Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Blue meth #91396 üzenetére
Ilyenkor a windows-ban aktívvá teszed a tv kimenetet is (pl. win+p kombinációval), aztán ha már nem filmezel ugyanígy leválasztod? Ha több kimenet van a kártyán, akkor meg lehet próbálni másik felállásban is, hátha akkor nem szórakozik. Esetleg alaplapi bios frissítés, ha van újabb...
-
Csupingo
veterán
válasz
Blue meth #91153 üzenetére
Ha van dvi, kipróbálnám azzal, ha az is megfelel az elvárásoknak. Ha még mindig gondok vannak próbálnám cseretáppal, ha úgy is problémás akkor marad a vga, mint leggyanúsabb elem.
Esetleg kezdésnek ki lehet venni a vga-t, memóriákat aztán visszatenni. Ha ezek nincsenek tökéletesen a helyükön, okozhatnak hasonló furcsaságokat. -
Csupingo
veterán
válasz
Blue meth #91140 üzenetére
Tápegység nem öreg már? Persze a vga se fiatal, az is kezdhet betegeskedni. Volt ilyen gondja az nvidia-nak régebben, de a 660-at nem említik. Nálad szerintem más lesz. Lehet próbálgatni úgy is, hogy a windowsban kikapcsolod a gyors rendszerindítást. Dvi nincs a monitoron és a vga-n? Az kevésbé szokott problémázni.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Blue meth #36103 üzenetére
a garancia ügyintézésük akiket ismerek és náluk voltak szerintük nagyon körülményes és nem nagyon szeretik minnél elöbb befejezni... Nekem a vga-m 32 napot csücsült ott és semmi válasz, pénteken kértem csere kártyát , a többit irtam, hétfőn beviszem az egész gépem , hogy a szarjuk ami tönkrevágta a lapom olddják meg hogy menjen
. 0% ennyit adok ennek... Remélem legalább a vga pénzem visszakapom.
-
ceripapa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest