- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
dvd_R+ #40285 üzenetére
Ez alapján 9,5-ös kell hozzá.
Nem olyan könnyű ebből kiszedni az optikai meghajtót. A billentyűzetet is ki kell szedni előtte.
-
zsolti75
senior tag
válasz
dvd_R+ #38893 üzenetére
Nem ismerem a gépedet. De ha kijelzőt cserélsz ki kell venni az aksit, vagy legalább is a kábelét lecsatlakoztatni. Amire én gondoltam, hogy plusszban a CMOS elemet is húzd le, várj egy percet, és utána vissza minden. Persze az aksi csatlakoztatása az utolsó a bekapcsolás előtt.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
dvd_R+ #38130 üzenetére
Annyiért jó, de ajándéknak nem venném, mert szeret megszorulni a zsanér, ami cseszteti a sarki billentyűk érzékelését, és elkezd tátogni a kasztni.
Ismerőst bepalizták vele, volt egy garis gépcsere a fentiek miatt, de a cserélt gép is bő fél év után ugyanazt a hibát kezdte produkálni. -
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
dvd_R+ #29500 üzenetére
Szia
Ennek a típusnak az a baja hogy a zsanérok egy idő után be állnak és ez történik neked azt kellene megnézni hogy a gép aljából ki törtek e a csavarfészkek ha nem akkor egy komplett lcd burkolat kell 2 db zsanérral,,,,ui jobban jársz ha veszel egy komplett lcd t zsanérral kb 5e ft (legalább is én annyiért szoktam adni , vatera vagy itt az aprón
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
dvd_R+ #27905 üzenetére
Gondolom, a képen lévő kártya sem eredetileg volt benne.
HP-éknál van whitelist, olyan kártyával próbálkozz, amelyikkel szerelték gyárilag is a 6930p-t ÉS HP notiból kiszedett alkatrész. Pl. Intel 5100AGN és 5300AGN, de amúgy itt vannak felsorolva.
-
válasz
dvd_R+ #24475 üzenetére
Itt vagyok!
1, nézd meg, hogy a töltő DUGÓ közepéből ne legyen kitörve a kis tüske. Nem ezen, jön az áram, hanem a gép a töltő azonosításéra használja, tehát EZT NE méregesd semmivel!!
2, ha megvan akkor húzd ki a töltőt a gépből és a töltőből a mikiegeres tápkábelt és várj 3-4 percet. Utána NAGYON LASSAN dugd vissza a dugót és hallgasd. Ha hallasz egy halk sercenő vagy pukkanó hangot, akkor a tápod primer köre jó. A kimenetét viszont elég cinkes gyakorlat nélkül megmérni, mert NAGYON KELL VIGYÁZNI arra, hogy amikor méred a mérőcsúcs csak a táp belső palástjához érjen hozzá a kis kommunikációs tüskéhez NE!
3, ha a tápod kimeneti feszültsége is jó, de ennek ellenére nem jelzi a gép a csatlakoztatott tápegységet, akkor a géppel lesz a baj. Ha nincsen elektrotechnikai tapasztalatod, akkor szakember tudja csak megmondani, hogy mi a baja. -
ati012
őstag
Mindenesetre ott kopogtass, ahová a garanciád szól
-
Dell XPS
veterán
Hát úgy elég nehéz a hiba lokalizálása... Lehet BGA-ás természetesen (sztem az is), de szerencséd csak akkor lehet, ha szerzel egy adaptert.
(#7923) tomek017: Nem tudom, csak elmerültünk irgalmatlan mélységekbe a boot során, majd kaptam a választ, hogy egy másik eszközzel semmi gond..
(#7924) : otps Szia! Szintén oda kellene írnod!
-
Impressa
őstag
Egyelőre nem találtam hozzám más típust. Itt egy használtan ha érdekel.
-
TriX2010
tag
Nem jó se a parfüm, se a pálesz.. (azt inni kell, nem pazarolni...) Mindkettőben az alkoholon kívül olyan anyagok vannak, amik csak rontanak a helyzeten... Tiszta alkohol, vagy más oldóanyag kell... Lehet sebbenzin, hígító (NEM nitro) vagy ilyesmi...
És a tisztítási folyamatot 2-3szor megismételni, mivel első alkalomnál a lencsén lévő koszt - ha van és olyan.. - feloldja az oldószer, szétkenődik, majd az oldószer elpárolgása után ugyanúgy ottmarad...
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Ad az író valami életjelet?
Megpörgeti a lemezt,bekapcsoláskor ad valami hangot,megmozgatja a fejet?
Más lemezekkel próbáltad?
Van amelyik finnyás,nem minden lemezt emészt meg.
Próbáld meg alkohollal nedvesített gyufaszálra tekert vattával NAGYON ÓVATOSA megtörölni a lencsét.
Ha nem segít,valszeg csere lesz.
Nekem bejött..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged