem tudtam pontosan belőni, hogy profi vagy.
Egy normális és szerintem reális választ írtam a diskurzusból levont következtetéseimből kiindulva.
Én kérek elnézést. 🙄
Viszont még mindig tartom az állításom miszerint inkább vegyél egy Sandy vagy Ivy procis kompakt gépet, mert azt talán jól látom, hogy annak a teljesítménye bőven elegendő lesz számodra. -
pecccccccca
őstag
válasz
csabaspecial #79995 üzenetére
Nézd. Ahogy jasso írta ennek így tényleg nem sok értelme van.
Ha van az ismeretségi körödbe olyan ember aki ért hozzá akkor kérd meg, hogy segítsen, mert ez már nem egyszerűen fórum téma így, hogy nem sok affinitásod van hozzá. Ami persze nem gond csak senki nem fog tudni neked segíteni így. Bármi lehet a géppel és csak vaktában lövöldöznénk. Sok figyelmet és energiát vinne el és nagyon valószínű, hogy nem jutnál vele dűlőre. A problémádra egy hozzáértő személyesen könnyebben találna megoldást. Illetve nem akarok a zsebedben turkálni, de talán jobb lenne, ha egy használt kompakt gépre befektetnél. 25-30 ezer forintért lehet kapni használható gépeket. Szerintem jobban járnál azzal. Erre az őskövületre úgy gondolom időt pazarolni sincs értelme nemhogy rákölteni, ha úgy van. -
törölt tag
válasz
csabaspecial #79987 üzenetére
ez egy olyan dolog amire kismillió válasz lehet és felesleges itt barkópázni. ha mindenképp felakarod támasztani a gépet akkor:
a) keresel valakit aki ért hozzá és megcsináltatod vele 1-2 ezer forintért
b) youtube és utánanézel hogy kell debugolni hogy mi a gond
de amúgy a régi giga lapok kb tankönyvi példái az elektronikai hulladéknak, nem lennék meglepődve ha a lap adta volna meg magát.amikor bekapcsolod, van sipolás? eljut postig? vagy csak áramot kap felpörögnek a ventik és kész semmi életjel?
-
pecccccccca
őstag
válasz
Köszi.
Első körben vga-ra gyanakodnék. Főleg, ha ősrégi. Próbáld meg alaplapra kötni a monitort. Ha úgy van kép akkor vga. Ha úgy sincs akkor menni kell tovább. Vga kábel-monitor.
Viszont a gép attól függetlenül, hogy bekapcsol ugyan azokat a dolgokat csinálja mint előtte? Tehát a hdd pörög ventik mennek, hangjai ugyan azok? Azért kérdezem, mert bekapcsolhat a gép akkor is, ha pl más a hiba csak mondjuk nem pörög fel a hdd. Szóval akár más hibája is lehet mint vga vagy monitor vagy ilyenek. -
Viktor77
titán
válasz
Lehet halott a kártya. Alaplapi vga-val ki tudjátok próbálni? Biosban sincs kép?
-
pecccccccca
őstag
válasz
csabaspecial #79985 üzenetére
Szia.
Ennyi infó mellett amit megadtál, a válasz bármi…
De, hogy találgassak is egy picit, videó kártya, monitor, monitor kábel, alaplapi integrált vga, csatlakozó forrasztás repedése, esetleg még a bolygók együtt állása, vagy a tegnapi telihold. -
C4mp3r
addikt
válasz
csabaspecial #79427 üzenetére
van egy 7950 gx2-m ugyanezt csinalja, amig fel nem megy a driver mukodik, ha felrakom valamelyiket eldobja magat,
fekete kepernyo es 100% on porog a hutes. szerintem sajnos ez ennyi volt. -
Viktor77
titán
válasz
csabaspecial #79425 üzenetére
Driver nélkül megy a kártya?
Sajnos nagyon jellemző kártyahalál, hogy driverrel nem megy.
De természetesen próba másik driver, másik kártya ebben a gépben, ez a kártya másik gépben. -
DacMalac
tag
válasz
csabaspecial #79303 üzenetére
-
Csupingo
veterán
válasz
csabaspecial #79292 üzenetére
Esetleg próbáld ki h.264-es bővítménnyel, van több böngészőhöz is.
-
Csupingo
veterán
válasz
csabaspecial #77859 üzenetére
Memóriákat megnézni: kivenni, visszatenni. Bios reset. Talán valamelyik segít.
-
a347
aktív tag
válasz
csabaspecial #76477 üzenetére
Mit jelent a felesleges nálad?
-
varmi2
nagyúr
válasz
csabaspecial #76090 üzenetére
Biost nem kell frissíteni, ez nem alaplap. Pasztázni meg akkor, ha már jóval magasabbak a hőfokok, mint eredetileg voltak.
-
madmaxxx
senior tag
válasz
csabaspecial #73960 üzenetére
Őszintén megmondva hallani jót és rosszat is. A gyári referencia hűtés alatt a 2 GPU elég jól tud melegedni, mint anno az nVidia G80-as kazánok tették. Teljesítménye jónak mondható, ezért normál beállításokkal a mai játékokkal is elboldogul. Áramfelvétele szintén magas, 294W a TDP-je magas terhelésnél. Jól szellőző, mondhatni "huzatos" gépház ajánlott neki. Kicsit bővebben a számadatok és egyéb tulajdonságok itt vannak.
-
Csupingo
veterán
válasz
csabaspecial #73960 üzenetére
Van topikja is. Már nem túl aktív, de a múltbéli tapasztalatokról lehet olvasni.
Ha hinni lehet a táblázatoknak, akkor nyers erőben nem is rossz. A gtx 760, gtx 950, rx 460, gtx 1050 környékén lehet.
-
madmaxxx
senior tag
válasz
csabaspecial #73958 üzenetére
Talán nem működik rendesen?
-
Viktor77
titán
válasz
csabaspecial #69706 üzenetére
Van vele problémád? Ha a válasz nincs, akkor nem kell hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest