- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fbeni91 #46173 üzenetére
Az a baj, hogy ezt az 55°C-ot játéknál mindenképp túllépi, minden másra pedig elég lenne az integrált is amit eddig használtam, szóval ez elég kapufa
Esetleg leviszem a GPU órajelét kicsit, hátha számít valamit.
Komolyan kérdezem egyébként, létezik még olyan videokártya, ami sok-sok éven át működőképes marad, nem kezd el csíkozni, nem kell kisütni majd kikukázni? Nem 3 évre terveznék vásárolni, inkább 5-10. Valami 20-30 ezres kártyára gondoltam, R7 250-260 magasságában, de csak ha ez elromlik és ha lesz rá keret. Az nem baj, hogy ezek 128 bitesek? Régen mindig azt néztem, hogy 256 bites legyen a memóriabusz.
Igazából nem is lenne nagy baj, ha maradna ez, mert ezt még (tudtommal) kihajtja a G530-asom, ha meg vennék valami bikább kártyát előbb utóbb procit akarnék cserélni. -
Sanki
addikt
-
csontraket
tag
válasz
fbeni91 #44546 üzenetére
hát akkor a vga nem kap áramot rendesen! attól hogy 1250w-os a tápod lehet még rossz. Először próbálkozz kábelcserével/mozgasd meg a kábeleket ellenőrizd le hogy jól van-e bedugva mind a vga felöl mind a táp felöl(ha moduláris a táp) Ha ez sem segít akkor próbáld meg egy másik táppal!
-
d3lete
aktív tag
válasz
fbeni91 #27144 üzenetére
Kondi pl lehet hirtelen fagyás. Feszstab lehet drasztikus sebességcsökkenés(melegedésre) Ha ez leég semmit nem tudsz tenni. Gpu artifactolhat vagy nincs pl piros szín vagy kék vagy zöld.Nem ad képet. Memóri csíkozhat kockázhat gömbözhet. vagy Nem ad képet.
De ez mind csak ilyen sufni feltételezés.
-
Rivaul
addikt
válasz
fbeni91 #27146 üzenetére
Engem nem zavar, ezért van ez a topik csak érdekesen jön ki s ez ébresztette fel a "kíváncsiságom". A pontos választ én is várom. Általába a kártya halálához vezető problémák diagnosztizálásából 1 is elég s jöhet a gari+szervíz tanács. Kb ennyi a dolgunk, boncolva még én se tudnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest