-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
ati012 #10820 üzenetére
Igen valami tablet "genyó", de semmi típusjelzés nincs rajta. Osztrákban lévő étteremben dolgozó rokonaim kapták és megkértek hogy a német nyelvű win7 helyett dobjak rá egy magyar xp-t.
Amit tudok róla azt fentebb leírtam, ill. raktam fel néhány fotót ide: (remélhetőleg ez már betöltődik): -
TheProb
veterán
válasz
ati012 #10763 üzenetére
Igen, előző gépemhez is innen rendeltem 2x, azokkal nem volt gond. Igaz, hogy nem pont ugyan ilyet és más felhasználótól. Arra nem jöttem még rá, hogy mi alapján dobja el a magát, bár eddig úgy néz ki hogy ha terhelés alatt van, pl játék fut vagy töltök le nagyobb állományt a vinyóra. restart után rögtön látja megint
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
ati012 #10741 üzenetére
Hát mivel lejárt róla a gari, gondoltam újrapasztázom megelőzve a korábbi túlmelegedéses bajt, ami miatt alaplapot cseréltek benne. Arctic Cooling MX-4-est vettem hozzá, CPU-t szépen letisztítottam alkohollal, és újrapasztáztam, majd egy "rossz" youtube videó alapján sajnos a gap-pad-et leszedtem a GPU-ról, és először oda is pasztát raktam, most pedig 1,5mm-es 6W/mK-es hűtőpárnát, de a CPU 85C°-ig, a GPU hőmérséklete pedig 100C°felé is felmegy teljes terhelésnél. Az én tudásom alapján már nem tudok vele mit kezdeni. Amúgy minden alkatrésze kiválóan működik.
-
donjohnson
addikt
válasz
ati012 #10658 üzenetére
a hirdetés alatti hozzászólásokat elnézve szerintem már tárgytalan neki a csere
-
-
nskyline
csendes tag
válasz
ati012 #10338 üzenetére
Nézegettem, hogy a leírt illetve a hozzá hasonló teljesítményű proci mennyibe kerül, és leesett az állam. Úgyhogy ez a fajta opció kilőve sajnos!
Nézegettem a game debate oldalán a pontos gépadatokkal megadott játékteljesítmény összehasonlításokat(Battlefield 3-4, CoD Ghosts, Crysis 3) és nyílván a 8870 rávert a 750M-re, de csak 10 %-kal maximum. Még van időm január közepéig, addig változhatnak az árak valamennyit talán, meg várok, hátha jön még építőjellegű hozzászólás.
Köszi a választ! -
Sinter 008
csendes tag
-
Attila xy
tag
válasz
ati012 #10239 üzenetére
Ezt szomorúan hallom.Meddig bírják ezek a 80 ezres árkategóriában szerelt laptopok?Nem használnám minden nap max hetente háromszor.Tábla az van 1 éve vettem 40-ért,utólag mondom elég lett volna egy olcsóbb is.Ezen az androidon olyan furcsák az appok,teljesen más mint egy windows.
Működő rootot nem tudsz Prestigiohoz? -
Hoshi_HUN
csendes tag
válasz
ati012 #10050 üzenetére
Nem indul. Hallom, hogy megpörgeti a CD-meghajtót, de semmi. Világít a LED, hogy a tápkábel be van dugva, de semmi más. A képernyő fel se villan, mintha nem lenne bekapcsolva. A vinyó led meg se moccan, wifi szintén. Próbáltam berakni egy telepítő lemezt, hátha, de semmi. :S
Azt hiszem keresek egy szervízt.
-
medvezsolt
senior tag
újra itt.
Annyit még kiderítettem, hogy semmi köze a CD-ről vagy akármiről telepítésnek. (ezt valahol sejtettem)
Gondoltam kipróbálom a BIOS reset-et. Ennél a HP laptopnál egy ESC nyomására jön be egy ilyen HP-s menü, ahol láttam hogy van System Diagnostics, tehát kiprobáltam a memory test-et... olyan 85%nál CPU felpörög, gép kikapcsol. És a jelenség pedig onnantól ugyanaz. Ha tovább várok (tehát hagyom hűlni), akkor tovább bírja kikapcsolás nélkül. (Ha jól sejtem bármelyik tesztnél elhasalt volna,tehát nem memória gond. Inkább valami proci túlmelegedés miatti kikapcsolás, bár ezt meg keresztbe huzza az, hogy
miért nem kapcsol ki Windows betöltődés után is akár? Órákig pörgethetem, Flash tartalmat, procit pörgethetem (ventik felpörögnek).. nem kapcsol ki/fagy le.Az a baj evvel a laptoppal, hogy a hátoldán vannak ilyen kis rekeszek ahonnan hozzáférhetek a perifériákhoz( memória, ODD, stb.). Sőőt ha jól emlékszem annyira szét tudtam szerelni, hogy lássam az alaplap alját, de tovább nem. Gondoltam kiportalanítom,de képtelenség.. Jobban meg (szerintem) nem lehet szét szedni vagy max a burkolat további feszegetésével talán..
Úgyhogy tanácstalan vagyok egyenlőre
-
medvezsolt
senior tag
Sajnos úgy néz ki semmi köze nincs a CDről indításhoz. Kipróbáltam az USBről telepítést, de akkor is random elszáll.
Valami lehet, hogy túlmelegszik, de biztos nem a proci terheléséhez van köze. Azt figyeltem meg, hogy ha a kikapcsolódás után rögtön visszakapcsolom, akkor szinte egyből elszáll, de ha várok 1-2-3-4 másodpercet akkor annál tovább bírja (és ha eljut Win-ig akkor már nem kapcsol ki sosem).Direkt kihúztam a pendrive-ot és kivettem a CD-t is..
Mondjuk érdekes mód, utána akármennyiszer újra indítom, nincs baja..
-
medvezsolt
senior tag
Szia
Nem forróbb mint mondjuk most jelenleg amikor már bevan kapcsolva vagy 20 perce azóta. A levegő ami kijön forró, de ha eljutok a Windows-ig akkor onnantól lehet akármennyire forró, akárhány óra telhet el, nem kapcsol ki sosem.
Igazából, nem tudom össze függ-e, de a lekapcsolás csak akkor jelentkezik ha CD-ről akarok WinXP-t telepíteni. Fogja magát kikapcsol és onnantól kezdve vagy 10szer ki-be kell kapcsoljam mire ujra eljutok a rendszerig. ÉS azután már sosem csinálja többet
Jah, kikapcsolás után rögtön visszakapcsolható...
-
juhiimi
aktív tag
Hat win7 volt mindig, de kulonbozo verziok,most pl. nem ultimate hanem home premium.
Driverekre gondoltam,hogy baja lehet veluk,de nem emlekszek maskor se,hogy mas drivereket raktam volna fel,megis mukodott.Neten se talalok szinte semmi infot ilyen esetrol,ugyhogy elegge bosszanto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged